nytt fra desenio

Hey! Nå har jeg og Anders hengt opp to bilder fra desenio. Som jeg sa tidligere klarte jo Anders å velte ned bildene slik at begge rammene gikk i stykker. Ikke spør hvordan han klarte det, jeg vet heller ikke. Haha! Så bestilte jeg to nye rammer, men jeg klarte jo selvfølgelig å bestille feil størrelse. Så jeg måtte sende dem tilbake, vente på pengene og så bestille nye. Det tok jo hundre år, så veggen har vært tom lenge nå. I dag hentet jeg de nye rammene, pluss en ny plakat. Nå ble det fint igjen, elsker den blåe plakaten!

Nå ble det triiivelig på stuggun! Yesda. Jeg har nettopp spist opp en hel bolle med jordbær med masse sukker og fløte. BESTE jeg har spist på lenge, det var såååå godt! Norsk jordbær er himmelen. Jeg hadde ekstra sukkersug etter jeg hadde vært på trening, så derfor smakte det ekstra digg. Var på gruppetime på 3T i dag, Buns&Guns eller noe het timen og den er så bra! Var på den forrige uke også, og ble skikkelig stiv dagene etter. Man blir helt gele i bena etter timen, blir skikkelig sliten. Så godt! Er så godt å ha startet å trene igjen.

Denne toppen kjøpte jeg fra gymshark. Så fin, og god å ha på under trening. Den holder ting skikkelig på plass, så slipper man at puppene flyr over alt. Tightsen jeg bestilte fra gymshark passet jo ikke, så den må jeg returnere og bestille i en størrelse større. Baaah hater å returnere ting, synes det bare er masse styr.

Kattene venter på å få catsticks, noe de elsker. Luffy blir iallefall helt gal når han får det, og tar den i munnen og løper unna. Haha! Nå skal jeg spise brødskiver med brunost, næm! Synes egentlig brødskive er dritkjedelig mat, men med brunost på så funker det.

er jeg blitt tjukk plutselig nå?

Baaah! I går fikk jeg 4 pakker i posten, to fra Gymshark, en fra Wearefit.com og en fra Sportamore.no. Jeg hadde besilt 3 tightser og en treningstopp. Tror dere noe av det passet eller? NEIDA! Kun toppen som passet. Tightsene var aaalt for små, selv om det var masse stretch i dem. Jeg bestilte to av de i størrelse XS, og en i S. Jeg kunne sikkert hatt dem i størrelse M, kunne sikkert til og med hatt dem i størrelse L. Størrelsene om dagen er helt syke, jeg er jo til vanlig en XS/S men må for tiden bestille klær i størrelse M. Åååh, dette var så irriterende! To av pakkene hadde ikke engang med returskjema, så må skrive det ut selv. To av tightsene skal jeg sende tilbake og få tilbake pengene for, så skal jeg heller kjøpe en litt dyrere tights fra Gymshark som jeg har så lyst på. Tightsen fra Gymshark var superfin da og i såå digg stoff, må bare bestille en størrelse større. Det er så rart med størrelsene for tiden, spesielt fra nettsider. Jeg skjønner at størrelsene kan variere i utlandet, men dette er jo norske sider med vanlige størrelser. Til vanlig bruker jeg XS, men må for tiden opp smal eller medium. Nesten large til og med, haha! Jeg er jo laaangt ifra en large, HALLO jeg veier 53kg! Så da lurer jeg på hva de som er ”større” enn meg må bestille i klær, XXXL? Åh, skjønner meg ikke på størrelsene om dagen. Ikke rart folk får dårlig selvtillig og tror de er feit. I går spurte jeg Anders om jeg seriøst hadde blitt feit, og et lite sekund tror jeg faktisk at jeg mente det også. Haha, jeg VET jo jeg ikke er det.

Anywaysss. Nå holder jeg på å lage middag her, blir pulled pork i dag. Gadd ikke lage noe annet, det lager seg jo selv i ovnen. Jeg har fri i dag, og har ikke gjort noe spesielt, har bare vært hjemme og en tur på butikken. Sola skinner i dag, men jeg har ikke solt meg. Jeg sov så lenge, har vært så trøtt og sliten etter helga. Har snudd døgnet littegrann, så i morgen tenker jeg å sto opp tidlig. Nå er maten straks ferdig, så skal ta den ut av ovnen før alt brenner seg. Haha.. Blir jordbær til dessert, nam! Jordbæren de hadde på kiwi var såå god! Smakte skikkelig norsk jordbær. Beste som fins.

trening og innbrudd

Hey. Jeg og Anders har nettopp spist taco og sett et par episoder av The Strain. Måtte ha en liten pause på serietittinga, så nå spiller han og jeg blogger. The Strian er ikke sånn drit bra, så jeg må liksom ikke se neste episode med en gang. Ellers har det ikke skjedd stort i dag, jeg har vært på trening og ellers bare vært hjemme. Jeg trente for et par dager siden, og jeg ble så syyykt stiv i beina etter den timen. Sliter skikkelig med å for eksempel sette meg ned, eller gå ned trapper. Haha, den timen funket iallefall! Det er så godt å ha startet med treningen igjen. Under treningen holder jeg på å dø, jeg har ikke trent på 5 år så jeg har ikke akkurat verdens beste kondis. Men det er så godt etterpå! Nå har jeg bare vært på timer, jeg liker det for da presser jeg meg selv mye mer. Tenker å starte litt på apparatene også etterhvert. Gleder meg til å få bedre kondis og fastere kropp!

I natt har det vært innbrudd i gullsmed butikken rett over gata her jeg bor. Jeg hørte en bil og et høyt smell her i 03-tiden i natt. Jeg tenkte ikke mer over det, men så hørte jeg noen rope og drev å flyttet et eller annet på gata. Jeg trodde det kom fra parkeringsplassen utenfor her, men så ingenting fra vinduet. Senere på morgenen fikk jeg høre at det hadde vært innbrudd, en bil hadde kjørt inni vinuet slik at den knustes. Faen at jeg ikke gikk ut for å se, verandaen vår går jo helt ut mot gaten der det skjedde! Lurer sånn på hvem det var. Men det vil nok halve Levanger snart få vite uansett. Skjønner ikke at folk tør, man blir jo tatt uansett! Lol. Ellers har det vært knivstikking i forbindelse med dette også. Har vært masse action på Levanger i natt, si! Blir så nysgjerrig på hva som egentlig har skjedd.

Nå skal jeg gå og skjære opp melon, fikk så lyst på det. Dere får ha en fin helg! Jeg måtte jobbe i morgen, litt kjedelig men er uansett greit med litt eksta penger. Etterpå blir det fezt!

20 spørsmål og svar

1. Noen gang hatt sex på et fly? Nei, æsj! Skjønner ikke hvorfor sex på et fly er en ”kul” greie? Flydoene stinker piss, en knøttsmåe og ekkel, vil ikke akkurat være noe lenger der inne enn jeg må. Ihvertfall ikke ha sex der, yuuuk!

2. Byen eller hjemmefest? Hvis hjemmefesten er bra, så blir jeg mer enn gjerne der enn å dra ut på byen. Byen er alltid kjedelig, og føler alltid jeg blir edru av å være der. Heldigvis bor jeg midt i sentrum og 1 minutt unna utestedene, så når byen har åpnet drar jeg litt frem og tilbake. Blir der aldri noe lenge, og kjøper meg heller aldri drikke der.

3. Hvor er du oppvokst? Jeg er oppvokst i Verdal.

4. Favoritt snacks? Av godteri så er jeg veldig glad i lakris, når det kommer til potetgull så liker jeg sørlandschips med havsalt.

5. Hvilken dag i uken er din favorittdag? Lørdag, da har jeg som oftest fri og det har Anders også. Det samme med søndager, men da er jeg ofte fyllesyk og har angst fra helvete og tilbake. :))) Men jeg liker fredager og lørdager, da er det heeelg og det liker vel alle!

6. Sivilstatus? I et forhold, som forhåpentligvis varer livet ut.♥

7. Hva spiser du helst til frokost? Til vanlig så spiser jeg brødskive med salami eller nugatti. Men om jeg kunne ha valgt hva som helst, så ville det blitt krydret minipølser med eggerøre, melon og annen oppskjært frukt, og loff med nutella på. Det spiste jeg hver dag til frokost da jeg var i Barcelona, sååå godt! Spiste meg stappmett hver morgen, haha!

8. Hva irriterer deg mest? Mennesker… Haha, jo men seriøst! Irriterer meg over andre mennesker hver eneste dag. Mennesker er liksom så dumme og vimsete og det irriterer meg så sykt. Jeg er ikke noe bedre selv da… HEH.

9. Har du barn? Nei, og det blir maaange år til jeg skal ha barn. Vil ikke gi opp friheten min helt enda.

10. Favoritt klesmerke? Når det kommer til bukser så er Levis favorittmerket. Levis har verdens fineste bukser, de sitter alltid perfekt og fremhever rumpa. Ellers liker jeg adidas veldig godt når det kommer til litt mer chille klær. Jeg liker merkeklær, men har masse klær som ikke er noe spesielt merke. 

11. Har du noen uvaner? Njeh, eller, jeg duller alltid med håret mitt. Jeg tvinner det mellom fingrene hele tiden, nesten så mye at jeg er redd for at det skal slite på håret. Haha.

12. Har du noen gang vært innlagt på sykehus? Bare en gang. Jeg hadde tatt abort og fikk komplikasjoner. Jeg våknet på natten av at jeg hadde noe som føltes som svake rier, det ble vondere og vondere så min daværende kjæreste kjørte meg til legevakten. Jeg husker jeg hadde så vondt og var veldig kvalm, det var helt jævlig. Etterhvert la de meg på et rom slik at jeg fikk sove på sykehuset, og så skulle de undersøke meg dagen etterpå. Det var ingenting galt, men de var redde for at rester etter fosteret fortsatt var inni meg, så de måtte kanskje skrape det ut. Heldigvis slapp jeg det, og ble utskrevet dagen etterpå igjen. Noen dager etterpå fikk jeg vondt på natten igjen, og det kjentes ut som når man må fise, men ikke får det til så blir det er skikkelig trykk ved rumpen. Haha, men fyfaaaen det var vondt.

13. Verste og beste fag på skolen? Jeg likte egentlig ingen fag på skolen, ingenting interesserte meg liksom. Men det jeg likte best var vel norsk. Det jeg mislikte mest var gym, fordi vi alltid skulle spille ballspill og det SUGDE jeg i. Det var alltid to lag og ingen ville såklart ha taperen meg på laget sitt. Derfor hatet jeg gym.

14. Liker du best mørke eller lyse rom? Jeg liker best lyse rom, mørke rom blir liksom så… deprimerende. Jeg liker lyse rom, og så kan det gjerne styles opp med litt mørkere pynt osv. Det er fint! Hvitt og svart er fint sammen.

15. Hva bruker du mest penger på? Mat, husleie, regninger og klær. Det er vel det jeg bruker mest penger på.

16. Hva gjør deg bekymret? Egentlig er jeg svært sjeldent bekymret, har liksom ikke så veldig mye å bekymre meg for. Hvis det skulle være noe, så er det om jeg aldri skal få meg fast jobb noen gang. Jeg bekymrer meg litt når det kommer til jobb, fordi jeg er så innadvendt og jeg vet at jeg må søke jobber, men tør liksom ikke helt. Det å skulle begynne å jobbe på en helt ny plass med helt ukjente mennesker skremmer dritten ut av meg. Jeg vet at jeg MÅ det en eller annen gang, og jeg blir helt sliten av tanken. Jeg synes det er så vanskelig å bli kjent med nye folk, og uansett hvor lenge jeg har kjent dem så kommer de aldri helt inn på meg. Jeg klarer det ikke, og derfor blir jeg ofte litt utenfor, kanskje. Ihvertfall hvis det er med folk på min egen alder. Så det sosiale bekymrer meg mest.

17. Hva hadde du gjort om du vant 1 million? Først og fremt hadde jeg nok besvimt av glede, hehe! Tenk da, 1 million! Det er mye penger. Jeg skulle ha bestilt meg en skikkelig reise, og så skulle jeg ha brukt resten på hus/leilighet. Største drømmen er å kjøpe noe eget, så jeg skulle ha brukt pengene på det.

18. Tror du på det overnaturlige? Før trodde jeg på sånt 100%. Nå som jeg har blitt eldre, så er jeg blitt litt mer skeptisk. Jeg tror fortsatt på spøkelser, men har blitt litt mer skeptisk der også. Jeg tror ikke lenger at det er mennesker som går igjen etter døden, men at det er en slags kraft/energi hjernen vår ikke klarer å forstå. Ellers så tror jeg på vitenskap, men jeg tror helt klart at det finnes noe mellom himmel og jord som menneskehjernen ikke greier å forstå. Vi mennesker er smarte, men ikke smarte nok til å forstå ALT.

19. Om du måtte velge, hadde du valgt helt svarte klær resten av livet, eller fargerike klær? Helt svarte klær! Haha, den var enkel. Klær med farger kan være fint, men det må ikke bli for mye farger. Det er ikke helt meg.

20. Nike eller adidas? Jeg liker begge merkene, men jeg liker adidas best. 

noen bra ting på en torsdag

1. Jeg har langhelg! Nå jobber jeg ikke 100% så jeg har jo en del fridager fra før av, men frihelger setter jeg uansett pris på. Da har Anders fri, og denne helgen har han også langhelg. Det elsker jeg, late morninger med han.♥ Eller, late og late – han står jo opp tidlig for å spille Fortnite, den bæsjungen. 🙁 Haha!

2. Jeg har byttet abonnement til Ice, fikk det nye sim-kortet i dag. De hadde et bedre tilbud, så jeg byttet fra Telia til det. Jeg betaler 250kr på et abonnement fra Telia med 1G, men nå får jeg 3G for samme prisen. Bye bye, Telia! Har hatt samme abonnement i alle år. Nå blir det mere for penga, hurra! Jeg bruker alltid opp 4G’en før måneden er over, og det er så irriterende. Ellers har vi byttet internett også, internettet vi hadde var aaalt for dyrt. Kostet 800kr i måneden, og det er bare tull.

3. Jeg gleder meg til helg. På lørdag tenker jeg å drikke. Jeg har ikke drukket alkohol på snart en måned, så det gledes til litt party igjen.

4. Jeg har kjøpt inn egg, bacon og melon til frokost i morgen. Jeg savner litt hotell-aktig frokost! Hehe. Jeg har kjøpt en hel melon, slik at vi har litt. Melon er noe av det beste jeg vet! Spesielt til frokost sammen med egg og bacon.

5. På torsdager kommer det en ny episode av The Handmaids Tale, så det har jeg sett på nå. Ååå, som jeg elsker den serien. Faktisk så liker jeg denne liiitt bedre enn Westworld. Westworld er bra, men sliter litt med å henge med for å være ærlig. Synes serien kan bli litt rotete og vanskelig å forstå. Mulig det bare er jeg som synes det, men så er jeg jo litt treg i hodet også, heehhh.

6. Jeg har bestilt to nye rammer fra desenio, pluss en ny plakat. Anders klarte å RIVE NED bildene en gang han festet her. Han hadde falt mot veggen inni bildene slik at de datt ned, haha! Jeg ”haha-et” ikke da akkurat. Han ba meg bestille nye og at han skulle betale, så jeg gjorde det. Men gjett HVAAA? Jeg greide å bestille feil størrelse på rammene! Er det muuulig! Så da måtte vi stresse med å sende de tilbake igjen, få pengene tilbake og bestille nye. I tillegg ble det noe tull og bildene havnet i tollen, men nå omsider har pengene kommet på konto. Så jeg har bestilt nye som er på vei nå, pluss en ny plakat som sagt. 

7. Jeg har besilt noen superfreshe treningsklær som nå endelig er blitt sendt til meg. Gleder meg til å vise den ene tightsen, den eeer så fin! 

sikler etter nye treningsklær

I går kveld surfet jeg hele internettet etter noen nye freshe treningsklær. Nå som jeg skal begynne å trene trenger jeg noen flere tightser og topper, for det har jeg lite av. Det er så utrolig mye fint av treningsklær der ute! Jeg kjøpte to kjempefine tightser og en topp. Klarte å svi av over 1000kr på det, wups! Hvem hadde trodd det liksom, at jeg skulle bruke så mye penger på bare treningsklær, jeg som egentlig hater å trene. Men fine klær hjelper faktisk på treningsmotivasjonen, ihvertfall for meg. Jeg føler meg alltid sykt stygg på trening, så litt fine, freshe klær hjelper jo litt. Her er det jeg kjøpte i går! ↓


En blå, superfint sportsbh/topp. Denne er fra gymshark.com. Var litt frem og tilbake om jeg skulle kjøpe denne siden den var litt dyr, men måtte bare ha den. Tenker å matche den med en blå ombre tights fra gymshark, kommer til å bli så fint!

Grå tights fra sportamore.com og svart fra tights.no. Den gråe var på salg til 179kr og den svarte hadde jeg rabattkode på, så ble 500 og noe for den. SÅ fin!

Det var det jeg kjøpte, men har lyst på masse mer. På for eksempel gymshark var det syyykt mye fint, altså jeg dør! De hadde definitivt de fineste treningsklærne. Jeg tenker å ønske meg en tights derfra av Anders i bursdagsgave, jeg ble heeelt forelsket i den. Haha! Så her en noe mer jeg ønsker meg, så får vi se om jeg hamstrer inn litt mer treningsklær senere.

 On my wish-list


Tights og topp i rosa og blå, sååå fin! Den blåe ønsker jeg meg av Anders i bd-gave, får se om jeg får den. Ehe! Dødsfin.


Crop-top i blått og hvitt.


Samme som den over, bare lengre.


Grå tights og ombre tights. Den rosa er så utrolig fin! Den MÅ jeg ha senere.


Dør for disse tightsene, så utrolig fine! Har aller mest lyst på den i midten. Gud så fiiin!


Cropped topp, elsker fargen. Matcher den tightsen i midten over, lekkerrrt.


Samme som den over, bare i en annen farge.

Altså hvoooor fin er ikke de treningsklærne her? Synd at det ikke akkurat er billig, hvis ikke skulle jeg ha kjøpt av sammen med en gang. Freshere klær skal du lete lenge etter!♥♥♥ 

litt koselig

Hey! Nå har jeg og Anders nettopp sett dagens episode av Westworld. Små gleder på en mandag, holdt jeg på å si, men det er jo tirsdag. Haha! Dagene går litt i surr noen ganger, det ble litt sånn etter jeg kom hjem fra Barcelona. Da hadde jeg ikke kontroll på dagene i det hele tatt, og trodde lørdag var en torsdag f.eks. Jeg savner Barcelona sånn! Det var så sinnsykt fint der, herregud som jeg savner. Barcelona er den eneste stedet jeg har reist til som jeg virkelig savner skikkelig, har bare lyst til å hoppe på første fly tilbake. Den uken der borte gikk så alt for fort.

Nå er jeg iallefall hjemme igjen fra Verdal. Pappa kjørte meg til jobb tidligere i dag, derfor måtte jeg gå hjem i dag. Det regnet og var skikkelig kaldt, holdt på å fryse ihjel. Koselig med sommer ja<3 Det er visst meldt storm nå, det har begynt å blåse ute, så får se om det blir verre utover natta. Egentlig litt koselig synes jeg, spesielt når man skal legge seg. Er så kos å ligge inne under dyna og høre på at regnet plasker mot ruta! Det er meldt regn i over en uke fremover, blæhhh. Det kan være koselig med en regndag innimellom, men ikke i flere dager på rad! Føles som om sommeren blir bortkastet, den er jo så kort. Blir nesten litt stresset, vil jo ligge ute og sole meg!

Nå skal jeg ordne meg noe mat, og finne noe å se på før jeg legger meg. Akkurat nå ser jeg litt på eldgamle episoder av Charterfeber. Jesus, for noen merkelige folk som var med! Hahah, jeg døøør. Elsker Svein, da!♥ Verdens gladeste menneske. Ble så glad når jeg så at han skal være med på Farmen Kjendis, yeyy!

glittermask

Hey! Nå er jeg på Verdal hos bestemor, skal sove over her til i morgen. Anders jobber seinkveld, og jeg har fri i dag så derfor dro jeg hit en tur. Bestemor, eller Bæssa som jeg kaller henne, har laget vafler, så det har jeg nettopp spist. Hun lager verdens beste vaffler, nam!

Nå har jeg nettopp gnidd inn trynet i den glittermasken jeg kjøpte på Sephora, den fra Glam Glow. Det var skikkelig mye glitter i den, haha så gøy! Glitteret gjør ingenting for huden da, det er bare for gøy. Kjenner den har stivnet nå, sånn skikkelig liksom. Håper ikke den er helt jævlig vondt å ta av, haha! 

Er masse glitter i denne masken som dere ser. Lolz! 

After eight, beste sjokoladen!
 

Søteste bamsen som jeg kjøpte til Bæssa. Disse bamsene er så søte at jeg dør. Nå skal jeg gå og rive av meg denne masken, ønsk meg lykke til haha. Det står forresten Robert Austad under bildene fordi jeg har redigert bildene i hans lightroom, men er jeg som har tatt bildene, glemmer alltid å fjerne det.

det beste jeg vet og en fin sang

Jeg og Anders har nettopp vært på butikken og kjøpt litt snacks, enda vi har masse snacks fra før her hjemme. Heh! Kjøpte litt godteri på tax-free’en på tur hjem, og så har vi en svær bolle med fruktsalat også. Mamma og lillesøstra mi kom på besøk i dag, så da laget jeg fruktsalat med krem til oss. Nam! De reiser til Kypros i morgen, heldiggrisene. Gud som jeg angrer på at jeg sa nei til å bli med, faen! De spurte om jeg ville være med i vinter, men jeg skulle jo til Barcelona så jeg visste ikke om jeg hadde råd til to reiser. Det har jeg jo egentlig ser jeg nå, men nå er det uansett for sent. Har sååå lyst til å reise bort igjen! Jeg har lyst til å reise masse, er så lei av lille Levanger, det skjer jo ingenting her. Men men, that’s life.

Jeg kjøpte spekeskinke og flatbrød på butikken istad. Det ble litt dyrt, men sååå verdt det! Spekeskinke er det beste jeg vet, jeg kunne seriøst snavlet opp en hel sånn på en dag. Ellers så kjøpte jeg djungenvrål og tyrkisk pepper på tax-free’en, ELSKER det! Lakris og salt godteri er det beste jeg vet. Noen ganger spiser jeg så mye lakris at jeg kjenner jeg blir helt rar i kroppen, haha! Det har jeg lagt merke til før også, hvis jeg spiser for mye lakris så blir jeg nesten litt slapp. Er det noe rart i lakrisen, eller? Om jeg så dør fordi jeg spiste for mye lakris, så er det helt greit. Haha!

Fine kattene.♥ Suzie (hun svarte og hvite) elsker å være ute, og er ute hele tiden. Jeg satt og så på henne istad da hun lå ute på verandaen, hun lå slik på bildet over med øynene igjen, med snuten opp og luktet inn luften. Så ut som hun nøt livet, hehe! Det er litt kjølig ute, men allikevel ikke kaldt, sikkert en perfekt temperatur for kattene.

Digger den nye joggebuksen min, så god å ha på! Og tøflene mine! De er gamle, da. Tøflene må være et av de beste kjøpene ever, jeg er helt avhengig av dem og bruker de hver eneste dag. Jeg kjøpte dem for rundt 80 kroner på ebay for over 1 år siden, og de er ikke litt slitt engang. Nå skal jeg og Anders starte på den nye sesongen av The Strain, gleder meg! Likte den serien, den finnes på HBO om du vil teste den ut. Det er kanskje ikke en serie for alle, men jeg synes den er kul.

Ellers vil jeg dele en skikkelig fin sang, ”Man in the rain”, heter den. Mange har sikkert hørt den før. Sååå fin! Denne går jeg aldri lei av.
 

en tur opp til Tibidabo

Nå sitter vi og venter på flyplassen, flyet går om en time. Skikkelig kjipt å dra hjem, været er så fint her. Sol og null skyer, jeg vil være her lenger! Det blir så nedtur å komme hjem til kjedelige Levanger igjen, blæh. Det er så digg å være på hotell! Man kommer hjem til ryddet rom hver dag, man får digg frokost og man slipper å vaske opp etter seg. Haha, man blir jo bortskjemt. Nesten så jeg har lyst til å bestille ny ferie, har to uker ferie i slutten av juli/starten på august. Får se om lommeboka tillater det, hadde vært så digg! Bare bestilt en litt billigere sydentur eller noe, det hadde vært noe.

Tenkte å dele noen bilder fra da vi var å besøkte Tibidabo. Det er et fjell her i Barcelona, og helt på toppen av fjellet er det en fornøyelsespark med utsikt over Barcelona. Jeg trodde det bare var en liten fornøyelsespark, men det var jo svært. Det var sååå fint der oppe, og utsikten var jo helt breathtaking. Jeg hadde ikke peiling på hva dette egentlig var egentlig, fikk bare høre at tanta mi hadde vært der. Jeg og Anders hadde ikke sett bilder eller noe, og ante ikke helt hvor det var. Vi tok metroen og var fremme etter ca. en halvtime. Når vi gikk av hadde vi ikke peiling på hvor vi skulle gå, og på GPS’en virket det som om det var ganske langt å gå dit. Vi visste ikke om vi måtte bestille taxi eller hva vi skulle gjøre, så vi begynte bare å følge kartet. Vi kom frem til fjellet og begynte å gå opp, og kom til slutt frem til et sted der man kunne kjøre trikk opp til parken. Trikken gikk seriøst rett opp fjellet, det var helt sykt! Skjønte ingenting haha, men det var drit kult! Litt småskummelt også, det så liksom ikke heeelt trygt ut. Trikk rett opp et svært fjell liksom, det var tre og alt mulig som pisket mot vinduene. Deler først noen bilder fra gåturen opp, det var så fint der. Var masse store, flotte hus, tror det bodde mange rike folk i denne delen av byen.

Man gikk i smale stier for å komme opp til der man tok trikken, og det var litt småskummelt. Var redd for at det skulle dukke opp en slange eller noen småkryp, haha! Man vet jo aldri hva som befinner seg i naturen her.
 

Anders med sin gin and tonic, fornøyd mann! Hehe. Bestilte oss litt drikke før vi dro videre, ble jo tørst av å gå opp dit. Var ikke veldig langt og gå, men solen stekte og jeg holdt seriøst på å svette ihjel. Var utrolig varmt denne dagen, men da vi kom på toppen blåste det en del. Skikkelig godt!

Her ser dere hvor bratt det var! Wææ, haha! Hva om snoren hadde røket her liksom, det hadde blitt en trivelig tur nedover. :))) Lol. Dette var så sykt kult, ante ikke at vi måtte sitte i en sånn for å komme oss opp. 

Nå er flyet her, bye!