på tide å spare

Hallo! Jeg har akkurat sett på Tangerudbakken, ååå de er så søte! Hehe♥♥ Synes dagens episode var litt trist jeg. 🙁 Jeg kom hjem for noen timer siden, jeg dro for å besøke pappa og familien etter jobb i går kveld. Jeg sov over, det er alltid like koselig. Alle skulle hatt en så snill og artig familie som jeg har. Shit, jeg er heldig! Jeg er evig takknemlig for familien min, det tenker jeg ofte over. Noen har jo nesten ikke noe familie og det synes jeg virker så trist, derfor setter jeg stor pris på å ha en ganske stor familie!

Nå er jeg ihvertfall hjemme, og i morgen blir det en liten tur på jobb og så har jeg fri i noen dager. Da skal jeg se på en serie som heter ‘Legion’, den har nettopp kommet på netflix. Jeg så en episode i går, og den virket jo bra. Anders har sett hele sesong 1, og han sier serien er råbra. Så da håper jeg den er det! Jeg har sett ferdig ‘The handmaid’s tale’, den serien var bare så bra. Det kommer en ny sesong i april om jeg ikke tar helt feil, gleder meg! I april kommer også enda en sesong av ‘Punisher’ og enda en sesong av en serie jeg ikke kommer på hva var. Haha, fikk helt hjerneteppe her. Jeg er et skikkelig seriemenneske, jeg virkelig elsker å se på serien. Helst på kveldene da, når det er mørkt ute. Da er det så koselig å se på serier under pleddet.♥ En ting som er bra med vinteren ihvertfall! 

Her en dag fortalte mamma at hun hadde spart 5000,- med mikrosparing. Det fungerer slik at hver gang du drar kortet, så blir det trekt et sum (du bestemmer selv) fra kontoen din som blir ført til en slags sparekonto. Utrolig snedig måte å spare på! Jeg har hørt om denne typen sparing før, men har aldri ordnet det selv. Nå har Anders fikset slik at det blir trekt 20 kroner hver gang han drar kortet, og jeg tenker å gjøre det samme. 20 kroner merker man jo ikke, med mindre man er veeeldig blakk, men da er det jo bare å fjerne det. Så nå får vi se da, hvor mye jeg har spart på 2-3 måneder. Det blir nok litt, tenker jeg!

Nå skal jeg hente meg et eller annet å spise på, og så skal jeg se ‘Botched’ på tv2 livsstil. Haha, jeg liker slike programmer, og så elsker jeg de to kirurgene. Så kule!

min verste walk of shame

Jeg så fotballfrue skrive om en flau ‘walk of shame’, og da fikk jeg inspirasjon til å gjøre det samme. Haha! Tenkte det kunne være litt gøy, jeg synes ihvertfall sånt er dritgøy å lese om. Her er min verste walk of shame for rundt 7 år siden.

 

Det var vømmølfestival i Verdal, og når det var over i 2-tiden på natten så møtte jeg og venninna mi et par gutter fra Steinkjer. Vi ble etterhvert med dem dit på nach. Skjønner seriøst ikke at vi gadd å dra til Steinkjer på nach! Uansett, venninna mi hadde dratt ut for å ta seg en røyk da vi kom frem, og da hun skulle inn igjen var døren låst. Leiligheten var i en sånn blokk det man må ringe på for at den som bor der skal låse opp, derfor dro hun bare hjem med toget. Jeg visste ikke noe om det, og hadde antakelig blitt med om jeg hadde visst hun skulle dra. Jeg ble altså igjen der, og sov over. Da jeg våknet morgenen etter hørte jeg masse stemmer fra stua. Han jeg var med bodde altså i et kollektiv med mange andre gutter, og han hadde stått opp selv. Der lå jeg altså helt alene i sengen og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg prøvde å finne klærne mine på gulvet, og fant til slutt de stygge vømmølklærne fra gårsdagens vømmølfest. Jeg fikk de på meg, og mannet meg opp til å gå til stuen. Da jeg kom til stuen turte jeg nesten ikke å se på noen, og det ble litt stille. Fant skoene mine raskt og stakk fort som fy. Tror ikke jeg sa hadet til han fyren jeg var med engang, synes han var så stygg at jeg latet som ingenting. Haha fyfaen, snakk om å få ølbriller!

Ute var det kjempefint sommervær, dette var i starten av juni og det var masse folk ute. Jeg visste ikke helt hvor togstasjonen var, men heldigvis lå den nesten rett ved der jeg var. Jeg gikk dit og følte alle glodde på meg, der jeg kom med en stygg, skitten shorts og strømpebukse under, og en rutete skjorte. Jeg kom på at jeg ikke hadde noe penger, og ante seriøst ikke hva jeg skulle gjøre, fikk nesten panikk. Til slutt spurte jeg en dame om jeg ikke kunne få penger til toget for jeg hadde «mistet» pengene mine. HAHA herregud at jeg turte! Det hadde jeg aaaldri gjort i dag. Damen var snill og ga meg penger til toget, og jeg kom meg endelig hjem. Da jeg kom hjem lå det to venninner på rommet mitt, de skulle jo sove over. Mamma hadde spurt etter meg tidligere på dagen, men jeg var ikke der, bare vennene mine. Haha… Tror aldri jeg har vært så glad for å komme meg hjem, hele den dagen hadde jeg vært nære på å få angstanfall, haha. Noen dager senere sender han fyren meg melding om vi skal møtes, og jeg svarte selvfølgelig nei. Plutselig sier han ”du væt æ like dæ jah?”. WTF? Fyren var ikke bare jævlig støgg, men helt koko i hodet også. Slettet han på facebook og prøvde å fortrenge det hele. Hahah…

aldri vært så rent

Hey! Nå har jeg omsider satt meg ned, og hører på en dokumentar om Barbie i bakgrunnen. Litt interessangt faktisk. Husker hvor mye jeg elsket barbiedukker selv da jeg var barn. Jeg husker jeg fant en dukke jeg hadde så lyst på i lekebutikken. Den kostet 80 kroner (lol, en dukke koster jo 200 eller mer i dag) og mamma sa at jeg fikk spare til den. Så det gjorde jeg. Jeg sparet og jeg sparet, og etter noen uker hadde jeg råd til den. Haha aw! Det var en mørkhudet dukke husker jeg, med krøllete hår. Jeg hadde enormt med leker, men denne dukken er den jeg husker på best. Jeg tror nok det har noe med at jeg måtte spare til den selv, da satt jeg mer pris på den.

I dag har jeg vasket her hjemme, jeg har holdt på helt siden klokken 16, så nå var det godt å være ferdig! Jeg dro frem sofaen og alt sånn i dag slik at jeg fikk vasket under, slikt tar tid. Ble helt svett, haha! Nå har jeg nettopp vasket dusjen og tok en dusj i samme slengen. Føler meg så fresh nå, samtidig som alt er fresht og rent i rundt meg. Rene sengkler har jeg lagt også, nesten så jeg gleder meg til å legge meg. Den beste følelsen eveeer er å legge seg nydusjet i rene sengklær, i en nyvasket leilighet. Ah, haha digg! 

Samlet sammen alle tomflaskene/boksene i dag, og det ble en del som dere ser. Haha, nesten litt flaut å gå inn på butikken med alle disse. Så mange ølbokser, ser jo ut som den alkisen. Nå venter jeg egentlig bare på at Anders skal bli ferdig på jobb, så skal vi se gårsdagens episode av Helt perfekt og Neste sommer. Glemte å se det i går. 



Nå skal jeg spise litt godterirester fra helgen og chilinøtter!

for første gang

Hallois. Stod opp for ikke så lenge siden, og nå blir det å lage middag før Anders drar på jobb. Han jobber ettermiddag i dag og jeg har fri, så tenker å vaske her etterpå. Det trengs, så greit å få det unnagjort. Jeg føler en indre uro når det er støvete og skittent irundt meg, så derfor vasker jeg jevnlig. Jeg har alltid vært ryddig av meg, og den egenskapen liker jeg veldig godt. Hehe! Hadde jeg hatt råd skulle jeg definitivt hatt vaskehjelp en gang i uken. Herregud, det hadde vært digg! Selv om jeg bare bor i en 45 kvadrat leilighet, så tar det faktisk litt tid å vaske alt. Gud, tenk hvor lang tid det må ta å vaske et helt hus. Heeeell no, skal ALDRI ha et stort hus!


Luffy ligger og chiller imens kjerringa vasker.

 

Nei, har du sett! Første gang jeg faktisk smiler med tennene på bloggen… ever?! Er det en ting jeg i mange år har vært misfornøyd med utseendemessig, så er det tennene mine. Jeg begynte å hate dem allerede på barneskolen, og da mener jeg virkelig hater. Jeg var så misfornøyd, og jeg husker jeg klaget til foreldrene og at jeg ville ta de ut og sette inn nye. Haha! Jeg husker hvor dårlig selvtillit jeg hadde på grunn av tennene. Jeg hadde så store fortenner, og så var jo ansiktet mitt så smalt og lite. De bare passet rett og slett ikke inn med ansiktet. Når jeg ser tilbake på bilder av meg selv fra barne og ungdomskolen, så forstår jeg hvorfor jeg hatet dem så mye. Det så jo rett og slett ikke bra ut i mitt lille ansikt, i tillegg hadde jeg en meter tannkjøtt. Haha..
 

Uff, jeg husker hvor store komplekser jeg hadde. Jeg hadde det i flere år, det er faktisk nå i det siste jeg har begynt å godta tennene mine. Ansiktet har liksom vokst seg til, og tannkjøttet vises nesten ikke lenger når jeg smiler eller ler. Tennene passer mye bedre til ansiktet mitt, i tillegg gjorde det mye at jeg fylte på leppene. Etter jeg fikk større lepper så ser liksom tennene litt mindre ut, det sa faktisk hun som fylte i dem også. Det føles utrolig bra å ikke hate tennene mine lenger, det er nesten litt sykt å skrive det! Dere aner ikke hvor mange stygge kommentarer jeg har fått angående tennene mine og hvor mange «hvorfor har du så store tenner?» spørsmål jeg har fått. For de har jeg fått maaange av. Det at jeg kan le uten å holde hendene foran munnen føles så utrolig deilig, åh! Haha! Nå kan jeg faktisk smile på bilder uten å føle jeg ser ut som en hest også. Jeg er fortsatt ikke 100% fornøyd med dem, men de plager meg ikke lenger liksom. Og da går det greit. Jeg har alltid ønsket meg helt rette og kritthvite tenner, men det må jeg bare akseptere at jeg ikke har og aldri vil gå. Eller, hvitere tenner kan jeg jo alltid jukse meg til da, ehe! Det har jeg tenkt lenge på, vurderer å bleke tennene. Helt hvite tenner er dødsfint! Vel, nå blir det middaglaging her, vi snakkes!

fortsatt morgen

Hallo! Nå blir jeg og Anders hentet straks av svigermor. Vi skal å se russerevy, broren til Anders er russ i år. Gleder meg faktisk litt, russerevyer bruker å være ganske bra! Jeg føler det fortsatt er morgen haha, dagen har gått så fort. Jeg stod opp halv ett, og så brukte jeg nesten to timer på å spise frokost. Deretter dusjet jeg og renset ansiktet mitt men den ansiktsmasken som fjerner døde hudceller. Altså jeg eeelsker den ansiktsmasken! Den er så sykt bra, og huden blir silkemyk etterpå og føles så ren. De siste dagene har jeg hatt en del tørr hud i ansiktet, og det gjør at sminken ikke ser særlig bra ut. Nå fikk jeg fjernet all den døde huden, og sminken ble skikkelig fin på ansiktet etterpå. Nå er jeg snart tom for denne masken (eller gelen) så må bestille nytt.

Nå må jeg stikke!

hjemmekos

Hallo! Nå er det helg for min del, og det er godt, selv om jeg ikke har hatt en lang jobbuke akkurat. Jeg elsker helger, fordi da har Anders fri og da kan vi sitte oppe mye lenger. Kos! Vi tenker bare å se serier og slappe av i kveld. Og spise masse godteri, hehe! Jeg kjøper meg alltid smågodt på lørdagene, det har vært en liten tradisjon helt siden jeg var barn. Husker vi alltid dro på MIX kiosken for å kjøpe godteri, og av og til leide vi en film også. Fine minner! Godteriet på MIX var alltid hardt, så det er nok derfor jeg elsker når smågodtet har stått en stund, er så vandt med det. Haha!

Favoritt godteriet! Og sånne gummi smokker, men det MÅ være av rett typen! Ikke alle er like god.

Har tent litt lys i leiligheten. Tente lys er så koselig om kveldene på vinteren! Dette duftlyset kjøpte jeg på Kid i dag, lukter sååå godt! Jeg har lenge gått å luktet på dette, men aldri kjøpt det. Da jeg fant ut at det kostet bare 50 kroner måtte jeg bare ha det. Jeg tente det nettopp, så er spent på om det begynner å lukte godt i leiligheten snart. Det lukter som godteri, dere vet sånn Pez drops? Lukter som det smaker, nam haha!

Her skal jeg være i hele kveld, under dyna i sofaen. Høhø! Jeg elsker å være hjemme, jeg trives så godt i denne leiligheten. Jeg husker hvor mye jeg mistrivdes i den forrige, både i hybelen jeg bodde i og leiligheten der Anders bodde før. Her elsker jeg å bo, synes det er så koselig her selv om det ikke er så moderne. Jeg drømte faktisk at vi flyttet her ifra en natt, og jeg ble så lei meg. Haha! Kunne ønske det gikk an å kjøpe denne leiligheten, slik at vi kunne ha pusset opp her og ordnet det slik vi vil.

Verandaen vår er helt nedsnødd. Ingen av oss som gidder å ut for å måke snø heller, haha! Så kaldt ute nå, fryser jo ihjel når jeg går til jobb. Herregud, i går da jeg skulle gå hjem fra jobb skjedde det noe veldig merkelig. Det var to utlendinger som stoppet meg og spurte om jeg kunne hjelpe dem, og så pekte de på en jente som sto ved siden av dem. Jeg forstod ikke helt hva de mente jeg skulle hjelpe dem med først, men så så jeg at hun jenta ikke hadde på seg sko eller jakke. Hun sto der helt barfot og frøs, det så helt syyykt kaldt ut! De to andre sa at hun hadde spurt dem om hjelp, og de visste ikke hva de skulle gjøre. Heldigvis var ikke legevakten mange meterne unna, så han mannen bar henne dit på ryggen. Haha, uff. Hun jenta sa at hun ikke visste hva som skjedde, så mulig hun var ruset på et eller annet. Stakkars jente, det så jo absolutt ikke bra ut der hun sto barfot i snøen og uten jakke. Lurer veldig på hva som egentlig hadde skjedd med henne.

Nååå blir det serie, dere får ha en fin kveld!

enten eller spørsmål

Aldri mer sex eller trekant en gang i uka? Aldri mer sex. Herregud, trekant hadde virkelig ikke vært noe for meg, og ihvertfall ikke en gang i uka! 
 

Kjæreste eller One night stand? Kjæreste, helt klart! One night stand suger, og jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan folk gidder, haha.
 

Pepsi eller Cola? Cola, da’ah!
 

Sommer eller vinter? Sommer.
 

Taco eller pizza? Hmm, må nok si taco her. Er blitt dritt lei av pizza.
 

Dø smertefullt om 20 år eller dø smertefritt om 5 år? Dø smertefullt om 20 år.
 

Bli gravid nå eller ta abort ti ganger på et halvt år? Bli gravid nå. Herregud det hadde vært flaut å møtt opp på abort avdelingen 10 ganger på et halvt år.
 

Strandferie eller byferie? Jatakk begge deler, hehe! Nei om jeg måtte velge en, så ville det blitt strandferie.
 

Mobil eller Pc/Mac? Mobil, så lenge det er iphone.
 

Bo alene eller med noen? Bo med noen, altså kjæresten min som jeg gjør nå.
 

Trene eller sofaen? Sofaen, heheeee har ikke trent på 100 år.
 

Spoone til man sovner eller kaste han ut først? Regner med vi snakker etter et one night stand her. Isåfall kan fyren bare stikke etterpå, haha. Men nå har jeg jo kjæreste, så jeg slipper det tullet der<333
 

Aldri mer orgasme eller ukontrollert orgasme flere ganger om dagen? Uff, aldri mer orgasme.
 

Mensen hver dag i et år eller aldri kunne få barn? Mensen hver dag i et år. 
 

Ta ut silikonene i puppene eller få en mislykka rumpe operasjon? Ta ut silikonene i puppene, lett.
 

Aldri kunne bruke sminke igjen eller gå med sminke hele tiden? Aldri bruke sminke igjen.
 

Jordbær eller bringebær? Jordbær.
 

Bli sammen med en 90 år gammel mann for penger eller bo på slummen i verdens verste land? Bli sammen med en mann på 90 år.
 

Være med på Paradise tre ganger på rad eller en sesong på Ex on the beach? En sesong på Ex on the beach. Paradise virker bare stress og dessuten har jeg bare en ex.
 

Vondt i hodet hele tiden eller vondt i magen hele tiden? Vondt i hodet hele tiden.
 

Se på porno hver dag eller ikke ha sex på ti år? Se på porno hver dag. 
 

Drepe en hund eller drepe ti fugler? Drepe ti fugler.
 

Jobbe som stripper i flere år eller selge sex en gang? Selge sex en gang.
 

Være fattig med en perfekt fyr eller rik med en som mishandler deg? Være fattig med en perfekt fyr.
 

Drikke alkohol tre ganger i uken for alltid eller aldri drikke igjen? Aldri drikke igjen, heeelt klart! 
 

Være blind eller døv? Døv.
 

Eple eller pære? Pære.
 

Miste en fot eller miste høyre arm? Miste høyre arm. Jeg vil jo kunne gå!
 

Merkeklær eller ikke merkeklær? Tror faktisk jeg må velge merkeklær. Da snakker jeg ikke om sånne merkeklær som Gucci og slikt, men mer Adidas, Nike, Levis, Vans osv. Det er merker jeg har masse klær i, og klær som jeg har lenge.
 

Spise en kakerlakk eller spise en edderkopp? Ååååh, æsj! Må nok velge å spise en edderkopp, de er jo mye mindre enn en kakerlakk.

Aldri vaske håret eller aldri pusse tenner? Aldri vaske håret.
 

Aldri sex igjen eller bare sex i rumpa? Aldri sex igjen.

 



Haha, noen drøye spørsmål, men det er bare gøy. Innlegget er lånt fra isabelleeriksen.blogg.no. Nå skal jeg straks gå til jobb. Det tar meg ca 25 minutter å gå dit, derfor må jeg alltid gå 35 minutter før. Gleder meg til snøen forsvinner og jeg kan begynne å sykle igjen! Eeeer så lei av å gå nå, spesielt når det er så mye snø ute. Jeg har ikke sko til det snøværet her. Haha, en dag var det en mann som gikk forbi meg og snudde seg i forbifarten og sa ”herregud, det der så kaldt ut!”. Da hadde jeg på ankelkort bukse og sko, som vanlig. Haha! I dag jobber jeg bare til klokken 19, og i morgen åpner jeg butikken så da slutter jeg klokka 15. Da har jeg fri frem til tirsdag, så på mandag tenker jeg å vaske leiligheten. Gleeeder meg til helg, da skal jeg kun se serie. ‘The handmaids tale’ som vanlig, hehe!

Denne toppen synes jeg er så søt! Jeg fikk den i posten for et par uker siden. Jeg bestilte den fra goodbyebread.com, synes de hadde en del kule klær der inne. Det fulgte med en boksertruse også i samme mønster. Veldig behagelig å ha på!

verdal

Hallo! Nå har jeg nettopp spist taco til middag, og snart skal mamma kjøre meg til jobb. Jeg dro til Verdal etter jobb i går, fordi lillesøstra mi skulle feire bursdagen sin. Derfor sov jeg over, så det var jo koselig. Nå sitter jeg bare og varmer meg foran ovnen før jeg må dra. Har bare en fire-timers dag i dag, så blir bare en kort jobbdag i dag. Godt egentlig, gleder meg til å komme hjem for å se mer av The handmaids tale. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg digger den serien! Jeg har hatt to mareritt på grunn av den serien to netter på rad. Ikke at serien er så veldig skummel, men kvinnfolka der blir holdt fanget og voldtatt. I går drømte jeg at jeg hadde tatt på meg bodylotion med parfyme, og parfyme var visst ikke lov. Derfor ble jeg straffet og de skulle rive ut øyet mitt. Herregud, for en ekkel drøm!

Uansett, jeg må nesten komme meg avgårde! Dere får ha en fin dag. 💕

cravings

Hallo! I skrivende øyeblikk sitter jeg her å veksler mellom å blogge og å spise brødskiver med nugatti. Haha! Jeg spiste nesten nettopp tomatsuppe til middag, men syntes det smakte så dritt at jeg gadd ikke spise meg ordentlig mett. Jeg har spist tomatsuppe utrolig ofte i det siste (med pølser oppi) og må si jeg er DRITT lei av det. Blir kvalm bare jeg tenker på tomatsuppe haha. Når Anders er på jobb så orker jeg aldri lage meg noe avansert, og da er tomatsuppe enkelt å lage. Men nå er det nok, æsj altså. Fikk skikkelig craving på brødskriver med nugatti, så det sitter jeg å gafler i meg nå. En annen ting jeg craver skikkelig, er lakrissnorer. Altså jeg eeelsker lakris, og da spesielt lakrissnorer eller sånne lakrissnurrer man finner i smågodthyllene. Lakris er helt klart favorittgodteriet. Jeg har heldigvis tyrkisk pepper her, så har en liten backup for mitt tilfeldige lakris-craving. Hehe!

Noen som husker de her? Åååå, beste som fins! Selges de enda? Kan ikke huske å ha sett rustne spiker på flere år. 🙁

I dag har jeg hatt fri, så jeg har ikke gjort så veldig mye. Bare vært her hjemme, vasket litt klær og slikt. Ikke så spennende akkurat. Våknet i morges av at en av naboene hadde fest typ. Haha, var ihvertfall utrolig høy dunk-dunk musikk og folk som gikk ut og inn. Jaja, koselig for dem sikkert. Jeg sover som en stein uansett, og er ikke typen som klager på høy musikk etc. Om folk vil ta seg en fest midt i hverdagen, do it! Haha! Nå skal jeg henge opp litt klær til tørk, og så skal jeg se litt serie. I går kveld så jeg og Anders Ringenes Herre, så kanskje vi ser nummer 2 i kveld. Jeg har jo selvfølgelig sett filmene før, men det er lenge siden. Slike filmer kan man jo se om og om igjen, er jo så vanvittig bra! Tenk hvor sykt det må ha vært å dra på kino for å se Ringenes Herre og du egentlig ikke vet hva du drar for å se, og så er filmen sååå bra liksom. Haha, må ha vært kult. Spesielt for de som digger fantasy. Jeg så den ikke på kino for jeg var for ung, nesten litt synd. Hobbiten så jeg heller ikke på kino, veldig rart for de filmene kom jo for ikke så alt for mange år siden. Hobbiten er også en favoritt. Meeen nok snakk, dere får ha en fin kveld!

størrelse medium du liksom

Hallo! Nå sitter jeg bare og slapper av i sofaen med Anders, og ser litt på Senkveld imens jeg skriver dette innlegget. Tenk at dette er siste sesongen av Senkveld! Synes faktisk det er litt trist. Da jeg var barn så vi ofte på Senkveld hjemme hos oss på fredagskveldene. Jeg elsket å se på da Thomas og Harald skulle gjøre masse rare og flaue ting, haha. Det gjør jeg enda, men de siste årene har jeg ikke sett så mye på det, det har liksom bare stått på i bakgrunnen av og til. I morgen skal jeg på jobb, og etter det skal jeg ta meg en dram her hjemme, hehe! Blir vel fest etterhvert her, som vanlig når jeg drikker. Sist vi hadde nach her var det fullt hus, haha huff.

Jeg fikk en dødsfin bikini i posten her en dag, som jeg hadde bestilt fra ebay. Jeg så ei jente som hadde den på på instagram, så jeg søkte litt rundt og fant den til slutt på ebay til en billig penge. Se så fiiin! ↓

Jeg bestilte i størrelse medium, slik at jeg var sikker på at overdelen skulle passe. Men dette var laaangt ifra størrelse medium, selv om det står det på den. Både trusen og bh’en var for små, iallefall bh’en. Den dekket jo ikke halve puppene engang, haha! Bikinien er nok i størrelse XS, så da får jeg vel bare prøve å selge den. Faen altså, hadde gledet meg sånn til å få denne! Åååh. Får se om jeg finner i størrelse x-large da, sånn at den ihvertfall passer puppene. Haha, det finnes sikkert ikke engang… Det skal ikke være enkelt å handle bikinier! Der har jeg brent meg før, har handlet i størrelse medium/small, men blir ofte alt for smått. Merkelig! 

Nå skal jeg se noen episoder av The handmaid’s tale. Den serien var SKIKKELIG bra synes jeg, den må dere prøve! Elsker den så langt. Serien er veldig annerledes, og jeg liker jeg. Rå bra!