new in

Fikk endeeelig pakken fra fashionnova, det tok nesten en måned faktisk! Føles som om jeg har ventet i evigheter. Denne buksen er jo til å dø for, hvooor kul?! Elsker den! Den satt perfekt på også, noe jeg var litt skeptisk på om den kom til å gjøre. Den så så baggy ut på nettsiden, men den satt heldigvis perfekt. Gleder meg til å bruke den! Så bestilte jeg de tre toppene over, pluss en til som desverre ble for liten. Den skal jeg selge, så bestiller jeg nok en ny i en størrelse større. Det kan være lurt å bestille topper fra fashionnova i en størrelse større enn man vanligvis bruker. Jeg bruker som regel XS i alt, men klærne derfra blir ofte alt for trang i XS.

Akkurat nå er jeg hos bestemor, kom hit med toget ista. Tanta mi skal klippe tuppene etterhvert. Gleder meg haha, det er så utrolig slitt. Tenker å farge håret i løpet av uken også, har sånn seriøst 5cm ettervekst. Senere skal jeg stikke til mamma og tenker å sove over der. Men nååå skal det klippes, bye!

besøk og vasking

Tidligere i kveld hadde vi besøk av mormor og mamma. Vi spiste vaffler og så hadde mormor med multesyltetøy, noe jeg elsker! Så det var koselig. Tenker å dra til Verdal for å besøke familien etter helga, har ikke vært der siden jul. Tanta mi skal klippe tuppene mine også, det er så slitt! Når jeg har fått gjort det så skal jeg farge håret, har sikkert sånn 6cm ettervekst nå. Ikke særlig pent. Alle sier jeg burde spare håret mitt til min egen hårfarge, men min hårfarge er så kjeeedelig. Sånn brunt med gullskjær, liker det ikke. Jeg synes naturlig hårfarge er så kjedelig, naturlig i seg selv er kjedelig haha…

Jeg har brukt dagen på å vaske leiligheten, så nå er det rent og pent her. Har lagt på nytt flanellsengesett, så gleder meg til å legge meg etterpå! I dag kom endelig pakken fra fashionnova også, jeg har seriøst ventet i en måned. Kom så klaaart toll på 279 kroner, kan ikke huske jeg har betalt toll derfra før. Jeg hadde bestilt fire langermede topper. Alle passet unntatt en, seff. Så typisk, den kostet ikke all verden så orker ikke sende den tilbake heller. Viser dere i morgen! Akkurat nå sitter jeg og spiser brødskive med leverpostei. Haha så sykt kjedelig, men jeg liker jo ingenting av pålegg. :((( Er det mulig. Å måtte spise er egentlig et jævla ork, jeg spiser fordi jeg MÅ, ikke fordi jeg vil. Har seriøst null ideer på hva jeg/vi kan lage til middag og kveldsmat. Er så matlei at det er til å gråte av.

ikke noe for meg

Hey! Jeg skal straks se reprisen av Bloggerne, men tenkte jeg kunne oppdatere litt her inne i pausen. Gud så lenge hver pause varer, varer jo nesten i 10 minutter! I dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg har trent litt og så har jeg hatt forbikjøring. Jeg har aldri kjørt forbi noen før, så det var litt skummelt i starten, men så gikk det greit etterhvert. Å kjøre når det er mye snø og glatt synes jeg er SÅ skummelt. Når jeg skal kjøre på E6 og skal opp i 70 km/t så blir jeg helt svett, blir rett og slett kjemperedd. I tillegg er det ganske sporete, og da MÅ jeg holde meg i sporene for hvis ikke sklir man jo. Det skjedde jo på min forrige kjøretime og jeg har seriørt traumer etter det. Haha! Men det var utrolig skummelt. Uansett, det gikk greit i dag, og om et par uker skal jeg ha glattkjøring. Det blir spennende! Det er godt å se at det går fremover med kjøringen, snart tenker jeg å prøve meg på teoriprøven også. Må bare øve litt (masse!) først.

Denne lille rosa toppen fikk jeg i posten i går. Den er fra ebay, og kostet 30 kroner eller noe. Behagelig å gå med, jeg går alltid med slike topper hjemme. Får helt klaus av å ha på genser eller langermede topper. Buksen synes jeg er dødskul, og så digg å ha på. Elsker den! Står at det er en treningsbukse, men jeg klarer ikke trene i joggebukser. Det er mer til hverdagsbruk hjemme, synes jeg. I kveld var jeg forresten på trening igjen, var på en dansetime. Nå har jeg funnet ut en gang for alle at jeg IKKE liker å danse. Jeg HATER det, haha! Ikke noe for meg. Føler ikke jeg blir skikkelig sliten av det heller. Så etter en halvtime gikk jeg ut til apparatene istedet. De forstod jeg ikke en dritt av, synes det er så flaut stå som et spørsmålstegn når det er flere på treningsenteret også. Derfor har jeg bestilt time til veiledning, slik at jeg kan lære meg hvordan jeg skal bruke de. Nå er jeg litt lei av å bare være på timer, jeg vil trene mer styrke. Denne kroppen trenger seriøst å strammes opp. Jeg har begynt å fått litt mage og det irriterer meg sånn. Jeg må alltid ha på meg høytlivsbukser for hvis ikke henger magen utenfor. Så magen skal være i hovedfokus fremover.

Men nååå starter bloggerne.

så vakkert

 

Skulle rett borti gata for å kjøpe sjokoladeflarn til inntekt for dyrebeskyttelsen tidligere i dag, de la ut på facebook om noen ville kjøpe og jeg ELSKER jo sjokoladeflarn. SÅ godt! Det var så fint vær at jeg tok med meg kameraet og gikk en liten tur etterpå. Det er så vakkert ute nå, masse snø. Var ikke spesielt kaldt heller i dag. Når det er så mye snø så skulle jeg nesten ønsket at jeg hadde en liten kid jeg kunne leke ute sammen med, haha! Snø er gøy, husker hvor gøy jeg hadde det med småsøskene mine i snøen da vi var barn.  Jeg sto å knipset noen bilder av fuglene da en eldre mann kom bort og begynte å snakke med meg. Han snakket i vei om fugler, hva jeg gjorde og så spurte han om jeg var norsk. Haha! Det er ikke eneste gangen noen tror at jeg ikke er 100% norsk, noe jeg egentlig synes er litt rart. Jeg ser jo ikke utenlandsk ut? Det er helt sikkert på grunn av det mørke håret mitt.

Denne buksen er ny fra Cubus. SÅ digg å ha på! Jeg går alltid i behagelige bukser hjemme, kunne aldri i verden gått i jeans hjemme for eksempel. Nå skal jeg ta en liiiten dupp før jeg skal på trening klokken fem. Vurderte å drite i det, men æh – man angrer ikke akkurat på at man dro på trening allikevel.

 

winter wonderland og fresht treningstøy



Luffy var ikke heeelt sikker på om han ville ut i dag, hehe! Ingen av kattene er spesielt glad i snø, så da holder de seg mest inne. Det er mye snø ute nå, og nå snør det igjen. Haha, kommer til å drukne i snø snart. Nesten litt glad for at jeg ikke har bil nå faktisk, hadde ikke orket å skrapet vinduene eller måket vekk snøen fra bilen. Da går jeg heller, haha!

Jeg kom hjem fra trening for en time siden og nå har jeg nettopp dusjet. Timen jeg var på i dag var utrolig hard, liker! Elsker å komme hjem fra trening helt utslitt, og bare hoppe rett i dusjen og slappe av med serie resten av kvelden. Sjekk dette freshe treningstøyet over, da! Det eeer så fint. Det er fra gymshark. Tightsen er så god å trene i, har en lik modell i en annen farge også. Liker at det er sånn ombre, så fint. Jeg liker å trene i fint treningstøy. Jeg føler meg så sykt stygg når jeg trener (no shit, hvem føler seg fin da liksom) så da hjelper det med fint tøy. Nå skal jeg straks se matkontrollen haha, så skal jeg se en episode av Outlander etterpå sammen med Anders.

10 spørsmål

1 – Aldri få ta ett glass vin igjen eller aldri få ta en drink igjen? 
Aldri få ta en drink igjen. Helt ærlig så drikker jeg ikke alkohol fordi det er godt eller at jeg skal kose meg, jeg drikker kun for å bli full. Drinker tar det hundre år før jeg blir full – vin derimot… haha! Jeg liker forresten ikke vin, jeg kjøper det bare fordi det er billig. Liker ikke noe alkohol, synes det smaker dritt.

 

2 – Du må kle deg i en eneste farge resten av livet. Hvilken? 
Svart, den var enkel. Svart passer til alt!

 

 

3 – Hva er den beste, nye oppfinnelsen?
Vipps, haha! SÅ snedig.

 

4 – Dersom du fikk velge et land / sted du fikk bo i for resten av livet ditt, hvor ville du valgt?
Norge, uten tvil! Vi som bor i Norge har det så bra at vi aner det ikke selv. Kunne aldri tenkt meg å bodd i et annet land.

 

5 – Aldri mer se på TV eller aldri høre på musikk igjen?
Aldri mer høre musikk . Jeg hører kun på musikk når jeg er i bevegelse, når jeg er ute og går for eksempel. Når jeg er hjemme og sitter i ro klarer jeg faktisk ikke høre på musikk, blir bare rastløs av det.

 

6 – Hvilket yrke ville du aldri hatt?
Kirurg. Bare tanken på å måtte skjære i folk gjør meg kvalm. Jeg hadde nok besvimt.

 

7 – Hva ville du bli når du var liten? 
Kan ikke huske at jeg ville bli noe spesielt. Eller jo, tror jeg ville bli dyrlege.

 

8 – Om du kunne gi et tips til den yngre deg, hva ville du sagt?
Jeg ville ha sagt at ting blir hundre ganger bedre når jeg blir voksen. Mobbingen vil ta slutt etterhvert, og jeg vil slutte å synes jeg selv er stygg. Jeg må bare gi det tid og så vil alt det vonde gå over, det ville jeg ha sagt. Ikke at jeg hadde det helt forferdelig når jeg var barn, men enkelte på skolen gjorde livet mitt kjipt noen ganger.

 

9 – Kaker, chips eller godteri? 
Hmm, den var vanskelig! Men tror det blir godteri. Samtidi elsker jeg potetgull og enkelte kaker. Pavlovakake og sjokoladekake for eksempel, mmm!

 

 

10 – Beste frokosten?
Beste frokosten er minipølser (sånne sterke man får på hotell) med eggrøre, masse frukt og appensinjuice. Ååå, så godt! Spiser ALLTID det når jeg ligger på hotell. Nesten så jeg vil sove på hotell bare for å spise frokost der, hehe!

dette var jævlig skummelt

Hey, og god morgen! Haha, det er sjeldent jeg blogger så tidlig. Som regel sover jeg på denne tiden hvis jeg har fri. Jeg hadde kjøretime klokken halv åtte i morges, så i dag måtte jeg opp sju. Noe jeg IKKE er vandt til, haha! Jeg har bare sovet i fire timer i natt, så tror jeg skal ta en liten powernap. Får besøk senere i dag, så må vel sove litt til, slik at jeg ikke sovner imens besøket er her. Hehe! I dag er det masse snø ute og glatte veier, i morges var det snøstorm også. Så da fikk jeg prøvd meg litt i dette føret også, og det gikk jo greit. Men det skjedde noe jææævlig skummelt. Jeg kjørte på E6, og der må jeg passe på å holde meg i sporene slik at jeg ikke sklir siden farten er såpass stor også. Jeg syntes det var litt vanskelig å holde meg i sporene, så jeg sklei TO ganger, kjørelæreren måtte ta over rattet for meg. Jeg ble så jævlig redd at dere aner ikke, herregud så skummelt det var! Jeg fikk ihvertfall øvd meg på å holde meg i sporene, etterhvert fikk jeg det til. Men jeg ble så redd at jeg ble helt anstrengt resten av kjøretimen. Det gikk heldigvis bra! Kjørelæreren sa at dette var den beste kjøretimen jeg har hatt, så det går ihvertfall fremover.

Et par bilder fra i sommer da det ikke var like surt og kaldt som det er nå. Til min store overraskelse så gleder jeg meg ikke like mye til sommeren som jeg har gjort tidligere år. Jeg gleder meg til å kunne gå i lite klær, men ikke til varmen. Oftest så er det jo ikke såå varmt her i Norge uansett, men når det først blir det blir det så forbanna varmt. Husker i sommer da tropevarmen slo til, fyfaen så jævlig det var. Jeg var konstant svett og det var umulig å sove. Blir det over 20 varmegrader så takler jeg det ikke, er jo ikke vant til det. Haha, hør på bestemora. Kunne aldri i livet bodd i syden.

blitt pensjonist

Hallo! Jeg har akkurat lest ferdig ‘Bare en natt til’. Jeg så at den boken hadde fått terningkast 2 av VG, og det er jo ikke akkurat noe å skryte av. Jeg derimot synes ikke boken var dårlig. Den var ikke noe å rope wow over, men jeg synes ikke den var dårlig heller. Den var helt grei synes jeg. Jeg likte den bedre enn den siste boken av Sophie Elise, for den var kjedelig, den. Den burde fått en terningkast 2, og ikke terningkast 4 som den har fått. Utrolig kjedelig bok! Bestemor har også lest den, og til og med hun synes den var kjedelig. Nå skal jeg straks begynne på neste bok, som heter ‘Kvinnen i vinduet’. Jeg fikk den i julegave, og har gledet meg til å lese den. Det er en thriller, min favorittsjanger innen bøker og film!

I helga har jeg bare slappet av. Var en liten tur på jobb i går, ellers har det ikke skjedd så mye. Jeg og Anders sovnet klokken 20 i går!!! Vi måtte sette serien vi så på på pause fordi vi begge ble så trøtt, vi måtte ha en powernap i sofaen. Satte på vekking til en time etterpå, men den sov vi oss igjennom og våknet fire timer etterpå. Da gikk vi bare til soverommet og la oss for å sove igjen. Hahah, skulle tro vi var to pensjonister! Jeg våknet ikke før klokken 14 i dag, så det betyr at jeg hadde sovet i 17 timer. Haha, sykt. Men jeg sov så lite natten før, så jeg måtte ta igjen tapt søvn. Å sove er det beste jeg vet da <3 <3 <3 Glemte at jeg har kjøretime i morgen tidlig klokken halv åtte, så kommer nok til å være rimelig trøtt da. Tror dette blir den siste ”vanlige” kjøretimen før jeg begynner med det obligatoriske. Eller pleier man å ha vanlige kjøretimer imellom de obligatoriske timene? Skal ihvertfall ha forbikjøring i slutten av måneden. Gruer meg litt, men det jeg gruer meg til aller mest er glattkjøring. Eller kanskje langkjøring. Jeg er ikke det mest pratsomme mennesket, så jeg og kjørelæreren kjører i total stillhet, haha. Men jeg orker ikke småprat. Etter hva jeg har forstått så er ikke kjørelæreren min en småprater heller, så det passer meg fint. Dumme meg har enda ikke lest en dritt i kjøreboka og har heller ikke øvd noe til teoriprøven. Jeg hater å øve, kommer aldri til å greie teorien. :((((( Haha.

et filmtips og noe teit

Hallo! Jeg har nettopp sett bloggerne, og etter dette innlegget tenkte jeg å fortsette å lese litt. Tenkte bare jeg måtte stikke innom en kjapp tur og si hei, siden jeg ikke har vært innom på et par dager. Jeg har ikke gjort noe spesielt de siste dagene. Var på besøk til en kompis her en dag, der vi så en film som het ‘Ghostland’. Den vil jeg anbefale faktisk, den var ikke så værst. Ganske spennende! Ellers har jeg hatt fri fra jobb hele denne uken, og så har jeg trent. Jeg jobber som sagt 11% i Kid, og det er ikke mulighet for noe mer. En 11% stilling er alt for lite, det blir for lite jobb på meg. Det kommer to nye butikker på kjøpesenteret til våren, så jeg har søkt på begge. Jeg krysser virkelig alt jeg har for at jeg kan få en stilling i en av de to butikkene. Den ene er faktisk en interiørbutikk, har så utrolig lyst til å få meg en jobb der. Da hadde jeg blitt SÅ glad! Men desverre er det en hard konkurranse, er nok mange som søker. Det er ikke lett å få seg jobb, det er utrolig vanskelig faktisk. Ihverfall hvis man vil ha en fulltidsstilling, noe jeg ønsker. Jeg er så lei av å hele tiden ha lite penger. Jeg misunner dem som har fast fulltidsstilling og tjener greit i måneden. Det hadde vært så mye lettere å kunne spare og søke om lån og slike ting som man MÅ ha grei nok økonomi til å kunne gjøre. Anders har jo 100% stilling, så om jeg også kunne fått meg det så kunne vi ha kjøpt oss leilighet etterhvert. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å eie vår egen leilighet.

I dag fikk jeg en superkul bukse i posten, viser den i et annet innlegg! Jeg venter også på en pakke fra fashionnova i posten, som jeg bestilte fra i jula. Det var salg på hele siden, så tror jeg klikket hjem 4-5 plagg. Har i spenning sjekket posten hver dag, men blitt skuffet hver gang. Pakken har enda ikke kommet, så hååper den kommer i morgen. Det tar som regel 3-5 uker å få pakkene fra fashionnova, så det tar sin tid. Men klærne er så utrolig fine! Elsker fashionnova. Jeg har lagt merke til at t-skjorter og topper med band-trykk har blitt veldig populært. Noe jeg kan forstå, om du faktisk liker bandet/artisten. Det teiteste jeg ser er jenter og gutter som går med band de ikke hører på. Jeg tviler sterkt på at en jente på 15 år hører på Led Zeppelin liksom, haha. Altså selvfølgelig, det er det sikkert mange 15 åringer som kan gjøre, men tviler på at absolutt alle kjøper den samme toppen fordi de faktisk liker bandet. Jeg kunne aldri gått med et band på toppen som jeg ikke hører på, det blir nesten litt flaut. Hvor er skammen, liksom? 😛 Nei huff, vær så snill folkens, ikke gå med et band bare fordi logoen er kul. Det blir for teit og rart.

god ”morgen”

God morgen holdt jeg på å si, men er vel strengt tatt ikke morgen lenger. Skulle egentlig publisere dette innlegget i morges skjønner dere, haha! Men kom aldri så langt. Jeg har dusjet og fikset meg, og skal etterhvert ut og spise med Ivan. Anders jobber til i kveld, derfor passer det fint å spise ute. Orker ikke lage meg noe selv. Har seriøst null inspirasjon når det kommer til mat, aaaner aldri hva jeg skal lage. Til frokost og kveldsmat for eksempel spiser jeg bare en tørr brødskive med leverpostei på, og ingenting annet. Aner ikke hva annet jeg skal lage, er ikke så glad i brødskive og liker nesten ingenting av pålegg heller. Haha… Jeg elsker mat, men jeg er ikke noe flink eller kreativ selv på den fronten. Hadde jeg vært rik så skulle jeg definitivt ha leid inn kokk hver dag. Herregud for en luksus det hadde vært!

Denne fine morgenkåpen fikk jeg i julegave, elsker den! Den er såå myk og digg å ha på. Den er fra bikbok om noen skulle lure. Jeg har hatt en supertreig morgen og har daffet rundt i flere timer i bare morgenkåpen. I dag er jeg mye bedre i nakken også, så utrolig glad for det haha. Er ikke helt bra enda, men i morgen er jeg nok det.

Jeg kjøpte denne kaffemaskinen til Anders i julegave, den blir flittig brukt. Jeg drikker ikke kaffe, men elsker kakao. Så det er jo en luksus! Denne kakaoen over er god, men kjempegod synes jeg ikke den var. Litt utvannet og lite smak. Skal heller kjøpe meg en annen, håper de selger den på mega eller meny. Jeg synes det kommer litt lite kakao, man må nesten bruke to kapsler for å få nok til en hel kopp. Litt synd, for en sånn pakke med 16 kapsler koster 50kr (eller noe) og det er ikke akkurat billig. Det er vel for å tjene penger, sykt sleipt egentlig.

Kjøpte ny puff på Nille her om dagen. Jeg jobber rett ved siden av Nille og har lenge sett at de har 1 igjen, men har aldri kjøpt den. Måtte bare kjøpe den til slutt før noen andre gjorde det. Synes den var så fin! 399,- kostet den, men nå var den selvfølgelig på salg. Så typisk, haha!

Jeg er nettopp blitt ferdig med å lese ‘Psykehus’, så nå skal jeg begynne med denne boken som jeg fikk i julegave. Jeg leser ikke bloggen til Anniken Jørgensen og har egentlig aldri fulgt henne noe spesielt på sosiale medier. Men gleder meg til å lese boken, selv om jeg har på følelsen av at den kanskje ikke er så bra. Vet ikke hvorfor, men får vel se om jeg liker den da. De siste månedene har jeg ikke lest en eneste bok, falt liksom litt ut av lesingen. Å lese bøker er jo noe jeg egentlig elsker, så er glad for at jeg har kommet inn i det igjen. Det går litt i bølger, noen ganger liker jeg å se serier og kun det, så blir jeg lei og vil heller bare lese.

Nå skal jeg finne klær å ha på meg og fikse meg litt, kan vel ikke gå rundt i daffeklær hele dagen. Hehe! Skal som sagt ut å spise snart, så skal jeg bli med hjem til Ivan etterpå.