Kristiansand dyrepark

Her kommer en liten bildebombe fra Kristiansand dyrepark. Jeg synes selve parken var veldig fin, men jeg mener fortsatt at dyr ikke har noe bak et gittergjerde å gjøre. Ihvertfall ikke løver og tigre som er laget for å jakte i det fri. Men men, dyrene så ut til å ha det veldig bra uansett, og det er ingen tvil om at de blir tatt godt vare på!

Vi var også å så på Kaptein Sabeltann i parken, noe som var dritbra! Haha, ble faktisk litt overrasket. Det var sykt bra show, skuespillerne var veldig flinke og det var mye humor. Har du vært i parken før? Og har du sett Kaptein Sabeltann? Haha 🙂

lilsis

Noen bilder av søte lillesøstra mi Linnea. Mamma som fant ut at hun skulle sminke hun og søskenbarnet da vi var hos dem i Svelvik, så tok jeg noen bilder etterpå. Synes ikke bildene  ble så værst, med tanke på den dårlige linsa mi. Har forresten fått en ny en av pappa, som er mye bedre. Skal ordne meg photoshop snart også tenker jeg, akkurat nå bruker jeg picasa.. Haha, nesten litt flaut… xD

in the woods

Noen bilder fra da jeg var på skogtur i Svelvik. 

Jeg liker å gå i skogen (helst i litt utfordrende terreng), da må jeg følge med hele tiden hvor jeg går for å ikke tryne, haha. Da kobler jeg litt av, og rekker ikke å tenke på så mye fordi jeg må konsentrere meg om hvor jeg går. Stillheten og naturen er i tillegg så avslappende. 

3T og new in

Hallo! Nå sitter jeg faktisk med laptopen i fanget, noe jeg ikke har gjort på sikkert en måned snart. Haha! Derfor har det blitt lite blogging også. Har ikke orket å sittet med varme pc’en i fanget når det føles ut som det er 100 varmegrader i lufta. Har seriøst vært så varmt den siste tida at jeg gleder meg til det er meldt regn imorgen. Da er det ille, når JEG vil ha regn! Tok meg selv i å si at jeg gleder meg til høsten her en dag, og det gjør jeg faktisk også. Merker at jeg takler varmen om sommeren mye dårligere enn jeg gjorde før, tenkte det samme i fjor også. Blir så utrolig sliten og slapp når det er så varmt, og føler meg svett og fæl 24/7. Ligger inne med vifta på full styrke foran meg. Haha, begynner jeg å bli gammel, tro?!

Uansett, jeg meldte meg inn på 3T her i Levanger idag! *føler meg flink* Det tok sin tid må jeg si, sluttet jo å trene for snart to år siden. Kjæresten meldte seg inn i forrige uke, og da fikk jeg plutselig motivasjon til å gjøre det selv også. Han fikk melding fra 3T idag om at hvis han vervet en person, fikk han 500kr (for å bruke på produkter hos 3T) og jeg fikk en gratis trenings sekk. Noe jeg faktisk trenge, så tommel opp for det! Må forresten si at 3T var noe heelt annet enn Sprek, det var jo sååå fint der! Og den fine utsikten! Tror jeg kommer til å trives godt der. Så nå er det bare å få rævva i gir, og begynne å trene igjen. 🙂

Ellers tenkte jeg å vise noen innkjøp fra Kristiansand. Handlet egentlig ikke så mye, men kjøpte meg et par sko som jeg virkelig elsker!

Åååh disse skoene! De er så fiine, og jeg er så utolig redd for å skitne dem til, haha. Fikk med sånn whitening greie da jeg kjøpte dem, sånn skogreie som skal holde dem hvite. Hvite sko er så fresht synes jeg, og det er så fint med en fin kjole, shorts, og ja, alt egentlig. De er fra Urban, og den butikken har så sykt mye kult! Jakken kjøpte jeg på XXL, og den var på salg. Det vises kanskje ikke så godt på bildet, men det er en kortjakke som går bare til midjen. Synes den var veldig fin.

en sommerdag

Hei! Nå er jeg på Verdal, hos mamma. Vi har vært hos mormor&morfar å grillet, også har vi badet på havfrua. Må nyte sommerdagene, nå som det straks går mot høst. *blir trist* Har ikke så mye å si, så her kommer noen bilder fra idag!

Elsker denne kjolen! Den har blitt mye brukt i sommer fordi den er så lett å ha på seg. Den er fra H&M om noen skulle lure. 🙂 Nå er det helt mørkt ute, og klokka er ikke 23 enda engang, men jeg liker!! Jeg hater når det er lyst hele døgnet, så at det blir mørkere tidligere gjør meg ingenting. Men nå skal jeg lese litt, før det blir natta. Godnatt!

bilder fra Kristiansand

Hei! Idag er det nok en gang sol og varmt ute, deilig. Men kan ikke sole meg idag, ble litt brent igår hehe. Derfor kjeder jeg meg litt, men skal gå ut i skyggen etterpå og lese bok. Er ikke lenge til jeg er ferdig med Fifty Shades, etter den skal jeg begynne å lese ‘Et helt halvt år’ som jeg har hørt mye bra om! 

Tenkte å dele noen bilder fra plassen vi lå på i Kristiansand, det var såå fint der! Har jo allerede delt noen bilder, men det var dårlige iphone bilder. Så her kommer noen ordentlige bilder! 🙂 Savner plassen allerede.


I dette søte lille ”huset” lå jeg, tanta og søstra mi i. Så koselig plass! Vaskehuset, haha

Haha ble kanskje litt mange bilder i ett innlegg, men jaja. Tenkte å lage et eget innlegg med bilder fra dyreparken. Og bilder fra Svelvik osv.. Nå skal jeg komme meg litt ut i finværet. Ha en fin dag!

home

Hei! Igår kom jeg hjem til trøndersk jord igjen. Det var så godt å lande på værnes og høre folk snakke trøndersk igjen! Haha, bokmål irriterer meg seriøst. Også var det jo godt å komme hjem igjen også! Hadde gått i flere timer hver dag i Oslo, så hadde helt sykt vondt i fotene igår når vi var på gardermoen. Da var det godt å sette seg på flyet og komme seg hjem.

Fiint vær er det hjemme også, så nå sitter jeg ute å soler meg. Skal dele litt bilder senere idag, eller imorgen tenker jeg. Fra turen altså..

På bildene under har jeg på meg adidas buksa jeg kjøpte igår, lette etter den overalt siden størrelsen min var utsolgt. Var så glad når jeg fant størrelsen min rett før vi skulle dra hjem! Den er fra Urban, de har sååå mye kult der! Åh, dumt Urban ikke finnes i Levanger.

svelvik

Hei! Nå er jeg kommet til Svelvik, (ligger en halvtime unna Drammen) var fremme her rundt to idag. Har akkurat vært på noe som kalles Svelvik-dagen her, som er noe martnalignende greier. Været er fantastisk, akkurat som igår. Det er over 20 grader, herlig! Er jo ikke vandt til slik varme hjemme, hehe.. Men det hadde visst ikke vært så mye bedre her enn i Verdal/Levanger ellers, så flaks at det blir så fint når vi kommer.

Atm (som betyr ‘at the moment’, jeg bruker den ordforkortellsen ofte haha) sitter jeg i en solseng ute i sola. Prøver å tæne meg så mye som mulig når det går ann! Begynner å få litt farge og.

Har fortsatt ingen PC, så deler som vanlig noen bilder tatt fra iphonen. Gleder meg til å føre over bildene fra kameraet til dataen hjemme, og redigere dem. Så får jeg heller legge de ut da! 🙂

liten oppdatering

Hei! Tenkte bare å titte innom bloggen for å oppdatere litt. PC’en jeg egentlig skulle låne er jo som sagt ødelagt, så da får jeg ikke til å føre over bildene jeg har tatt, og mobil blogging er så gidd.

Har det ihvertfall veldig fint her! Har vært i dyreparken igjen idag, og ellers har vi vært på et svææært kjøpesenter (som jeg greide å rote meg bort i), vært med på lasertag og ellers bare kost oss. Dagene flye virkelig bare unna, og nå har vi bare 3 dager igjen her, før jeg og småsøskene drar videre til Svelvik, også Oslo. Men først skal de siste dagene her nytes! 🙂

Deler bilder når jeg kommer hjem, enn så lenge deler jeg noen iphone bilder fra de siste dagene.

endelig fremme!

Hei! Idag i 4 tiden var vi fremme i Kristiansand, og det er helt syyykt fint her vi skal være! Trodde ikke det var SÅ fint her, skikkelig idyllisk. Vi ligger i et stoort hus, som faktisk er privat. De som bor her bruker å leie bort huset i noen uker, og det er utrolig stort her. Vi har egen brygge med superfin utsikt, det er hester, kaniner og høner her også. Åhh, kommer til å bli en bra uke!

Skal legge ut bilder senere, men nettet er utrolig dårlig her. Og pcen jeg skulle låne, ble ødelagt. Så tror ikke jeg får til å blogge noe her, litt synd. Men, men… Mye å gjøre her da, også har vi heeele plassen for oss selv! Wow!

Straks skal vi til dyreparken å se kaptein sabeltann, haha

Må nesten stikke!