Dag 10: et bilde av dine tattoveringer/piercinger

♥ Dag 10: et bilde av dine tattoveringer/piercinger


I leppa tok jeg hos Diablos tattoo for ca et år siden


I navlen tok jeg hos tattoo Harald, må nok være verdens dårligste tattovør og piercing’er. Piercingen er faktisk litt skjeiv som dere kanskje ser




Skal bestille nye navlepiercinger, synes ikke disse er så særlig fine

Tattoveringene mine:
 


Disse to tok jeg i Sunny beach i Bulgaria


Stjernene tok jeg i på Rasta tattoo i Thailand


Og denne tok jeg nettopp på Diablos tattoo i Trondheim

Har du noen tattoveringer eller piercinger noen plass?

Dag 9: noe rosa

♥ Dag 9: noe rosa



 Søte tøfler, eller hva? ^^ Husker ikke hvor de er ifra, men sikkert på barneavdelinga på H&M eller noe. Haha!

kaos

Hei! Dagen idag har vært litt opp og ned. Det begynte med at NAV ringte meg imorges og fortalte at jeg heller måtte se om jeg kunne finne en annen hybel siden de synes den jeg så på var litt for dyr. De skal hjelpe meg å betale husleia + strøm til jeg har fått meg en jobb. Men de skulle allikevel se om de kunne betale, så de skulle ringe meg senere på dagen om hva de hadde kommet fram til. Senere på dagen ringte de igjen, og sa at de ikke kunne hjelpe meg med akkurat den hybelen. Jeg ble sååå skuffet og lei meg, for jeg ville virkelig ha denne hybelen siden den lå midt i byen og det passet meg perfekt siden jeg ikke har bil eller førerkort. MEN, så sa mamma og pappa at de kunne betale 500kr hver i måneden for meg! Og det gikk NAV med på, så nå er jeg suuuperglad! Nå mangler det bare å skrive under kontrakten, så er hybelen min. Jeg har verdens snilleste foreldre!♥ Venninna mi fikk også den andre hybelen, så snart flytter vi sammen, wee! Det blir bra.

Så nå har det ihvertfall ordnet seg med plass å bo. Den andre tingen jeg ble litt lei meg for før idag er at katten min har blitt syk. Hun spiser nesten ingenting, og har blitt ekstremt tynn. Mamma var til dyrlegen med henne idag, og dyrlegen viste ikke helt hva som feilet hun. Han gidde katten min ormkur og en blærekatarr kur som skal vare i 10 dager. Men han mistenkte det kanskje kan være virus, og hvis det er det er det ingenting dem kan gjøre. Så det betyr altså at vi må avlive henne om hun ikke blir friskere. Det skjærer i hjertet å se at kjæledyret ditt har det vondt! :c Man blir jo så glad i dem.. Hun har begynt å tisse inne fordi hun ikke orker å gå ut, og hun sitter alltid helt i ro og ser ganske lei seg ut. Stakkars Eva Gunn pusen min, håper hun blir frisk igjen.


 Ellers har jeg ikke gjort så mye idag, laget mat og vasket badet er det eneste. Har ingen bilder å dele, så tenkte å legge inn noen fine inspo bilder, er så lenge siden jeg har gjort det nå.

 

Pin by Electric Raspberry on Personal Instagram Photos | Pinterest
Airmax
Dreaming is beautiful
hair
clothing rock | Tumblr
makingdays.tumblr.com
(6) Tumblr

 
Kiss me like u wanna be loved







Dag 8: den søteste tingen du eier

Dag 8: den søteste tingen du eier


Den søteste tingen jeg eier må nok bli Furby’en min. Haha, den er så søt! Sikkert kjempebarnslig at en 21 åring har Furby, men what the hell! Jeg er jo litt barnlig♥
Husker jeg fikk min første Furby da jeg var rundt 6 år gammel. Jeg og familien skulle kjøre langt (husker ikke hvor) og kjøpte derfor en leke til meg sånn at jeg ikke skulle kjede meg så mye i bilen. Og da fikk jeg en lys Furby husker jeg, og jeg lekte med den heeeele tiden, elsket den! Har den faktisk enda hjemme hos mormor og morfar. :’)

Har du Furby, eller noen gang hatt en?


bedre bilder av tattoveringen min

Tenkte å legge ut noen ordentlige bilder av den nye tattoveringen min istedet for crappy iPhonebilder. Jeg er veeldig fornøyd med den, han som tattoverte har virkelig gjort en bra jobb! Det tok ca 10 timer å gjøre den helt ferdig, og timesprisen var på 1200kr. Så det ble tilsammen 12.000kr, men det var verdt det! Anbefaler alle som skal ta tattovering om å dra til Diablos tattoo i Trondheim! Eller i Steinkjer, siden de har samme sjappe der også.

                                                                                     Hva synes du om tattoveringen? Har du noen selv? 

Dag 7: dine favoritt accessories

Dag 7: dine favoritt accessories

Egentlig bruker jeg ikke så mye smykker, ringer og sånt, det er jeg veldig dårlig på.  Men jeg har jo noen favoritter, som jeg bruker av og til!


Smykke fra Gina Tricot / Klokke fra Glitter / Hodeskalle ring fra Lindex (tror jeg, hvis ikke var det Kappahl) / Kors ring husker jeg ikke hvor er ifra





Hva synes du? 


musikktips?

Er driiitlei av musikken jeg hører på, typisk meg å høre på samme musikk om og om igjen fordi jeg ikke orker lete etter ny. Så kom gjerne med tips! Kan godt legge igjen spotifyen dere eller noe (om det går an?) Kan legge ut litt musikk sånn at dere ser hvilken type musikk jeg liker. ^^ Egentlig så liker jeg alle slags sjangre, om akkurat den sangen er bra liksom!

Noen av sangene over du også liker?

ett sted

Hehe digger den sangen her!

Hei! Nå er jeg hjemme hos mamma etter å ha vært hos kjæresten i helgen. Skal passe søskene et par dager imens mamma er på jobb. Litt rart å tenke på at jeg snart sikkert flytter ut, håperhååper på at jeg får den hybelen jeg så på! Var på visning på torsdag som jeg skrev tidligere, hybelen var såå fin!

 

Har akkurat tatt en dusj, og smørt inn trynet med sjokolademaske, lukter sjokolade av hele meg akkurat nå. Tror jeg har fått litt inni nesen, haha! Nå som det begynner å bli høst, er det så deilig å ha på seg koseklær om kveldene og bare chille foran tv’en eller pc’en. Det har skjedd noe rart med meg den siste tiden, jeg begynner faktisk å like høsten litt! Før har jeg haaatet høst, og nesten blitt deprimert over at sommeren er slutt, men nå er det faktisk ikke så ille. Jeg tror nok det er fordi at når man blir litt eldre, så lærer man å akseptere ting lettere. Eller så er det fordi jeg har fått meg kjæreste, hehe! Sinnsykt ensomt å være singel om høsten og vinteren, huff. Så akkurat der føler jeg meg veldig heldig!♥

Nå sitter jeg å venter på at ‘helt perfekt’ skal begynne, fler eller? Hihi digger det programmet, så morsomt!

høst?


Merker det begynner å gå mot høst nå, kjenner det spesielt på den kalde, sure vinden og regnværet. Så kjedelig, skulle ønske sommeren varte for alltid, hehe! 
Idag så skal jeg faktisk på visning på en hybelleilighet i Levanger. Det er eget rom og bad, og felles kjøkken. Tilsammen er det bare to hybler, så venninna mi vil ha den andre hybelen. Håååper vi får dem, kryss fingrene for meg! Hvis jeg ikke får hybelen begynner jeg å gråte, seriøst.

Ellers har det ikke skjedd så mye her, har vært mye hos kjæresten den siste tiden. Igår var jeg å så Børning da, sammen med tanta mi, den var bra! Så tenker jeg å se Hercules, noen som har sett den?

Har farget håret helsvart igjen, det hadde begynt å blitt brunt i tillegg til en dritstygg ettervekst. Jeg tenkte egentlig å farge det brunt, men jeg sparer det til senere. Er veldig usikker på om jeg kommer til å trives i brunt hår, og da er det litt synd å bruke flere hundre kroner på å dra til frisøren for å så bli misfornøyd. Føler svart passer bedre til meg, synes øynene kommer bedre frem. Men det har jo også sine ulemper, f.eks at jeg fort kan se litt blek ut. Får bare dynke på masse solpudder! Hehe neida..

Hva synes du om svart hår? Liker du høsten?

trondheim today





Hei! Idag har jeg hatt en skikkelig koselig dag i Trondheim. Har gått rundt i byen, spist på fridays og etter det dro vi på fotballkamp. Akkurat nå er jeg syykt trøtt, så skal finne senga etter dette innlegget, sov kanskje 4 timer inatt. Blæh, og imorgen må jeg opp tidlig igjen, skal jo tilbake for å tattovere meg. Må være i Trondheim klokken 10, så må opp i god tid for å rekke tåget.



Forrett delt på tre, såå godt!


Hovedretten min, enda bedre! Åh elsker spareribsen på fridays, beste ever!!♥ Og sausen da herregud, NAM


Kjøpte ikke noe spesielt idag, bare dette. Batman topp fra H&M og lue fra Cubus