girl crush

OMG, hvordan er det mulig å være SÅ pen?! Kylie Jenner er den peneste i hele Kardashian/Jenner familien synes nå jeg. Elsker stilen hennes, håret hennes, kroppen – ALT! Urettferdig… :c *håper jeg blir like pen i mitt neste liv*

~~~~~~

Nå er det straks middag her, litt seinere enn vanlig. Bettasuppe blir det i dag, nam! Jeg har alltid syntes at det er dritgodt siden jeg var liten. Men bestemor lager den beste suppa i hele verden! Sist brukte jeg fryste grønnsaker, men fryste grønnsaker = ÆSJ! Ferske er myye bedre.

Jaja. Har ikke så mye spennende å fortelle egentlig. I morgen drar jeg til Verdal for å besøke familien. Skal prøve å få tatt litt høstbilder da! Uansett, ha en fin kveld 🙂

teen mom 2

Haha jeg sitter å ser på teen mom 2, sesong 6 på tv3play. Pleide å se på det når jeg hadde mtv kanalen, men har den ikke lenger. Så da ser jeg serien på pc’en. Teen mom 2 er jo litt av en underholdning, men nesten litt deprimerende og faktisk, uff haha. Er det sånn det å bli forelder liksom?, tenker man. Men de som blir filmet er jo mennesker som sliter litt egentlig. Ingen av jentene er sammen med faren til ungen(e) sine, og nesten alle parene krangler om å få full foreldrerett. Det er krangling hele tiden med deres nye kjæreste, og stortsett drama hele tiden. Men jeg skjønner jo at det er klippet og de viser de værste situasjonene på TV. Allikevel, virker jo som alle er en smule dramatiske da.

Akkurat nå er det et par som krangler skikkelig ordentlig! Ei jente hadde tenkt å dra på konsert med venninnene sine, og tok det opp med kjæresten sin fordi han alltid ringte henne når hun var ute. Bare for å sjekke hva hun gjorde, og hun måtte alltid komme tidlig hjem. Han sa at det var greit og han skulle ikke ringe å mase. Dagen etterpå hadde hun jenta fått melding fra en skolekamerat som spurte om de skulle i samme time, og det hadde han kjæresten hennes sett, og ble sint. Hun fikk ikke dra på konsert allikevel, og måtte hente ungen i barnehagen (som er hennes, ikke kjærestens unge) og passe den selv. Virker som en overdrevent sjalu type, må være slitsomt!

Et annet par var tydelig ruset på en episode, man så at de var helt borte. Nesten litt rart at det ble vist på TV egentlig, men alt for å lokke seere sikkert.

Men nok om Teen Mom da, haha herregud!

~~~

Anders jobber fra tre til halv tolv, så idag har jeg vært alene mesteparten. Har ikke orket gjort så mye, har bare vært litt husmor her hjemme, hehe! Det var sikkert rundt femtitusen kopper å vaske, vaskemaskin jeg savner deg!! 

Har så sykt lyst på noe godt å spise, men orker ikke å gå på butikken. Jeg har ikke sminket trynet idag, så jeg ser ut som et dass, hahah. Jeg bestilte meg forresten contour kit og contour kost her en dag fra makeupmekka, så håper det kommer imorgen! Contour kit HER, håper det er bra?! Noen som har det? Bestilte det fordi det var satt ned såpass mye i pris, det samme var kosten som du finner HER. Gleder meg til å teste ut! Bestilte et contour kit fra ebay en gang, men det sugde som faen, haha! 

Nå skal jeg lage meg landgang og vente på farmen. Litt usikker på om jeg gidderå følge med på det eller ikke, men skal gi det en sjangs. Nå skal jeg prøve å få inn Nemi, så kjedelig når hun er ute :(((( Update: hun kom inn, woho. Sto sikkert i et minutt å ropte, og plutselig så jeg pelsdotten min komme løpende. Haha! ♥♥

smuksjøseter


Ikke alle som er like glad i å gå tur, haha!


Mormor og morfar! Spreke mennesker


Noen bilder fra Smuksjøseter, der vi gikk tur i helga. Veldig fin plass, og der var nesten INGEN trær, haha. 
Hva synes du om bildene? Har du vært der før?


white horse

the power of makeup

f6F2rXpb-y0

 
Herregud, dette var jo helt sykt?! Misunner jaggu meg dem som kan å sminke seg sånn her! Har så utrolig lyst til å lære meg å sminke bra selv, men vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte, altså hvilke produkter skal jeg kjøpe? Det finnes så utrolig mye forskjellig sminke av forskjellige merker der ute. Og jeg lurer på, er sminken man kjøper på H&M og Cubus egentlig bra? Om man skal sminke seg mer ”proft”, bør man heller kjøpe sminke på parfymeri da? Også trenger man jo forskjellige koster for å påføre forskjellig sminke. Haha jeg kan seriøst nesten ingenting, må søke litt rundt og lære meg litt. Noen som har tips til noen sminke-blogger, kanskje? 🙂
 
Skal innrømme at min plutselige interesse for sminke kommer fra mange jenter på instagram. Når man ser på den felles bildeloggen så florerer det jo av jenter som er dødsbra sminket. Jenter med flere tusen følgere pga. deres makeup skills. Jeg mener ikke det er noe negativt med det, jeg følger flere slike på instagram selv. Synes det er inspirerende og fascinerene at noen klarer å sminke seg så bra at alle bare ”WOW” når de ser på bilder med og uten sminke.

Er du flink med sminke?

kunne du gått med disse skoa?

Jeg liker å surfe igjennom forskjellige shopping-nettsider, og det finnes jo et hav av ulike nettbutikker der ute. Jeg synes at sider som nelly.com ofte kan bli litt kjedelig om jeg er ute etter noe litt mer ”annerledes”. Da bare søker jeg litt rundt på google, og så finner jeg alltid noen kule nettbutikker.

Kom over dollskill.com her en dag, og selv om mye av det de selger det blir litt i det meste laget for min del, synes jeg det var mye kult der. Sjekk disse skoa over da, haha?! Synes de var så kule, men ikke helt min stil. Jeg kunne hatt dem til pynt, da, hihi!

Hva synes du, kunne du gått i de her? ^^

høvringen brekkeseter

Noen bilder fra hyttene vi sov i, veldig koselig plass! Men skal innrømme jeg er glad vi bare var der for en helg. Vi hadde verken TV eller internett, og da blir det litt kjedelig i lengden for internettnerden. Haha! Hadde med meg bok da, så det gikk jo greit! Kjøpte meg den nye fifty shades boka, Grey. Elsker de bøkene, og elsker Christian Grey, haha!! Ble så glad da det hadde kommet en bok som handlet om han. 

Har du vært på høvring brekkeseter før? Har du lest den nye boka, Grey?


fjellrypa

Nå har denne fjellrypa kommet seg hjem, hoho. Var jo som jeg sa tidligere, på fjelltur i helga. Bursdagsgave til morfar fra oss nærmeste, han er jo så glad i fjell og natur. Må si han er veldig sprek til å være 70 år! Vi var på en plass som het for høvringen brekkeseter. En veldig fin plass, fin natur, veldig fin natur faktisk. Høye fjell! På lørdag gikk vi alle tur sammen, på smuksjøseter. Tok en del bilder, som jeg tenker å redigere litt senere. Så det kommer bilder senere ikveld, eller imorgen. 

Nå skal jeg lage middag her, nemlig wok. Det er så godt synes jeg! Har ikke spist en dritt idag, så jeg holder på å sulte ihjel her, haha.

all black

Jeg rota litt i klesskapet mitt, og fant dette kosesettet. Eller hva man skal kalle det, buksa var ihvertfall veldig god å ha på! Jeg har mye klær som jeg rett og slett bare glemmer at jeg har, fordi jeg har stappet det innerst i skapet. Haha! 

Jaja.. Har nettopp spist pai og pakket litt. På fredag drar jeg, mamma, søskene mine, mormor&morfar og tante&søskenbarna på hyttetur hele helga. Det var en bursdagsgave morfar fikk av oss da han hadde bursdag i mai. Vet ikke helt hvor det er, eller noen ting egentlig, vet bare at vi skal ligge i en stor hytte og at det tar 5 timer å kjøre dit. Oppdaterer mer om det senere, skal ihvertfall ta med kamera dit og ta masse bilder! Gleder meg, skal bli godt å komme seg bort litt. Skulle ønske Anders også kunne være med, men han må desverre jobbe. :c 

Nå skal jeg se på barneavdelingen på tvnorge, ha en fin kveld!♥

black&white kitty

Søte lille pandapusen min.♥ Hun har blitt et halvt år nå, og snart er det på tide å ta med henne til dyrlegen for sterilisering. Nusket mitt vokser så fort!

~~~

Idag føles det merkelig nok ut som mandag. Sikkert fordi jeg drakk på fredag, og det er første gangen på noen uker at jeg ikke er fyllesyk på en søndag. Jeg og Anders har spist pannekaker, og nå har han sovnet, haha. Jeg har sett ferdig siste episode av ‘The returned’ på netflix. The returned er en litt mørk og mystisk dramaserie, og jeg var litt usikker på om jeg likte serien først. Men jeg likte den, så nå jeg får vente til sesong 2 kommer ut, om den ikke har blitt avlyst. Håper ikke det?

Ikveld begynner Åndenes makt igjen, woho! Jeg synes åndenes makt var så sykt skummelt da jeg var yngre, og turte ikke gå på do alene etter å ha sett på det. Det at det fantes spøkelser (eller, ånder) synes jeg var helt forferdelig skummelt, og ba til gud om at det ikke var sant. Jeg var faktisk livredd for slike ting da jeg var rundt 9-10 år, hahha! Husker når jeg skulle legge meg om kveldene, så fikk jeg aldri sove før jeg hadde ligget der en time eller to, fordi jeg lå under dyna og holdt pusten. Jeg var så redd for at det skulle spøke, haha det er ikke tull engang.

Noen andre som skal se på åndenes makt ikveld? 🙂