happy halloween!








Hahaha, søt dukke eller hva?

Idag er det jo halloween, så da har mamma og lillesøstra mi pynta litt til det. Synes det er så morsomt, jeg elsker egentlig halloween! Jeg skal ikke gjøre noe spesielt idag, annet enn å bare være hjemme og passe småsøskene mine imens mamma er på jobb inatt. Så da blir det rolig idag, og ut imorgen! 

Hadde mareritt i hele natt, for en timing, halloween natta liksom. Og en annen ting jeg må fortelle! Etter at jeg flyttet ut fra rommet jeg hadde i kjelleren, tør jeg ikke sove der lenger. Alle gangene jeg har vært her på besøk og har sovet der nede, så har jeg plutselig våknet om natta og vært livredd og fått frysninger flere ganger. Skikkelig merkelig, har en følelse om at jeg bare må forte meg ut derfra. Så nå ligger jeg heller på sofaen i kjellerstua når jeg er hos mamma på besøk, haha! Jeg har aldri opplevd det før da jeg bodde i det rommet, har bare opplevd det etter jeg flytta ut. Kanskje det er noen som ble fornærma for at jeg dro? Haha neida..

Uansett, happy halloween! image

nytt design!

Nå har jeg ENDELIG fått nytt design! Småting som skal gjøres om, men ellers er jeg kjempefornøyd! Såå godt med et nytt og ryddig design. Designet er laget av sarasfoto.blogg.no

Hva synes du? 


 Nå ligger jeg i sofaen hjemme hos mamma og har akkurat sett ukas episode av Torsdagskveld fra Nydalen. Er det bare jeg som synes det programmet har blitt kjedeligere? Jeg likte det bedre før da Morten Ramm var med. Men jaja..
Har blogget veldig lite den siste tiden, men har ikke gjort så mye spennende. Har liksom bare vært sammen med kjæresten, sett serier, lest bøker og ja. Ja, jeg har lest bøker! Jeg pleier aldri å gjøre det, men leste den første boka av Linnea Myhre, ‘kjære’ og synes den var bra. Derfor kjøpte jeg den andre boka som nettopp kom ut, og er allerede ferdig med den også. Noen fler som har lest bøkene hennes eller?

 Pappa har vært i Danmark nå nettopp, og kjøpte med en morsom gave til søstra mi jeg gjerne kunne ha tenkt meg selv. Nemlig en sukkerspinn maskin!


Så genialt! Må kjøpe meg en sånn selv engang, for sukkerspinn er jo så godt, og sunt *HEHE*

kontakt meg

For kontakt, send en mail til: [email protected] eller bare kontakt meg under kommentarer eller på facebook

 

om meg

Hei! Jeg heter Malin Veie Austad, er 25 år gammel og kommer fra Verdal. Lottobygda, haha! For tiden bor jeg i Levanger, og her har jeg bodd i noen år. Leier en leilighet i sentrum sammen med Anders, som er kjæresten min. Har også to katter som heter Luffy og Suzie. Elsker katter! Jeg jobber hos Kid Interiør, og på fritiden liker jeg å ta bilder, blogge, være med familie/venner og se på serier. Det var litt kort fortalt om meg, hvis dere lurer på noe er det bare å spørre!

Verdal city




Noen bilder jeg tok av lille Verdal idag! The city liksooom..

 Akkurat nå er jeg hjemme hos pappa, ligger å chiller i sengen. Prøver å holde meg våken, er såå trøtt! Sto opp klokken ni idag fordi jeg skulle til legen, og jeg sovna ikke før rundt sju, så jeg har ikke sovet særlig mye inatt. Skal dra hjem til mamma snart og kose med pusene, skal sove der inatt, også drar jeg hjem til Levanger imorgen.
Har forresten snakket med ei som skal ordne nytt design til meg snart, gleder meg! Er dritlei av designet jeg har nå. Får nok mye bedre bloggmotivasjon når jeg får nytt. ^^ 

music

autumn photos















hehe, gammæln

Har tatt litt bilder idag, høsten er jo så fin, så man må forte seg å fotografere den før den blir borte igjen!
Hva synes du om bildene?

hvor søte er ikke disse to?!




Hahaha, for en sovestilling!




Idag har jeg og mamma vært å hentet to små kattepuser, Snipp og Snapp, er de ikke søte? Ååh♥ De har sovet en del, men nå begynner de å kvikne til, de løper rundt og utforsker og leker med hverandre. Hihi..

Jeg er barnevakt for småsøskene mine denne helga, derfor er jeg bare hjemme. Slapper av, spiser masse dritt og ser serier er det helgen går til her. Og nå har jeg jo to kattunger jeg kan leke med hele natten, hehe! Har begynt å sett episoder av ‘Keeping up with the Kardashian’s’, jeg elsker jo slike reality program. Så nå skal jeg se litt mer av det. Uansett, god helg!