happy halloween!, og grattis med dagen til kjæresten

Hellåw! Happy halloween folkens. Som jeg sa tidligere, så feirer jeg ikke halloween. Kjøper ikke inn pynt og sånt liksom, eller kler meg ut. Tenkte istedenfor å vise dere noen bilder av noen som definitivt feirer halloween, hehe! Her er noen svært overpyntede halloween-hus i utlandet.





Hoho-oOo! USA tar virkelig av på halloween kan man si. Synes det er kult jeg da, hadde vært kult å vært i USA på denne tiden av året. Det vil jeg oppleve en gang! Skikkelig halloween liksom. 



Anyway. Anders har bursdag i dag! Gratulerer med dagen, beste kjæresten i hele verden. Love you!♥♥♥ Har akkurat laget ferdig pavlovakaken, og snart får vi besøk av familien hans. Blir koselig! Har shinet leiligheten litt, så nå er det klart for besøk, hehe! Skal avslutte her nå, skal ordne meg litt. 

hjem to my pews

Hei! Så var det plutselig søndag igjen. Kjedelig, men gleder meg til å komme hjem til Anders og kattene. Får håpe dem har overlevd helga, haha. Kattene har sikkert holdt storfest imens jeg har vært i Verdal. Lol. Er hos bestemor nå, og skal snart få pappa til å kjøre meg hjem. Kan ikke ta toget siden jeg skal ha med meg pavlovabunnen. Tanta mi hjalp meg å lage den i dag, den ser skikkelig god ut!! Yummi.

Nå skal jeg komme meg hjem. Dere får ha en fin kveld. Avslapping og Åndenes makt står på planen resten av kvelden her.

uken som gikk

Tenkte å starte med ‘uken som gikk’ innlegg hver søndag, eller mandag. Ser mange bloggere har det, så tenkte å henge meg på!

Uken som gikk

AKKURAT NÅ
Akkurat nå har jeg ordnet meg, og skal dra til pappa.

 

UKENS OPPTUR
Hmm. Det må være at vi har levert nøklene til gammelleiligheta, og er helt ferdig der! Jeg ble vandt med å bo nyleiligheta allerede etter to dager, og har nesten glemt hvordan det var å bo i den andre. Haha! Trives skikkelig godt der vi bor nå. Det er såå godt å slippe å gå opp den lange bakken hver dag, og ikke minst at det er så kort vei til butikken. Herlig å bo midt i sentrum. Tenker hvor digg det blir når vi vorser hjemme hos oss, tar jo bare to minutter å gå til byen. Det er najs!

 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur må bli da jeg gikk til jobb på fredag. HerreGUD som det regnet! Var helt klissvåt og kald da jeg kom til jobb. Synes nesten det er rart jeg ikke ble syk.

 

UKENS CRAVING
Cola! Mamma har vært i Sverige, og kjøpte med colabokser til meg og Anders. Drikker cola hele tiden, ehe.


 

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Ukens irritasjonsmoment må være at kattene røyter helt SYKT mye! Mister de pels og får vinterpels eller noe? Jeg aner ikke, men Anders har kjøpt børste til dem. Hårene bare flyger, er så irriterende.

 

UKENS LÅT

 

UKENS TANKE
Hva jeg skal kjøpe i julegave til de jeg enda ikke har kjøpt til. Det er ukens tanke, haha. Jeg mangler gaver til 9 stk, hvaa skal jeg kjøpe. Men tror jeg vet hva nå. Skal til Trondheim med tantene mine på fredag og handle julegaver, så hadde vært greit å funnet ut sånn ca. hva jeg skal kjøpe til alle. På snakk om julegaver, så tenkte jeg å lage et innlegg om hva du kan kjøpe til venninna di / moren din osv. Det kommer senere.

 

UKENS INNKJØP

Ukens innkjøp er denne lampen fra jysk til 125 kroner. Eller, det var Anders som kjøpte den, haha! Jeg hadde ikke penger, mehe.

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Ukens mest leste innlegg er ‘My crib‘.

dette skulle jeg ha kledd meg ut som på halloween

Hallo! Regner med de fleste fester og feirer halloween som er på mandag. Her er det bare chilling hjemme som står på planen. Jeg har alltid festet på halloweenhelga, men ikke denne gang. Jeg bryr meg ikke så stort om halloween uansett. MEN, om jeg skulle ha kledd meg ut som noe, så skulle det blitt Wednesday i Addams family. Har faktisk lyst på kjolen hennes på ekte. De hadde faktisk en lignende kjole på H&M for et år siden, angrer på at jeg ikke kjøpte den.


Nå har jeg nettopp spist mat, og slapper av nå bare. Var på besøk hos bestemor og de tidligere i dag, og skal dit en tur i morgen igjen fordi ungene skal til pappa. Skal få bestemor til å hjelpe meg å lage merengsbunn. Anders har bursdag på mandag, han blir hele 26 år! Wæ, det høres gammelt ut, haha. Så da får vi besøk, derfor tenkte jeg å lage pavlovakake. Har laget det før, men bunnen ble ikke noe bra. Derfor vil jeg ha litt hjelp slik at jeg ikke fucker opp hele kaka. På onsdag blir det bursdagsfeiring igjen, for da har mormor bursdag. Så da er vi bedt dit. Liker bursdager, det betyr <3mat<3.

Forresten, jeg selger nike skoene mine som jeg kjøpte i sommer. Jeg bruker de ikke, vil eller kjøpe meg svarte vans for pengene hvis jeg får solgt de. Dere kan by i kommentarfeltet, hvis dere er interessert. 450 kroner. Jeg har lagt dem ut på ei salgsgruppe på facebook, men ingen har bydd enda. Har lagt ut flere ting der, men har bare fått solgt to ting. KAN IKKE FOLK BARE KJØPE TINGENE MINE?! Hahah.. Sliter med å få solgt det jeg vil ass. Jeg gir meg ikke! 😉 Uansett, de her skoene er jo egentlig superfine da. Men jeg trenger egentlig bare to par sko i livet mitt, og det er adidas skoene mine, og vanlig svarte vans sko. Jeg er ikke et skomenneske. Jeg må begynne å forstå det nå, haha!


fiine skoa, kjøp dem!

klær som går igjen

Hallo, og god helg folkens! Endelig helg, yayy. Haha, en ting. Hvor rart er det ikke egentlig med helg egentlig? At vi liksom har to dager der vi feirer at uka snart er over. To dager der mange drikker alkohol og spiser det de vil. Haha, ganske rart når jeg tenker meg om, men en veldig bra greie. Helg er livet! :ppP Enn om det ikke hadde vært noe som het helg da, herregud.

Anyway. Nå er jeg hos mamma, kom hit rundt seks i kveld. Skal ta meg litt tacorester, og se dagens episode av Skam. Hvor søt er ikke han fyren som spiller Even forresten?! Hehe! Håper Even og Isak blir kjærester<3<3<3

Ny bukse som jeg kjøpte meg for en stund siden, fra Carlings. Dette er en bukse som går igjen hos meg, kjøper alltid ny når den andre begynner å bli slitt. Jeg hadde min forrige i et år, og da var det på tide å bytte. Elsker denne! Det er dr.denim’s highwaisted bukse. Den sitter så fint, og liker høytlivsbukser veldig godt. Dyr er den heller ikke, så det er bra. En annen ting jeg burde kjøpt ny er de her ↓

De har blitt flittig brukt kan man si. Men kommer nok ikke til å kjøpe de her igjen, hvite sko gidder jeg ikke mer. Hva er vitsen? De er fine i en dag, vips så er de skitten. Mitt neste skokjøp blir svarte vans. Som jeg savner vans skoa mi! Skal ønske meg vans sko av Anders i julegave, hihi. Ikke de standar vans skoene, men de som går litt opp ved hælen. De har jeg ønsket meg lenge. Meeen nå sultes det her, så skal stappe i meg litt taco. Leste forresten at taco var super usunt. Skjønner ikke helt hva som er så usunt? Det er jo masse grønnsaker i taco, og kjøttet og osten er jo ikke såå usunt. Jaja, samma det da haha..

Se hva jeg fant lengst inn i klesskapet da jeg pakket da vi skulle flytte?! Furby! Anders mente jeg skulle kaste han. Herregud kan jo ikke kaste denne søte skapningen her! Kjøpte denne for et par år siden, gudene vet hvorfor. Men jeg bare kan ikke kaste han. Han får stå i soveromsvinduet. 🙂

goodnight

Nå har jeg nettopp tatt meg en dusj, og er straks klar for senga. Anders har allerede sovnet på sofaen, haha! Kjenner jeg er drit trøtt nå, så skal bli godt å legge seg. En dag igjen på jobb, og så blir det helg. Drar til Verdal i morgen, skal hjem hos mamma. Må besøke familien litt, er en liten stund siden jeg har vært på besøk.

I dag var jeg og Anders en tur i gammelleiligheta for å selge vaskemaskina, men han som skulle kjøpe ville ikke ha den allikevel. Bah! Må levere nøklene snart liksom. Etter det dro vi til jysk. Egentlig for å kjøpe knagger for å henge opp jakker, men vi venter til vi har malt. Ble med en liten lampe hjem istedet, for å ha på nattbordet vi fikk av moren til Anders. Jeg så den da vi var på jysk i forrige uke, og fikk så lyst på den, men de hadde ikke fler igjen. Nå hadde de fått den inn igjen, så da kjøpte vi den. 125kr for den, så det var billig. Når vi kom hjem lagde vi chili con carne. Det eeer så godt, spesielt med nachips. Yummi! Kan dele oppskriften med dere en gang. Skikkelig sunn mat! Bortsett fra potetgullet da, hehe. Men nå skal jeg avslutte her. God natt!

katt i bånd?

Hei! Har nettopp spist fjorland grøt, og nå ligger jeg egentlig å venter på å gå til jobb. Liker egentlig ikke å starte så sent på jobb, men er herlig å kunne sove lenge. Hehe, søvn in my heart<3 Lol. Rart å tenke på at jeg har vært utplassert i Kid i et halvår nå. Jeg begynner å bli litt utålmodig, skal innrømme det. Jeg vil ha jobb! Tjene mine egne penger, og ikke være avhengig av NAV. Jeg trives veldig godt på Kid, men blir litt usikker der. De som jobber der er kjempeflinke og profesjonelle, føler jeg ikke klarer å bli like flink slik at jeg kan få jobb der. Har tenkt litt på dyrebutikk, og har luftet tanken med hun som hjelper meg å få utplasseringer/jobb. Hadde vært gøy å kunne fått jobbet i dyrebutikk! Tror det hadde passet meg veldig.

På snakk om dyr! Nå som jeg og kjæresten bor midt i byen, og i tredje etasje, så kan vi ikke slippe ut kattene. Synes litt syns på dem, spesielt Luffy som er vandt med å være ute. Huseieren er ikke spesielt glad i katt, så kan ikke slippe dem løs ute. Derfor har jeg tenkt å lære dem å gå i bånd. Noen som har erfaring med katt i bånd? Tar det lang tid å lære dem det? Og når dere går turer, går dere langt, som med en hund? Haha, katter og bånd hører vel ikke helt sammen, men bedre enn å bare holde dem inne. Tell me om du har erfaring!

Nå skal jeg slappe av før jeg må dra. Dere får ha en fin dag! 🙂

 

endelig internett

I dag fikk vi endelig internett i hus! Yayy, haha. Vi hadde jo egentlig internett med i husleia, men vi vil ha eget internett. Anders spiller en del, pluss at vi laster ned en del og ser på netflix, viaplay osv. Så da er vi avhengig av bra internett. Har vært uten i en uke nå, har vært skikkelig fælt. Hahaha! Jeg greide til og med å bruke opp nesten all 4G’en til Anders, HEH.

Alt man finner av klær når man rydder, denne jakken har jeg aldri brukt. Den er jo fin! Måtte jo teste ut den nye veggen for å ta bilder. En hvit/plain vegg er en blogger avhengig av, for å kunne ta bilder. Hah! Ser at det er på tide jeg farger håret snart igjen, brune flekker her og der. Ikke særlig pent! 

Jeg og Anders har akkurat spist en sykt god middag (må spise fattigmiddag i noen dager nå I think) ↓


NAM!

Snart kommer kanskje pappa på besøk, og lillesøstra mi kanskje. Etter det skal jeg se alle de nye episodene av The Kardashians og Rob & Chyna. OOOOG SKAM! Omg, jeg visste ikke at SKAM hadde startet på igjen, så det gleder jeg meg til. Håper det er noen episoder jeg ikke har sett, så har jeg mye å se på. 



Mamma har vært i Sverige og kjøpte med cola til oss! Elsker å ha colabokser i kjøleskapet. Cola er en brus jeg aaaldri blir lei av. Cola<3<3

Har fått hengt opp gardinene mine. De er alltid trukket for, Anders tåler ikke lys, skjønner dere… Haha!

Nå vil Anders ha tilbake pc’en sin. Skulle ha kjøpt min egen pc, men er så mye annet jeg vil bruke penger på enn akkurat det. Bah… Forresten, jeg har lagt ut en del ting til salg på facebook om dere vil by, HER, HER, HER og HER. Om dere ikke bor i nærheten og ikke kan hente, må dere betale frakt selv.

7 ekle ting

– Rusk eller øyenvipp i øyet. Det eeeer så ekkelt! En dag fikk jeg en øyenvipp øyet, og det svidde sånn og jeg fikk den bare ikke ut. Kjente at den var der et sted, så sykt ekkelt og ubehagelig. Fikk den ikke ut heller, så hvor den ble av det vet jeg ikke.

– Tørre hender, får helt frysninger av det. Sliter spesielt med tørre hender om høsten og vinteren, så da er jeg helt avhengig av en god håndkrem. Blir ikke akkurat bedre av at jeg jobber i butikk, da jeg ofte må være borti pappesker når vi får varer. Tørre hender + pappesker = jævlig. Haha!

– Foundation. Ja, jeg synes at foundation er ekkelt å ha i ansiktet. Jeg synes jo ansiktet ser finere og jevnere ut med foundation, men jeg klarer bare ikke å ha noe "klissete" i ansiktet! Æh! Derfor bruker jeg kun concealer i flytende form, og foundation i pudderform. Føles mye bedre for huden og.

– Kattsand på gulvet. Vi har kattedo inne, og med det så blir det en del kattesand på gulvet etterhvert. Kan ikke kattene lære å riste av seg sanda inne i doen? Dumme katter. Neida haha. Må støvsuge flere ganger i uka.

– Negler som sprekker. Hvis jeg får en liten sprekk i en negl, MÅ jeg gjøre noe med det med en gang. Takler det ikke, dritekkelt.

– Folk som nyser i hendene og ikke går å vasker dem etterpå. Haha æhææsj! Har sett mange som ikke har vasket det etterpå. Hva tenker de tenker jeg.

– Hår på gulvet og i vasken. Jeg røyter som F. Nå har vi lyst gulv, og de svarte hårene mine vises skikkelig godt.

Sånn, det var noe! Nå har jeg nettopp vasket kopper og støvsugd. Dere aner ikke hvor mye katthår det er overalt her. Jeg blir nesten gal! Skal kjøpe sånn kattebørste til dem. Er bare så sykt irriterende, hårene samler seg overalt jo. Bah! Jaja, sånn er det å katt. Noen som vil ha dem? Haha, neida. Mamma kommer på besøk i kveld, men før det blir det å se litt serier. Ikke så mye annet å gjøre uten internett. Uff, denne helga har gått så fort. Vil ikke på jobb i morgen!

my crib

Hei! Tenkte å vise dere bilder av nyleiligheten vår. Nå har vi kommet i orden med det meste, og er helt ferdig utflyttet fra den andre leiligheta. Var ferdig med å vaske på torsdag, herlig! Bestemor dro til leiligheta og begynte å vaske imens jeg var på jobb på torsdag, og da jeg dro dit etter jobb var hun nesten ferdig! Var bare litt av soverommet, og badet og gangen igjen. Snilt! Så ble ikke så mye vasking på meg da. Det er så godt å endelig være ferdig med alt nå. Vi har tenkt å male det trehvite hvitt, og så skal vi bytte ut sofaen med en lysegrå hjørnesofa, bytte ut lampa, kjøpe en stuematte og litt småting. Her er noen bilder av hvordan det ser ut akkurat nå ↓


Midlertidig har vi hengt opp sengetøy som gardiner, haha pretty! Svigermor kommer straks med gardinene mine, hun har lagt opp dem litt for meg. 🙂


Så herlig med masse skapplass! Den forrige plassen vi bodde hadde vi seriøst verdens minste og upraktiske kjøkken.


Gangen. Her har vi tenkt å kjøpt knagger for å henge jakker på, og et stort hvitt speil jeg så på jysk i går. Det kosta bare 700 kr, så det MÅ jeg ha!


Badet er ikke verdens fineste, men ganske stort. Har plass til både dusj, vaskemaskin, benk og klesstativ. Snedig! Her skal det også males etterhvert. Da blir det nok mye finere.


Nattbordet fikk vi av mammaen til Anders i går!


Vi har passe stor veranda, har en del bak her også, men som jeg ikke tok bilde av. Halte ikke gå ut for å knipse, haha!


Utsikten fra stuevinduene.


Litt interiør. Alt fra Kid!

Hva synes du om my new crib? Nå har jeg og Anders vært på kiwi og handlet litt. Har handlet taco til i kveld og snacks. Det er jo lørdag! Har vært på biblioteket og lånt noen filmer og serier også. Vi har nemlig ikke internett før neste uke, så derfor lånte vi. Akkurat nå sitter jeg på mobilnettet til Anders å blogger, haha! Så jeg må vel snart logge av slik at jeg ikke bruker opp alt nettet. Dere får ha ei fin helg!