septum?



Hei jeg tok piercing i nesen idag… Neida! Det er bare en leppe piercing, som jeg stappet opp i nesen for å se hvordan jeg hadde sett ut med septum. Synes egentlig det er litt kult, men jeg ville ikke ha passet det, og har heller ikke lyst på det selv. Men jeg synes det er dritkult hos noen!

Nå skal jeg straks legge meg, håper jeg får sove siden jeg skal opp på jobb imorgen tidlig. Jeg er så ufattelig trøtt for tiden, og har sovet nesten 17 timer i strekk i flere netter de dagene jeg ikke har jobbet.
Trøttetryne ass.. Imorgen skal jeg drikke også, det blir diiiigg hehe! Godnatt

Har du septum?

om jeg var rik

så skulle jeg…

Kjøpt en dødsfin ferieleilighet i utlandet, såklart i et land der det er varmt året rundt. Kanskje i australia? Eller thailand?

 Ta flere tattoveringer. Neste tattovering skal være på låret, og etter det vil jeg tattovere den andre armen. Har litt lyst til å tattovere noe lignende som tcmn, har leenge hatt lyst på svarthvite roser på armen.
Synes egentlig det er blitt litt oppbrukt, men det er så fiint allikevel!
 
Tats

Kjøpe min egen leilighet/hus i norge, og muligens flyttet til utlandet senere 
💎
Ottomans & Poufs

Reist mye og opplevd masse ting. Skulle dratt på de sykeste barene og de fineste strendene

 Amazing view

Kanskje åpnet min egen nattklubb? Hvor morsomt hadde ikke det vært liksom. Kanskje jeg burde utdanne meg til bartender, og deretter åpne en nattklubb? Haha!
 
Vodka's

Operert det jeg ikke er fornøyd med meg selv. Nesen, leppene, puppene og tennene. Puppene SKAL jeg jo operere, holder jo på å spare. Jeg er på en måte fornøyd med meg selv, men allikevel vil jeg endre enkelte ting. Synes det er viktig å være ihvertfall 80% fornøyd med seg selv, man lever bare en gang!
 (30) Tumblr

Kjøpe min egen bil. Har lyst på en lamborghini, men er de egentlig lovlig i norge? Samma det da egentlig, har aldri fått råd uansett haha.. Da blir det BMW!
 sitaks normaalne | via Tumblr
BMW

Dratt til london og shoppet alt jeg ville hatt
 ❤️
Shopping!! ❤️😍

Kjøpt meg hund, og en sphynx katt
So sweetiesssss 😘😍
siberian husky
 
Gitt bort masse penger til dem som trenger det. F.eks dyrevern og fattige mennesker 
 ... ♥

Hatt innendørs basseng 
 Heart-shaped Pool

Er vel masse mer jeg skulle ha gjort eller hatt om jeg var rik, men kommer i på mer akkurat nå. Noe av det samme over du også ville ha hatt eller gjort?


Nå har jeg akkurat stappet i meg frukt dyppet i varm sjokolade. Nam det er så sykt godt, og enkelt å lage! Og nå skal jeg se reprisen av kveldens episode av paradise med pus som ligger oppå meg. ^^

Virker som bakgrunnen til meg og flere har klikket, ser bare hvit bakgrunn. Fler som har det problemet?

rainy day

Hey! Idag regner det som vanlig, ikke at det gjør meg noe, jeg er jo ikke ute uansett. Hah! Kom ned fra hytta idag igjen (dro opp igår), deilig egentlig. Jeg er ikke noe særlig hyttemenneske, synes det er dødskjedelig å sitte langt oppi fjellet for å være ærlig. Men jeg hadde ikke vært der på 5 år, så det var kanskje på tide å bli med denne gangen. Fikk ihvertfall gått på ski, noe jeg også enda synes er dødskjedelig. På tur hjem idag greide jeg å tryne ned en bakke, det er jo bare såå typisk meg! Jeg kan virkelig ikke gå på ski, skateboard, rulleskøyter eller noe slikt, jeg er aaalt for klønete til sånt. Tror nok det er best jeg bare beholder skoa på, så jeg ikke brekker noe. Haha!







Ingen bilder fra hytta, bare noen selfies fra idag. HEHE

Noen som husker denne sangen eller? Mamma spilte den før idag, og nå har jeg fått helt hekta på den!

erre her d e partey

Hellåå! Har akkurat vært ute å spist med mormor og brødrene mine, og snart skal jeg stikke til levanger for å drikke. Haha, jeg drar ALLTID til levanger, utelivet på verdal er jo bare trist. Verdal er trist, lol.
Har ikke blogget på noen dager, har rett og slett ikke hatt noe spesielt å blogge om. Har heller ikke hatt noe spesielt ork til det.

Igår var det såå fint og varmt vær ute, så da solte jeg meg for første gang ute i år. Ååh elskeeeer at det endelig går mot sommer, lykkeee! Håper denne sommeren blir like bra som den i fjor, masse drikking og hæla i taket. Haha! God helg folkenzzz