mine psycho drømmer

Haha, helt sykt hvor mye rart jeg drømmer i løpet av en natt. Noen drømmer drømmer jeg så lenge, at de kunne ha vært en film. I natt drømte jeg at jeg levde i en ”the walking dead” verden. Mange av dere har vel sett the walking dead serien? Om ikke, gjør det! Drit bra serie. Ihvertfall, jeg drømte at folk irundt meg ble bitt av zombier, slik at de ble smittet og de også ble zombier. Plutselig var det kjempemasse zombier over alt, og jeg måtte kjempe for å overleve hele tiden. Plutselig var alle zombiene borte, av en eller annen grunn. Et nytt virus begynte å spre seg, men dette viruset var i luften og smittet når vi pustet det inn. Når man hadde fått viruset inni seg, begynte det å vokse små ormer inni huden vår. Husker i drømmen at jeg så noe som rørte seg inni huden min, og fant ut at jeg hadde blitt smittet. Haha fyfaen så jævlig ekkel drøm. Minner meg litt om serien the strain. Jeg må slutte å se skumle serien, tror jeg, haha! Får jo bare mareritt.
En annen gang drømte jeg at jorda begynte å gå kjempefort irundt, og at det ble natt og dag flere ganger i løpet av en time. Det var rett før jorda gikk under. Har ofte mareritt, og der er så fælt! Hååper at jeg skal våkne, men så gjør jeg det ikke, og tror at drømmen er ekte. Skummelt!
~~~
Nok om det, haha. Jeg kom akkurat hjem fra burgerking sammen med Ivan. Jeg hadde spist da, så bare kjøpte meg en is. Nå skal jeg se typisk deg, vi sneiks!

ikke som på bloggen

Jeg lurer ofte på hva folk som leser bloggen min, tenker om meg når de ser meg i virkeligheten. Jeg har fått høre at jeg virker åpen, og ikke spesielt sjenert via bloggen. Og da får jeg litt angst helt ærlig. For ja, det kan kanskje virke sånn. Jeg virker ikke sjenert på bloggen. Kanskje ikke så rart heller? Jeg er jo ikke sjenert på min egen blogg, eller ellers generelt når jeg er sammen med folk jeg er trygg på. Men med folk jeg ikke kjenner noe spesielt, er jeg veldig sjenert og stille sammen med. Klarer ikke å være meg selv, rett og slett. Det spørs litt på hvem de er også, selvfølgelig. Noen føler jeg meg mindre trygg på enn andre.

Jeg har alltid vært sånn. Men noen må vel være det og. Jeg husker på barneskolen, der var jeg ekstremt sjenert. Hadde foreldremøte med mamma og læreren en gang, og da fikk læreren nesten sjokk da hun fikk høre at jeg var det stikk motsatte av sjenert hjemme. Altså, trodde hun virkelig jeg var sjenert hjemme sammen med min egen familie? Haha, lol. Anyway.. Vet jeg kan virke utadvendt osv på bloggen, but i’m not! Så vet dere det, hehe.

natteravn

Hey! Jeg ligger på sofaen og kjeder meg. I dag sov jeg til klokken 16.30, o-m-g! Jeg sov veldig dårlig i natt, av en eller annen grunn. Så jeg våkna en halvtime før kjæresten slutta på jobb. Bra jobba, Malin. Aff, har jo ikke vært oppe i 6 timer enda en gang! Så jeg blir nok våken lenge i natt. Anders og Luffy sover, så jeg sitter alene på stua og kjeder meg. Jeg får vel bare se masse serier, da. I morgen skal jeg ihvertfall komme meg opp i rett tid!


Veldig fine bilder, I know :PPP skittne håndduker i bakgrunnen og greier. Må seriøst slutte å ta speilbilder på det ”fine” badet mitt, haha

Akkurat nå ser jeg på en film som heter ‘something borrowed’. Helt grei kjærlighetsfilm. Jeg liker faktisk romantiske kjærlighetsfilmer nå som jeg har kjæreste. Da jeg var singel haaatet jeg det. Nå er det ikke så værst, hehe! 

gjesp

Hallo! Nå ligger jeg rett ut på sofaen og hører på real houswifes som surrer i bakgrunnen. Får vondt i hodet av de damene der, haha! 
Har vært en daff dag i dag. Er ikke så veldig fyllesyk, det blir jeg så og si aldri, men blir alltid slapp og sliten. Så i dag har jeg bare ligget i sofaen. Er såå trøtt akkurat nå, sov ikke så mye i natt. Vurderer å ta meg en powernap, men da ender det vel med at jeg sover helt til i natt, og våkner da. Bahh. Anders dro på jobb istad, og jobber til 23. Så litt kjedelig lørdagskveld med andre ord. 

Tenkte egentlig bare å stikke innom bloggen og si at jeg lever, hehe. Hadde en gøy kveld i går ihvertfall!

Slenger med to bilder fra arkivet. Trynet mitt er ikke så veldig bloggvennlig i dag, ehe. Null sminke og vått hår. Pretteyy

noen dumme ting som har skjedd i fylla

Heisann! Nå har jeg og Anders nettopp spist biffsnadder, nam! Og snart skal jeg gå til ei venninne og drikke litt. Det er martna her i Levanger, og nesten alle skal visst ut i dag. Hadde egentlig ikke tenkt meg ut, men så ble det slik allikevel, hehe.

På snakk om fyll og festligheter, fikk jeg inspirasjon til å lage et innlegg om noen fylle ”tabber” jeg har hatt/gjort, fra bloggen til tcmn. Så her er noen fyllehistorier:

– Jeg og ei venninne var på en samfunnshus fest på Skogn. Jeg hadde ikke penger til å gå inn, men venninne mi klarte å lure seg inn til festen. Så jeg prøvde på det samme. Det endte med at jeg ble fersket, og politiet ba meg gå unna, og jeg klikka heelt haha. Husker jeg skrev ‘fuck’ med skitten på vinduet på politibilen. Haha omg, c00l. Heldigvis så de det ikke, og jeg roet meg ned etterpå.

– En gang drakk jeg meg aaalt for full, og vinglet rundt i leiligheten jeg var i. Begynte til slutt å spy som F, på meg selv også. Så de andre jeg var med tok av meg klærne og la meg i dusjen, og ga meg nye klær. Litt etterpå skulle jeg reise meg, men falt inni et skap på badet og begynte å blø neseblod. Haha huff! Om jeg ikke husker helt feil, kom det ambulansefolk også for å sjekke meg. Han ene som var der trodde visst jeg hadde slått meg skikkelig, og hadde derfor ringt ambulansen.

– Jeg og ei venninne var på fest hos noen vi egentlig ikke kjente så godt. De ba oss dit, så vi dro dit sammen ihverfall. Jeg og venninna var på badet, og jeg fikk øye på ei sminkeveske som var der, og åpnet den for å låne litt solpudder. Imens jeg gjør det, banket det på døra og venninna til hun som bodde der så at jeg vært oppi sminkeveska til hun andre, og går direkte å sladrer. Jeg og venninna mi får smellkjeft, og får beskjed om å dra. Greit nok, vi drar. På vei ned trappa ned til gangen, sparker hun ene meg ned. BARE for ei forbanna sminkeveske. Greit nok, det er ikke greit i å rote i andres ting. Men synes uansett ikke det er noe å klikke for. Oh lord! Det er en grunn til at jeg liker å henge med gutter bedre enn jenter. Drama! Kjæresten til denne jenta ringte meg faktisk senere på kvelden og beklaget seg for oppførselen hennes. Og det hadde tydeligvis blitt drama etter at vi dro, han hadde fått kjeft fordi han ”beskyttet” oss.

Det var noe. Maaasse rart har skjedd i fylla hos meg, men tror ikke alt bør skrives på bloggen haha. Nå må jeg stikke, ha en fin helg da!

2398 kg tyngre

Hei, og god kveld dear readers! Lol. Neida. Nå har vi feriet Linnea litt her hjemme, med litt kaker. Mamma hadde baket oreokake, og den er såå god! Men veldig mektig. Blir nesten litt småkvalm av bare et lite stykke. Lavkarbo ass, hehehe. Jeg har sikkert gått opp 2398 kilo denne uka. Har jo vært på to bursdager, og jeg har nesten spist meg ihjel. Bokstavelig talt. Ikke at det gjør meg noe å gå opp noen kilo, da! Har bare godt av det, hehe. 


yummmm!


bursdagsbarnet og mamma 🙂

Nå blir det bare serietitting resten av kvelden her. Jeg ser fortsatt på The girls next door, haha. Gidder ikke følge med på noe seriøst når jeg ser på serie alene. Forresten, er Kardashians helt ferdig nå?! Eller er det bare sesong 11 som er ferdig, og sesong 12 kommer senere? Jeg håper det. Hadde vært sykt trist om Keeping up with the Kardashians hadde vært helt ferdig. Hahaha, livskrise altså! 

Svarte negler er tingennn. Har svarte negler på både hender og tær nå. Oldemor tror jeg ikke var så begeistret for mine svarte negler, haha. Ser for meg jeg hadde fått noen rare blikk om jeg hadde gått slik for 70 år siden, vil jeg tro. Haha! 

speil på veggen der, hvem har de største bryna i landet her

Haha! ↑ Nei men seriøst, hva er greia med at jenter skal ha så svære bryn? Er det om å gjøre å se ut som et insekt, eller..? Det er visst blitt en trend å ha gedigne øyenbryn. Det er ikke måte på heller hvor inni granskauen stor enkelte fikser øyenbryna sine. Enkelte har jo dødsfine bryn og, jeg skulle bare ønske jeg kunne ha fått lov til å forminsket de bittelitt bare. Hahaha.. Ikke at jeg bryr meg så veldig, men noen ganger skjønner jeg meg ikke helt på andre jenter. For all del, tegn bryna så store som du vil. Men det ser liiiitt rart ut.

Nå er jeg hos mamma. Linnea har bursdag i dag, og blir hele 12 år! Hipphipp!♥ Så vi skal feire henne ikveld med familien. Legger ut noen bilder senere i kveld.

hva er det blogg.no har gjort med designet mitt?!

Hei! Har nettopp spist middag, og nå gomler jeg i meg godteri. Hoho, sunt.. I går fikk jeg akutt lyst på smågodt, så da gikk jeg på kiwi og handlet en pose. Har fortsatt mye godteri igjen, yay. Ser på Vice på HBO, veldig interessangt program faktisk. Har du sett det?

Forresten, blogg.no irriterer meg litt. De har forandret designet for mobil, og det liker jeg IKKE. Designet er jo drit stygt! Må få fikset det senere. Eller er det noe jeg kan fikse selv? Arghh!

hairy nails

Noen som har fått med seg den nye trenden? Hårete negler. Aff, nei herregud. Jeg må vise dere bilder.

Cat Hair Nails

Fur Nails

Dette kan jeg ikke si meg enig i at var noe fint. Får håpe det bare er tull, og at ingen fikser neglene sine slik for real, haha! Hvordan vil det bli når de vasker hendene da? Ikke spesielt pent, vil jeg tro. Men man skal aldri si aldri, plutselig er det bilder av hårete negler som florerer på instagram. Haha! Hva synes du? Kunne du tenkt deg slike negler?

var alt bedre før?

Jeg får ikke sove, så da ligger jeg her å tenker da. Var alt bedre før? Jeg tenker ikke på livet generelt, men alt annet. Ta musikken som et eksempel. Før var musikken bedre. Det var Bon Jovi og Michael Jackson. Musikk som var ekte, musikk laget av instrumenter. Nå er det Justin Bieber som er the thing. Ikke misforstå, han er flink han og, men kan ikke sammenlignes med stjernene fra før i tiden. Allikevel hører jeg mer på Justin Bieber. Rart det der.

Og så har vi barnetv’en. Før var det barnetv klokka 18 på NRK1. Det var noe vi fleste unger på den tida gleda oss til. Da var det vår tur til å se på TV, og barnetv’en varte vel i en halvtime om jeg ikke husker helt feil. Da barnetv’en var over, gikk vi tilbake til det vi holdt på med før den begynte. Enten det var å bygge lego, eller leke gjemsel ute med venner. Nå i dag er det barnetv døgnet rundt. Det finnes utallige kanaler for barn, med all slags barnetv for unger i alle aldre. Unger har liksom ingenting å glede seg til lenger. De kan jo se på barnetv dagen lang.

Når det kommer til film – jeg synes at filmene virket mer ekte før. Det finnes myye bra i dag også selvfølgelig! Men jeg synes mye av det som blir laget kan bli litt ”for bra”, om dere skjønner? Kvaliteten blir overdrevent bra, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Og tegnefilmene. Alle har vel sett Løvenes Konge? Det er den eneste tegnefilmen jeg synes er bra, og den ble laget for over 20 år siden. Etter det har det ikke blitt laget noe som er så bra som den filmen. Alt annet er bare dritt, haha. 

Det er så mye jeg kan ta som eksempler, men jeg orker ikke ta med alt jeg tenker på. Hva skjedde? Og hva skjedde med oss mennesker? Nå sitter alle å trykker og glor ned i hver sin skjerm. Før i tiden dro folk på besøk til hverandre, når som helst. Nå sitter alle bare hjemme og chatter sammen, virker det som. Det blir jo ikke det samme.

Vet ikke heelt hvor jeg vil med dette innlegget. Var bare noen tanker jeg hadde i hodet. Aja, ting forandres, I guess.