dagens søtis

Ååå, søteste hunden jeg har sett! Har sett videoen før, men måtte bare dele.♥ Om jeg noen gang skal ha hund selv, så skal jeg enten ha husky, staffordshire bullterrier eller en liten pomeranian! Hihi

Har du hund?


godnatt!♥

Nå er det godnatt her, er opp tidlig imorgen igjen, Men etter det er det endelig helg igjen! Imorgen drar jeg hjem til Verdal, tanta mi skal farge håret mitt brunt, wee! Og på lørdag skal jeg feste litt tenkte jeg, heheh! Har faktisk ikke vært ute siden jul!

Utrolig hvor raskt jeg slår meg til ro når jeg har kjæreste, nesten litt for mye i ro. Må feste og ha det morsomt imens man kan mener jeg. Hvem vet, kanskje jeg har en skikerunge om bare noen år! Ææ, skummelt..

 Hva skal du i helgen? God natt!

ordered home some hello kitty

Bestilte nettopp et iphone 5s deksel og en slags pyjamas hello kitty kostyme. Haha, synes den var så søøt. xD Begge er fra ebay. Dekslet kostet rundt 40kr og hello kitty drakten kostet rundt 190kr. 
Hva synes du? ^^

~~~

Jeg og kjæresten spiser hjemmelaget pizza nå, såå mye bedre enn frossenpizza! Er egentlig ikke så gla i det.. Skal laste ned disneyfilmen Frozen, må tvinge kjæresten til å se den med meg, haha ♥ Jeg synes det er så kjedelig å se filmer alene. Anyway, er den bra?

Bildene blir skikkelig uklåre og kornete for tiden, vet ikke helt hva det er? Har prøvd å fikse det i innstillinger. Kanskje linsen må pusses litt, er jo blitt brukt i over 3 år nå.

new in


sminke H&M // skjerf Cubus


ringer og spenner H&M // falskvipper og lim Cubus


underklær H&M


nattbukse Cubus // t-skjorte H&M


skjørt Cubus // treningstights Cubus


bukse Cubus



ringer H&M

Dro på magneten en tur idag for å bruke opp noen gavekort. Ble en del, pluss at jeg kjøpte noe selv også da. Digger spesielt buksa, litt sånn boyfriend-aktig bukse. Jeg kjøpte den i  xxs. Hva synes du om innkjøpene? 🙂

Fikk beskjed om at det blir fri imorgen også, og kjæresten har også fri! Så da er det snart helg her, wee. Skal farge håret brunt i helgen faktisk, noe jeg gleder meg til. Alle jeg kjenner synes jeg skal farge det brunt, så why not. Blir godt (og skummelt) med en forandring. Er tanta mi som er frisør som ordner håret mitt, så der sparer jeg masse penger!

Nå skal jeg nerde litt på nettet og se family guy.

film

Hei! Er stappmett etter taco, var det eneste som fristet idag hehe. Ble syk imorges av noen piller pga en infeksjon jeg har. Skikkelig kjedelig ettersom jeg hadde gjort meg klar til å gå ut og til det kurset jeg er på. Kastet opp og måtte bare legge meg igjen. Æsj! Hater virkelig piller, de gjør meg alltid dårlig!

Er ihvertfall bedre nå. Har vasket kopper, vasket og hengt opp klær og ryddet. Begynner å bli skikkelig husmor av meg! Det vil nok kjæresten min spesielt godt like, haha.. Har faktisk sagt opp hybelen min, blir litt for dyrt til at jeg nesten aldri er der. Er jo nesten bare hos kjæreste, så jeg har tatt med meg klærne mine hjem hos han. Flytter jo egentlig ikke inn, men er jo her hele tiden uansett. Så NEI, jeg kommer ikke tilbake til Verdal. xD Skal prøve å få oss noe sammen, det hadde vært så bra! Innrede og ordne slik jeg også vil ha det, hihi. ^^

Nå skal jeg se på film, ‘Interstellar’. Den har fått masse skryt, og så veldig spennende ut også! Skal si hva jeg synes om den senere! Fikk også nettopp beskjed at det blir fri fra kurset imorgen, siden det kommer snekkere dit igjen. Weey, jeg digger fri! Det betyr at jeg kan være oppe lenge, noe jeg elsker.

 Har du sett filmen? 


chillsunday

Søndag er skikkelig chilledag da jeg bare stapper i meg alt godt som frister. Prøver å være liitt mer sunn til vanlig heheh.

Er i levanger igjen nå, og imorgen er det kurs igjen. Kurset starter 09 og slutter kl.14 så det er ganske chill.

Nå skal jeg se film og serier resten av kvelden helt til jeg sovner! Filmen jeg ser med kjæresten heter ‘fight club’, har faktisk ikke sett den. Virker interessang!

Har du sett den?

musikktips?

Ææh, jeg har blitt så lei av all musikken jeg har på spotify! Orker liksom ikke lete etter ny heller.. Noen tips til nye, brae sanger?

Noen jeg hører på akkurat nå:

Har blitt hektet på den av Justin haha, såå fin stemme.

~~~

Nå er jeg hos mamma, og bare slapper av. Skal se litt serier etter dette innlegget, Kardashians it is. Sånn egentlig, så synes jeg slike program er rævva, liksom hvem bryr seg om hva andre gjør hver dag? Og det sitter jeg å ser på i timesvis, hahaha! Av en eller annen grunn finner vi jenter det veeeldig interessangt da, gud vet hvorfor. 


stakkars meg må sove på sofaen :(((( haha neida, er så kos å våkne om natten av at kattene gnir seg inn i trynet mitt ♥


søtiii<3

 God natt! ^_^

latest on instagram


1. fiine vesken jeg bestilte til mamma i julegave, den kom ikke før nå! ♥ 2. søteste hello kitty drikkeflaske og hårbørste ♥ 3. donuts, nam!


1. barbie øredoblene mine, søte! ♥ 2. hahah, søteste bilen jeg fant random på nettet ♥ 3. mirrorselfieeh


1. meg og kjæresten, lol ♥ 2. søøte pusekatten bestemor passer på ♥ 3. tatt utenfor Levanger togstasjon


1. nye ringer! ♥ 2. ny jakke, fiin ♥ 3. favorittene mine, shampoo, parfyme og fuktighetskrem


1. favorittskoene mine som jeg kjøpte i sommer ♥ 2. ser på mean girls ihii ♥ 3. drømmerommet, ååh så fint


1. favoritt shampoo merket som jeg fikk i gave! ♥ 2. har SÅ løst på en sånn katt, ragdoll heter rasen ♥ 3. åherregud, foodporn!!

Hva heter du på instagram? Hvem er din favoritt istagrammer? Jeg heter maustad93 

gud mårning

God morgen, eller god formiddag haha? Hadde fri idag, så nå er det helg, digg! Har begynt på et sånn jobbsøker kurs for ungdom, har skrevet ferdig søknad. Så nå er det bare å ut å søke jobber. Kryss fingrene for meg??? Hehe.. Våkna rundt elleve idag og tok litt bilder, og ordnet meg goode rundstykker med kylling og salat!


namnam!
 

Idag drar jeg til Verdal igjen, skal passe småsøskene mine i helgen imens mamma jobber. Så da blir det altså en rolig helg nok en gang.
Jaja.. Sitter og venter på at kjæresten skal komme hjem fra jobb ♥ Er så utrolig glad for at jeg har en kjæreste, beste som finnes er å møtes etter jobb og bare kooose, hihi. Klissete…

Meg idag, digger denne bigsize genseren, så kuul!
Nå skal jeg legge meg under hellokitty pleddet og slappe av. Brrr så kaldt det er!

shut up

Herregud, jeg må virkelig le av alt oppstyret rundt Caroline. Altså, hvordan går det ann at noen blir SÅ sinte over at mannen hennes kommenterte egne innlegg med falske navn? Ja, det er såklart ganske dumt, men det er jo ikke verdens undergang heller. Mange misunner nok Caroline, og prøver derfor å finne noe galt med henne hele tiden. Og nå fikk de endelig en sjanse til å bare trykke henne ned i grøfta. Fæle mennesker er alt jeg har å si. Når hun på en så ydmyk måte beklager seg og er lei seg, synes jeg folk kan vise LITT forståelse og bare la henne være. Forbanna mobbere, løft opp ræva og gjør noe med livene deres. Helt sinnsykt hva sjalusi og misunnelse kan gjøre med mennesker. Og ja, jeg tror det er nettopp DET det gjelder, for hun er jo utrolig pen og suksessfull dame – kvinnfolk hater sånt. 

~~~

Er enda hos pappa, og bare slapper av. Har lest litt, sett serier og sovet. Tror jeg bare kan legge festlivet bak meg og flytte til en hytte langt oppi fjellet, haha. Om jeg noen gang skulle hatt en hytte, så skulle det vært sånn hytte man bygger oppi trærne. Altså ikke trehytte, men ordentlig hytte, ser så kult ut!

Men nå skal jeg se litt mer på serier, god helg!