natta update

Hei! Ligger i senga og surfer litt før jeg skal sove, imens kjæresten ligger å snorker allerede, hehe! Nå er det endelig helg, og i helga blir der bare avslapping med mat og kos. Skal begynne på utplassering på Kitchn på mandag, så det blir noe nytt. Håper det går fint!

Ellers har jeg blitt skikkelig “inn” i walking dead! Ser på det hver eneste dag, og nå holder jeg på med siste episodene av sesong 5! Snart ferdig, neeei 🙁 Men sesong 6 har vel kommet ut i USA nå. Elsker virkelug serien, man setter seg virkelig inn i den, og den kan være så trist! Den blir definitivt mørkere for hver sesong, men det som er så bra. Ser du på the walking dead?

Nå skal jeg ta natta, ha en fin helg!:-)

tannlegeskrekk?

Hei! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra tannlegen, og gud så deilig å få det overstått. Eller, så ille var det ikke, da. Jeg skulle bårre et hull, og trekke en visdomstann. Dette har jeg virkelig gruet meg til, altså å trekke tann. Sov veldig urolig inatt, og imorges slo angsten virkelig inn for fullt. Begynte å svette, fikk vondt i magen og måtte nesten spy. Så tok en beroligende tablett før jeg dro til tannlegen, og det hjalp virkelig på nervene! Man kan også få beroligende hos tannlegen, men da må man møte opp en time før. Når jeg blir nervøs så svelger jeg veldig mye, fordi det føles ut som jeg kveles. Og det er veldig ubehagelig når du må holde kjeften åpen så lenge, men det ubehaget slapp jeg idag. Tok bare 1 minutt å trekke tanna, så det gikk helt smertefritt, fikk jo bedøvelse også da såklart. Har en til visdomstann jeg skal trekke etter påske, men nå vet jeg jo at jeg ikke har noe å grue meg til.

Jaja, resten er på jobb og skole her (er fortsatt på Verdal) og litt senere skal jeg lage kylling nachos, nam! Så drar jeg tilbake til Levanger senere idag.

 

Over til noe annet! Sitter på pc’en til mamma, og for en stund siden fant jeg hundrevis av webcambilder av meg selv som 14åring. Hahaha, åherregud så flaut! Må bare dele noen bilder, Malin 14år<3<3

Som dere ser var altså tuppering og krepping av hår syykt kult, (i mine øyne) herregud så stygt det var! Og sykt fin stil jeg hadde♥ hahaha, morsomt å se tilbake på da.

blackwhite

Kveldens outfit, oversized tanktopp og nattbukse, digg! Fant igjen denne toppen igår faktisk, har helt glemt den. The joker<3<3 Haha, hadde et skikkelig crush på han :c 

Har akkurat sett The duchess på netflix, var helt grei! Egentlig ikke helt min type film, men er det kjente brae skuespillere med så ser jeg på alt! Det er ikke så mye å finne på, så nå skal jeg straks se en film til, en romantisk en faktisk, hehe. The spectacular now står for tur, er den bra? Tenkte jeg måtte slå til med en romantisk film siden jeg har sett på så mye action for tiden. Så nå skal jeg drukne under dyna med potetgull og sjokolade, meheee♥

Noen filmtips til senere?

verdal citeey photos

Hei, og god helg forresten! Nå er jeg på Verdal for å passe unger som jeg har fortalt tidligere. Sitter å chiller i sofaen med pusekattene, de er blitt så store! Og skikkelig kosete, hihi♥ 

 
Måtte til sentrum for å hente noe idag, så da tok jeg like gjerne med meg kameraet siden det var så herlig vær. Kjenner at våren er på vei, YEYY! Skal bli så godt å gå i shorts og topper ute igjen, sommer in my heart, haha.. 

Uansett, har ikke så mye å fortelle. Ser for det meste bare på serier og slapper av her. Så her kommer noen bilder fra idag!

Hva synes du om bildene? er egentlig drit lei av linsen min, er bare sånn standardlinse som følger med kameraet. På tide å kjøpe seg ny linse og kamerautstyr snart? JA! Synes ikke bildene blir så bra som jeg vil ha dem, så en ny linse skal jeg så absolutt kjøpe meg når jeg har penger til det.


bukse Only // sleevetopp Carlings // sko VANS

Litt crappy outfit bilder må til og når jeg først holder på. xD

gir bort korsetter og nattkjole

Hei! Har noen korsetter (ikke ekte, bare sånne fra h&m) jeg ikke lenger skal ha, og siden de er så fine så vil jeg ikke kaste de heller. Og jeg kjenner ingen som jeg kan gi dem til, så derfor tenkte jeg å gi dem til en av dere.♥

 De er i str XS/S og er nesten ikke brukt, har bare ligget inni skapet og tatt plass.

Om de må sendes må du betale frakten selv, men det kan da maks bli 100-150kr i norge? Kommenter i kommentarfeltet om du vil ha dem, med navn og epost. Så trekker jeg en som får dem, og kontakter på mail. 🙂 Bare spør om det er noe!

 

Har akkurat ryddet og slengt litt klær til vask, og venter bare på at kjæresten skal komme hjem sånn at vi kan begynne å lage middag snart. Jeg har helg nå, har fri imorgen, wii! I helga skal jeg hjem til Verdal og passe småsøskene mine. Så det blir en rolig helg, nok en gang. Blir kos å se pusekattene mine igjen da!♥ Har så lyst på katt selv, synes det er litt kjedelig uten katt. Får skaffe oss det senere!

Nå skal jeg se litt simpsons! vet aldri hvordan jeg skal avslutte et innlegg, lol..

pakke i posten

Fikk dette søte iphone dekselet i posten idag, hihi!♥ Bestilte det på ebay for rundt 40-50kr eller noe sånt, veldig billig. Så er det faktisk grei kvalitet også! Jeg handler ALDRI deksel i butikker, herreGUD så dyrt det er, 300kr for et forbanna deksel liksom.

Jaja, nå skal jeg hjelpe til å lage middag her. Pølse, bacon og chips, hehe! Spiste det nesten hver dag i sommer, til slutt gikk jeg lei og siden har jeg ikke spist det. xD

Har tatt på meg joggeklær, det er det første jeg gjør når jeg kommer hjem! Haaater å gå i stramme klær, aller helst går jeg bare i trusa, heheh. Nå blir det matlaging her, ha en fin dag! 

SUNday

Hei! Nå er det nok en gang søndag, som alltid føles jævlig kjedelig. Synes egentlig søndager er som alle andre dager, så aner ikke hvorfor jeg synes denne dagen er så kjedelig..? Haha.. Uansett, her har det ikke skjedd så mye. Har bare sett serier med kjæresten, og så knipset jeg noen bilder ute idag når jeg var på vei til kiwi. Det har vært sååå fint vær her i Levanger idag! Så da passet det bra å ta med kameraet. Var så stille og rolig i sentrum idag, og det liker jeg med søndager, da.. Ingen folk ute<3<3 Haha, nå høres ut som jeg hater mennesker. xD

her er noen av bildene jeg tok idag

Hva har du gjort idag? 🙂


reality serier

Jeg, som sikker mange andre jenter også, digger reality serier! Spesielt serier som bloggerne, keeping up with the Kardashians osv.. Jeg vet ikke hvorfor jeg liker å se på sånt, men det er vel fordi de er kjent, har et annerledes liv enn de fleste osv. Sophie Elise la ut gratis sumo for to uker igår, så nå har jeg sett alle episodene av bloggerne sesong 3. Haha! Eller ikke alle episodene da, men de 7 episodene som allerede har blitt sendt på tv.

Men ja, tenkte å vise hvilke reality serier jeg liker best. Kanskje du finner noe du liker også! 

Bloggerne 

 Bloggerne går på tv2 bliss, en kanal jeg desverre ikke har. Har den på hybelen, men er jo aldri der. Men uansett, synes det er et morsomt, og litt koselig program. Handler om 5 jenter som blir filmet i hverdagen i perioder. Men vet ikke om jeg hadde sett på det om ikke Sophie Elise hadde vært med. Tror ikke jeg er den eneste? Det er jo hun som er mest kjent, ihvertfall i mine øyne, og jeg leser bloggen hennes hver dag. Og jeg liker henne!

Keeping up with the Kardashians
Haters Launch Online Petition to Boycott the Kardashians' TV Series
 
The Kardashians vet jeg at jeg har sett på sumo før, men nå fant jeg det ikke? Mulig sumo har fjernet serien da, jeg har uansett sett ferdig alle sesongene. Venter på sesong 10, om det kommer da? Håper det! Du kan se alle 9 sesongene HER! Du må bare prøve deg frem for å finne en video som funker. Hele Kardashian familien blir filmet igjennom deres glamorøse og hektiske liv. Av alle liker jeg Khloe best! Digger personligheten hennes, og at hun er så tøff.

 

Snooki and JWOWW
Snooki & JWoww 2014 TV Show Wallpaper
 
Snooki and Jwoww begynte jeg å se for et år siden, og for en stund siden kom sesong 4. Så da her jeg begynt på den nå! Snooki (som jeg fortsatt kaller henne) og Jennifer blir filmet imens de gjør masse morsomt og rart. Begge er herlige og GUD som de har forandret seg, spesielt Snooki. Mange av dere har sikkert sett Jersey shore på mtv? Snooki var jo helt gal før, haha! Nå er de begge blitt mamma, og oppfører seg, hehe.. Sesongene kan ses HER!

Tigerstaden

Tigerstaden er jo en litt gammel serie. er vel 2-3 år siden siste sesong kom ut. Så på alle sesongene når jeg hadde gratis sumo for en periode i fjor, så jeg har sett alt. Likte serien veldig godt ihvertfall. Også er jo Linni med, synes hun er så morsom å se på! Kan ses på sumo HER, men hvis du ikke har sumo så går det vel ann å se andre steder på nettet regner jeg med.

Linni

Linni har jo en egen tv-serie også (eller hadde), og den har jeg såklart sett og, heheh. Det er vel et par år siden sist sesong kom ut på denne også, så jeg har sett alle episodene. Morsom serie da, liker at det skjer noe hele tiden. Også er jo Linni så søt, haha 🙂 Kan ses på sumo, HER.

Det er noen reality-serier jeg har/følger med på. Haha, skiiikkelig søppeltv! Tenkte å se noen episoder av Kirurgiske katastrofer (på sumo), hørtes litt spennende ut. 

 Noen av seriene du har fulgt med på? Noen du vil tipse om? 🙂
 

 

casual style


dr. denim bukse HER // nike t-skjorte HER // jakke HER // nike sko HER // iphone5 deksel HER // michael kors veske HER // skjerf HER // nude leppestift HER // øredobber HER // ringer HER // mascara HER // too faced solpudder HER

Åh, vil ha alt sammen! Dette settet har jeg satt sammen på polyvore.com, og dere kan se andre sett jeg har satt sammen HER! Polyvore er en snedig nettside der du kan sette sammen klær, interiør osv. I tillegg står det hvilke nettsider alt er ifra, så det er kjempesnedig.

Alt over er til en normal pris, borsett fra veska og skoene, skjerfet også egentlig siden det kostet rundt 400kr. Slike skjerf kan man finne i vanlige butikker til en mye billigere pris, men tok det med uansett. Skoene og veska har jeg såå lyst på, ihvertfall skoene! Veska koster over 2000kr, så den blir jeg nok ikke å kjøpe. 
 Mascaraen fra Lancome (doll eyes) og too faced solpudderet (farge matt) har jeg selv, og kan aldri få nok av akkurat de to produktene! Mascaraen er kjempebra, det samme er solpudderet. Buksa har jeg forresten også! Digger dr.denim buksene, setter seg så godt, også er de så gode.

Hva synes du om antrekket, noe du kunne ha brukt selv?♥