den beste følelsen

Jeg har lagt meg under dyna på stuen, brr så kaldt det er! Det er jo høstvær ute, er jo faktisk kaldt. Hvor ble sommeren av? I dag har jeg rundvasket leiligheten, føles digg! Beste følelsen er å ha en nyvasket leilighet. Vaskemaskinen durer i bakgrunnen, synes faktisk det også er digg haha! Har fått gjort mye her hjemme i dag. Har til og med fått vasket gardinene, haha!

Kjøpte en ny puff her en dag. Jeg liker den, men egentlig angrer jeg litt. Føler jeg har nok ting og tang stående på stua, men den er veldig fin da. Jeg har fått en greie for rosa, ikke babyrosa men gammelrosa. Synes det er så fint, spesielt sammen med svart. Har også et lammeskinn i gammelrosa, som dere ser på bildene over. Puffen er fra Feel og lammeskinnet er fra Kid.

Mitt outfit akkurat nå, er enkel kjole fra H&M. Jeg liker å bare ta på en behagelig kjole hjemme om sommeren. Synes denne er kul, men stoffet er litt i tynneste laget, så kommer nok bare til å bruke den hjemme eller på stranden for eksempel.

Etter å ha vasket i dag, gikk jeg til butikken for å kjøpe inn til fruktsalat som belønning til meg selv. Hehe! Fruktsalat er noe jeg virkelig elsker, og det er enda bedre med krem til. Mmm! På vei hjem fra butikken sto det en guttegjeng på kanskje 13 år litt lenger borte, og plutselig kommer de etter meg og roper hvor fin rumpe jeg har, drit høyt. Haha, hva er det med gutter på denne alderen og ALLTID rope etter jenter? Hver eneste gang jeg går forbi en guttegjeng er det noen som kommenterer kroppen min, jeg kan jo ikke gjøre annet enn å le. Var sikkert sånn jeg også… Nei det var jeg ikke haha. Nå skal jeg se serie og spise fruktsalat. Tenkte å komme med et eget innlegg om serietips, har sett en del nye serier i det nye som jeg vil tipse om. Det kommer etterhvert!

Jehovas vitner og et møte med en elg

Nå har jeg nettopp tatt en dusj og spist kveldsmat. For tiden har jeg blitt hektet på egg på brødskiva og melon til kveldsmat, det er så godt! I dag har jeg hatt fri, så jeg har vært med kattene til dyrlegen, og så har jeg gått tur med Ivan. Altså herreguuud så redd jeg ble på den turen! Da vi hadde gått et stykke, hørte vi plutselig rasling oppi veikanten. Jeg tenkte først det var en fugl, men så ser jeg at det står en elg der. Han reagerer plutselig og kommer mot veien, jeg tenkte automatisk at den skulle angripe oss, så jeg løp som et helvete bort derfra. Med Ivan på slep, hahaha! Jeg ble så sinnsykt redd, og trodde den skulle komme løpende etter, at den liksom hadde unger i nærheten og var sinna. Den kom heldigvis ikke løpende etter, og vi begge overlevde. Haha! Men hva gjør man egentlig om man møter på en elg? Løper man? Å møte på en elg eller bjørn som angriper er seriøst en av mine største frykter, så den fikk jeg smake litt på i dag. Jeg tror nok den bare ble veldig redd, men den kom løpende mot veien, derfor jeg ble så redd den skulle angripe. Skummelt!

Kattene var så flink hos dyrlegen i dag, derfor måtte de få litt bløtfor i belønning. De fikk sin årlige vaksine og ormkur i dag, og alt gikk uten problemer. Flinke pusene mine! <3 Haha jeg elsker virkelig kattene mine, det ville vært så tomt i leiligheten uten dem. Kan ikke forstå at noen ikke liker katter, det er jo så mye selskap i de!

Var på IKEA her om dagen og handlet blandt annet paprika planten over her, synes den var litt kul. Får bare håpe jeg klarer å holde den i live. Altså, det skal jo ikke være så vanskelig, det er jo bare å vanne den. Det klarer jeg fint, men av en eller annen grunn har de tidligere klart å drept alt grønt allikevel. Haha, why??? Uansett, jeg satt ute på verandaen og spiste frokost, og så kommer det plutselig to fyrer opp på verandaen. Det var Jehovas Vitner, og ville invitere meg til et stevnemøte. Etterpå gikk de ned til naboen under meg og banket på, og da fikk de seg et realt kjeftsmell, for å si det mildt. De fikk beskjed om å dra til helvete vekk fra døren hans, hahaha jeg måtte bare le. Altså de som er med i Jehovas Vitner er sikkert greie folk, men troen deres er helt på trynet. De har så teite regler at jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Så meningsløst! Jeg synes synd på barna deres som må vokse opp i 2019 i en slik trosretning, og om de etterhvert vil melde seg ut, så blir de utstøtt av familien. Noe så tragiskt og meningsløst.

Haha, action i gaten i dag. Var noe maratongreier. Sendte en snap av det til en kompis, og han lurte på om det var terror i gatene siden folk løp. HAHA, jeg dør. Var heldigvis ikke det, da. Jeg elsker å bo midt i byen, det er alltid liv og rørelse rundt meg. Jeg liker det, føler meg liksom aldri alene. Akkurat nå så kunne jeg aldri bodd et sted der det er lite hus og folk rundt meg, kunne heller ikke bodd utenfor byen, ikke enda. Jeg trives så godt akkurat her, vil aldri flytte. Kunne ønske vi eide denne leiligheten.

Fant markjordbær på gåturen våres, nam! Synes markjordbær smaker godteri faktisk, så utrolig godt. Kunne nesten ønske butikkene solgte det, haha. Hadde sikkert vært sviiindyrt, vil jeg tro. Men nååå skal jeg se The Strain, det er en serie vi begynte å se på for 2-3 år siden. Det har kommet ny sesong. Serien er bra, men egentlig ikke helt min type serie. Men den funker!

ikke en bra måned

Hallo, long time no see! Juni har generelt sett vært en dårlig måned, ting har skjedd og jeg har ikke følt meg så bra. Det har snudd heldigvis, så tror juli vil bli mye bedre. Vi har ikke hatt noe særlig mye fint vær i juni heller, har for det meste vært overskyet og regn. Har ikke fått solt meg en eneste gang. Typisk norsk sommer, håper på litt finere vær i juli ihvertfall. Har lyst til å kunne sitte ute på verandaen, har jo fått ordnet blomster og diverste der ute. Nå er verandaen koselig, synes jeg! Kan vise bilder senere. I morgen har jeg fri, derfor sitter jeg enda oppe, hehe. Jeg skal til dyrlegen med kattene klokken 12, stakkars lille bebisene mine. De skal få sin årlige vaksine og ormkur, det er viktig. Kattene haaater å være i bur, og gjemmer seg med en gang de ser de. Så blir vel et lite kaos å få de inn der i morgen tidlig, haha!

Jeg skal få til å blogge litt mer fremover, det er jo noe jeg selv liker å gjøre. Ser at jeg fortsatt har lesere som er innom daglig, så det er jo gøy! Jeg har ikke vært så veldig aktiv på hverken bloggen eller instagram i det siste, har bare ikke orket tanken på å knipse bilder eller skrive innlegg. Akkurat nå føler jeg bare et eneste stort kaos inni hodet mitt, og jeg er overbevist om at det er fordi jeg ikke har vasket leiligheten på flere uker. Haha! I morgen eller torsdag skal jeg rundvaske her med stor R, for å si det sånn. Det trengs. Jeg blir faktisk stresset av et rotete og skittent hjem. Er det bare meg som føler det alltid blir så mye mer skittent og støvete om sommeren, enn om vinteren? Haha jeg vet ikke, men det føles slik. Kanskje alt bare vises så mye bedre når det er så lyst ute. Nå skal jeg spise litt og så gå å legge meg. Vi snakkes! 🙂

sol og blomster

Jeg kom akkurat løpende inn fra verandaen, det begynte akkurat å regne. Det bare kom helt plutselig, så da var det bare å kaste alle putene i putekassa og løpe inn. Haha! Jeg har ligget ute og hørt på podcast de siste to timene. Når det er fint vær liker jeg å ligge ute å høre på, jeg hører aldri på podcast ellers. Når jeg for eksempel soler meg så er podcast helt perfekt! Jeg hører på Sophie og Fetisha sin, og av og til Harm og Hegseth. Jeg har egentlig aldri vært noe podcast-menneske, men har fått litt sansen for det i det siste.

Synes verandaen begynner å bli ganske så koselig nå! Jeg har forresten puter for å ha i rottingmøblene, men de er så stygge så de fikk ikke være med på bildet. Haha! Jeg har seriøst lett over alt etter puter som hører til dette rottingsettet, men finner ingen plass. Så da får jeg bare holde meg til de ikke så veldig pene sitteputene. Jeg dro innom hageland og kjøpte litt blomster for å ha på verandaen, synes de gjorde uteplassen vår hundre ganger koseligere. Jeg har ikke bil, men hageland er ikke mer enn 10 minutter unna der jeg bor, så dere skulle sett oss når vi bærte alt hjem. Jeg og en kompis dro for å kjøpe, og da jeg kom til kassa spurte jeg hvor jeg fant plantejord. ”Bare rygg bilen inn på baksiden, så lemper vi på en 50 kilos plantesekk til dere”, sa hun bak kassa. Lo litt inni meg da jeg fortalte at vi gikk, og uansett – HVA skal jeg med 50 kilo jord til 4 små blomster? Haha, snakk om å prøve å selge meg unødvendig mye. Forstår at de vil selge, men hallo. Det ble en liten sekk med jord istedet, og det var mer enn nok. Ser for meg vi skulle bært en sekk på 50 kilo hjem, hahaha jeg ler.

Haha jeg ler, potten ble litt vel stor til blomsten, men pytt pytt. Synes det var litt søtt haha! Tidligere i dag var jeg ute og spiste med svigermor og Anders, og etter vi spiste så har magen min vært så sykt oppblåst. Altså den er dobbelt så stor og bare buler ut. Uff så utrolig ufresht, føler meg skikkelig stygg. Oppblåst mage er noe av det verste jeg vet, og jeg får det veldig ofte. For det første er det ikke spesielt pent, og for det andre er det vondt. Når det er som verst klarer jeg ikke engang stå oppreist, må bare legge meg ned. Da går det faktisk over, lufta i magen flytter seg og presser ikke like mye som når jeg står. Haha, nok info om mageproblemene mine nå!

Seee kjettingen jeg har på buksa, det har blitt in igjen! Synes det er så kult! Spesielt på en svart bukse eller svart skjørt, kommer til å bruke det masse fremover. Jeg kjøpte kjettingen på ebay, men vet carlings også selger. Men ebay er mye billigere, tror jeg betalte 10 kroner for min liksom. Jeg elsker at buksekjettinger, slengbukser, fila klær & sko, buffalo og alt fra 90-tallet er tilbake igjen. 90-talls stilen er skikkelig kul, elsker det! Tenk at buffalo er in igjen liksom, er ikke lenge siden man snakket om hvordan i all verden man kunne gå slik. Nå er det in igjen, gøy. Jeg har helt ærlig lyst på et par buffalo sko selv, i hvit. Prøvde de her en dag og de er jo dødskul! Men utrolig dyr, kostet jo nesten 2000 for et par liksom.

Men nååå skal jeg se The Handmaids Tale, endeliiig ny sesong! Den serien er SÅ bra, anbefales om du ikke har sett! En serie som får hodet til å koke, samtidig som den er så utrolig spennende.