tegn på vår

Hallo! Vet det er noen dager siden sist jeg blogget, men jeg har rett og slett ikke orket. Ikke har jeg hatt noe spennende å blogge om heller. Var ute på lørdag, og var fyllesyk i to dager etter da, hehe. Eller ikke fyllesyk, men slapp og slikt.  
Nå har jeg nettopp tatt meg en dusj, og nå plassert meg i sofaen. Får vel blogge litt da! Var ute å gikk en times tid tidligere i dag, og det var så godt. Merkes at det går mot vår nå! Små blomster popper opp her og det, det er varmere og myye lengre lyst ute. Digg!

Noen bilder jeg knipset. Var litt blast og grått lys ute da jeg gikk, så veldig fine bilder ble det ikke. Men nå kom kjæresten min hjem fra jobb, så får kose litt med han.♥


Fikk denne shortsen i posten i dag fra ebay. Synes sånne er så fine, og god å ha på! Betalte vel 20 kroner eller noe sånt for den.

nå klikkes det

Hellois! Denne dagen har bare flydd avgårde. Anders hadde fri fra jobb i dag, og vi begge sov til klokken 15.30!! Omg, haha. Vi fortet oss å stå opp og ornde oss og lage mat, før vi dro å besøkte pappaen hans på Skogn. Var det til kvelden, og nå er Anders og Luffy i drømmeland. Anders skal på jobb klokken 06 stakkars. Jeg får ikke sove enda, så jeg ser The Affair på TV2 sumo. Det hakker alltid når jeg bruker sumoen på PC’en, SÅ forbanna irriterende. Vet at HBO har denne serien også, så bestemte meg for å se den der istedet, men HBO kommer jeg meg ikke inn på. Har hatt problemer med HBO før, ringte dit en gang og det hadde noe med IP adresssene deres å gjøre, som gjør at det klikker noen ganger. Fuck altså, og dette betaler jeg for! Blir så forbanna, jeg klikker. Haha, seriøst. Jeg ser sjeldent på serier alene, men når jeg kjeder meg skikkelig og vil se, så er det alltid noe feil. ÅHHH! At det går ann. Skal ringe å kjefte på TV2 sumo og HBO etter påske. Kjefte dem ihjel. Neida. Joda. 

Jeg får finne på noe annet å gjøre, da. Ikke lurt å fortsette å se på, haha. Jeg blir ekstremt forbannet når noe teknisk ikke fungerer som det skal. Føler meg så hjelpesløs og aner jo ikke hva jeg skal gjøre for å fikse problemet Og da blir det klikkings og kjefting og banning til de grader, mehe. Har ikke tenkt å vekke opp hele huset heller liksom. Har du samme problem med TV2 sumo? Det funker helt greit på TV, by the way.

harry

Hei! Jeg og Anders våknet for en liten time siden, og nå har vi kommet oss opp og holder på å lage ostesmørbrød. God påske, forresten! Hva skal dere i påska da? I dag blir det bare å besøke en kompis, og ellers bare rolig. På lørdag tenker jeg å drikke ihvertfall. Ser det er veldig mange fra hjembygda mi (Verdal) som drar til Åre i dag. Det er en tradisjon Verdalinger har. Så drikker de i bilen på vei dit. Rar tradisjon, spør du men. Liksom, de drar til Åre, må stå i 100 år i bilkø, kø i butikken og eller bare kaos kan jeg tenke meg. Harry! Verdalinger er litt harry, skjønner dere. Verdal blir kaldt rånerbyen for det er så mange som råner der. DET skjønner jeg heller ikke meg på, haha! Kjøre rundt og rundt og bruke masse bensin på tull. Så har de på seg ølstøgge solbriller, monsterklær og capsen bak imens de ligger bakover i setet sitt. Harryyy! Hahaha, omg.

Neida, skal slutte å mobbe Verdalinger. Nå skal jeg spise frokost. Ha en fin påske! 🙂

kjolejakt

Hei! Har akkurat dusjet og ordnet meg, og venter på at Anders skal komme hjem fra jobb. Vi skal til mamma å spise middag i dag, så hun henter oss i fire tiden.

I hele går kveld holdt jeg på å lete overalt på nettet etter en kjole. Jeg skal i konfirmasjon til broren min om en måned, og har lyst på en ny kjole. Jeg har bare 4 kjoler til sammen faktisk. Virker som alle jenter har 50++, haha! Var ikke så glad i kjoler før, men nå liker jeg det. Så godt å bare smette på seg en kjole om sommeren, så noen fler kjoler må jeg få kjøpt etterhvert. Ihvertfall, jeg var på Nelly å så, men fant ikke noen jeg fikk skikkelig lyst på. Har ikke lyst på en veldig stram kjole heller, men noe lignende som den her ↓

Denne fant jeg på ebay, og var veldig billig. Det som er så irriterende med ebay er at klærne ikke ser ut som på bildene i virkeligheten. De har bare laget noe lignende, men myyye styggere, som regel. Har lagt den ut på ebay gruppa jeg er med i på facebook, for å se om det er noen som har bestilt den før meg. Så får se da! Om jeg ikke finner en ny (og ikke så alt for dyr) kjole, så må jeg nok bare bruke en av dem jeg har da. Fant en helt syyykt fin kjole, men den kosta seff nesten 2000,-. Det blir NEI, haha!

Nok om kjoler. Jeg har orndet meg TV2 sumo, bare for å se Petter uteligger, og fordi Anders skulle se noe der. Blir nok å stoppe abonnementet etter et par måneder, gidder egentlig ikke betale for det. Jeg lå og så Petter uteligger helt til 2 i natt. Synes programmet var skikkelig bra! Veldig interessangt, men samtidig trist. Tenk å bo på gata, skal være glad jeg har tak over hodet! Flere av de narkomane brukte 2000,- kroner om dagen på heroin. Det er mye penger. Stakkars folk. Har du sett Petter uteligger?

litt annerledes shoppingsider

Hei! Lite å gjøre på en søndag, så jeg har funnet frem litt annerledes shopping nettsider til dere. Veldig typisk at bloggere legger ut kollasjer av klær kun fra Nelly, og det kan bli litt kjedelig i lengden. Nelly har masse fint, har handlet der mye selv jeg, men det finnes andre nettsteder enn Nelly. Det gjelder bare å være litt kreativ, og søke litt rundt selv! Jeg har funnet noen sider som er litt annerledes enn det normale. ↓ 

→ www.dollskill.com

Fake fur jakke HER // Boy jakke HER // Kjole HER


Croptop HER // Genser HER // Jumpsuit HER

→ www.blackmilkclothing.com

Tights HER // Skjørt HER // Kjole HER


T-skjorte HER // Skjørt HER // Shorts HER

→ www.o-mighty.com 

Bodysuit HER // Bodysuit HER // Croptop HER


T-skjorte HER // Shorts og topp HER // T-skjorte HER

→ www.nikkilipstick.com

Tank topp HER // Topp HER // Topp HER


Genser HER // Genser HER // Sokker HER

→ www.gypsywarrior.com

T-skjorte HER // Crop topp HER // Kjole HER


Jumpsuit HER // Skinnjakke HER // Stikket genser HER

→ www.hiddencult.com

Topp HER // Skjørt HER // Skjørt HER


Bodysuit HER // Kjole HER // Dongeri jakke HER

Pjuh, dette innlegget tok faktisk over 2 timer å lage! Haha.. Fant du noe du synes var kult? Hva synes du om denne type innlegg?

90 spørsmål og svar

Cuzzzz i’m bored!
 

1 . HAR DU VÆRT FORLOVET?
Nei, det er vel liiiitt tidlig enda. Er jo bare 22!

2. Lengste forhold?
2 og et halvt år. 

3. SISTE GAVE DU MOT TOK?
Hmm, penger jeg fikk av bestemor.

4. NOEN GANG MISTET EN TELEFON I GULVET?
Hehe yes, mange ganger. Har knust to iphoner i bakken før. Det lønner seg å bruke et bra deksel som beskytter mobilen!

5. NÅR ER SISTE GANG DU TRENTE?
Uff, det er lenge siden. Jeg var der en gang i høst ihvertfall, på 3T altså. Jeg er faktisk med i 3T enda, men er der aldri. Kan ikke melde meg ut heller, er låst til høsten. Bajs! Hater å trene, buhu. 🙁

6. TING DU BRUKER MYE PENGER PÅ?
Det er mat og slike ting. Veldig kjedelig, men sånn er det.

7. SISTE MAT DU SPISTE
Kjøttkaker og poteter som bestemor laget i dag.

8. FØRSTE TING DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN?
Klesstil, håret og øynene. Tror jeg.

9. EN FAVORITTSANG
Har ingen favorittsang at the moment.

10. HVOR BOR DU?
Jeg bor i Levanger sammen med kjæresten min. Er egentlig fra Verdal, men trives best i Levanger!

11. UNGDOMSSKOLE DU HAR GÅTT PÅ:
Verdalsøra ungdomskole.

12. CELL PHONE SERVICE PROVIDER:
Telia.

13. FAVORITT- KJØPESENTER?
Her jeg bor, er det ikke aaall verden med bra shoppingsenter. Har et passe stort kjøpesenter som heter Magneten, og der har de OK med butikker. Så det må vel bli Magneten da?

14. LENGSTE JOBBEN DU HAR HATT?
Har aldri hatt noen fast jobb, men har vært i utplassering. Lengste jeg var i var i en fotobutikk.

15. EIER DU ET PAR TERNINGER?
Nei.

16. TULLERINGER DU FOLK?
Nei, lol. Litt for voksen til sånt.

17. SISTE BRYLLUP DU VAR I:
For 4 år siden tror jeg det var, til tanta og onkelen min.

18. DEN FØRSTE VENNEN DU HADDE RINGT HVIS DU HADDE VUNNET ET LOTTERI:
Hadde nok ringt kjæresten min.

19. SISTE GANGEN DU SÅ DIN BESTE VENN?
For en stund siden.

20. FAVORITT FASTFOOD-RESTAURANT?
Hmm, BK eller Mc Donalds? Haha.

21. STØRSTE LØGNEN DU NOEN GANG HAR HØRT?
Hmm, har hørt mange løgner. Men det må vel være ei jente som jeg festet litt med for noen år siden. Hun løy om ALT, seriøst! Hun var vel 17 da tror jeg, og løy om at hun hadde fått silikon av fastlegen sin, fordi han synes så synd på henne. Altså, WTF! Ingen får silikon når de er under 18. Han synes så synd på henne, hahaha omg. Så løy hun om at hun var synsk, og begynte å fortelle meg hva jeg tenkte og følte. OK what the fuck is wrong with uuu??

23. HVOR ER DITT FAVORITTSTED Å SPISE MED VENNER?
Hmm, Orion og Fridays synes jeg har veldig god mat. Så kanskje en av dem.

24. KAN DU LAGE MAT?
Njee, ikke sånn avanserte retter. Kan ikke si jeg er så veldig flink på kjøkkenet, nei.

25. HVORDAN SLAGS BIL KJØRER DU?
Har ingen bil.

26. BESTE KYSSER?
Kjæresten må jo det være da, hehe!

27. SISTE GANG DU GRÅT?
Det husker jeg faktisk ikke. Gråter veldig sjeldent.

28. VONDESTE MAT?
Hmm, det må kanskje være sånn makrell i tomat. Jeg har aldri smakt det haha, men det lukter heeeelt forferdelig. Lukter råttent underliv. Hvordan kan folk spise noe som lukter SÅ fælt? *grøss*

29. DET DU LIKER BEST VED DEG SELV?
Vetta fan, at jeg er så liten? Haha..

30. DET DU LIKER MINST VED DEG SELV?
Alt. Lol

32. LENGSTE SKIFT DU HAR JOBBET?
Har ikke hatt noen fast jobb.

33. FAVORITTFILM?
Harry Potter filmene.

34. KAN DU SYNGE?
Hell no.

35. SISTE KONSERT DU VAR PÅ?
Har aldri vært på noen konserter. Liker ikke det faktisk. Liker ikke høre musikk live, boring.

36. SISTE KYSS?
Hmm, det var vel på torsdag.

37. SISTE FILM DU LEIDE?
Leier aldri film. Har både HBO, viaplay og netflix, så leie trenger jeg ikke.

38. EN TING DU ALDRI FORLATER HUSET UTEN?
Iphonen min!

39. BÆRBAR ELLER STASJONÆR PC
Bærbar.

40. FAVORITTKOMIKER?
Ingen.

41. RØYKER DU?
Nei, heldigvis ikke. Det eeer jo så ekkelt!

42. SOVER DU MED ELLER UTEN KLÆR?
Sover i truse.

43. HVEM SOVER MED DEG HVER NATT?
Kjæresten.♥

44. FUNGERER AVSTANDS- FORHOLD?
Det gjør det helt sikkert for noen. Men det hadde ikke fungert for meg, det er jeg ganske sikker på.

45. HVOR MANGE GANGER ER DU BLITT STOPPET AV POLITIET?
Aldri. Kjører ikke bil heller, så.

46. PANNEKAKER ELLER FRENCH TOAST?
Pannekaker.

47. LIKER DU KAFFE?
Nei.

48. HVORDAN LIKER DU EGG?
Liker dem aller best hardkokt, på brødskrive eller loff.

49. TROR DU PÅ ASTROLOGI?
Vet ikke hva det er. Gidder ikke søke opp heller.

50. SISTE PERSON DU SNAKKET MED PÅ TELEFON?
Pappa.

51. SISTE PERSON PÅ DIN TAPTE ANROP- LISTE?
Mormor.

52. HVA SIER DEN NYESTE MELDINGEN PÅ MOBILEN DIN?
Ja, god påske 🙂

53. ANTALL PUTER?
2.

54. HVA HAR DU PÅ DEG AKKURAT NÅ?
En nike tights, og en basic topp.

55. VELG EN SANGTEKST, OG SKRIV TEKSTEN FRA OG MED FØRSTE VERS OG TIL REFRENGET ER FERDIG
Nei, gidder ikke.

56. HVA SLAGS SYLTETØY LIKER DU BEST?
Jordbær eller bringebær.

57. KAN DU SPILLE BILJARD?
Ja, men ikke så veldig bra akkurat.

58. KAN DU SVØMME
Jepp! Jeg var veldig redd for vann da jeg var barn, hadde litt vannskrekk. Så det tok sin tid før jeg lærte meg å svømme, jeg var vel 12 år gammel da.

59. FAVORITT-IS?
Er ikke så glad i is. Men kuleis liker jeg. Pistasj og sjokoladesmak er mine favoritter.

60. LIKER DU KART?
Sånn finne frem kart? Neh, kan jo bruke GPS.

61. FORTELL EN FAKTA OM DEG SELV:
Jeg er 1.62 høy. Har alltid trodd jeg var 1.63, men er visst bare 1.62.

62. NOEN GANG VÆRT PÅ TEMA-FEST?
Nei. Jeg skjønner ikke helt sånne temafester, drar de på byen i utkledning også liksom? Hah.

63. HVA ER DIN FAVORITTSESONG?
Vår og sommer.

64. SISTE GANG DU LO AV NOE DUMT?
Var en dag jeg så noe morsomt på facebook.

65. NÅR VÅKNET DU OPP IDAG?
13.30, eheehe.

66. DET BESTE MED VINTEREN?
Hmm. Er jo litt koselig å tenne lys på kveldene, og rulle seg inn i et varmt pledd.

67. SISTE GANG DU FIKK EN BOT?
Det er ikke så lenge siden, bah.

68. NAVN PÅ DITT FØRSTE KJÆLEDYR?
Jesper, som var en kanin.

69. SYNS DU PIRATER ER KULE ELLER OVERVURDERTE?
Eeeh, vet ikke. Kule, sikkert.

70. HVA SKAL DU DENNE HELGEN?
På lørdan skal jeg ihvertfall drikke. Er jo påske! På fredag og søndag skal jeg sikkert ingenting spesielt.

71. BURSDAG?
30. juni. Sommerbarn!

72. HVA VIL DU BLI?
Et bedre og mer selvsikkert menneske.

73. ER DU PÅ BÆRBAR PC NÅ?
Ja.

74. SMILER DU?
Nei. Ligger ikke å smiler uten grunn heller.

75. SAVNER DU NOEN AKKURAT NÅ?
Savner Luffy og kjæresten. Skal hjem til de i kveld.♥

76. HVIS DU KUNNE DRATT HVOR DU VILLE I VERDEN, HVOR?
Hmm, Hawaii høres veldig deilig ut. 

77 . GÅR DU PÅ UNGDOMSKOLEN?
Haha nei, det er lenge siden.

78. ER DU BETATT?
Nei.

79. HVA ER FAVORITTNAVNET DITT?
Hmmm, Elviria synes jeg er et veldig fint navn. Ellers synes jeg mitt eget navn er veldig fint, haha. Elsker navnet mitt!

80. HVILKE FARGER HAR BIKINIEN DIN?
Har flere bikier da, men en av dem er svart med litt rosa på.

81. STARTER SKOLEÅRET DITT I AUGUST?
Nei, går ikke skole lenger.

82. VAR DU PÅ FERIE FORRIGE MÅNED?
Nei.

83. NOEN GANG VÆRT PÅ CRUISE?
Nei.

84. HAR DU EN SØSTER?
Ja, har en lillesøster på 12 år.

85. ER DU I OVER-ETASJEN?
Nei, er ingen over-etasje der jeg er akkurat nå.

86. HVA HETER KJÆLEDYRET DITT:
Luffy!

87. HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ SYKEHUSET, HVORFOR?
Ja, flere ganger. Bl.a da jeg har besøkt mamma da hun har fått de 3 småsøskene mine. Har kun vært det 1 gang selv, men ikke for noe alvorlig.

88. SKULLE DU ØNSKE DU KUNNE SE EN SPESIELL AKKURAT NÅ?
Nesj.

89. HVILKE SMYKKER HAR DU PÅ DEG NÅ?
Ingen, bruker ikke smykker.

90. HVA SKAL DU GJØRE NÅR DU ER FERDIG MED DENNE?
Hente meg noe å drikke.

 

påske = vår

Hey! Jeg er fortsatt på Verdal, og her blir jeg til i morgen. Har vært ute å spist med pappa og Grete (kjæresten hans) i dag, ellers har det ikke skjedd så mye. Litt rart å tenke på at det snart er påske, tiden går så fort. Påske betyr at det snart er vår, så det er jo godt å tenke på! Gleder meg til å kunne gå i litt mindre klær ute.

Well well, ikke så mye spennende å blogge om. Så dere får ha ei fin helg! 🙂

Hørte denne sangen på en serie jeg følger med på, og måtte bare finne ut hva den het. Ser ut som sangen er med i filmen Deadpool også. Ihvertfall, synes refrenget er så bra! Haha, hører på den om og om igjen. Minner meg litt om Angen av Shaggy. Trodde det var en remix av den først.

eksponering av barn på nett

Er det noe jeg reagerer på i bloggverden, så er det alle bildene foreldre deler av barna på bloggene sine. Jeg mener, det er jo (mener jeg) helt greit at de legger ut noen bilder av dem her og der. Men i hvert eneste blogginnlegg? Hmm.. Hadde jeg hatt barn selv, hadde jeg lagt ut bilder av barnet på bloggen kun i spesielle situasjoner. For eksempel hvis barnet har kledd seg ut og skal i karneval, eller når det har bursdag osv. Da kan det være koselig å dele er par bilder, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg ville IKKE ha delt bilder av barnet mitt flere ganger daglig på en blogg. Jeg synes det blir så feil, rett og slett. Hva vil barnet ditt synes om dette da det blir eldre?

Jeg måtte prøve å sette meg inn i situasjonen om det var meg det gjald. Hva om mamma eller pappa hadde hatt en blogg da jeg var liten, og hadde delt masse bilder av meg i alle slags situasjoner. Og enda verre, hva om det i tillegg var en stor blogg de drev? Jeg hadde ærlig talt ikke syntes noe positivt om det. Hadde vært litt ubehagelig å tenkt på at det finnes masse (og kanskje mindre heldige) bilder av meg på internett, som alle kan se. Personer jeg ikke engang kjenner kan se hvordan jeg så ut og hva jeg gjorde da og da. Skal ikke slikt være privat? Legg bildene på facebook heller i det minste, der bare venner og familie kan se. Eller har mammabloggere (og pappablogggere, men det er det ikke like mye av) et så stort behov for å vise frem barna til absolutt alle og en? Som jeg sa, noen bilder kan være fint å dele, men det finnes en grense.

Jeg skjønner ikke heelt hva foreldrene som deler bilder av barna sine i hytt og pine, tenker. Spesielt de med store blogger. Det hjelper ikke å si ”det er min blogg, jeg bestemmer”. Javisst er det du som bestemmer, men tenk litt. Muligens er ikke dette like kult for barnet ditt om 10 år. Selv om bloggen kanskje er blitt slettet, finnes bildene fortsatt. Det virker nesten som enkelte bruker barna for å ha noe å blogge om. Spesielt jenter på 16-17. Med en gang de blir gravid oppretter de en blogg med navnet ”16åroggravid”, og deler det som deles kan. La nå ikke bloggen din handle om barna dine. Hold ting litt privat, for dems skyld! Ta fotballfrue som et eksempel, hun gjør en god jobb med å ikke eksponere ungen sin for mye. Hun deler bare nå og da.

Så ja, det finnes grenser. Hva mener du om dette? OK eller ikke OK?

ibux er min redning

Hallois! Nå er jeg på Verdal hos mamma, og har akkurat spist taco. Jeg har faktisk gått opp 2kg, og veier nå 49kg. Målet er å nå 50kg. Jeg har faktisk aldri veid så "mye" før! Etter jeg har nådd 50, er målet 54 eller 55kg. Vil ha mer former!

Anyway. Jeg var i Steinkjer med Ivan (kompis) i dag. Ble ingen shopping, bare så litt. Spiste på en thaicafe, og jeg kjøpte meg thaibox som alltid. Nam! Ellers begynner det å komme opp en ny visdomstann, og det gjør så vondt. Det er egentlig ikke plass til den, så tanna skraper i tannkjøttet mitt. Hovnet opp, og da ble det jo enda verre og har nå fått en rift i tannkjøttet. Er ikke hovent lenger, men nå er det jo den rifta som gjør vondt. Åh, de der forbanna visdomstennene altså! Har trukket de over, og nå må jeg vel snart trekke de under også. Dyrt er det og! Tror jeg betalte 3000,- for å trekke ei tann, som kanskje tok maks 10 minutter. Gah, jaja. Heldigvis funker paracet og ibux mot smertene!

Dere får ha ei fin helg da! Her bli det enda ei rolig helg.

min mening om abort

Kom over et innlegg på blogg.no som handlet om abort. Hun jenta hadde skrevet et åpent innlegg om at hun hadde gjort en abort tidligere, og fikk masse hat på grunn av det i kommentarfeltet. ”Barnemorder” og ”er du moden nok til å ha sex, bør du være moden nok til å få unger” var noen av kommentarene.

Idioter, tenker jeg. Jeg er så uenig som det går ann å bli. Man er ingen barnemorder om man velger å ta en abort. Og man kan så absolutt være moden nok til å ha sex, men det betyr ikke at man nødvendigvis er moden nok, eller har lyst til å få barn. Jeg synes abort er en bra mulighet vi kvinner har, i tillegg til at det er gratis her i Norge. Er man så uheldig å bli gravid når man ikke føler seg klar, så er det fint at vi kvinner kan bestemme selv og gjøre noe med det. Det er IKKE greit at andre skal gi de som tar abort dårlig samvittighet på grunn av valget sitt. Man skal få bestemme selv over egen kropp, og det gjelder jo ikke noen andre uansett. Greit nok, mange har forskjellig syn på abort, men hold det negative for deg selv. 

Jeg har selv tatt en abort for 5 år siden, og kunne ikke vært mer fornøyd med valget mitt. Jeg hadde, og har enda ikke lyst på barn. Ikke enda. For min del gikk det helt greit, og følte ingenting emosjonelt rundt det. Var bare glad da jeg var ferdig. Vondt var det heller ikke, ble bare litt kvalm først, og ble ganske sliten i kroppen. Var på sykehuset i over 10 timer, så det tok jo sin tid. Dagene etterpå var ikke like enkel. Fyren jeg var gravid med gikk rundt å fortalte til alle om aborten min, ruset seg i tillegg og ga egentlig rett og slett faen. Forbanna idiot. Jeg fikk noe som føltes ut som rier en natt, og ble kjørt til sykehuset. Ingen visste helt hva det var som feilet meg, men de trodde det var en reaksjon kroppen min fikk etter aborten. Det kan skje alle, så husk prevensjon! 

Men ja, jeg har ingenting imot abort. Skjønner meg ikke helt på de som har det. Ihvertfall, la nå de som ikke er imot det, få være i fred! For noen er en abort en stor påkjenning psykisk, så hold det negative for deg selv. 

 På de her bildene var jeg faktisk gravid. Man kunne lett se det på puppene, hehe. Savner hvor store de var! Foressten, det jeg har på haka er en bandasje. Besvimte på sykehuset, så jeg måtte sy. Haha, herregud så flaut det var. Det var ikke den dagen jeg tok abort jeg besvimte da, men noen dager før. Hadde spist lite den dagen, så det var nok derfor jeg svimte av.

Hva mener du om abort?