på tide med en forandring

Akkurat nå ser jeg på Sophie Elises Verden på tv2 sumo. Jeg kjøpte meg sumo bare for å få sett alle episodene, haha! Har helt glemt å tatt opptak av de på TV. Må innrømme at jeg synes Sophie er en smule grinete og sur. Forstår at hun har det kjipt av en eller annen grunn og har angst, men har vi ikke alle det litt slik? Man går jo ikke rundt og er sur og grinete fordi. Ikke hele tiden iallefall, som jeg har fått inntrykk av at hun er på både da hun var med i Bloggerne og i sin egen serie. Etter å ha sett ferdig deg serien, tenkte jeg å begynne på serien ‘You’ som finnes på netflix. Og så har jo ‘The Witcher’ kommet på netflix også, den MÅ jeg se! Ser den har fått kjempebra rating på IMDB også, så jeg har ihvertfall masse å se på fremover. Kveldene betyr serietitting for meg, da kobler jeg av og bare lever meg inn i det jeg ser på. Digg!

Mitt chille-outfit. Denne tightsen er fra Bikbok og er såå behagelig å ha på. Bruker den hjemme hele tiden! Jeg har akkurat dusjet, kuret håret og renset ansiktet skikkelig. Jeg barberer meg til og med i ansiktet, haha! Det styggeste jeg ser er seriøst jenter med synlig bart, whyyy ikke fjerne den liksom? Nå mangler bare rent sengetøy, så hadde alt vært komplett. Men jeg gidder ikke bytte, haha… Jeg har forresten tenkt å male stua og soverommet helt hvitt, nå er store deler av veggene trehvit, noe jeg synes er så stygt. Har bodd her i 3 år nå, og jeg trenger virkelig en forandring når det kommer til maling og alt. Så denne uken har jeg tatt meg en liten handlerunde nå som det er masse salg, og kjøpt inn noen hyller og litt småstash for å freshe opp litt her. Tror det kommer til å bli bra når jeg har fått malt ferdig og hengt opp alt. Noen nye bilder tenker jeg å bestille også, fra Desenio så klart. De har de fineste bildene/plakatene! Så ja, det gledes på en forandring i den lille søte bula mi. Jeg trives jo veldig godt her, men man blir jo lei av det samme til slutt. Kan vise noen bilder av innkjøpene i et eget innlegg. Nå skal jeg se mer serie og spise mat. Grov brødskrive med leverpostei, honningmelon og et glass appelsinjuice er tingen for tiden. Haha, nam!

ny tattovering?

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært å farget og klippet håret. Håret mitt føles sååå sunt nå! Vi farget det mørkere (nesten svart) og la inn litt brune striper. Er superfornøyd, deilig med litt forandring. Etter det dro jeg til en fyr som driver med mobilreparasjon, og leverte iPhone’n min der. Den sluttet å funke helt plutselig. Jeg mistet den i bakken så litt av skjermen knustes forrige helg, men den fungerte fint i noen dager – helt til den plutselig ble helt svart. Så aner ikke hva som er galt. Er helt avhengig av mobilen min, jeg betaler jo regninger og alt via den. Faen altså! I tillegg må jeg betale for den forbanna ruta som eksen min knuste også. Er så mye annet jeg kunne tenke meg å bruke penger på, for eksempel en ny tattovering, som den under.

Altså hvor kuuul er ikke denne?! Jeg tenkte å ha den på underarmen, på den armen jeg har tattoveringer på fra før. Bare for å fylle armen litt. Denne ermeg. Men desverre er det rådyrt å tattovere seg, så det får vel bli en annen gang. Hater å ha så dårlig råd, det ødelegger seriøst livskvaliteten min. Folk som sier at penger ikke er alt, kan dra til helvete. Neida det er ikke ALT, men det er viktig å ha god råd. Sånn er det bare.

Nå skal jeg se serie og spise etter hvert, så får jeg vente i spenning om han finner ut noe av mobilen min. Hvis den ikke kan fikses så tror jeg faktisk jeg begynner å gråte. Da må jeg bare kjøpe en brukt en. Får heeelt abstinenser uten mobilen min, å ikke kunne sjekke snapchat og instagram er jo et helvete, haha! Snakk om å være avhengig. Nå har jeg sikkert mistet alt av bilder og videoer på den også, faen! :((((

 

2020 ass

Hallo, leeenge siden sist. Som vanlig. Nå er jeg hos mamma og skal sove over her i helgen. Jeg er så dritt lei av Levanger og måtte bare bort litt. Starten på 2020 har vært helt forjævlig for min del. Det har blitt spredt en halvveis nakenvideo av meg fra en jævla idiot (han er til og med sjef på et utested, bra type), jeg har fått regning på 5000 kroner pga en idiot som knuste ruta mi, jeg har havnet i bråk med flere og mobilen min har sluttet å funke. I tillegg har jeg vært skikkelig nedfor, jeg har gått ned masse i vekt og det stresser meg, jeg føler meg stygg og at jeg er en dårlig person. Jeg har rett og slett mistet det helt, og har nesten ikke lyst til å leve lenger. Håper virkelig at 2020 blir bedre etter hvert. Er så dritt lei av å være bekymret over alt, for eksempel det økonomiske. Alt føles bare dritt. Så en veldig bra start på året, med andre ord. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette etter å ha vært singel i et halvt år, men jeg savner faktisk å ha kjæreste. Noen å komme hjem til, som tar vare på meg og passer på meg. Jeg har aldri følt meg så ensom i hele mitt liv. Singellivet var gøy i starten, men nå er jeg lei. Jeg vil dele hverdagen med noen, men det føles som om jeg aldri kommer til å finne meg noen igjen. Har mistet troen på kjærligheten, rett og slett.

 Uansett… I morgen skal tanta mi fikse håret mitt. Vi skal stusse det, farge der mørkere og legge inn litt brune striper. Er så dritt lei av håret mitt nå, så det gledes! Trenger virkelig en forandring. Nå skal jeg se en serie eller sove. Tenke å dele noen sanger jeg er helt hektet på i samme slengen, digger de! En kompis som slo på musikken, er så digg når man finner noen som har lik musikksmak som deg. Det er KULT!

The less I know the better – Tame Impala

You are the right one – Sports

Cocaine model – ZHU

Dreams – Fleetwood Mac