Back to black

 

Jeg har farget håret svart igjen! Det er noen år siden jeg hadde helt svart hår faktisk. Jeg synes svart ble litt for «hardt» for meg, jeg så liksom så blek ut. Men nå som jeg har litt brunfarge så elsker jeg det. Endelig ser jeg ut som en heks igjen, heksa jeg er ment til å være<3333 Black is my colorrrr. Og jada, jeg vet svart ikke er en farge ;ppp

 

I dag har vært en fin søndag. Jeg er ikke bakfull (woho), det er fint vær og jeg har faktisk trent. Trent på første gang på over et år!!! Stolt, lol! Neida men det var virkelig på tide. Jeg løp trapper, og trente styrke etterpå. Å løpe i trappa var insane tungt, men digg samtidig! Jeg er så heldig å ha en ganske lang trapp rett ved der jeg bor, så den tenker jeg å bruke fremover. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har brukt den før, egentlig.

Kjenner at jeg er litt sliten etter treninga, så nå skal jeg se litt serie før det etterhvert blir kvelden.

 

Cat lady

Meg og Loffilaffen! Haha, helt ærlig, jeg har heller lyst på masse katter enn barn. I’m a crazy cat lady for suuure. Jeg legger merke til at det ofte er Luffy som blir med på bilder og ikke Suzie, men hun er seriøst ALLTID ute. Allværskatta, som jeg kaller henne. Hun er ute i all slags vær, til og med når det høljregner.

I dag har jeg bare jobbet, og vært hjemme. Tok med meg Jørgen for å ta litt sol, ellers har det ikke skjedd så mye. Vi begge er blitt avhengig av å være brun, hahaha vi to er så brun nå. Alle kommenterer det. Altså omg Jørgen er så forbanna hot når han er såpass brun. Holy shit!😍 Han er så sykt kjekk, stolt av å ha han som kjæreste.🥰 Nå skal vi se en film før der snart blir natta. God helg!

Kristiansund

Det er gøy at folk fortsatt klikker seg innom bloggen, selv om jeg lenger ikke er så veldig aktiv. Jeg kommer nok ikke til å skrive så mye her lenger, men heller legge ut litt bilder av og til. Foto er jo en liten hobby jeg har hatt i mange år, så da er det gøy å ha et sted å dele bildene også, som her og på instagram! Kameraet mitt har jeg faktisk hatt i over 7 år, så tenker snart å kjøpe nytt. Kvaliteten holder rett og slett ikke lenger, bildene blir for uskarpe. Derfor er det liiitt kjedelig å dele bilder, de blir ikke helt som jeg tenker. Men jeg deler allikevel, her er noen bilder fra da jeg og Jørgen var i Kristiansund for to uker siden!

Så fiiint! Solnedgangen var episk denne kvelden<3

Vi sov i bilen hans, hadde tatt med madrass og masse puter og dyner. Så skrekkfilm (som så klart sugde haha) med anlegget om kvelden. Nesten som kino, haha! Det er andre gangen vi camper i bilen, og neste helg vurderer vi Geiranger. Det er så fint der, så det må vi prøve å få til. Vil dra til masse fine steder nå før vinteren kommer! Noen tips, kanskje? Jørgen har el-bil (som dere sikkert ser lol) og da slipper vi tenke på å betale bensin. Det er seriøst SÅ digg, vi kan dra hvor vi vil gratis, og sove gratis. Det er så forbanna NAIS! Jeg må innrømme at jeg var en av de skeptiske til el, men nå har jeg snudd helt. Er jo genialt! Jeg trodde man måtte lade hele tiden, men faktisk ikke. På tur til Oslo for eksempel så ladet vi to ganger på turen dit. Det er innafor, når man kjører gratis!

bilder fra Oslo

Hey! Jeg har akkurat sett en episode av Outlander på Viaplay, og skal straks legge meg. Jobb i morgen! Jeg tenkte jeg kunne dele noen bilder fra Osloturen jeg var på for noen uker siden. Jeg dro sammen med kjæresten min, og var der til sammen i 5 dager. Det ble egentlig litt mange dager på en plass, haha. Vi fant jo alltid på noe, men vet til neste gang at vi vil dra til litt forskjellige steder når vi reiser. Ihvertfall her i Norge. Men vi hadde en veldig fin tur, vi var heldig med været også. Savner!

Vi var innom Vigelandsparken, Tusenfryd, Botanisk hage, Reptilparken og ellers litt over alt. Vi leide oss el-sparkesykler hver dag, så da fikk vi kjørt rundt og sett litt. Veldig gøy med de sparkesyklene altså, så gjett hvem som kjøpte seg en selv? Meg så klart, haha! Jørgen kjøpe en han også, så nå skal vi cruise rundt sammen. Hahah! Jeg kjørte min til jobb i dag, mye bedre enn å sykle synes jeg. Og gøyere! Føler meg så cool der jeg kommer kjørende. Litt dumt at den bare går 20km/t, så må nok trimme den liiiitt om det er mulig. 30km/t må gå bra!