denne klesstilen elsket jeg som 15-åring

Bilderesultat for scene styles tumblr

Bilderesultat for scene style

Relatert bilde

Relatert bilde

Relatert bilde

Bilderesultat for scene style

Relatert bilde

Bilderesultat for scene style girl

Bilderesultat for scene style girl

Bilderesultat for emo kikky

Bilderesultat for scene style

Bilderesultat for scene style

Hahaha, omg! Denne scene stilen (som den heter) ELSKET jeg da jeg gikk på ungdomsskolen. Husker jeg forgudet de som turte å gå slik, og stalket alle ”scene queen’sa” på nettby. Jeg turte ikke å gå akkurat slik selv, da hadde jeg blitt mobbet ihjel. Men jeg brukte å tuppere håret og satte på extensions, slik at det ble stort og langt. Etterhvert farget jeg det blondt, husker enda hvor mye jeg elsket det. Haha! Jeg husker det var et par jenter fra Trondheim som hadde denne stilen, og jeg synes de var så sinnsykt pene. De hadde den perfekte scene stilen og var skikkelig populære husker jeg.
Jeg har alltid likt den litt mer rocka stilen, uten å se rocka ut, om dere skjønner hva jeg mener. Jeg er elsker svart, men ser ikke ut som noen emo av den grunn, haha.. 

 



Nå ligger jeg her i sofaen og sulter egentlig. Jeg er så sulten, men gidder ikke gå til butikken, jeg aner ikke hva jeg vil ha! Får vel be Anders om å kjøpe med noe hjem fra jobb, hehe. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke kjøpte med noe når jeg først var ute. I dag har jeg fri, og har vært og kjøpt et stort lerretsbilde fra kremmerhuset. Jeg så det i går når jeg skulle hjem fra jobb, og tenkte at det kunne passe på soverommet, for der har vi ingen bilder. Derfor gikk jeg og kjøpte det, og bestilte taxi hjem igjen. Haha! Kunne nesten ikke gå hjem med det store bildet. Det kostet 599, men meldte Anders inn i kundeklubben og da fikk jeg 25% på det. Så da ble det 449 for bildet, så det var ikke så værst. Skulle henge opp bildet istad, men fant selvfølgelig ikke hammeren. Bahhh! Misteren her hjemme har sikkert klart å rote bort den, så bildet kommer sikkert aldri opp på veggen. Haha neida. Jeg ble så irritert fordi jeg hadde lyst til å henge opp bildet NÅ, så jeg prøvde å slå inn en spiker med håndtaket til en paraply. Funket dårlig… Hahah, jeg dør! 

Jeg kjøpte med denne bladholderen (?) fra kremmerhuset også. Er snedig å ha, og så matchet den notatboken jeg fikk i julegave. Så fin! Har fått en greie for gull og svart sammen, bare det ikke blir for mye av det. Men noen små detaljer er fint! Kremmethuset hadde fått inn noen skikkelig fine krakker og puffer også. Har sååå lyst på puffen i rosa! Vurderer sterkt å kjøpe den, men er liksom ikke noen plass til den her. Den kunne fått plass på soverommet, men tror det blir litt mye på det lille soverommet vårt. Den hadde passet skikkelig godt sammen med det nye bildet da, for det er også lysrosa. Har lyst til å kjøpe den slik at jeg har den, så kan jeg finne en bedre plass til den den dagen vi flytter til ny leilighet.

Meeen nå tror jeg at jeg nesten må komme meg til butikken, jeg sulter ihjel her. Blææ, aner ikke hva jeg skal spise i dag. Anders spiser på jobb så derfor må jeg spise alene, og å kjøpe mat til bare en person er ikke bare bare. Noen tips?

testet sjokoladepizza

Jeg og en kompis testet ut denne sjokoladepizzaen i forrige uke. Jeg har lenge hatt lyst til å smake denne, men har liksom aldri orket å bruke penger på den. Ivan hadde heller ikke smakt denne sjokoladepizzaen, så vi bestemte oss for å dele på en. Jeg synes ”pizzaen” så kjempegod ut, men helt ærlig så ble jeg litt skuffet. Det som liksom skulle forestille pizzadeigen smakte ingenting, og resten smakte ikke så veldig mye det heller. Den var ikke fæl liksom, liiitt god var den jo, men tviler sterkt på at jeg kommer til å kjøpe denne igjen. Jeg trodde at deigen skulle være litt kjekseaktig, at den ble sprø etter steking, men det ble den ikke. Pizzaen hadde vært mye bedre om sjokoladedeigen var sprø, litt som kjeks. Jeg gir den terningkast 3, ikke noe wow liksom.

Tror jeg heller kjøper meg en sjokoladeplate hvis jeg får lyst på sjokkis, hehe! Nå har jeg nettopp spist tomatsuppe og en skål med frukt, men er fortsatt sulten. Noen ganger føles det ut som om jeg aldri blir mett! Jeg så nettopp litt på Fingrene av fatet som surret på TV’en i bakgrunnen, og der holdte de på å lage lapskaus. Det så sååå godt ut, så nå ble jeg enda mer sulten. Vet ihvertfall hva vi skal ha til middag en av de neste kommende dagene. Lapskaus er jo dødsgodt! Jeg er veldig glad i gryter og supper med masse ferske grønnsaker og kjøtt, beste jeg vet! Cowboygryte er favoritten så langt, herregud så digg det er. Tenker å dele oppskriften med dere en gang!

Nå ligger jeg egentlig og halvsover over dataen her, ble så trøtt. Tror jeg skal sove litt før Farmen starter. Jeg følger med på Kjendis Farmen i år, vet ikke helt hvorfor jeg gjør det. Egentlig synes jeg Farmen er ganske kjedelig, så blir nok siste gangen jeg følger med.

et filmtips og nye klær

Hallo! Nå har jeg akkurat tatt en dusj, og ligger bare under dyna i sofaen. Sånn søndager skal være, eller hur? I går var jeg som sagt bare rolig, og var på besøk hos svigermor med Anders. Nå har jeg faktisk ikke drukket på en måned, wehey flink! Haha. Neste helg derimot, da skal jeg feste litt igjen tenker jeg. Må jo det før folk tror jeg er gravid, lol. En liten fun fact: jeg har faktisk begynt å drikke vin istedet for sprit. Før kjøpte jeg alltid vodka, men det er så dyrt at jeg gidder ikke det lenger. Derfor kjøper jeg en vinflaske av merket Gato Negro som koster 100 kroner. Da slipper jeg å kjøpe blandingsdrikke også, så blir jo mye billigere. Jeg synes all alkohol smaker fælt, så er liksom ikke så nøye hva jeg drikker. Alt smaker dritt uansett, haha!


Søte Suzie! 

Jeg tenkte å vise dere det jeg kjøpte da jeg var i Trondheim på onsdag. Jeg skulle jo eeegentlig ikke kjøpe noe, men man vet jo hvordan det går. Det ble en bukse og tre topper fra bikbok, ehe. ↓

Alt er fra bikbok, og alt er svart, haha! Svarte klær in my ♥! Buksen måtte jeg bare ha, selv om jeg har 3-4 svarte bukser fra før.  Anders ble nesten litt sur på meg da jeg kjøpte enda en. Men man kan aldri få nok av svarte bukser, jeg bruker jo nesten bare det! Denne buksen var ankelkort, og det elsker jeg. Det er ikke ofte jeg finner ankelkorte bukser, men bikbok har fått inn mange i det siste, så nå eier jeg 4-5 ankelkorte bukser. Liker! Bodyen elsker jeg, den kommer jeg til å bruke masse. Har fått en greie for skulderløse topper/bodyer, elsker det! Blir skikkelig fint sammen med et choker smykke. Jeg ryddet i klesskapet mitt her en dag, og da la jeg merke til at jeg har sykt mange svarte klær, haha. Har alltid elsket svart, og føler at det er min ”farge”, selv om det egentlig ikke er en farge. Fikk rensket ut litt av skapet mitt også, som jeg tenker å gi bort til lillesøstra mi om hun vil ha det. 

På snakk om nye innkjøp, Anders fikk de her fine skoene i posten en dag. Det var jeg som fant dem, og så viste jeg bilde av dem. Han måtte ha dem og bestilte dem med en gang, og egentlig har jeg litt lyst på dem selv også. Jeg fant de i min størrelse på Urban i Trondheim, men de er så dyre at jeg ville ikke bruke så mye penger på bare sko. Men fin er de!


Lille gamernerden ♥

Ellers tenkte jeg å komme med et filmtips til dere, tenkte det kunne passe fint på en søndag! Jeg og Anders så en film som het ‘Patriots day’ her en dag, en film som er basert på en sann historie. Den synes jeg var sååå bra! Utrolig spennende film, så den anbefales. Den kan sees på viaplay.

Bilderesultat for patriots day

Nå skal jeg og Anders begynne å lage mat. Det var biff på halv pris i går, så i dag blir det biffsnadder. Nammis, beste jeg vet!

 

wanties fra fashionnova og dollskill

Fashionnova 


Two piece set HER // Body HER // Leggings HER


Jakke HER // Topp HER // Topp HER


T-skjorte HER // Body HER // Shorts HER


Dollskill 


Skjørt HER // Skjørt HER // Topp HER


Skjørt HER // Veske HER // Sminkebørstesett HER

Mye fint, eller hva? Dollskill kan bli i drøyeste laget for meg, men de har noe kult også. Nå er det helg for min del, og snart skal jeg og Anders dra til moren hans på besøk. Dere får ha en fin kveld!

home sweet home

Jeg og Anders kom hjem fra Trondheim for en times tid siden, var godt å komme hjem etter flere timer i byen. Borte bra, men hjemme best! Hehe. Jeg skulle være hos tannlegen klokken 13, så vi måtte ta toget 11. Jeg skulle som sagt trekke en litt trøblete visdomstann, men det gikk helt fint og det var over på 5 minutter. Det som var litt irriterende var at jeg ikke ble ferdig hos tannlegen før klokken kvart på to, for han tannlegen var i et møte. Assistentene tok meg inn kvart over ett ca, og stresset for å få han til å forte seg å bli ferdig. Så da satt jeg der i tannlegestolen og ventet i 20 minutter. Sånt er så typisk! Men det ble nå greit, og nå er den dumme visdomstanna endelig borte. Jeg hadde et svært hull i den, så er rart jeg ikke hadde vondt!

Etterpå gikk vi litt rundt i butikkene, og til slutt spiste vi på Fridays. Jeg kjøpte meg friterte kyllingbiter med chips, sååå godt! Altså den sausen man får med er så vanvittig god. Anders syntes ikke noe om den, og det skjønner jeg ikke, haha. Verdens beste saus PUNKTUM. Jeg kjøpte litt klær også, en bukse og tre topper fra bikbok. Kan vise i et eget innlegg senere. Nå er jeg dødstrøtt, sov bare 5 timer i natt. Det kjennes!

i mitt baderomsskap

Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har i baderomsskapet mitt! Vet ikke hvor interessant det er. Ihvertfall, her er det jeg har i mitt skap på badet! ↓

I hylle nummer 1 har jeg sminkeservietter, hårstrikk, hårbånd, rensespray, øyekrem, nattkrem og dagkrem. 

I hylle nummer 2 har jeg to hårkurer, roll-on, NYX settingspray og bodylotion.

 I hylle nummer 3 har jeg to vippeserum, vippefarge, hårkrem for tørt hår, hårolje, varmebeskyttende spray, foundationssvamp og tre parfymer. Couture parfymen er den jeg likter best, Britney Spears parfymene synes jeg egentlig blir litt for søte. Ser ut som det står XOXO Ketchup på den fremste, haha har tenkt på det hver gang jeg ser den. Må flire! Ketchup Spears<33

 



Nå skal jeg spise noen brødskiver, og så skal jeg dra å hente en pakke som kom i dag. Jeg har bestilt en bikini fra nelly, den var på salg og var så sykt fin at jeg måtte bestille den. Jeg har ikke så veldig mange bikinier heller, så det trengs litt fler. Greit å ha litt forskjellige bikinier hvis jeg skal på ferietur i sommer. Nå hååper jeg bare at den passer over brystene. Jeg bestilte i størrelse S. Det som er litt vanskelig med å bestille bikinier er at bikinioverdelen og trusen ofte kjøpes samlet, og da blir det ofte feil. Til puppene må jeg ha M eller L, men i truse må jeg ha XS eller S. Skulle gått an å kjøpe seperat, slik at man får riktig størrelse på overdelen. Mange av overdelene er så sykt små! Blir jo alt for lite til meg, og selv om jeg har silikon så er ikke brystene mine så veldig store heller. Det skal ikke være enkelt! Hehe..

Litt senere skal jeg til mormor og morfar og spise middag, sammen med mamma og søskene. I morgen skal jeg til tannlegen i Trondheim, skal trekke en visdomstann. Tannlegen min her turte ikke gjøre det fordi visdomstanna mi var koblet til en nerve, slik at jeg kunne miste følelsen i munnen. Det vil jeg IKKE, haha, så da må jeg til spesialist. Anders fikk fri fra jobb i morgen, så han skal være med meg. Jeg skal være det til klokken 13, og etterpå tenkte vi å dra å se litt i byen. Og så tenkte vi å spise på Fridays, Anders har aldri spist der før! Nå må jeg nesten komme meg avgårde hvis jeg skal rekke å hente pakken før jeg drar.

mine 3 favorittbukser

Hei! Håper dere har hatt en fin helg, selv har jeg bare tatt det med ro her hjemme. I går skjedde det ikke så mye, så en film som het Split. Først likte jeg filmen, men etterhvert ble den bare skikkelig rar og weird. Så nei, den likte jeg ikke allikevel, haha! Jeg skal se en serie som heter The handmaid’s tale på HBO senere i dag, den har fått hele 8,9 på IMDB og virket ganske bra. Noen som har sett? 

 



Jeg tenkte å vise dere mine 3 favorittbukser! Her om dagen så jeg en syyykt fin levis bukse på instagrammen til carlings, så jeg måtte rett dit for å se om de hadde den inne. De hadde ikke i den fargen jeg ville ha, men hadde en annen jeg likte også i samme modellen. Så det ble så jeg kjøpte den, og så skal jeg kjøpe den andre om jeg finner den også. Skal til Trondheim på onsdagen, så skal sjekke om de har den der. Den var helt sinnsykt fin, så jeg håper de har den på noen av carlingsbutikkene i Trondheim! 

– 3 favoritter –

↑ Denne buksen var den jeg kjøpte nå nettopp, og jeg elsker den! Jeg har aldri sett de her før, så lurer på om de kanskje er helt ny, jeg vet ikke helt. Mile high superskinny heter denne, og er litt høy i livet. Jeg bruker jo ikke noe annet enn høytlivsbukser, så denne var perfekt. Det eneste minuset er at den er litt lang, så jeg må brette den opp. Eller, jeg jo ikke, men synes jeg ser kortere ut om jeg ikke gjør det. Jeg liker helst at buksene går til anklene, da ser jeg lenger ut, hehe! Dette er et problem når jeg skal handle bukser, ALLE er jo for lange!

 

↑ Denne levis buksa kjøpte jeg rett før jul, og denne elsker jeg også. Denne sitter så sykt fint på, og rumpa mi ser mye større ut i denne. Heh! Denne er også litt for lang, så bretter opp denne også.

 

Denne er fra bikbok, og den her er faktisk ankelkort! På bikbok har jeg funnet flere ankelkorte bukser som jeg har kjøpt meg, men denne er favoritten. Den er så fin og kul!

 

Sånn, det var mine 3 favorittbukser! Jeg har mange fler bukser jeg liker godt, men de her er de jeg liker best. Ellers elsker jeg de svarte dr.denim buksene mine, men det som er så synd med dem er at svartfargen bleknes veldig raskt. Etter noen vask er den ikke like svart liksom. Synd, for de er utrolig behagelig å gå med!

ikke akkurat favorittmaten

Hei. Nå har jeg nettopp spist spaghetti og kjøttdeig. Anders fikk bestemme hva han ville spise i dag, og da ble det det. Verdens kjedeligste mat etter min mening, haha! Klarer ikke engang å spise meg mett, synes det er så smakløst. Så jeg skal spise noen brødskiver etterpå for å si det sånn. Men det gjør ikke noe, jeg skal ut å spise med jobben i kveld. Vi skal spise på et nytt sted som heter Famille, så det blir spennende. Jeg så på menyen, og det var mye rart, så blir nok en biff. Tør aldri å prøve noe nytt, haha jeg er så kjedelig.

Den nye boka jeg har begynt på! Så langt liker jeg den kjempegodt, tror dette er en bok jeg kommer til å like. Jeg trenger spenning, og denne tror jeg skal være spennende og kanskje til og med litt skummel. I hope so! Hehe. I dag har jeg hatt fri igjen, så har bare støvsugd og gjort litt småting her hjemme. I morgen drar jeg en tur på besøk til mamma, og så skal tanta mi klippe tuppene mine litt. De begynner å bli litt slitt, så best å gjøre det før håret spiser seg oppover. Så skal jeg bestille frisørtime til hårfarging en dag, men denne gangen skal jeg gjøre det til en lærling. Gidder ikke betale 1000kr for å farge håret, kommer ikke på tale! Sist gang jeg farget det i august, så betalte jeg 1200!!! Omg, helt sinnsykt dyrt! Hun damen spurte om hun ville at jeg skulle føne og rette det litt, og jeg sa ja. Det skulle jeg ikke ha gjort, for hun skullet tydeligvis ha 200 kroner for det. Altså! Det tok 10 minutter, minst. Hun gjorde ikke det ordentlig engang, håret var fuktig og hun kunne ikke å rette det. Hun brukte ikke engang varmebeskyttende. Det synes jeg var skikkelig dårlig, så dit skal jeg ikke igjen ihvertfall.

Seee på denne sjokoladekaken da! Anders hadde kjøpt med sjokoladekake hjem fra kiwi forrige helg, og dette er seriøst den beste sjokoladekaken jeg har smakt. Den har helt sykt mye fyll, nesten så det blir litt for mye. Det er så mange sjokoladekaker med bare sånn tynt fyll, og det er ikke godt. Denne kaken derimot, omg yes!

Synes det ble så fint med en slik flette i håret! Denne toppen bestilte jeg fra nelly rett før jul, elsker den! Nå skal jeg hente med brødskiver, ble jo ikke mett av middagen. Haha..

gleder meg til å sminke meg

Hallo! Jeg har nettopp sett Svenske Hollywoodfruer, siste episode i dag så det var jo litt kjedelig. Elsker det programmet, hehe! I dag har jeg hatt fri, og Anders jobber ettermiddag til sent i kveld, så jeg har vært hjemme alene mesteparten i dag. Jeg synes det er skikkelig godt å være alene av og til, selv om jeg selvfølgelig foretrekker å ha han hjemme.♥ Jeg har ikke gjort stort i dag, bare ryddet litt, og så har jeg ryddet litt i sminkemappen min. Jeg har to sminkemapper, en med sminke jeg bruker hver dag, og en med masse forskjellig dritt i. Nå har jeg fått sortert litt, og tenker å gi bort det jeg ikke bruker. Jeg har også lett over alt her hjemme etter en av mine favoritt leppestifter fra NYX. Jeg brukte den i jula, og en kveld jeg var full og skulle ta på mer leppestift, klarte jeg å rote bort den. Trodde jeg. Jeg lette først i begge sminkemappene mine, men fant den ikke, fant den heller ingen andre steder. Bestemte meg for å lete en siste gang før jeg bestilte en ny, og gjett hvor jeg plutselig fant den? I SMINKEMAPPA MI. Altså, er det mulig? Haha! Jeg lette jo oppi der hundre ganger. Skjønner ingenting… Ble veldig glad da, så slipper jeg å kjøpe en ny. Jeg var litt usikker på hva den het også. Da jeg gikk igjennom begge mappene mine så fant jeg mange NYX leppestifter jeg helt har glemt. Jeg hadde så mange fine, som jeg ikke engang visste om nesten! Alle er liquids, som altså tørker på leppene. Elsker dem, de er så utrolig bra. Kanskje jeg skal vise alle sammen i et eget innlegg?

Jeg har nok en gang hatt en sminkefri dag. Ser ikke vitsen med å sminke meg når jeg ikke skal på jobb eller noe annet spesielt. Orker ikke en gang ta på litt maskara. Det eneste jeg gjør er å rense huden og smøre på fuktighetskrem. Jeg synes det er ganske godt å gå uten sminke av og til, og ikke minst er det godt for huden. Men nå i det siste har jeg hatt veldig mange sminkefrie dager, siden jeg ikke har jobbet så mye og dermed ikke orket å sminke meg. I morgen skal jeg på jobb, og jeg gleder meg faktisk til å sminke og fikse meg litt igjen. Hehe! Jeg føler for å få freshet meg opp litt nå, så denne uken eller neste skal jeg få klippet tuppene mine og farge håret mitt. Jeg har seriøst 5 cm ettervekst nå, og tuppene begynner å bli litt slitt. Så håret trenger en oppfriskning asap!

Nå skal jeg trykke i meg noen brødskriver (kakshiv, som vi sier på trøndersk haha) selv om jeg ikke er sulten. Jeg har begynt på prosjekt å legge på meg. Jeg har jo i flere år vært misfornøyd med vekten min, men etterhvert som jeg ble eldre og fikk litt mer former, så tenkte jeg ikke så mye mer over det. Men jeg er fortsatt ikke der jeg vil være, så jeg vil opp minst 5kg til. Jeg har allerede gått opp 1kg, så dette skal jeg klare. Derfor spiser jeg oftere, jeg føler meg mett hele tiden haha! 

brukket nesen

Anders brakk nesen min i går! 🙁 Hah, neidaa. Det er bare sånn pore-mask greie jeg har på nesen. Husker jeg la ut bilder av denne nese masken før en gang, og skrev at jeg hadde brukket nesen og at det var bandasje. Og så trodde folk på det, hahaha lol! Jeg har hatt en liten spa-dag her hjemme i dag. Har dusjet og shavet kroppen, smøret meg inn i bodylotion, hatt på ansiktsmaske, fjernet svarte prikker fra nesen og barbert ansiktet. For ja, jeg barberer ansiktet! Eller, jeg skjærer vekk hår, men burde sikkert egentlig ha vokset istedet. Vi jenter har en del hår i ansiktet vi også, bare mye mindre hårstrå som ikke vises like godt. Men tro meg, det vises godt ute i dagslys, spesielt barten. Så gjør dere selv en tjeneste, barber ansiktet, og da spesielt barten for der er det mest hår! Man tenker kanskje ikke over det, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett jenter med hår i ansiktet som de sikkert ikke tenker over. Det er jo ikke spesielt fint, så å fjerne hår i ansiktet er jeg nøye med.



Jeg følte meg så ekkel da jeg sto opp i dag, men nå føler jeg meg fresh! Jeg har følt meg litt stygg og ekkel de siste dagene, etter at jeg fikk en svær kvise og samtidig har håret føltes tørt og vanskelig. Haha, så dette trengte jeg. Det skal ikke mye til før at jeg føler meg fæl, bare en liten kvise dukker opp så føler jeg at hele ansiktet blir ødelagt og at jeg ser stygg ut.

Nå skal jeg lese ferdig ‘Hver gang du forlater meg’, har bare noen sider igjen. Jeg synes boken var helt grei, egentlig var den litt kjedelig. Det ble så mye av det samme liksom, aldri noe nytt som skjer. Ble veldig mye spiseforstyrrelser, oppkast og kjærlighetssorg. Så kanskje boken passer best for dem som sliter med akkurat det og som kan kjenne seg igjen. Ellers så var jo boken helt okei. Nå gleder jeg meg bare til å legge vekk denne og begynne på en litt mer spennende bok! Håper dere har en fin søndag. 🙂

Fryser nesten bare av å se på dette bildet. Så kaldt ute!