30 spørsmål og svar

1. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges? At jeg burde gre håret asap, og vaske ansiktet fordi det var helt oljete. Huden min er så sykt oljete noen ganger at jeg får olje på fingrene om jeg tar meg i ansiktet. Så ekkelt!

 

2. Hvem tenker du på akkurat nå? Ingen.

 

3. Bryr du om hva andre syns om deg? Ja, til en viss grad. Det gjør vel alle? Jeg vil jo så klart at folk skal like meg, men om de ikke gjør det så går det fint, så lenge vi ikke trenger å ha kontakt med hverandre. Det hadde derimot vært kjipt om noen på jobben eller noen i familien til Anders ikke likte meg, for eksempel.

 

4. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn? Klesstil og personlighet! En bra og kul personlighet er viktigst av alt selvfølgelig. Og så kommer klesstil på en god andreplass, tenner seriøst ikke på menn som driter i hva de har på seg. Heldigvis har Anders bra klesstil. Hehe!

 

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din? Det er fra svigermor.

 

6. Hvem liker du ikke spesielt mye om dagen? Ingen spesielle. Såklart finnes det folk jeg misliker, men kan liksom ikke begynne å ramse opp de her. Om jeg MÅTTE velge noen, så får det vel bli Donald Trump da. Synes han er en barnslig idiot.

7. Hva har du på deg? Akkurat nå har jeg på meg en t-skjorte og nattshorts. Digg!

 

8. Hvordan hilser du på folk? Jeg er vel imøtekommende og hyggelig, I guess. Om det er noen bekjente jeg ser på lang avstand som jeg ikke kjenner så godt, men som jeg må gå forbi blir det ofte et klønete og kleint ”hei”. Haha…

 

9. Hvilket merke er det på skoene dine? Fila, Vans og Nike.


10. Mye penger og lite venner eller lite penger og mange venner? Jeg har jo lite venner fra før av, så jeg velger mye penger og lite venner. Haha! Jeg har faktisk bare to stykker som jeg ser på som skikkelig venner. Føler ikke jeg trenger noen fler heller, siden jeg ikke akkurat er det mest sosiale mennesket. Da kan jeg heller ha flere bekjente som jeg møter på fest her og der, men som jeg ikke trenger å ha kontakt med ellers.

 

11. Hvem digger du aller mest om dagen? Kattene mine! 😉


 

12. Hvis du er alene i et rom med to senger, hvilken velger du å sove i? Eeeh? Da velger jeg å sove i den som står inntil veggen isåfall.

13. Hva gjorde du rundt midnatt for to dager siden? Da lå jeg i gjestesengen hjemme hos bestemor og leste bok. Tror jeg? 

14. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din? Det er en melding fra Tilbords om noe black friday tilbud. Guuud jeg er lei black friday før det i det heletatt har startet. Herregud så mye e-post spam, reklame og sms jeg har fått angående det. Synes black friday er noe tull egentlig, er bare dårlig tilbud nesten over alt.

15. Hvem er den siste personen du så i dag? Anders, altså kjæresten min.

16. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen? Faen… Haha! Jeg banner mye, men mest når jeg er hjemme. 

17. Hvem er den siste som fortalte at han/hun elsker deg og når skjedde det? Det var istad, rett før Anders skulle legge seg.♥

 

18.Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Ser på de programmene Anders ikke liker/ser på, leser bok, lager meg fruktsalat. Hehe! Ikke så mye spesielt egentlig.

 

19. Hvem var den siste du hadde sex med? Er vel Anders det daaaa.

20. Har noen av vennene dine sviktet deg? Ikke de jeg har nå, men noen tidligere ”venner” har vel det ja.

21. Din favorittalder i livet så langt? Synes faktisk 25 er en perfekt alder, ung voksen. Når man er 20-23 så synes jeg de fleste er ganske barnslig egentlig, men etter det begynner man å vokse opp litt mer.

22. Hvem er din verste fiende? Ingen, tror jeg.

23. Hva har du som skjermbilde på Pc/Mac? Jeg har et bilde av stua mi, haha! Har ikke bilde av noen person nei, det er bare kleint.

24. Hva er det siste du sa til noen i dag? ”God natt da kjekken” til Anders. Hehe!

25. Velg mellom en million kroner og evnen til å fly. En million kroner, lett. Hadde sikkert vært fett å kunne fly, men har ikke noe behov for det, dessuten har jeg høydeskrekk.

26. Liker du noen? Jeg liker mange, som familien min, venner og kjæresten min.

 

27. Siste sangen du hørte på? OTW – Khalid. Den er kul og chill.

28. Liker du utseendet ditt? Både og, jeg synes jeg ser helt OK ut. Ikke pen, men ikke direkte stygg heller. Da jeg gikk på barne og ungdomskolen hatet jeg utseendet mitt, men etterhvert som jeg ble eldre begynte ting å falle litt mer ”på plass”. Da jeg var barn og ungdom var jeg ekstremt tynn, noe jeg hatet skikkelig. Nå i det siste har jeg begynt å lagt på meg og har endelig fått litt mer fett i ansiktet også, noe jeg elsker. Tror ikke jeg har vært så fornøyd med utseendet mitt som jeg er akkurat nå, selv om det fortsatt er noen ting som jeg ikke liker.

 

29. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med i graven? Hehe ja, det er det nok. Det er faktisk en ting jeg aldri har fortalt NOEN, og kommer heller aldri til å fortelle det. Det er ikke noe farlig, altså.

30. Hva kommer du aldri til å gjøre? Spise et insekt, haha!

buksedilla

Hei! Jeg har nettopp tatt meg en varm dusj, det var så godt. Jeg har vasket og kuret håret, så nå sitter jeg her i sofaen med en turban på hodet. Sexy! Not. :)))) Jeg har hatt fri i dag, så her har det ikke skjedd så mye. Tenkte meg egentlig på trening, men det fristet mer å være hjemme med Anders og se på serier hele kvelden. Får ikke til å være så mye med han i helgen heller så, jeg skal jobbe kveld i morgen og så skal jeg på julebord på lørdag. Uansett, på tirsdag var jeg i Trondheim med tantene og bestemor. Var så fint og julete i gatene der nå, så koselig. Det ble en julegave til mamma, ellers kjøpte jeg kun ting til meg selv. Haha! Men jeg er ferdig med alle julegavene faktisk, mangler bare pappa og Anders og til dem vet jeg hva jeg skal kjøpe. Er sååå digg i være ferdig såpass tidlig! Jeg er ikke den personen som kjøper alle gavene på lille julaften, det skjønner jeg ikke at folk gidder. Haha, da må du være rimelig giddalaus. Her er det jeg kjøpte i Trondheim ihvertfall! ↓

Det ble fire bukser, haha! En fra Zara, to fra Bikbok og en fra H&M. Jeg trengte flere bukser da, jeg har ikke så mange jeg liker lenger. Et par har faktisk blitt for trang også, jeg har visst lagt på meg, ehe. Ikke at det gjør noe. Det er forresten veldig rart når jeg skal prøve bukser, av og til må jeg faktisk kjøpe i størrelse medium for alt annet blir aaalt for trangt. Og jeg er jo ganske så tynn, så de som er større enn meg må sikkert opp i XXL om de er en medium??? Skjønner ingenting av buksestørrelsene for tiden, noen ganger begynner jeg å lure på om jeg har blitt feit uten at jeg ser det selv. For helt plutselig blir small alt for trangt, får de ikke over rævva engang. Haha, merkelig. Bukser er mitt favorittplagg, kan ikke få nok av de. Levis er helt klart favoritten, men desverre blir de nesten alltid for lang. Jeg liker buksene mine ankelkort, men det er ikke bare-bare å finne for meg som er 1.62 lang. Så forbanna irriterende! Men de buksene over er faktisk ankelkorte alle sammen, så der var jeg heldig. Ellers kjøpte jeg denne t-skjorten fra H&M, et lite (rosa♥) tre, slikkepinner som jeg skal henge på juletreet og litt smånips. Vi var innom IKEA en tur også på vei hjem, og det kjøpte jeg duft telys som lukter vanilje. De lukter såååå godt!!

Buksen fra H&M jeg har på meg, elsker den! Synes den ser litt levis-aktig ut. Tror det er første gang ever at jeg har handlet en bukse fra H&M, vanligvis liker jeg ikke buksene derfra.

Hahah, Luffy ser så sur ut! 

Litt snacks til kvelden, hehheee! Kjeksene er bare sååå gode! Var ei som solgte fra en skole eller hva det var, og måtte bare kjøpte to bokser med sjokoladeflarn. Verdens beste kjeks! Nå skal jeg se serie med Anders, ha en fin kveld! 🙂

hos bestemor

Nå er jeg i Verdal hos bestemor, og skal sove over her. Jeg, bestmor og tantene mine skal til Trondheim på shopping i morgen, derfor tenkte jeg det var like greit å sove over ettersom vi drar tidlig. Vi drar alltid på julegavehandel til Trondheim før jul, har gjort det i mange år. Veldig koselig! Gleder meg.

Ellers har jeg ikke gjort stort i dag, var en tur innom mamma tidligere i dag. Har forresten begynt å lest boken av Isabel Raad, jeg synes den er kjempebra. Hadde ingen anelse om at hun har opplevd mye dritt, er jo helt sykt! Alle bør lese den boken, det anbefales. Helt forferdelig hvordan hun må ha hatt det. Jeg er veldig glad i å lese bøker om ekte hendelser, så om noen har noen tips der så kom gjerne med de! Nå skal jeg spise en iiis, pin-up. Elsker pin-up!

ansiktsmaske og en bok

Hey! God morgen holdt jeg på å si, men er vel heller god ettermiddag. Tenkte å skrive dette innlegget i morges, men så måtte jeg dusje, spise frokost, henge opp klær, vaske klær, vaske kopper osvvvv og så ble klokken plutselig over tre. Haha! Tok det bare rolig i går kveld, så i dag er jeg i fiiin form. Jeg liker egentlig søndager, så jeg hater når jeg ødelegger dem med fylleangst og dritt. Men ikke i dag! Og det er digg. 

Denne boken dumpet i postkassen min på fredag, gleder meg til å lese. Er eeegentlig ikke så fan av Isabel Raad, er ikke så glad i mennesker som provoserer med vilje. Men boken handler om hvordan hun ble behandlet som barn, og det synes jeg virket veldig interessangt. Hun hadde visst ingen enkel barndom, så det blir spennende å lese hva hun egentlig har gått igjennom. Kanskje jeg liker/forstår henne litt bedre etter boken, hvem vet. Har du lest den?

Litt egenpleie i dag, ansiktsmaske! Nå er denne glittermasken faktisk tom, og jeg vurderer om jeg skal kjøpe en ny eller ikke. Har litt lyst på den som er rosa, ehe! Men er det verdt å kjøpe en boks ansiktsmaske for 500kr? Vet ikke helt altså. Den var jo bra, men kan sikkert finne en like bra mye billigere. Jeg elsker ansiktsmasker, gode hårkurer, bodylotion og alt sånt. Egenpleie er så viktig for meg. Så et lite tips til de som tenker å kjøpe julegave til meg, hehe!
 

Tenker å lage kakao med krem i senere i kveld. Mmm! SÅ godt. Den aller beste kakaoen er den man lager selv, men melk i. Nå blir det snart nachos til middag her. Vi elsker nachos her i gården, mer enn taco faktisk. Synes egentlig ikke taco er så godt. Ikke pizza og burger heller. Absolutt alle elsker de tre rettene, klarer ikke helt å forstå hvorfor. 

rosa sko

Hey. Først og fremst må jeg bare vise dere de sinnsykt søte skoene jeg fikk i posten i går! ↓

Altsååå what. De ER så fin, falt helt pladask for de. Jeg har jo helt dilla på rosa for tiden, og da jeg fant de her til nedsatt pris på jdsports så måtte jeg bare ha de. Jeg fikk plutselig for meg at jeg ville ha rosa fila sko, så jeg lette hele internett etter de. Jeg betalte ca. 700kr for de, og de har kostet noe rundt 1200 til vanlig liksom. I tillegg var der kampanje på frakt til Norge, så det kostet 50kr. Men i dag fikk jeg melding om toll såklaaart, så blir vel 300kr i toll da. JAJA, det er de verdt, skjønte nesten det ble toll på de. Har nesten ikke lyst til å bruke dem, ihvertfall ikke nå i vinter. Vil ikke skitne til dem! Fikk faktisk et par fila sko til i posten i dag, i svart og hvit. Det er julegaven fra Anders, så de skal jeg ikke få bruke før når jeg får de på julaften. Når filaskoene først kom ut så var jeg ikke så sikker på om jeg likte dem så godt, synes de var litt klumpete. Men nå eeelsker jeg dem og vil ha dem i alle farger, hehe! Vanligvis er jeg ikke noe skomenneske. Hva synes du? 😀

💖 💖 💖

Nå har jeg nettopp sett på Truls ala Hellstrøm og spist ost & kjeks. Anders ringte meg etter trening i dag og ba meg kjøpe med noe søtsaker hjem, men det ble NEI. Nekter å kjøpe godteri rett etter å ha trenet, egentlig i det hele tatt i hverdagen. Skal prøve å være sunn nå fremover, nekter å bli en sånn type person som spiser usunt hver dag. Det mest usexye er mennesker som gafler innpå med søtsaker, potetgull og brus hver dag. Det er sånne mennesker som klager over at de er slitne og har lite energi, ja hva TROR du liksom? Så klart orker ikke kroppen din særlig mye når du gir den slik ”mat”. Uansett, det ble ost og kjeks, og lovehearts. Haha, her sitter jeg og snakker om å ikke spise godteri og så kjøper jeg lovehearts. Det er jo ikke så ille da, ehe.

Kattene måtte få noe godt de også, og godis for dem er bløtfor. Og dreamis! Det elsker de. Åå, søte kattene. De betyr så mye, kunne seriøst ikke levd uten dem! 😽

Denne toppen er også ny, kjøpte den i helgen på Bikbok. Synes den var litt kul, og så var den veldig god å ha på. Jeg eier ikke særlig mange hvite plagg har jeg funnet ut, det meste jeg har er svart. På tide med litt andre farger! Vil jo ikke være helt emo i klesstilen heller liksom, haha! Nå skal jeg se en episode av dokumentarserien Prosjekt perfekt på NRK. Ganske interessang serie. Liker Ida Fladen! 

liten shoppingrunde

Jeg kom nettopp hjem fra kjøpesenteret, har vært der med Ivan i dag. Jeg skulle i hovedsak dit for å lete etter nye hæler, men det fant jeg selvfølgelig ikke. Bah, det er så mye kjerringsko! Det vil jeg ikke akkurat ha. Haha! Istedet tittet vi i masse butikker, det synes jeg er så gøy. Ble to topper med hjem, men ikke noe mer. Må spare penger til jeg skal til Trondheim på julegavehandel i slutten av måneden, skal dit sammen med tantene mine. Det gleder jeg meg til, er så koselig å vandre rundt i gatene i Trondheim før jul. Får se om jeg finner noen fine hæler der istedet.

Vi spiste på burgerking. Nuggetsene på burgerking er sååå god! Nuggets, pomfri og garlic-dip. NAM! Det er så digg, haha! Jeg skulle egentlig på trening nå, men jeg er så mett at jeg gidder ikke. Eheee… Er veldig stiv etter treningen i går i tillegg, så jeg drar heller i morgen. Unnskyldninger, unnskyldninger… Neida, er jo sant! 😇 Hvitløksdippen burgerking har er forresten til å dø for, den er dødsgod!
 

Haha, se på denne søte bamsen da! Jeg faller for alt som er rosa for tiden, jeg elsker rosa. Jeg fant til og med en rosa joggebukse, men de hadde den ikke i min størrelse. Har for real lyst på et lyserosa rom, eller i det minste en rosa vegg. Drømmen hadde vært å hatt en superfint, rosa soverom. Litt sånn barbie-aktig, haha ååå! Men selvfølgelig ikke sånn barnslig-aktig da, men liiitt mer voksent. Kan uansett bare glemme det, det hadde Anders aldri gått med på. Haha!

Enda mer rosa, en rosa stol! Denne synes jeg var så fin, fant den på møbelringen. Kostet nesten 3000kr, så det ble NEI. Veldig lekker da, men har uansett ingen plass til den, den passer ikke inn her heller. Har så lyst på en rosa vegg, denne stolen og sort interiør og sofa. Rosa og svart er dødsfint sammen.

Har så lyst på svart bestikk! Dette er svart matt, helt perfekt. Men gidder ikke begynne å bytte ut bestikket, måtte jo ha kjøpt 2-3 pakker da og det hadde uansett blitt dyrt. Men kult! Synes sølvbestikk er litt kjedelig.
 

Så lyst på de her fila skone! Prøvde dem i dag, og jeg må faktisk ha de i str. 38. Vanligvis bruker jeg str. 36, så de her var veldig små i størrelsen. Skal ønske meg dem i julegave av Anders, hihi! Egentlig er jeg ikke så glad i fila, men i det siste har jeg begynt å fått sansen for det merket. Det har jo kommet så mye kult!

Nå skal jeg se en eller annen film med Anders!

2 irriterende ting i dag

Ey! Jeg har akkurat dusjet og spist kveldsmat, og har dratt med meg dyna på stua. Det er så kaldt, brrr! Det er iskaldt ute nå, holdt på å fryse ihjel da jeg syklet til trening tidligere i kveld. Nå er det vinter, uff. Vinteren har sin sjarm, men den trenger jo ikke være så kald! 🙁 Heldigvis har jeg en dunjakke som varmer godt. Vinterjakken fra Rockandblue som jeg kjøpte i fjor er jeg så fornøyd med. Den er så lekker og varm! Beste vinterjakken jeg har eid, tror jeg. I dag har jeg hatt fri, så det har ikke skjedd stort. Har vært på trening, tatt sol og hentet en pakke. Jeg hadde bestilt sko fra nelly, og de var sååå fine. Men tror dere de passet eller? NEI! Hvaaa, why? Jeg bestilte jo størrelse 36 som jeg alltid bruker, men de var hakket for stor allikevel. Så sykt irriterende, for de var virkelig perfekt. Jeg tør ikke bestille størrelse 35, så jeg får bare sende de tilbake og heller kjøpe noen fysisk i butikk slik at jeg kan prøve de først. 

Så enkle, men samtidig fine. Så forbanna irriterende at de ikke passet. Jeg trenger nye hæler, jeg skal på julebord snart og de jeg har fra før er helt forferdelig å gå i. Jeg vil ha noen som er enkel og behagelig, så jeg får vel bare lete videre da. Det var én irriterende ting i dag. En annen irriterende ting er at det seriøst hver eneste dag ringer en eller to selgere. Ofte tidlig på morgenen, eller på kvelden. Slik har det vært de siste tre ukene. Før det ringte det aldri noen, men nå plutselig ringer de hver dag. Gud, så irriterende. Jeg har jo litt telefonangst i tillegg, så jeg blir jo livredd fordi de ringer ofte fra vanlige nummer. Da er det vanskelig å si om det er en selger eller en privat person, og da får jeg aaangst. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg blir nervøs når noen jeg ikke vet hvem er ringer. Så jeg blir på en måte lettet når jeg ser at der bare er en selger. Sorry for å si det, men jeg HATER telefonselgere. Stakkars folk, for en kjip jobb. De har jo sikkert ikke noe annet valg, så hva skal de gjøre liksom… De må vel betale regninger som alle andre. Men jeg hadde prøvd alt før jeg ble en telefonselger altså, haha…

Har laget fruktsalat som jeg skal ha til dessert etterpå. Nammis! Nå skal jeg se om jeg finner en film jeg og Anders kan se når han kommer hjem fra jobb.

hej hej

Haha, oppfinnsom overskrift! Jeg sliter skikkelig med å finne på overskrifter. Kanskje jeg bare skal bli sånn clickbait-hore og ha sånne ”JEG GRÅT DA HAN SLO MEG” overskrifter som ikke har noen sammenheng med innholdet i innlegget overhodet. Njeeeh, hadde ikke gjort det om jeg fikk betalt engang. Uansett, jeg og Anders har sett film og nå har han lagt seg og jeg sitter oppe alene. Jeg har fri i morgen så trenger ikke legge meg riktig enda. Egentlig skulle jeg ha kjøretime i morgen, men kjørelæreren har blitt syk så timen ble utsatt. Over en uke faktisk, så det var litt kjipt. Vil kjøre så tett og ofte som mulig slik at det ikke tar hundre år å få lappen. Men det blir vel. I går dro jeg til bestemor for å besøke pappa og de, så fikk jeg øvelseskjørt litt da også. Jeg sov over til i dag, og så dro jeg på jobb i ettermiddag. Jeg hadde ikke vært på besøk til bestemor på nesten tre uker, så det var koselig å komme på besøk igjen. Vi begge ser på Svenske Hollywoofruer, så det så vi sammen i går kveld. Hehe! Gunilla kom inn i serien igjen, weheeey! Gunilla er crazy og helt klart morsomst å se på.

Bildet over er ikke tatt i dag, hehe. I dag føler jeg meg skikkelig stygg. Jeg har fått en støgg kvise som gjør vondt, ansiktshuden min er oljete, bryna mine er ustelt og håret mitt er tørt. I tillegg føler jeg meg så sykt bleik. Haha, for noen ”problemer”. Men åhhh, hater når jeg føler meg stygg. I morgen skal jeg ta solarium, trene, kure håret og ta på ansiktsmaske, da vil jeg nok føle meg litt freshere igjen. Jeg høres sikkert veldig utseendefiksert nå, men det vil jeg si at jeg egentlig ikke er. Det virker kanskje litt sånn via bloggen. Så klart bryr jeg meg om utseendet, men til en viss grad. Er ikke noe unormalt opptatt av det. Det er ikke sånn at jeg trener livet av meg, tar på løsnegler, løsvipper, løshår eller bruker mye penger på å se bra ut. Har fått hørt at jeg er veldig utseendefiksert, men den skjønner jeg faktisk ikke, hadde jeg brydd meg veldig hadde jeg nok sett mye bedre ut enn jeg gjør nå. Haha…

Digger denne buksen! Den er fra Carlings, det var bare en igjen og tilfeldigvis i min størrelse. Var på salg og kostet 99 kroner, så det var jo et kupp. Nå ligger jeg i sofaen under dyna og vurderer om jeg skal se på youtube videoer eller Outlander. Det har kommet ny sesong, og episode 1 ligger ute nå på viaplay. YAAAY, den serien er sååå bra! Anbefales!

dette er noe av det ekleste jeg har sett

Visste dere at det finnes en fobi som heter trypofobi? Det er en fobi mot mange små hull. Jeg husker ikke helt hvor jeg fant ut om denne fobien, men jeg måtte søke den opp og bildene som kom opp var så syyykt ekle! Bare se under ↓

Bilderesultat for trypophobia

Bilderesultat for trypophobia

Æææsj! Kanskje litt merkelig fobi, men det ER jo jævlig ekkelt. Men det er litt rart det der, med masse små hull ved siden av hverandre, man får liksom lyst til å skrape de vekk! Lurer på hvorfor? Og lurer på hvorfor bildene over egentlig er så ekle. Det første jeg tenker er at det ligner på svære porer med masse gørr i midten. Haha, så sykt ekkelt.

Nei fysj, nok om det! Jeg sitter enda oppe og har akkurat sett på The Kardashians. Jeg savner litt hvordan Kardashians episodene var før, nå er det liksom så tilgjort og uekte. Jeg savner de gamle episodene, kanskje jeg burde se alt på nytt… Nei, det gidder jeg ikke! Haha. Ellers har jeg sett noen episoder av Kielergata i kveld, synes ikke den serien var så værst. Helt grei serie, jeg kommer til å følge med videre. Jeg forstår ikke helt de som sier serien var driiiit bra da, for det var den ikke. Nå har jeg sett utrolig mange bra serier de siste årene da, så da blir man automatisk litt mer kresen. Det skal litt til for å imponere meg på den fronten kan man si. Etter man har sett serier som for eksempel Game of thrones og Handmaids tale, så blir alt alt annet liksom litt kjedelig. Nååå skal jeg se litt youtubevideoer. Jeg har begynt med det i det siste, før så jeg aldri på youtube. Det er jo litt gøy da, de kanalene jeg følger med på er blandt annet Nikkitutorials, Jeffreestar, Aliciaamira. Men aller først skal jeg tisse, haha! Jeg er så tissetrengt at tårene renner. Jeg får alltid tårer i øynene når jeg må tisse skikkelig, lol.