happy b-day og halloweendrøm

Hallo! Tenkte bare å komme med et kjapt innlegg før en kompis kommer hit etter jobb klokka 15. I dag har kjæresten min bursdag, og han blir hele 27 år. Gratulerer med dageeen verdens beste kjæreste! Elsker deg.♥ Sykt å tenke på at han han blir 27 år, og jeg 24. Vi begynner å bli ordentlig voksen, haha scary! Han jobber til i kveld, derfor skal jeg spise middag og se film me Ivan i dag. Jeg orker aldri å lage meg noe spesielt til mat når jeg er alene, blir alltid så mye mat igjen så jeg må kaste og det føles så bortkastet. Så da passet det bra å spise med Ivan idag! Vet ikke helt hva vi skal spise, jeg foreslo wok, så vi får se om det blir det. Så er det jo halloween også, så tenker å kjøpe litt snacks å se noen skrekkfilmer. 🙂 Så skal sikkert jeg og Anders se mer på Stranger things når han kommer hjem. Digger den serien, så kul! Den finnes på netflix.

På snakk om halloween, jeg hadde så sykt mareritt i natt! Jeg har ikke hatt mareritt på lenge, men på halloweennatten fikk jeg altså det, haha sykt tilfeldig. Skikkelig halloweendrøm hadde jeg, så nå skal dere få høre. Jeg drømte at jeg satt i bilen til noen, og så kjørte vi forby en mann. Jeg snudde meg i bilen for å se på mannen, og plutselig tar han opp en pistol og skyter seg selv i hodet. Jeg fikk helt panikk og ropte til de andre i bilen hva jeg så, men de kjørte litt videre og stoppen utenfor et kjøpesenter. Så ringer de politiet, og etterhvert kommer det masse politi og sykebiler. De jeg satt i bil sammen med (som jeg forresten ikke aner hvem var, haha) dro også der mannen hadde skutt seg selv. Jeg ble igjen helt alene utenfor dette kjøpesenteret. Det blir helt stille, og jeg begynner å bli redd. Plutselig ser jeg en person komme mot meg, og det er denne mannen som skøt seg selv. Han mangler overkroppen, og kommer gående mot med med bare beina og magen, uten hodet og brystet. Jeg blir skikkelig redd og løper, og han løper etter meg. Det var helt forferdelig, og jeg klarte ikke våkne. Til slutt våknet jeg, og da var jeg helt svett. Jeg måtte på do, men turte så vidt å gå dit, haha! Herregud det er psykisk tortur å ha mareritt, jeg vil så gjerne bare at det skal være en drøm, men så klarer jeg ikke våkne. Så tror jeg at det jeg drømmer er ekte, fordi jeg ikke våkner og det føles jo så ekte. Heeelt jævlig! Det var noe mer jeg drømte også, men det husker jeg ikke. Men det var noe skummelt det også. Sett for mye på skrekkfilmer si? Haha, tror det!

Uansett, håper dere får en fin halloween! Selv så elsker jeg halloween, skulle ønske jeg var i Amerika på denne tiden, der tar de jo helt av! Jeg liker jo alt som handler om spøkelser og overnaturlige fenomener. Synes det er sååå spennende, men også veldig skummelt. Jeg har så lyst til å besøke hjemsøkte steder og sove over der med en gjeng en gang, det hadde vært så kult. Haha!

Happy halloween! 

3 sanger akkurat nå

O_X_Nj276PsFXavnFRG0HUhKDN34QTLtg

3 sanger jeg digger akkurat nå! ‘Tid for å gå’ av Sval hørte jeg her en dag, og jeg diiigger den. Så bra!

Akkurat nå holder Anders på å lage mat, blir bare noe enkelt som tomatsuppe med pølse og bacon i dag. Han har kjøpt en svær pakke med bacon, så tror denne tomatsuppa kommer til å smake mye bacon. Haha! I dag har jeg hatt fri, så jeg har bare vært hjemme og egentlig ikke gjort så mye. Har gjort litt husarbeid, og så har jeg funnet antrekk osv til i morgen. Jeg jobber 11-18, og rett etter det skal jeg på fest på Skogn. Jeg skal stenge butikken, og så må jeg kjappe meg å fikse meg litt på jobb før skyssa mi henter meg. Kommer sikkert til å stresse meg ihjel, haha! Jeg har eksperimert litt med øyenskygge i dag, fordi jeg tenkte å legge rød øyenskygge i morgen. Jeg feilen x antall ganger før jeg ble fornøyd, så nå vet jeg ihvertfall hvordan jeg skal legge den i morgen. Jeg har ingen rød øyenskygge, så jeg skal bruke en rød leppestift, og en rødlilla over der igjen for å få mørknet fargen litt. Ble ganske kult! Håper bare jeg ikke fucket det til i morgen da, haha. Meeen nå skal jeg hjelpe til å lage mat her, og så skal Anders få laste ned den apefilmen nummer 3. Håper den er bra!

meme’s som matcher meg


1. Haha, typisk meg // 2. Hah, tror mange kan kjenne seg igjen litt her? Ikke at jeg trodde jeg skulle være gift, men ihvertfall ha fast jobb og kanskje leilighet. Weeell, ser nå hvordan det gikk. I’m still a loser, lol.


1. Meg! Kunne aldri hengt noe sånt på veggen. Bare folk som har et behov for å bevise at de er så snille (når de egentlig er noen sladderkjerringer) som henger opp slike ”life quotes”. // 2. Er så mange sanger jeg har dårlige minner til, men så er de jo bra sanger, haha.


1. Hver gang jeg ikke får sove så ser jeg på klokken og regner hvor mange timer jeg har på å sove. Så er klokken blitt mange og jeg ligger bare å tenker at nå MÅ jeg sove, men får det ikke til. Så ender det med at jeg får lite søvn. // Som å se meg selv, haha!


1. Typisk meg, lol. // 2. Altså dette er såå meg, klikker på meg selv når jeg klarer å fucke opp eyelineren. Hvorfor må det være så vanskelig?!


1. Yep // 2. Men svarte klær er jo så fiint! Jeg digger svart, selv på den varmeste sommerdagen.


1. Meg hver eneste gang jeg drikker. Er så fornøyd med sminken i starten, men utover kvelden ser den helt rævva ut. Jeg aner ikke hvorfor, men hver gang jeg fester så kommer mascaraen under øynene mine. Og hudsminken bare kaker seg, not pretty! // 2. Dette gjør jeg nesten hver eneste gang jeg shopper på nett. Sjekker alltid ut det billigste først, man kan jo faktisk finne utrolig mye fint billig.


1. Når jeg bestiller noe på nett! // 2. Dette er meg og Anders! Når vi finner en serie vi begge liker, så ser vi ferdig alt med en gang. Haha!


1. Typisk at jeg møter på noen jeg kjenner når jeg ser ut som et dass. For eksempel når jeg skal til butikken og ikke har orket ordnet meg, så vil jeg bare forte meg hjem igjen, men selvfølgelig må jeg møte på noen. // 2. Beskriver egentlig hele meg, lol.


1. Verste jeg vet er når noen sier vi må snakke senere. NEI fortell meg nå, hvis ikke går jeg rundt og prøver å tenke hva jeg har gjort galt. // 2. Yap, hah!

storytime – jeg var uheldig og la ut bilde av min fiffi på snap

Tenkte å kjøre på med storytime, det har jeg aldri gjort før, så tenkte det kunne være gøy! Det jeg skal fortelle nå er syyykt flaut, jeg dør litt innvendig. Haha, vet ikke helt hvorfor jeg forteller dere dette, men pytt pytt. Okei, here u go!
 

For 3 år siden var jeg på ferietur i Kristiansand med familien min. Anders var ikke med, så han var hjemme. Det var en kveld jeg sto på badet for å stelle meg før jeg skulle legge meg, og da tenkte jeg at jeg skulle ta et bilde av min fiffi (ja, vagina for dere som ikke skjønte det) og sende til Anders. Det er ikke ofte jeg tar sånne bilder, men i og med vi hadde vært borte fra hverandre i noen dager, så fikk jeg lyst til å gjøre det. Jeg tok frem iphonen, tok et bilde og sendte til han på snap. I det jeg trykket på send, så jeg at jeg hadde lagt det ut på mystory’en også. Jeg fikk panikk og fortet meg å slette det. Vi hadde litt dårlig internett der vi var, så nettet klikket selvfølgelig litt akkurat da. Men jeg fikk slettet det, trodde jeg ihvertfall. Jeg tenkte ikke mer over det, og gikk og la meg. I og med at det var fler som sov på samme rom som meg, så skrudde jeg mobilen på lydløs, og så satte jeg den på lading et lite stykke unna meg.

Det gikk kanskje 10-15 minutter, og så kommer pappa plutselig inn og sier at Anders hadde ringt han. Han fortalte at Anders sa at jeg hadde lagt ut et bilde som ikke burde legges ut på snapchat. Jeg skjønte ikke helt hva, men jeg hadde jo en anelse. Jeg fortet meg opp og så på mobilen, og der så jeg at Anders hadde prøvd å ringe meg mange ganger, og sendt flere meldinger. Jeg gikk inn i stua for der hadde vi bedre nett, og så gikk jeg inn på snappen min. Der fikk jeg sjokk mildt sagt, bildet av fiffien min hadde ikke blitt slettet fra mystoryen! OOOMG! Fikk panikk og slettet det på nytt, og dobbeltsjekket at det var borte sikkert tusen ganger. Jeg turte ikke se på hvem som hadde sett bildet, men regner med det var noen siden bildet sikkert lå ute i ca 15 minutter. Fikk melding av en gammel klassevenninne om det var meningen at jeg skulle legge ut dette bildet, haha. Jeg fikk ikke sovet så godt etter dette ihvertfall, fikk angst som faen haha. Heldigvis var det ingen som var idiot og tok printscreen. Jeg lærte etter denne episoden iallefall, og passer veldig på hvis jeg skal sende slike bilder igjen. Skal sies at jeg nesten aldri tar slike bilder da, da man aldri vet hvem som kan få tak i dem. Så nudes har jeg aldri lagret på mobilen, heller ikke på snap. Man burde være utrolig forsiktig med sånt!

Har du gjort noe lignende noen gang? Fortell, haha!

føling uten å ha diabetes

Hei! Litt skjelvende meg som skriver på tastaturet her nå, hadde nettopp lett føling. Jeg fikk det etter å ha spist middag, det skjer en sjelden gang. Jeg har noe som heter reaktiv hypoglykemi, fant jeg nettopp ut. Søkte litt rundt, og dette stemmer med akkurat slik jeg opplever det. Ikke noe farlig, har hatt dette så lenge jeg kan huske. Kjente at jeg begynte å kaldsvette og skjelve, og når dette skjer løper jeg for å hente meg noe å spise, og så tilbake til sofaen. Kan ikke stå oppreist, da besvimer jeg garantert. Det er utrolig ubehagelig når dette skjer, og jeg er redd det skal skje når jeg er alene på jobb eller borte på besøk. Da vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, men heldigvis har det aldri skjedd. Hvis jeg får i meg noe mat eller noe søtt, så går det heldigvis over etter noen minutter.

Nå skal jeg få med meg Anders og se sesongstarten av The walking dead. Verdens beste serieee! Etter Game of thrones da, haha. Den forrige sesongen var rå bra, så lurer veldig på hvordan denne sesongen blir. Jeg går egentlig bare rundt og gleder meg til helg og at denne uken skal bli ferdig. På lørdag tenker jeg å drikke, er jo halloween så det blir skøy! Har ikke tenkt å kle meg ut, blir nok bare svarte klær, sotede øyne og røde lepper. Og så tror jeg at jeg har et par djevelhorn en eller annen plass her hjemme, så dem får jeg vel bruke. Haha! Neste uke har jo Anders bursdag også, og blir hele 27 år! Herregud, så gammel han blir. Neida!♥♥ Skal vel sikkert be hjem litt familie, så tenker å bake en eller annen kake. Favoritten til Anders er jo gulrotkake, men nå er jo ikke jeg akkurat noen flink baker. Har mest lyst til å lage pavlovakake, men får se om jeg heller prøver meg på en gulrotkake da. Får håpe den ikke blir helt fucked up, lol.

ikke verst feriegave å få

Fikk alt dette i feriegave av tanta mi for ikke så lenge siden. Ikke værst feriegave må jeg si! Tanta mi er så gavmild og gir meg og Anders alltid en haug med godteri og diverse når hun har vært på ferie. Det meste er allerede blitt spist opp, haha!

Nå ligger jeg i sofaen med Suzie oppå meg. Hun ligger å sutter på poten sin, så søtt. Hun ble tatt for tidlig fra moren sin, er derfor hun gjør sånn. I morgen har jeg fri, så da skal jeg få vasket litt her tenker jeg. Det trengs virkelig! Nå skal jeg se litt serie før jeg legger meg, god natt!

tattoveringer er harry

Jeg er på utkikk etter ny kjole til jul, siden jeg kun har en finkjole. Hadde vært greit med to, så jeg kan variere litt. Jeg har ikke så mange kjoler, har bare lette sommerkjoler, og det passer seg ikke som finkjoler. Jeg bestilte en fra nelly for et par uker siden, og den var super fin på. Men den hadde åpen rygg, og jeg synes det ble litt vel mye rygg. Utrolig synd, for den var såå fin ellers! Så den returnerte jeg. Problemet med å finne finkjoler er at jeg kun må se etter langermet kjoler, på grunn av tattoveringen min på armen. Penkjole og tattoveringer er ikke særlig fint, synes ikke jeg ihvertfall. Jeg angrer sånn på tattoene mine, altså HVORFOR måtte jeg være så harry å tattovere meg? Whyyy?! Haha! Jeg skal definitivt fjerne den på armen og låret i fremtiden, samt stjernene på skuldrene. Den eneste tattoveringen jeg skal beholde er ankeret på underarmen. Den synes jeg er fin. Men det andre skal bort en eller annen gang. Om det er mulig å fjerne alt med laser, da.

Det er så mange fine kortermede kjoler, men de kan jeg ikke kjøpe. Jeg får trøste meg med at det er vinter, og at det uansett ville blitt litt “nakent” og kaldt. Langermede kjoler er fint det, og her har jeg funnet noen fine. ↓


Nummer 1 synes jeg er såå fin, men jeg er ikke noe glad i blå. Skulle ønske den fantes i svart. Den andre har jeg veldig lyst på, så tror faktisk det blir denne.


Synes de her to er veldig fine også, spesielt den nummer to. Men veldig usikker på hvordan den blir på, så derfor tør jeg ikke bestille den. Men veldig fin!

Tror faktisk det blir den med velour(?) stoff, det er jo så populært nå også. Enkel og grei kjole, blir fin med litt røde lepper i jula og et par enkle pumps. Jeg har ikke sett over alt enda, så skal titte litt mer før jeg kjøper den. Men den var jo veldig fin, eller hva? Nå skal jeg stikke på jobb! Dere får ha en fin dag. 🙂

sov litt for lenge

Hallois! Nå har jeg nettopp sett en reprise av Åndenes makt som jeg ikke fikk sett, og nå sitter Anders og spiller imens jeg blogger og surfer litt på nettet. I går natt satt vi oppe helt til klokken 04, så vi våknet ikke før klokken 15 i dag. Lol, nesten flaut! Jeg hadde satt på vekking til klokken 12, men vi begge var så trøtt at vi sovnet igjen. Og plutselig ble klokken tre på dagen, så vi får nok ikke sove riktig enda. Heldigvis starter begge på jobb klokken 15 i morgen, haha!

I går var vi jo på kino og så Snømannen, og jeg hadde ikke særlig høye forventninger. Trodde den skulle være dårlig utifra hva det mange andre sa, men jeg synes absolutt ikke den var dårlig. Synes ikke den var dritbra heller, men helt okei. Det var ikke slik at jeg følte den ikke var verdt å se, for det synes jeg den var. Folk må rett og slett slutte å sammenligne bok og film, for det blir alltid noen endringer i filmen. Boken og filmen var veeeldig forskjellig synes jeg, men om man lar være å sammenligne så var ikke filmen så værst. Det eneste som var litt rart var at de snakket engelsk i Oslo, og at de hadde norske navn. Jeg skulle jo ønsket at filmen var norsk da, men men. Ellers har jeg sett filmen ‘Rise of the planet of the apes’ og nummer to av den. Likte egentlig begge filmene, men synes den første var best. Skal se nummer tre med Anders en annen dag, gleder meg til å se den også. Synes ikke filmene var så aller værst! Grei underholdning ihvertfall. Ellers vil jeg anbefale de som liker romantiske filmer å se ‘Cold mountain’ om dere ikke allerede har sett den. Den har jeg sett flere ganger, og så den med Anders enda en gang her en kveld. Jeg vet ikke helt hvorfor, men den filmen liker jeg sååå godt! Den skal jeg se mange flere ganger. 

meg på…

Meg i bassenget: I bassenget koser jeg meg, men jeg er veldig forsiktig. Jeg liker ikke å være der det er djupt, og jeg liker ikke å være under vann. Så jeg hopper aldri fra stupebrett eller fra kanten, jeg tar heller ikke sklier der man kommer under vann. Haha, jeg er egentlig skikkelig pinglete i bassenget! Jeg hadde vannskrekk da jeg var barn, og derfor lærte jeg meg ikke å svømme før jeg var 12 eller noe. Måtte ha lærerhjelp i bassenget på barneskolen, og det synes jeg ikke var særlig kult.

Meg på skolen: Nå går jeg ikke på skolen, men da jeg gjorde det så var jeg elendig. Jeg sluttet å gjøre leksene i 9. klasse, og etter det skulket jeg mye og leste aldri til en eneste prøve. Jeg fikk stryk i alt både på ungdomskolen og videregående. Jeg ga rett og slett faen, for det interesserte meg ikke. Veldig dumt, og det er noe jeg angrer på i dag. Så barnslig jeg var!

Meg i barnehagen: I barnehagen var jeg veldig forsiktig og stille, og lekte ofte alene. Jeg husker veldig godt hvordan det var å gå i barnehagen enda faktisk, jeg mistrivdes veldig. Jeg husker seriøst enda den følelsen da mamma og pappa vekte meg om morgenen for å ta meg med til barnehagen. Jeg har alltid trukket meg tilbake der jeg ikke kjenner noen, jeg er vanskelig å bli ordentlig kjent med og sånn er jeg enda.

Meg på shopping: Jeg elsker shopping! Kunne shoppet dagen lang om jeg hadde hatt mye penger, null problem. Den følelsen når man finner et plagg som passer perfekt og som man elsker! Høhø.

Meg på tivoli: På tivoli så er jeg helt ærlig litt nervøs, haha. Jeg synes det er gøy å ta karuseller, men samtidig synes jeg det er jævlig skummelt. Jeg gruer meg så sinnsykt mye rett før jeg skal ta en karusell at jeg føler jeg må spy. Jeg tar ikke hva som helst heller, de sykeste karusellene holder jeg meg langt unna.

Meg hjemme alene: Hjemme alene ser jeg på seriene jeg liker, som Anders hater. Som f.eks Kardashians, Hollywoodfruer, Åndenes makt osv. Synes det er godt å være hjemme alene i blandt, men foretrekker selvfølgelig at Anders er hjemme sammen med meg. Liker ikke å være alene for lenge!

Meg når jeg ser film: Jeg trykker sikkert på pause fem ganger i løpet av en film, det samme gjør Anders. Så det blir mye pausing i løpet av en film, haha! Den ene skal på do, så skal en ha drikke, mat og sånn går det.

Meg på restaurant: På restaurant elsker jeg å være, men jeg bestiller alltid det samme. Jeg tør rett og slett ikke prøve noe nytt, for hva hvis jeg ikke liker det? Veldig bortkastede penger da, og det er jo ikke akkurat billig å spise ute heller. Har ikke akkurat så mye penger at jeg gidder å kjøpe meg noe annet heller. Så da går det som regel i noe biffgreier. Biff er det beste jeg vet!

bilder fra arkivet

Det som er så gøy med denne bloggen, er at jeg kan sitte å se på alle bildene jeg har delt gjennom årene! Jeg har jo hatt denne bloggen siden 2011, så det vil si jeg har maaange bilder langt tilbake i arkivet mitt. Så gøy og så mange minner jeg kommer på når jeg ser på dem. Tenkte jeg like greit kunne dele noen gamle og litt nyere bilder her på bloggen i et eget innlegg. Tenk at jeg har hatt denne bloggen i snart 7 år, wææ! Jeg laget denne bloggen i august en gang husker jeg, så denne bloggen ble jo faktisk 6 år for ikke så lenge siden. Det har vært flere ganger jeg bare har tenkt at jeg skal slette bloggen, men jeg har aldri klart å gjort det. Jeg føler meg ikke som noen blogger, og jeg er heller ikke særlig flink til å skrive. Men jeg klarer bare ikke å legge den fra meg. Uansett, her er litt forskjellige bilder fra arkivet i bloggen! 🙂


Hadde ofte photoshooter på rommet mitt, lol.


Lille Nemi♥ Savner henne sånn.


Meg og småsøskene mine på tur på Høvringen.


Så fint!


Candyheaven!


Lillesøstra mi 🙂


♥♥♥


Hahaha, husker jeg kjøpte meg denne sykt stygge kosedressen fra ebay. LOL!


Samlet på hello kitty før, si! Disse bildene er tatt på rommet mitt da jeg bodde hos mamma. Husker jeg ELSKET hello kitty, haha.


Herregud se på håret mitt! Var ganske kult egentlig, men kunne kanskje roet ned litt med tupperinga haha. Her var jeg vel 15 år. Jeg blogget ikke på denne tiden da, men bildet lå nå i arkivet.


Prosjekt bleking, ble veeeldig pent. Not! Husker jeg farget det mørkt med en gang etterpå. Jeg hadde en plan om at det øverste håret skulle være blondt, og så mørkt under. Husker det var populært på den tiden (for 7-8 år siden) og jeg skjønner bare ikke hvorfor. Hah, wtf liksom.


Jeg og Mona som hjelper til med flyttelass, lool husker dette! 


Husker denne stygge piercingen i leppa, glad jeg tok den ut.


Et bilde av meg, søskene mine og mormor & morfar på resturant. Her gikk jeg på videregående, så dette er mange år siden. Her er jo søskene mine små enda, så søte!


Senga mi da jeg bodde hos mamma, haha husker Anders hatet denne himmelsenga. Teltduken, som han kalte det.



Eva Gunn, gamle katten til mamma som døde i 2014 ♥


Mormor 🙂


Meg og brødrene mine.


Haha!


Linnea og meg, dette er leeenge siden! Her var jeg vel 15 år, så det vil si at dette er for 9 år siden. Herregud, tiden flyr!


Meg, mamma og søskene mine på julaften for et par år siden.


Morfar bygget hus til Snipp og Snapp, kattene til mamma. De nektet å dele på det da, så han måtte bygge et til. Haha!


Snipp og Snapp som kattunger, så søte!


Så langt hår og brun jeg var, savn haha!


Slik så rommet mitt ut da jeg bodde hjemme. Av og til savner jeg den koselige kjellerstua mi, som nå har blitt et rotete gutterom. Haha!


Her tattoveres jeg i syden for noen år siden.


Uææ, husker dette creepy bildet. Det er tatt utenfor det huset som spøker i Vaterholmen. Øverst der på bildet så ser der man en skygge, og det var seriøst ingenting der da jeg tok bilder. Og akkurat i det jeg tok bildet så slo iphonen seg av. Skummelt!


Favorittspillet mitt før i tiden, haha. Dogs life liksommm!


Familien på pappa’s side.


Luffy som hopper inn ruta, haha!


Loool!


Haha, ser ut som Luffy satt og tok bilder av seg selv med cammen!