fæl i dag

Blæh, jeg føler meg så stchøgg i dag! Håret er æsj og jeg har verdens lengste ettervekst, (hva faen, jeg farget det jo for rundt 3 uker siden og fargen virket tydeligvis ikke..??) og trynet ser ut som en tomat. Jeg har fått en kjempefin kvise på haka som gjør vondt, og huden er kjempe oljete. Har sikkert vasket den hundre ganger i dag, og renset den med sånn rensekrem istad. Nå føles huden i hvert fall litt bedre, og er mye mykere. Jeg HATER oljete hud, det er så ekkelt! Hva kan jeg gjøre med det??!

Jaja.. Har nettopp betalt alle regningene mine, og det er så godt å bare kunne kaste dem i søppla! Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å la være å betale regninger, og som utsetter og utsetter. Jeg haaater å ha regninger liggende, derfor betaler jeg dem alltid med en gang jeg har penger. En god egenskap, I think. *klappklapp* 

Er faktisk litt trøtt nå, var oppe tidlig i dag morges på psykologtime. Vi snakket litt om hva jeg skal gjøre fremover, og det blir nok sånn at jeg skal ut i praksis i en eller annen butikk litt senere. Jeg kjenner at det skal bli godt å ha noe å gjøre om dagene igjen. Men jeg gruer meg også, jeg synes det er så slitsomt å være irundt masse folk i flere timer om dagen, blir så sliten av det. Jeg er ikke spesielt sosial, og er vanskelig å komme innpå og bli kjent med. Det suger faktisk å være sånn, jeg hater å være dårlig sosial anlagt! Jeg klarer ikke å være meg selv sammen med mennesker jeg ikke kjenner. I tillegg har jeg null selvtillit, og det gjør ikke ting lettere for å si det sånn. Mennesker som er sosial og utadvendt vet ikke hvor jævlige heldige de er!

Sånn er vel livet, alle er forskjellige. Jeg håper jeg vokser det av meg litt, og får bedre selvtillit og alt det når jeg blir eldre. Nå skal jeg se litt TV her, vi snakkes!

Veldig vanskelig å ta bilder av Luffy, han rører alltid på seg! Haha, lille tornadoen. Nå ligger han å sover igjen ved siden av meg. Han sover veldig mye!

everyday makeup

Hei dere! Nå tenkte jeg å vise hvilken sminke jeg bruker til hverdags! Jeg lagde et likt innlegg for et par år siden, og siden den gang har jeg fått noen nye favoritter når det kommer til sminke. Så jeg tenkte å vise dere, her er alle produktene jeg bruker ↓

Skal fortelle litt om hvert produkt under bildene!

Først begynner jeg alltid med en hudkrem før jeg påfører sminken. Akkurat nå bruker jeg denne fra merket Sans Soucis, som man får kjøpt på bl.a Cubus. Helt grei! I tillegg bruker jeg denne hudrenseren fra samme merke når jeg skal rense ansiktet.

Når jeg har påført hudkremen og latt den fått tørke inn litt, så påfører jeg en primer fra Makeup Mekka. Jeg har også en primer fra MAC, så jeg bytter litt på å bruke de. Så bruker jeg concealern fra Isadora, som man får kjøpt på Cubus. Denne bruker jeg under øynene og på nesen, og på plasser der jeg er litt rød i huden. Synes denne funker helt greit, den dekker røde områder bra! Etter det tar jeg på pudderet, som også er fra Isadora. Jeg liker ikke å bruke foundation siden jeg føler huden blir så fet, så derfor bruker jeg alltid dette pudderet istedet. Synes det funker kjempebra, og dette pudderet fører jeg over hele ansiktet med svampen som hører med.

Om jeg orker, så bruker jeg dette contour kitet for å markere ansiktet litt mer. Er ikke så ofte jeg bruker det, men som sagt, når jeg gidder. Da påfører jeg den lyseste fargen under øynene, den brune helt øverst på pannen og den mørkeste på kinnbeina. Etterpå bruker jeg en svamp for å jevne det ut. Når jeg contour’er ansiktet gjør jeg det selvfølgelig før jeg påfører pudderet over. Kosten og kitet er fra Makeup Mekka.

Bronzer og highlighter, de her to elsker jeg! De er fra coverbrands og er mine nye favoritter. Bronzeren bruker jeg for å markere kinnbeina, den gir en så fin brunfarge! Highlighteren bruker jeg under øyenbrynene, og over kinnbeina for å gi mer glød. Elskerrr den!♥ Begge anbefales, alt for dyr er de heller ikke.

Mascara, eyeliner og våt eyeliner fra Cubus. Denne mascaraen er såå bra! Tidligere var favoritten en mascara fra Lancome, men ettersom denne fra Cubus er mye billigere (og faktisk bedre) så har denne blitt min nye favoritt. Først påfører man en hvit (den det står 1 på) mascara, og etterpå den vanlige. Øyenvippene blir kjempelange og fine, elsker den! Under øynen bruker jeg en lys eyeliner siden jeg synes det er finest, og en svart våt eyeliner over øynene. Ikke alltid jeg bruker eyeliner over, bare av og til.

The Nudes palette fra Cubus, denne er så fiin! Kostene er også fra Cubus, unntatt den brune, den fikk jeg i gave engang. Jeg er utrolig dårlig til å legge øyenskygge, så jeg må øve meg litt der. Men disse kostene er utrolig gode, så det hjelper litt. Jeg bruker egentlig ikke øyenskygge til hverdags, bare av og til. Det er jo veldig fint, da!

Brynsgele og brynpalette fra Cubus. Jeg har mest lyst til å kjøpe brynsprodukter fra Million dollar brows, men denne paletten funker den også. Jeg liker ikke kosten som er med i paletten, så jeg bruker en jeg har selv. Den er veldig skitten og gammel, så jeg burde vel egentlig investere i en ny. Jeg kjøpte en brynspenn fra Cubus for en stund siden også, men gud så dårlig! Alle brynspennene fra Cubus (og sikkert H&M) er aaalt for ”harde”. Liksom streken bli sånn tjukk, og da ser ikke brynene særlig pene ut etterpå. Vil nok tro produktene fra Million dollar brows er mye bedre, men enn så lenge får dette holde. 

Dette var min hverdagssminke! Jeg sminker meg egentlig ikke så veldig annerledes til fest, men da bruker jeg heller foundation (fra MAC) med et settingpowder fra Makeup Mekka over. For en stund siden kjøpte jeg servietter fra Makeup Mekka som skal fjerne oljete hud, og de funker kjempebra. De er et must om jeg har på foundation! Noen av produktene over du også bruker? 🙂

helt OK

Hei, og god lørdag! Denne helga er jeg også rolig, har faktisk ikke vært ute på en måned(!!) og det er ganske bra til å være meg. I går var jeg hos en kompis og tok noen cider sammen med han og ei venninne av han. I dag har jeg hatt besøk her hos meg og vi har spist taco, tatt noen rusbrus og sett film. Helt OK helg! Neste helg skal jeg nok ut tenker jeg, er en smule lei av å sitte hjemme hver helg. Nå er det nok, haha!

Nå har besøket dratt, og jeg er hjemme alene med Luffy og venter på at Anders skal komme hjem fra jobb. Holder på å drikke opp den siste cideren min og ser på ‘Bridget Jone’s dagbok’. Luffy har akkurat våknet, og er blitt helt tullete. Akkurat nå går han amok på PC ledningen min, og han vil alltid gå på PC’en min så bokstavene flyr vilt. Haha..  Noen som fikk kjøpt noe fint på black friday forresten? Jeg fikk handlet gaver til nesten alle i familien faktisk! Har bare noen få igjen å kjøpe gaver til, og det er såå godt å tenke på. 

Velvel, nå skal jeg se litt mer film. Ha en fin kveld, enten du er hjemme eller ute! 🙂


Har ingen bilder å dele, så deler disse to fra forigårs. Jeg hadde på webcamen, og Luffy hadde stått på PC’en og tatt bilder, hahah. Ser bare ørene på han xD

Hah, ser nesten ut som han prøvde å ta bilder av seg selv. En liten selfiekonge, kanskje?

red lips

Hey! Sitter og ser på tv2 hjelper deg, skal straks se en serie. Har vært på butikken og kjøpt julebrus og duo sjokoladepudding. Den duoen er mye bedre enn vanlig sjokoladepudding i boks, bare jeg som synes det? Kunne spist det hele tiden, hoho.

Lille luringen Luffy hadde tisset på BEGGE dynene i natt, så måtte hive både sengtrekk og dyner i vaskemaskina i morges. Så nå holder jeg på å tørke dem foran sånn tørkeovn på stua. Måtte akkurat slå den av, da Anders mente det var uforsvarlig varmt her inne, hahah! Det er syykt varmt her, men jeg synes det bare er godt. Anders har tatt på seg shorts haha.

Nei men må stikke, ha en fin kveld! I morgen skal kjøpe julegaver, er jo black friday!

cute underwear


Luffy ville være med på bildene også, haha

Elsker helt nytt og fint undertøy! Likte fargene på disse to settene, såå pent.♥ Kjøpt på Cubus.
~~~

Nå ligger jeg i sofaen med Luffy ved siden av meg. Han sover akkurat nå, sliten etter å ha lekt i flere timer. Mye fart og lek på den lille kroppen! Anders har dratt på ran kurs på jobben, og når han kommer hjem skal jeg lage hamburger. Fikk dritlyst på hamburger plutselig, så da blir det det, høhø! 


se så søøt!

Nå skal jeg lese litt blogger og mekke meg litt mat. Suuulter i hjel, nesten ikke spist i dag!

gingercat

Hei! I går var jeg og Anders å hentet oss ny katt! Etter at Nemi døde så har det vært litt tomt her, så jeg har sjekket finn ofte, og i går fant vi noen søte kattunger. Var å så på de, og jeg synes denne orange katten var så fin! Liten ginger, haha

Søt er han i hvert fall, åå! Han var litt skeptisk i går, men nå leker han og koser seg virker det som. Sov sammen med meg og Anders i hele natt, aww.

Her er noen bilder av lille bebien

utseendefikserte drømmer

I natt drømte jeg at jeg hadde forandret på hele ansiktet, og er var såå fornøyd. Litt rart, er det ikke? Å drømme at jeg har operert meg selv, og når jeg våkner blir jeg skuffet for at det hele bare var en drøm.

Jeg er ikke egentlig ufornøyd med utseendet mitt, men alt det perfekte har vel gått meg litt på hodet. Jeg vil ha fillers i kinnbeina, større lepper, mindre nese, nye tenner, lengre øyenvipper og større pupper. Det ble en del, det! Jeg hadde aldri tenkt på å forandre på noe annet enn bare puppene før, men etter å ha sett alle de nærmest perfekte menneskene på instagram (og ellers), så har jeg forandret tankegang. Desverre. Det er blitt så normalt å fikse på seg.

Aller mest vil jeg ha silikon. Om du har lest bloggen min en god stund, så husker du kanskje at jeg skrev et innlegg om at jeg holdt på å spare til det. Og jeg var på god vei, i januar for to år siden hadde jeg 29.000,- på sparekontoen, og jeg manglet bare noen tusenlapper til jeg kunne ta det. Men så var jeg en del borte, hos kjæresten og måtte kjøpe mat selv, og etterhvert flyttet jeg for meg selv. Hadde ikke verdens beste økonomi, så jeg brukte en del av sparepengene til mat osv. Til slutt hadde jeg bare 10.000kr igjen på sparekontoen og da tenkte jeg bare fuckit, og tok en tattovering på låret som jeg hadde ønsket meg lenge. Vips, alle sparepengene borte.

Da tenker jeg at jeg ikke hadde SÅ stort behov for silikon allikevel, når jeg ikke prioriterte det. Men nå i dag angrer jeg som faen på at jeg brukte opp pengene på andre ting. Jeg misliker fortsatt puppene mine, om ikke mer. De er ALT for små! Det er ikke noen vits i å bruke push-up engang, for det er ingenting å pushe opp, lol. Jeg klarer allikevel å akseptere dem, men til en viss grad. Ser uansett ikke noen grunn til å la de være slik de er, jeg er jo ikke fornøyd. Det irrierer meg. Nå skal jeg begynne å spare igjen, slik at jeg kan ta silikon senere, og bli fornøyd. Og når jeg har gjort det, skal jeg love meg selv å aldri fikse på noe igjen. Bare leppene kanskje, for å få litt finere form på de. Men ikke mer enn det, that’s it. 

Det høres kanskje dumt ut. Men det er et sykt kroppspress i disse dager, og i hvert fall for jenter. Jeg forstår at mange fikser på utseendet, og for min del er det helt greit. Om en person har et kjempe kompleks, og aldri greier å bli fornøyd, så mener jeg det er helt greit å fikse på det. Det mener jeg, men gjør det med måte! Det er så absolutt ikke pent med sprengfylte pupper og lepper, eller botox og alt man spruter inn i trynet for den del. Ikke pent med for mye! Det er nok veldig lett å bli litt ”blind” der.

Hva mener du? OK eller ikke OK å fikse på det man er ufornøyd med?


doodles

Noen random bilder jeg tok da jeg ventet på Anders utenfor butikken. Masse lys i kruseduller, synes de ble litt kul jeg.

~~~

Nå har jeg nettopp hatt besøk av en kompis, og vi har sett Kardashians sammen. Har egentlig ikke gjort så mye i dag, så har ingenting spennende å fortelle. Anders er på jobb, og når han kommer hjem skal jeg få han med på å finne en ny serie vi kan se sammen. Har sett ferdig alle sesongene av Banshee, men heldigvis kommer sesong 4 ut i januar! Nå skal jeg kose meg med en yoghurt, og saltsild. Fikk plutselig sykt lyst på saltsild i dag, så måtte gå på butikken for å kjøpe haha.

hva jeg ønsker meg til jul

Nå tenkte jeg å lage et innlegg om hva jeg ønsker meg til jul! Egentlig så ønsker jeg meg helst penger, siden jeg skal spare til ny sofa. Men om jeg måtte velge noe annet, så har jeg samlet noe jeg ønsker meg under her. Kanskje du får noen tips til hva du kan handle i gaver til folk! 🙂

Dette ønsker jeg meg:

1. Sminkeoppbevaring HER. Kjempesnedig for meg som har alt av sminke strødd over alt akkurat nå. // 2. GHD heat protection HER denne tror jeg at jeg får i gave, har sagt at jeg ønsker meg den. Trenger virkelig en god varmebeskyttende til håret når jeg retter det! Jeg bruker nesten aldri det, fyfy. // 3. The balm bronzer HER denne ønsker jeg meg skikkelig, og kommer til å kjøpe den selv om jeg ikke får den til jul. Elskerrr the balm sine produkter! // 4. The balm blush HER denne har jeg også veldig lyst på, ettersom jeg ikke har noen blush akkurat nå. Likte fargen på denne! // 5. MAST rettetang HER jeg har ingen krølltang, men har veldig lyst på en. Så fint med krøller! Eller bølger, som jeg liker best. Ønsker meg den tykkeste krølltanga.


6. Mikke mus genser (XS) HER denne genseren var såå kul! // 7. VANS sko (str.36) HER de her har jeg siklet på lenge, men har ikke kjøpt dem enda. Kasta mine gamle vans sko i sommer, savner å ha et par. // 8. Ananas pynteting HER denne så jeg på faktisk en dag, men kjøpte den ikke. Fin å ha som pynt på stua! // 9. Svart saueskinn HER dette har jeg i hvitt, men har lyst på i sort også // 10. Canon linse, har ingen lenke til det da jeg ikke helt vet hvilken linse jeg vil ha. Men en ny linse har jeg veldig lyst på! // 11. Vaffeljern HER vaffeljern måå jeg jo bare få meg en eller annen gang. Vaffel er jo så godt! // 12. Hvitt kosepledd HER har bare stygge pledd, haha. Veldig lyst på et helt hvitt pledd. Helt ærlig ønsker jeg meg det fordi det er fint å ta bilder oppå det, av f.eks ting jeg har kjøpt osv. Haha! // 13. Blomstervase HER en fin vase ønsker jeg meg. Denne svarte hadde vært fin med hvite roser i for eksempel! // 14. Svart pyntepute HER noen svarte puter hadde passet så fint med den lysegråe sofaen jeg sparer til

Dette var noe jeg ønsker meg til jul! Fant du noe du likte som du kanskje kan kjøpe i julegave til noen?

selfies i senga

Nå ligger jeg og kjæresten og ser en film. Anders holder visst på å sovne haha, så må vel finne senga straks. Har skiftet sengetøy, så skal bli godt å legge seg! Kjøpte helt hvitt sengetøy da jeg var på IKEA sist. Synes hvitt sengetøy er det fineste, så rent og minner meg på hotell sengetøy. Anders var ikke helt enig, han syntes det ligna på sykehustøy, haha.

Fint å ta bilder i hvitt da, så det gjorde jeg istad xDDD jaja, de fleste har vel lagt seg og er klar for skole/jobb i morgen. Og jeg sitter som vanlig fortsatt våken og skal ta med meg pcen i senga for å se dagens episode av Kardashians. Elsker den serien!