3 irriterende mennesker på internett

1. Folk som sender ”Ole Henrik er en hacker som blablabla, send denne videre til dine venner for å advare de” meldinger på facebook. Folkens, dere kan bare droppe å sende slike meldinger, for jeg kommer ikke til å videresende meldingen uansett. En annen ting folk bare kan drite i er å utfordre meg på facebook, enten i form av at jeg skal gjøre ting som å for eksempel bade ute i april, eller at jeg må dele et bilde på facebooksiden min. Jeg er ikke en sånn type haha, så bare dropp det. Continue reading “3 irriterende mennesker på internett”

en sang på hjernen

Jeg har denne sangen klistret på hjernen! Haha! Vet ikke om det er flaut eller ikke, men den er jo faktisk bra? Veldig fengende. Synes den er dritbra faktisk. Gjett om denne skal dundrespilles på neste fest, hehe! 😉 Vedder på at alle kommer til å hate den, alle bortsett fra meg. Andre to favorittsanger nå for tiden er Feels – Calvin Harris og Gone in a flash – Eva & The Heartmaker. Prøver å få alle til å like sistnevnte på fest, men ingen liker den. Kun meg og Anders, haha! Jeg DIGGER den, synes den er så jævlig bra.

I dag har jeg ikke gjort stort, har bare vært hjemme. Har vasket kåken og sett serier. Hadde en liten plan om å komme meg på trening, men det gikk i dass. Jeg jobber mye ettermiddag/kveld, og Anders jobber nesten alltid kveld når jeg ikke gjør det eller har fri, så vi har sjeldent en hel dag sammen. Derfor fristet det mer å være hjemme å se serier med han når han var ferdig på jobb. Unnskyldninger, unnskyldninger, hehe! Alt for å ikke dra på trening, si. Har ikke vært der på over en måned, flaut. Hater å trene, rett og slett. Fuck de jentene som er så heldig å elske det. De er så forbanna heldige. Jeg tør nesten ikke vise meg på treningsapparatene, kan jo seriøst ikke en dritt. Haha!

Nå skal jeg se et par episoder av Sophie Elises Verden og spise brødskrive med nugatti. Kjøpte sånn nugatti crisp i dag, det er så diiiigg! Sammen med honningmelon og tropisk nektar juice. Mmm!

Verdalsbesøk

I går dro jeg som sagt til Verdal for å besøke familien. Jeg sov over, så jeg er her enda. Jeg skal straks dra da, starter på jobb klokken fire. Fire til åtte, så ikke så veldig lang arbeidsdag med andre ord, haha! Har nettopp spist middag er egentlig ikke klar for å dra, er så trøtt så jeg har mest lyst til å legge meg og sove. Pappa og broren min ligger ved siden av meg og snorker, haha!

 

Digger denne buksen! Så comfy og kul. Fant den helt tilfeldigvis på Carlings til 99kr, det var den siste de hadde.

 

Var med bestemor og tanta mi på Magneten kjøpesenter i går. Vi stakk innom den nye Normal butikken der, det er en så snedig butikk! Alt er mye billigere enn i vanlig butikk. Alt fra barberhøvler, shampoo og kattesnacks skal jeg begynne å kjøpe derfra istedet, mye billigere. Den lille parfymen kostet for eksempel 15 kroner og luktet helt himmelsk!

Haha de her kattene sloss HELE tiden! De er søsken, så mulig det er derfor? De elsker å plage hverandre. Nå må jeg nesten dra, bye!

en liten powernap

Jeg våknet nettopp fra en liten powernap på 2 timer. Jeg og Anders skulle endelig se litt Bates Motel, siden det ikke ble noe av i går ettersom vi la oss istedet. Tror dere ikke Anders sovnet igjen 10 minutter inn i episoden? Men skal ikke si noe jeg, jeg sovnet til slutt jeg også. Haha! Snakk om å være to trøttinger. Å sove er drit digg, da. Jeg våknet av en drøm om at jeg og Anders hadde to leiligheter, denne og en annen ved vannet. Nå var jeg i denne ved vannet, alene. Det var en stor og stygg (haha) leilighet, og jeg trivdes ikke i det hele tatt. Jeg skulle ned til naboen som var bestevenninnen min, og plutselig løp hun og gjemte seg, så jeg gjorde automatisk det samme. Da kom en mann etter meg, og plutselig så jeg at han hadde en kniv i hånden og skulle drepe meg. Da våknet jeg, og da gadd jeg ikke sove mer haha. Ofte kan jeg våkne opp av mareritt, og med en gang jeg sovner igjen så fortsetter marerittet. Har hatt flere mareritt denne uken, det er så jævlig! Det aller værste marerittet hadde jeg her en natt og da drømte jeg at Anders var utro, det var gjenferd som skulle ta meg og brødrene mine hadde fått kreft. Koselig drøm! 🙂


<3<3<3

Før vi sovnet kjøpte vi hjem takeaway. Det ble burger fra Grobian, var 149kr for burger, chips og dip. Jeg er vanligvis ikke noe burgermenneske, men burgeren fra Grobian er veldig god. All maten der er god, mmm! Farlig å ha en slik restaurant rett bak hjørnet.

Food-porn 😉 Resten av kvelden blir det å se resten av Bates Motel, Neste Sommer og Helt Perfekt. Elsker søndager! I morgen har jeg fri og Anders jobber ettermiddag/kveld, så da drar jeg til Verdal for å besøke familien. Gleder meg til det, blir godt å komme til en annen by selv om jeg trives her i Levanger. Haha, nå høres det ut som jeg skal reise kjempelangt, men er ikke mer enn 15 minutter med tog altså.

Anders har kjøpt seg PC-skjerm for å spille på. Vi tenkte å selge kjøkkenbordet og heller kjøpe skrivebord, men fant ut at vi heller kunne vende kjøkkenbordet. Funket jo som et skrivebord det! Penger spart. Skal sette vekk stolene, for de ble bare i veien nå. Haha, så søt der han sitter. Lille Fortnite-gameren min. 😘 Nå blir det litt TV-titting.

ikke så veldig insta-perfekt allikevel

Jeg kom over en instagram konto som heter beauty.false her en dag, en konto som deler falske VS ekte bilder av store instagrammere og kjendiser. Jeg trengte faktisk å se denne kontoen, for forskjellen er helt vill. Dette er virkelig et bevis på at store deler av det vi ser på instagram og internett generelt er fake og redigert, i veeeldig stor grad i de fleste tilfellene. Altså, bare se på de bildene her! 😱

Shit! Jeg tror egentlig alle har godt av denne kontoen, det er bevis på at man IKKE skal tro på alt man ser. Ingen har et perfekt utseende, selv om det ser ut sånn på insta. Det handler nok mye om photoshop og riktig poseringer. Man kan jo til og med redigere seg selv i mobilapper i disse dager. Jeg tror nok instagram får mange til å føle seg dårlig, og at man lett sammenligner seg med andre. Det flommer jo over med bilder av jenter med ”perfekte” kropper, det er jo nesten det eneste man ser om man ser på toppinnleggene. Det er vanskelig å vite om det er ekte eller ikke, derfor er det lett å bli lurt. Man kan til og med redigere på seg selv sminke og vipper uten at man ser at det er fake. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har redigert meg selv på bilder, ikke engang airbrushed huden min. Noe av det kleineste jeg ser er mennesker som obviously har glattet ut huden sin på bilder, og ikke bare litt heller.

Uansett, alle vil fremstå så fin som mulig på bilder, men å redigere seg selv er å gå for langt etter min mening. Sykt, er det! Hva mener du?

som to pensjonister

Nå har jeg faktisk lagt meg i senga, og tatt med PC’en hit. Anders var så trøtt siden han begynte på jobb 06 i morges, derfor gikk vi og la oss. Haha, skulle tro vi var to pensjonister! Han maste på meg om jeg kunne være med å se ‘Avangers Infinity War’ siden den tydeligvis skulle være jævlig bra, men han sovnet 15 minutter inn i filmen. Jeg hater jo denne typen filmsjanger, så slo den raskt av igjen. Altså, heltefilmer og sci-fi er seriøst der verste jeg vet. Hater det! Jeg liker fantasy da, men aller helst foretrekker realistiske filmer. Gjerne noe basert på en sann historie. Med det samme jeg snakker om film så kan jeg dele noen filmtips også! Dere må se The help, Lion eller Slumdog millionaire. Har tipset om de før, om dere ikke har sett så må dere se! Anbefaler spesielt The help, som er en film som handler om hvordan mørkhudete ble behandlet før i tiden. Sterk og fin film!

Et par bilder fra i sommer, hadde ingen nye å dele. Denne buksen er forresten min favorittbukse! Den er så fiiin, Levi’s sine bukser er virkelig de fineste buksene. Uansett, fant ut at det har kommet ny sesong av ‘Unge lovende’ , og nå har jeg bare en episode igjen. Så den skal jeg se nå. Unge lovende en norsk serie, den er kjempebra. Ligger på NRK siden. Det er storm ute, så det er skikkelig koselig å ligge her ved vinduet og høre på. Noe av det beste jeg vet faktisk, storm og regn er egentlig veldig avslappende med mindre man må ut. Hehe! Sover bedre da også, innbiller meg ihvertfall det. 😉

whatever

Hallo! Tenkte bare å stikke innom en kjapp tur før jeg skal se ‘Sophie Elises Verden’. På snakk om Sophie Elise, alle har vel fått med seg blesten rundt Sophie og Kristin. Jeg synes Kristin står for mye bra, men allikevel heller jeg mer mot Sophie Elise. Nei, jeg synes ikke at man skal reklamere og/eller være åpen om plastisk kirurgi og injeksjoner på en så stor blogg, men hallo – denne gangen startet det hele med et innlegg om hårfeste. SÅ mye styr for et innlegg om hårfeste, liksom? Hun skrev jo dessuten ikke om hårfestet sitt, men at hun hadde små parti på hodet der hun ikke hadde hår, og derfor valgte å tattovere over de stedene. Altså, om noen fikk dårlig selvtillit på grunn av det, så må det være noe seriøst galt. Er seriøst jenter så lettpåvirkelige og dumme at de er villig til å gjøre ALT en blogger gjør? For det er sånn Kristin fremstiller unge jenter, som noen idioter. Og hvorfor bare jenter, hva med guttene? Men, de hyler jo aldri høyt om sine usikkerheter. Whatever, jeg synes bare at jenter bør ta seg sammen og slutte å sammenligne seg med andre. Jeg gjør det selv, men hvem skal jeg skylde på? Meg selv.

Nå ser jeg egentlig bare frem mot helg og avslapping hjemme med Anders and them cæts. Synes egentlig denne uken har gått ganske fort, fredag i morgen igjen allerede liksom. Egentlig har hele mars måned gått fort, skjønner ikke at vi snart er i april?! Nå er det jo snart vååår! YEY! 😀 Jeg gleder meg til sommer og det å kunne gå i mindre klær, er så lei av å pakke meg inn i masse klær nå. Vil kunne kle meg i skjørt og søte topper! Har lyst til å begynne å gå til innkjøp av masse fine sommerklær, men samtidig føler jeg det ikke er noe vits i med for stor sommergarderobe heller. Sommeren varer i 3 måneder liksom, resten av året må man gå med ”vanlige” klær. Uansett, nå skal jeg se ‘Sophie Elises Verden’. Haha, høres egentlig ut som er barnetv-program!

matkoma

Gud, så mett jeg er nå! Har spist så mye i dag, haha! Spiste en svær middag tidligere i dag, så en pakke popcorn, jordbær & banan dyppet i sjokolade og nå nettopp spiste jeg en halv grandis. Magen min ser seriøst gravid ut nå, ehe. Har hatt besøk av Ivan i dag, og vi begge er veldig glad i å spise. HEH :-)))) Flaks at jeg har høy forbrenning sier jeg bare. Vi har sett film og bare slappet av her hjemme. Vi så en film som het ‘The exorcism of Emily Rose’. Synes ikke filmen var spesielt bra egentlig, ble for mye snakking. Jeg må ha spenning og ting som skjer, hvis ikke blir det for kjedelig å se på.

Nå venter jeg bare på at Anders skal bli ferdi på jobb, og så blir det Paradise! Paradise synes jeg egentlig er blitt veldig kjedelig, spesielt den norske versjonen. Hele programmet er egentlig litt utgått på dato, men det er nå noe å se på når man spiser middag, haha. I morgen har jeg også fri, så da MÅ jeg komme meg på trening. Har ikke vært der på over en måned, flaut. Jeg vet jo så godt selv at trening bare gjør meg godt, men jeg bare klarer ikke samle nok motivasjon til å dra dit. ÅH, hvorfor ble jeg ikke en av de jentene som elsker trening og har det som hobby? Jeg er hun som kan sitte hjemme i sofaen en hel dag og spise smågodt liksom, ikke bra. Jeg gidder ikke en gang si at jeg skal bli flinkere og trene 4 ganger i uka, for det skjer ikke uansett. Kanskje klarer jeg det i to uker, og så dabber det av igjen. Uansett, nå skal jeg logge av her og se en serie før det blir paradæjjjs.

food porn

Dette har jeg og Anders stappet i oss i kveld, nam! Har hatt cravings på jordbær og banan dyppet i sjokolade den siste tiden, så har spist det flere ganger i uka. Haha! Er jo så godt. Skikkelig food-porn. 😉 Nå har Anders lagt seg, og jeg skal straks se en episode av ‘Ex on the beach Sverige’. Ellers har jeg nettopp sett ferdig sesongpremieren av ‘Neste sommer’ og ‘Helt perfekt’. Perfekt at de to seriene går rett etter hverandre på søndager. Så har vi sett noen episoder av ‘The blacklist’, men jeg klarer ikke heeelt å like den serien. Jeg likte den først, men så synes jeg etterhvert at det ble for mye CSI-aktig. Noe jeg absolutt ikke liker, hater etterforskning, CSI og krim. Men skal gi serien en sjangse allikevel, men tviler på at jeg kommer til å like den noe bedre senere, har jo kommet langt ut i sesong 1 liksom. ALLE elsker jo den serien, hvorfor kan ikke jeg også gjøre det??? Haha.. Er jo 7 sesonger så da har jeg ihvertfall mye å se på.

endeliiig ute på netflix

Jeg har nettopp dusjet, vasket litt klær, tatt på ansiktsmaske og nå sitter jeg her i sofaen. Elsker søndager når jeg ikke har vært ute kvelden før! Det beste er jo å våkne opp angstfri (haha) og i fin form på søndagene. Det siste året har jeg begynt å fått skikkelig angst og vært veldig nedfor når alkoholen er på vei ut av kroppen. Jeg blir aldri fyllesyk, men psyken får seg en liten knekk. Haha, ikke rart jeg ikke gidder å drikke hver helg lenger. I tillegg så henger gårsdagens festligheter fortsatt veldig i, jeg klarer liksom ikke å føle at det er en normal dag, veldig vanskelig å forklare. Kunne aldri ha festet hver helg lenger, no wayyy.

Elsker denne buksen, bestilte den for litt siden. Adidas buksene med knapper er 90-talls og drit kule! Jeg bestilte mine fra zalando, det var kun der de hadde i min størrelse. Der har de seriøst alle størrelsene! Jeg har min i størrelse 32, siden den er litt stor i størrelsen. Rumpa mi ser forresten så stor ut her, haha! Noe den absolutt IKKE er, alt ser større ut på bilder. Jeg får ofte komplimenter for rumpa mi, noe jeg ikke kan forstå. Jeg har jo nesten ikke rumpe? Sånn helt seriøst, det er ikke noe jeg bare sier. Det er nok svairyggen min som får det til å se ut sånn, tror jeg. Haha!

Litt new in over her. En falsk plante, nytt sengetøy og en ny dyne. Alt er fra Kid, og alt var på salg! Kid har masse salg hele tiden, og har så utrolig mye fint. Hvor ekte ser ikke denne planten(?) ut forresten! Sengetøyet er i sateng og er superdigg å ligge i, hvitt sengetøy er så fint også. Jeg er veldig glad i fint og digg sengetøy, da gleder jeg meg faktisk til å legge meg. Ene dynen er også ny, så nå har jeg en helårsdyne og en vinterdyne. Jeg hadde dundyner før, men jeg ga opp. Det er godt å ligge i, men jeg må riste dem hele tiden for å få de fyldig. Anders er allergisk mot støv så da må jeg hele tiden ta de med ut, og det orker jeg ikke. I tillegg har vi ikke tørketrommel, så da får vi ikke vasket de. Sånn sett er fiber litt enklere.

Søteste kattene! <3 Det går forresten bra med Suzie etter at hun falt ned vinduet. Hun er fin og hel, haha! Nå blir det straks middag her, sulter snart ihjel. Vi skal spise fish&crisp meg ovnsbakte poteter og stekt gulrot. Nammis! Jeg har begynt å steke poteter og grønnsaker istedet for å koke det, da blir det ingen smak. Hater egentlig kokte grønnsaker, det smaker jo ikke en dritt! Jeg er en sånn som trenger masse smak, derfor pøser jeg på med masse krydder og salt. MÅ ha smak, haha! Vi har en del utlendinger til naboer rundt oss her, og maten de lager kan man seriøst lukte helt inn hit. Det lukter SÅ godt, får lyst til å spørre hvilket krydder de bruker. Lurer på hva de lager? Lukter ihvertfall himmelsk.

FORRESTEN! Sesong 5 av Bates Motel har kommet ut på netflix, og jeg har ikke fått det med meg før nå??? Aner ikke hvor lenge siden den kom, men jeg vet ihvertfall hva jeg skal gjøre i kveld. Lol, jeg som lette i hele går etter noe å se på. Elsker Bates Motel, det er en skikkelig spennende og bra serie. Anbefales! Sesong 5 er den siste sesongen, buhu! 🙁