synjdag

Hei, og god synjdag, som betyr søndag om noen skulle lure. De eldre her i trøndelag sier ofte synjdag istedet for søndag, haha. Jeg har nettopp ordnet meg, og venter på at Anders skal slutte på jobb klokken 15. Etter det tar vi toget til Skogn. Vi skal på besøk til mammaen hans og spise ribbe. Nam, ribbe er SÅ godt! Trivelig. 🙂

Har ikke hatt noe helgefølelse i det hele tatt denne helga. Har bare vært hjemme, har ikke hatt råd til å feste. Etter at jeg fikk penger forrige mandag, måtte jeg betale masse regninger, og betale min del av husleia. Etter det satt jeg igjen med litt over 1000kr. Kjedelig. Om jeg bare var rik! Hehe.. Den dagen liksom. Hva har dere gjort i helga da?

Buksa jeg har på meg her, elsker jeg! Kjøpte den på Urban i Trondheim før jul. Den sitter så bra, og fargene er så fine. Vurderer å kjøpe meg en til, så jeg har den lenge. Skulle ønske de hadde Urban i Levanger, de har såå mye kult!

Dag 14 – vis 5 bilder av berømte menn som du finner attraktiv

Dag 14Vis 5 bilder av berømte menn som du finner attraktiv

Brad Pitt


Leonardo Dicaprio

David Beckham

Bradley Cooper


Ryan Gosling

Haha, jeg visste helt ærlig ikke hvem jeg synes er kjekk, så da ble det dem her. Alle var jo ceff kjekkest da de var yngre, da ehe. Men Brad Pitt og Ryan Gosling, OMG♥ De to er de kjekkeste. Brad Pitt er helt klart nummer 1! Se på fyren da, herregud hot. Jeg dør. Haha!

Hvem synes du er kjekkest?


Dag 13 – Hvor jeg ønsker å være om 10 år

Dag 13Hvor jeg ønsker å være om 10 år

Om 10 år håper jeg at jeg er blitt rik, bor i et stort penthouse med basseng i hagen og har 5 barn. 

TULLA. Må vel være litt realistisk. Om 10 år håper jeg at jeg har kommet lengre i livet enn hva jeg har nå. Da er jeg 32 år! Forhåpentligvis har jeg lappen, bil, hus/leilighet, en kjæreste (håper det enda er Anders) og kanskje et barn eller to. Og jeg håper jeg har en grei jobb jeg trives i! At jeg trives i jobben er veldig viktig, hvis ikke blir nok livet litt surt. 
Jeg tar egentlig ting som de kommer, og har egentlig ingen spesielle mål. Jeg setter meg aldri mål, siden jeg er så forbanna lite målbevisst. Litt dumt egentlig. Har ihvertfall ingen store planer for livet. Jeg tror nok et helt normalt ”A4” liv vil være helt OK for meg.

weekend

Hallois! Tenkte bare å stikke innom en kjapp tur for å ønske dere god helg. Jeg drar straks til en kompis, vi skal bare slappe av og ta oss noen øl. Eller, ikke jeg da, jeg HATER øl. Så på meg blir det noen cider, hehe. 

Nå skal jeg kle på meg, og komme meg avgårde. Hva skal du gjøre i helga? 🙂


Dag 11 – en gang jeg tenkte å avslutte mitt eget liv

Dag 11 en gang jeg tenkte å avslutte mitt eget liv

Uffda, denne var deprimerende. Jeg har aldri tenkt på å ende mitt eget liv, rettere sagt selvmord. Tanken har jo selvfølgelig vært der når ting har vært skikkelig dritt. Men det har bare blitt med tanken, og ikke noe jeg kunne ha gjort på ekte. Da jeg var yngre slet jeg litt med meg selv. Synes jeg selv var for stygg, og følte meg som en eneste stor taper. Tenkte at det hadde vært bedre å vært død, men den tanken roet seg etterhvert heldigvis. Jeg hadde aldri turt å tatt livet mitt uansett. Nei, uff!

De som velger å ta livet sitt må virkelig ha hatt det vondt. Jeg synes dessuten ikke selvmord er et egoistisk valg. Forstår det må være heeelt jævlig for de irundt. Men om en person velger å avlsutte sitt eget liv, så er det nok en god grunn til det. Kanskje finner de ikke en løsning på problemet, uansett hvor mye hjelp de får, eller hvor lenge de har prøvd å blitt bedre. Sinnsykt trist isåfall..

gødnæight

Jeg er fortsatt våken, jeg som var så dødstrøtt tidligere i dag. Selvsagt får jeg ikke sove når jeg kan :)))) Jeg og Anders har dratt med senga på stua, så vi sover på stua foran TV’en i dag. Eller, for å være ærlig, så har vi gjort det i 3 dager nå. HEHE. Nei men jeg elsker å sove på stua! Ser bare bittelitt rart ut med senga her, ehe. For noen slasker vi er!

Skal lage oss kveldsmat nå, og så blir det natta. God natt, søte lesere 🙂

brows

Hei! I dag har jeg vært å fikset brynene mine sammen med mamma. Endelig, var på tide! Har aldri fikset dem til noen før. Var på en salong i Verdal. Ikke noe fancysmancy, men hun damen var veldig flink! Jeg ble ihvertfall fornøyd. Kosta 130 kr, men mamma var så snill å spanderte. 

Før:

Og etter:

Haha, ikke de beste før og etter bildene, men det får holde. Har ikke ordnet brynene noe spesielt på bildet under. Ser enda finere ut med litt gele som holder de mer på plass, og brynspudder. Skal kjøpe meg brynsprodukter fra Anastasia Beverly Hills når jeg har råd. Har hørt så mye bra om de produktene!

Etter jeg hadde ordnet ferdig brynene, ble jeg med hjem til mamma. Litt senere kom mormor og hentet meg, så hentet vi Anders, og dro på pernilles. Der spiste vi pizza, som er verdens beste pizza EVER! Den er så god.

Nå er jeg hjemme igjen, og bare slapper av. Er sååå trøtt, sliter med å holde meg våken. Sovner jeg nå, får jeg ikke sove i natt igjen. Har begynt å fått en smuule normal døgnrytme nå, så vil ikke ødelegge den. 

00

Nå skal jeg ta av meg disse ubehagelige klærne, og ta på meg chille-klær. Å gå i jeans hjemme er jeg ikke noe fan av, SÅ ubehagelig. Går alltid i tights eller joggebukse hjemme, hehe! 

Dag 11 – Mitt syn på religion

Dag 11Mitt syn på religion

Jeg selv er jo både døpt og konfirmert, men jeg ser ikke på meg selv som religiøs av den grunn. Jeg tror ikke på religion. Jeg tror ikke på at Gud skapte jorda, mennesket og alt levende. Det skjedde nok på en mer realistisk måte. Hva definerer folk som Gud, egentlig? En mann med magiske krefter som hjelper oss? Hmm. Jeg vet ikke. 

Jeg synes det er helt greit at folk tror på religion og Gud. Jeg tror noen mennesker har behov for å tro på noe, jeg tror det hjelper for dem. Det føles kanskje litt dystert å ikke tro på noe. Å ikke tro at det ikke er en Gud som ser deg, og som elsker deg. At det ikke finnes noen himmel for de døde, eller et nytt liv etter døden. Jeg klarer bare ikke å tro på det. Jeg er bare for realistisk, I think.

Det er mye negativt med religion og. Enkelte blir jo hjernevasket, det er jo tydelig. De som er super religiøse f.eks, de mener jo at homser er en skam (og mye annet sykt). Og at Gud ikke elsker homser. Vel, jeg trodde Gud elsket alle, jeg? Mye sykt innen religion. Men skal ikke legge all skylden på religion heller, disse menneskene er jo åpenbart ikke helt på nett. 

Vet ikke helt hva mer jeg skal si. Har ikke så mye meninger innen temaet egentlig. Jeg mener alle får tro (eller ikke tro) hva de vil. Men om du er troende, ikke døm dem som ikke er det! Husker det var ei skikkelig religiøs dame som mente hun var mer verdt enn de som ikke var religiøs. Greit nok at noen er ”overdrevent” religiøs, men ikke se ned på de som ikke er det. Og det verste jeg vet er når de skal prøve å få med seg hele befolkningen til å være med i sekter. Husker det var ei jente som ville ha meg med i det en gang, sånne som var på søndager. Jeg sa at nei, jeg var ikke interessert. Men hun ville at jeg i det minste skulle prøve. Nei, jeg er ikke religiøs, så hvorfor? Da gikk jeg på barneskolen husker jeg, og ikke akkurat det jeg hadde mest lyst til å bruke søndagene mine på, haha!

Er du religiøs? Og hva mener du?

skuffet over pakke i posten

I dag på vei bort til postkassen gikk jeg i håp om at en pakke fra ebay hadde ankommet. Og det hadde den, til min store glede! Men jeg ble meget skuffet da jeg åpnet pakken, og fikk se innholdet. Slik så det jeg hadde bestilt ut:

En grå body hadde jeg altså bestilt. Men den så ikke slik ut på bildet som ble vist på ebay. Så skuffende! Tenkte den kunne vært fin med en svart highwaist bukse, men den her kommer jeg til å kaste rett i søpla. Noe så stygt! Den var skikkelig posete, og det ser jo ut som den er sydd for en jævla svær baby. Ser ut som en body man kjøper til babyer, bare i en mye større verson. Haha! Ebay kan ha mye fint, men jammen kan de ha mye stygt og! Det som er så irriterende er at på bildene ser klærne såå fine ut, men i virkeligheten ser de helt annerledes ut. 

Slik så den ut på bildet:

Ser jo veldig fin ut, fargen var også mye finere. Jaja! Haha, ingenting å gjøre med.

~~~

Nå har jeg nettopp våknet fra en liten powernap (på 3 timer hehe). Var på en møte klokken 9 imorges, og jeg hadde bare sovet i 4 timer. Våkna av at Luffy mjauet og kastet opp. Stakkars liten, har har ikke virket særlig bra i dag. Han for det meste bare sovet, og virker litt slapp. Nå er han plutselig pigg igjen og løper rundt og leker. Så vet ikke helt hva som feilet han, men bra at han er bedre! 

Har du kjøpt noe fra ebay du ikke ble fornøyd med?

Dag 10 – 5 rare ting jeg liker

Dag 10 5 rare ting jeg liker

1. Jeg liker (elsker) å dulle med mitt eget hår. Altså jeg tar litt hår og tvinner det rundt fingrene, og stryker det i ansiktet. Haha, det er bare så glatt og godt å ta på. Er blitt en uvane det er. Leker med håret hele tiden.

2. En annen uvane jeg har, er å gnisse neglene mot hverandre. Aner ikke hvorfor, det bare føles… godt?! Haha. Jeg klarer ikke å la være. Det resulterer jo i at neglene blir flisete og ødelagt til slutt. Må.slutte.

3. Jeg liker at mat man steker, er bittelitt brent. Jeg steker alt slik at det blir bittebittelitt brent. Jeg synes det smaker best da.

4. Jeg liker best å drikke rett fra brusflaska. Liker ikke så godt å drikke brus fra glass. Så når ingen ser på, drikker jeg rett fra flaska. HEHEH.

5. Jeg dagdrømmer nesten hele tiden om at jeg er en annen. Eller, ikke en annen, men en bedre verson av meg selv. Både utseende og personlighetsmessig. Og at jeg lever annerledes enn hva jeg gjør nå. Litt vanskelig å forklare, men jeg liker å dagdrømme om det. Egentlig litt trist når jeg tenker meg om. Men jeg har gjort det i mange år, så det har liksom blitt en vane.