happy halloween & happy b-day

Hallo, og happy halloween alle sammen! 👻 Haha, regner med det bare er folk med unger som feirer i dag. Alle andre feiret litt i helgen sikkert. Nå er jeg ikke en sånn person som feirer halloween akkurat, men gøy allikevel. MEN har feiret Anders i dag da, han har bursdag! Han blir hele 28 år. Gratulerer med dagen, love you.♥ Vi har hatt besøk av familien hans i dag på kaffe og kaker, så det var jo trivelig. Jeg bakte en pavlovakake, moren til Anders hadde bakt gulrotkake (som er hans favoritt) og så hadde Anders kjøpt sjokoladekake. Skjønner ikke heeelt hvorfor han gjorde det, for nå drukner vi bokstavelig talt i kaker her, hahaha! Det er masse igjen. Så får vel spise oss feit på kaker de neste dagene. Kake til både frokost og kvelds, jadda!

I gave av meg fikk han denne koppen, smash og et playstation spill. Tidligere i dag var vi ute og spiste også, på en resaurant som heter Grobian. Maten der er kjempegod, men desverre synes jeg alltid at biffen man får der er litt i minste laget. Den skulle gjerne vært litt større. Ellers er maten der supergod!

Der kan dere se selv, ikke den største biffen akkurat. Neste gang skal jeg heller kjøpe meg burger, burgeren til Anders ser jo helt psycho god ut! Og cheddar fries’ene som var med var drit god, altså OMG! Cheddarfries og hvitløksdressing, ahhh heaven! Nå har besøket dratt og jeg skal rydde opp litt. Vi sneikzz! I morgen har jeg kjøretime igjen, vi får krysse fingrene for at det går bra og at jeg lærer masse.


♥♥♥

hjemme fra besøk og linjer under øynene

Nå har jeg og Anders nettopp kommet hjem, vi har vært på besøk hos mamma og spist kveldsmat. Vi fikk servert kringle, så godt! Og så har jeg drukket min første julebrus i dag, det har jeg savnet. Julebrus er best. Det er aldri for tidlig å drikke julebrus, jeg gidder ikke å vente til desember for å si det sånn. Loller litt av de som sutrer fordi de mener julebrusen kommer for tidlig – la være å kjøpe da! Haha, er ikke verre enn det. Synes det er litt koselig at julevarene begynner å komme ut i butikk, jeg. Det var en periode jeg ikke brydde meg særlig mye om jul lenger, jeg gledet meg liksom ikke og gadd ikke pynte noe til jul hjemme. Nå derimot gleder jeg meg til jul, jeg skal pynte leiligheten og jeg skal kjøpe juletre. Gleder meg faktisk til å pynte her hjemme, skal starte med en gang desember kommer. Julepynt er jo så koselig!!♥ Skal ha juletre dette året og jeg vil ha svart tre, haha… Men tror det vil bli kult, så skal jeg pynte med masse bling. ;-)))

Bildet kan inneholde: folk som sitter, bord, mat og innendørs

Jeg har hatt fri i dag så ellers har det ikke skjedd stort, jeg skal ikke på jobb før på mandag nå faktisk. I morgen kveld skal vi til moren til Anders, og på lørdag blir det fest. Det er så godt å endelig ha en fri helg, jeg har ikke hatt det på lenge nå. Det er jo i helgene jeg vil ha fri, vil heller jobbe hver dag i hverdagene, men sånn er det å være ekstravakt. Så ja, blir godt med frihelg med Anders! 

En ting som irriterer meg litt om dagen er de forbanna linjene under øynene! Jeg har på hudsminke i dag og fikk nesten sjokk da jeg så meg i speilet istad, linjene vises så utrolig godt. De vises mye bedre i virkeligheten enn hva de gjør på bildene over. Det irriterer meg fordi de ødelegger sminken min, det ser jo helt forferdelig ut! Kan ikke huske linjene vistes så godt for et år siden, så blir vel bare værre med årene som alt annet. Haha… Jeg sa til Anders på kødd istad at jeg vurderer å lage meg en sparekonto for utseendet mitt, som jeg kan bruke om 5-10 år når ansiktshuden begynner å forfalle. Men innerst inne er det ikke en kødd, haha. Jeg vil ikke se typisk plastikk ut, men jeg vil ikke at huden skal se eldre ut heller. Høres kvalmt ut å si det høyt, men jeg vil ikke se eldre ut enn 25. 🙁 Jeg vil ha smooth hud så lenge jeg kan. Man ser jo 50-åringer som har tatt botox og diverse som ser superfin ut, så det finnes jo håp. Jeg vil jo unngå å se plastikk ut så lenge jeg kan, men om 15 år har jeg sikkert botox, fillers og alt som går an. Hahaha, neida. Joda.

 

Etterpå skal jeg se Kielergata. Usikker på om det er en serie jeg kommer til å like, jeg er ikke så fan av norske serier nemlig. Den eneste norske serien som jeg digget var SKAM. Og så likte jeg humorserien Best før. Ellers så synes jeg det blir litt mye krim, og jeg liker ikke krim. Men Kielergata tror jeg var mer thriller, så jeg håper det. 

 

biff til kvelds

Jeg har nettopp spist biff til middag/kvelds. Biff til kveldsmat sier man ikke nei til, spesielt ikke rett etter trening. NAM! Jeg rakk ikke spise før trening, så da ble det etter istedet. Anders fant biff til halv pris, han jobber i matbutikk så han kjøper alltid med biff hvis den er på halv pris. Ellers er biff utrolig dyrt, derfor spiser vi det heller ikke så ofte og da smaker det ekstra godt. Det var godt å endelig komme seg på trening i dag igjen. Jeg var på to styrke timer, så jeg tror jeg kommer til å kjenne det godt i beina og armene i morgen. Men det er et bevis for en selv at man han trent skikkelig!

Anders dro på butikken for å kjøpe kvikklunsj, snack chips og love hearts. Wops, hva skjedde med å være sunn… Men åååh, jeg fikk så lyst på noe digg. Snack chips er forresten favorittpotetgullet, synd det er så forbanna dyrt. 50 og noe kroner koster det for en pose, og denne posen er ikke full engang. Men sykt godt! Etterpå skal jeg se på Truls ala Hellstrøm med Anders. Vi begge elsker det programmet. Vi er nok av de få som liker arrogansen til Hellstrøm, haha! Er så glad for at det kom en sesong til. Meeen først ”skal han bare” spille en runde til med Fortnite. Det spillet ser dritkjedelig ut og jeg skjønner ikke hvorfor så mange elsker det? Nå er ikke jeg noe glad i gaming i utgangspunktet heller da. Virker forresten som om mange jenter later som om de elsker gaming for å imponere guttene, det er så sykt kleint at jeg dør.

snart halloween

Jeg sitter å ser på halloween sminkevideoer på youtube. Det er så mye kult! Snart er det halloween og jeg skulle så inderlig ønske jeg bodde i USA på denne tiden av året, det må være så fett. Mange tar virkelig av med pyntinga, alle barn går trick or treat og det ser ut til å være helt syke halloween-fester på nattklubbene. Sååå kult! Jeg elsker egentlig halloween, men her i Norge bryr ingen seg liksom. Ihvertfall ikke her jeg bor, kanskje i Oslo er det litt fler som feirer og kler seg ut. Jeg har alltid hatt sååå lyst til å kle meg ut skikkelig, men tør ikke her jeg bor siden det er så lite og ingen kler seg ut uansett. Kjedelig… Når jeg får unger skal jeg pynte skikkelig hjemme og kle meg ut sammen med dem og gå trick or treat. Sånn, for real. Hahah! 

 

Denne looken er helt syyyk! Ååå! Ser for meg denne sminken med et svart skikkelig sexy antrekk og høye hæler. Hadde vært så kult. 💀

Litt halloween-inspo! 👻Feirer du halloween? En annen morsom ting på halloween er at Anders har bursdag! Han blir 28 år og jeg føler vi begge begynner å bli gamle. Haha, neida! Jeg tenker å lage pavlovakake til han på bursdagen, mest fordi jeg har lyst på det selv heheeee. Moren til Anders skal lage gulrotkake til han som er hans favoritt, derfor kan jeg lage noe annet, så da blir det pavlova. Vi begge liker det da, men jeg eeeelsker pavlova. Beste som finnes, med masse bær på. Mmm! 

Nå har jeg gjort litt husarbeid, og skal etterhvert stikke til butikken for å møte Anders og kjøpe mat. Tenkte å prøve noe nytt i dag, honningglasert kylling. Mamma lagde det til 17.mai og det vaaar så godt! Så det skal vi prøve i dag, håper det ikke går til helvete haha. Senere i dag skal jeg komme meg på trening, har ikke vært der på over to uker nå. Woops!

skjønner meg ikke på mennesker som…

Skjønner ikke meg på mennesker som…


…nesten alltid har TV’en avslått. Jeg slår på TV’en med en gang jeg står opp, med mindre jeg skal på jobb. Er jeg hjemme er TV’en alltid på. Det blir så stille hvis den er avslått og jeg ha noe bakgrunnsstøy. Skjønner ikke hvordan folk kan sitte i sin egen stue uten at TV’en er på. Haha!

… går midt på gaten, slik at vi som sykler aldri kommer forbi. Kan ikke folk lære seg å på SIDEN for en gang skyld? Skjønner at det er litt vanskelig om man går to eller flere sammen, men går man alene trenger man ikke å gå midt på. Åhh. Irriterer meg over dette hver eneste dag.

… klager over at bæreposer koster penger. Jeg synes det er ganske greit at bæreposer nå koster noen kroner over alt. Da tar kanskje flere med egne bæreposer og det blir mindre plast. Men det driter visst folk i, bæreposene skal være gratis og det gjør ikke noe om vi drukner i plast. Fremover skal jeg prøve å huske å ta med meg handlenett når jeg handler i matbutikken, for herregud så mye plastposer det blir. Når folk klager over at posen koster penger så blir jeg litt oppgitt, ta med deg et handlenett neste gang så er problemet løst.

… skriver ”first” på bildene til kjendiser på instagram. Haha, hvem faen bryr seg om du skrev først.

… elsker pepsi max. Pepsi max, liksom??? Jeg har drukket mye pepsi max siden mamma elsker det, men jeg har aldri lært meg å like det. Det smaker ikke godt. All sukkerfri brus smaker dritt. Nå drikker jeg ikke særlig ofte brus, men når jeg gjør det skal jeg ha skikkelig brus. Cola er favoritten og kommer for alltid til å være det.

Noe du er enig i? xD

meg på Paradise Hotel?

Haha jeg må bare fortelle noe litt gøy som skjedde her en dag. Tidligere denne uken søkte jeg på Paradise Hotel for å se om jeg kom til å bli kontaktet. Plutselig fikk jeg mail der det sto ”Gratulerer! Vi ønsker å invitere deg til intervju til Paradise Hotel 2019 blablabla”. Jeg kunne altså komme og intervjues i en gruppe med 10-15 andre søkere. Hahaha, synes det var litt gøy at jeg ble kontaktet, men jeg takket selvfølgelig nei. Nå er det nok en del mennesker som invitert til intervju så SÅ stort er det ikke, men litt gøy var det. Jeg hadde nok ikke gått videre og inn i programmet, det tviler jeg på. Jeg hadde aaaldri passet inn i TV-skjermen, jeg hadde blitt alt for klein. Jeg hadde ikke blitt med om jeg fikk 1 million for det engang, haha! Dessuten må man være singel for å kunne være med. Skal slå opp med Anders og være med på Paradise Hotel jeg nå. :PPPppp Lol. Det jeg alltid har lurt på er om det bare er NAV’ere som er med på Paradise, for hvem kan bare ta seg fri fra jobb eller skole i 3 måneder? Det har jeg alltid lurt på. Det er vel ikke bare-bare å få fri fra jobb så lenge? Og har ikke folk regninger og slikt å betale, da må man jo ha inntekt hver måned. Skjønner ikke helt? 

Ingen automatisk alternativ tekst tilgjengelig.

Nå har jeg nettopp sett på Åndenes makt, og skal straks se en episode av Kardashians. I dag leste jeg forresten ferdig den nye boken av Sophie Elise. Vet ikke heelt hva jeg synes om boka, altså den var jo bra, men det ble litt mye av det samme. Ble litt kjedelig, likte den forrige mye bedre. Nå ble jeg litt lei av å lese selvbiografier, jeg har kun lest det i det siste. Neste gang skal jeg lese noe helt annet, kanskje en grøsser bok av Stephen King? Noen som har lest hans bøker, er de bra og skumle? Har lyst til å lese en skikkelig skummel og spennende bok! Jeg vil ha masse spenning slik at jeg nesten aldri klarer og legge fra meg boka. Men jeg vil IKKE lese krim! Hater krim, har alltid gjort det.

sitter her sulten

Jeg har nettopp sett på ‘Truls ala Hellstrøm’ og ble akutt veldig sulten. De lager jo så mye god maaat, åååh! Det er ikke en jævla matbit i dette huset, så jeg får vel bare sulte ihjel til i morgen tidlig. Jeg må opp klokken 09 i morgen for å dra på jobb, men har enda ikke lagt meg. Er for sulten til å legge meg, dessuten har jeg akkurat dusjet og håret er klissvått enda. Så får vel sitte oppe en time til og heller være drit trøtt i morgen, haha! Det føles så rart at det er fredag i dag, det føles ikke som helg når jeg jobber. Føles som en helt vanlig hverdag. Gleder meg til en frihelg snart, slik at jeg kan sove lenge sammen med Anders. Det er det ikke ofte vi får til sammen. Uansett, i dag var jeg på min andre kjøretime! Det gikk overraskende mye bedre enn jeg hadde trodd. Jeg har gruet meg litt og da jeg stod opp i dag før kjøretimen hadde jeg mest lyst til å bare avlyse fordi jeg gruet meg sånn. Men med en gang jeg hadde satt meg i bilen og begynte å kjøre, så gikk det bra. Jeg føler at det å kjøre bilen, og da mener jeg å svinge, kjøre riktig og rett og slett styre bilen går mye bedre. Det sa kjørelæreren min også. Han ga meg masse skryt i dag faktisk fordi jeg lærte så raskt og var blitt mye flinkere til å kjøre. Så det var hyggelig å høre, da fikk jeg litt mestringfølelse og det trenger jeg virkelig. Jeg har så utrolig lite tro på meg selv, og trodde at det å skulle lære seg å kjøre skulle bli et helvete. Men det ser ut til å gå fint, jeg har fortsatt en vei å gå, men seriøst – hvor vanskelig kan det være? 



Jeg og Anders så ferdig ‘The haunting of Hill house’ i går. Neeeeei, for en nedtur! Den serien var så vanvittig bra at jeg ville den skulle vare for alltid. Herregud, så bra den var! Anbefales virkelig. Den var ekstremt spennende, creepy, litt trist og litt rørende. Se den, det er alt jeg har å si. Håper håper håååper det kommer en sesong 2. Desverre vet jeg ikke heelt hva jeg synes om slutten, vet ikke om jeg forstod helt. Derfor vil jeg ha en sesong 2 slik at jeg kan få mer forklart hva som egentlig skjedde i dette Hill huset, og hvorfor. Men hva skal jeg se på nå liksom? Har ingenting å se på. :-((( Det er så utrolig mange bra serier for tiden, og når jeg finner en jeg liker skikkelig godt, så ser jeg ferdig alle episodene på under en uke. Og så har jeg plutselig ingenting å se på igjen. Får sjekke litt om det har kommet noe nytt. Jeg har HBO, Netflix og Viaplay, så kom gjerne med tips! Et krav jeg har er at serien må ha fått over score 7 på IMDB, hvis ikke gidder jeg ikke se serien. Der er Anders også enig. Score 7 kan gå fint, men noe under det er uaktuelt. Skal jeg først starte på en serie som jeg skal bruke mye tid på å se, så MÅ den være skikkelig bra. Fler som er enig?

Nå skal jeg ta en spørreundersøkelse på meningstorget.no, og så skal jeg se om det går an å skrape sammen noe mat etterpå. Vi har ikke kjøpt brødskive, så da er det bokstavelig talt ingenting her å spise. Kanskje en gulrot, lol. Jeg har forresten tjent meg 340 kroner på meningstorget, wohoo. Greit å ha hvis jeg plutselig blir fattig en dag, da er det bare å føre over til kontoen min. Jeg laget meg bruker der i juni en gang, så det tar med andre ord laaang tid før man har tjent seg opp litt penger.

dårlig av Adlibris og et bra serie-tips

Åh, så irritert jeg blir. Jeg forhåndsbestilte boken til Sophie Elise hos Adlibris.no den 29. september, og fikk boken først I DAG. Boken er jo ute i butikk nå, så hva var vitsen med å forhåndsbestille. Så irriterende. Jeg sendte de en melding på facebook i går om hvor boken ble av, og i dag fikk jeg svar om at det hadde skjedd en feil og at de hadde sendt et gavekort til meg på e-post. Det var nå snilt tenkte jeg, boken skulle jo tross alt vært hjemme hos meg for lenge siden. Greit nok, så jeg sjekket mailen min istad, og gjett hva gavekortet var på? 50 kroner! HAHAHA, kødder du med meg? Hva faen skal jeg kjøpe til 50 kroner? Frakten koster jo sikkert 50 kroner, lol. Åherregud, noe så dårlig av Adlibris, helt rævva service. Hva kan jeg få kjøpt til 50 kroner liksom? Er viskelær? Haha, okei. Jeg skal ihvertfall aldri bestille noe derfra igjen, i det hele tatt forhåndsbestille noe igjen ever. Jaja, nå er ihvertfall boken her og jeg kan endelig begynne å lese.

Bildet kan inneholde: en eller flere personer

Nå er jeg hos mamma, kom hit istad. Skal øvelsekjøre litt med pappa i dag og i morgen, har kjøretime igjen på fredag. Kan ikke si at jeg akkurat gleder meg, synes enda det er småskummelt å kjøre. Føles ut som jeg ikke har helt kontroll på bilen og kommer til å kjøre ut av veien. Haha! Men det er seriøst skummelt. Det blir vel greit etterhvert da.

Bildet kan inneholde: utendørs

Fine høsten! Jeg må forresten tipse dere om en drit bra serie som nettopp har kommet på netflix. ‘The haunting of Hill house’, jeg og Anders begynte å se den i går kveld og så hele 4 episoder på rappen. Den serien MÅÅÅ dere se, ihvertfall om du liker skrekk! Den var rååå bra, skummel og spennende. Jeg ble skikkelig overrasket, jeg trodde den skulle være dårlig. Alt av skrekk er jo dårlig, men denne serien var kjempebra. Jeg går bare rundt og tenker på denne serien jeg, haha, SÅ bra var den altså. Gleder meg villt til å se flere episoder når jeg kommer hjem til Anders i morgen. Til og med Anders digget denne serien, og han hater egentlig skrekk.

Bilderesultat for the haunting of hill house netflix

Se den!!!!!! Nå skal jeg kjøpe meg noe å spise, vi sneiiix.

 

20 varmegrader i midten av oktober

Skjønte ingen ting da jeg våknet i dag, det var så varmt inne på soverommet og vinduet sto helt åpent. Det har jo vært varmt de siste dagene, men i dag har vært den varmeste dagen hittil. Var jo 20 varmegrader ute! Ytterdøren har stått åpen i hele dag, folk har klippet plenen og jeg har sittet ute i sommerklær. Fikk sommerfølelse, noe som var veldig rart, vi er jo i midten av oktober! Hva skjer? Dette kan ikke være normalt. Jeg tror jeg aldri i hele mitt liv har kunnet gått ute i sommerklær i midten av oktober. Det har vært kaldt den siste tiden, jeg har funnet frem vinterjakken, men den kan jeg bare legge tilbake i skapet inntil videre ihvertfall. Haha! Sykt. Det global oppvarmes. Herregud lurer på hvordan klimaet er om 40 år, skummelt å tenke på.


 
Tok sol tidligere i dag og knipset litt bilder på veien. Høsten er så utrolig fiin! Trooor faktisk høsten er min nye favorittårstid. 

Senga mi♥♥♥ Haha neida, jeg tar ikke sol så ofte lenger. Tar av og til for å holde på brunfargen bare.

Kjøpte en søt, rosa bokstavtavle fra Kremmerhuset som Anders har pyntet så fint. Herpes??? Kjempepent<333

Lille Suzie som ligger ute på verandaen. Kattene har sovet i hele dag, tror de fikk litt sjokk av den plutselige varmen. Jeg synes egentlig temperaturen har vært perfekt i dag. Verken for varmt eller for kaldt. 

Nååå skal jeg og Anders se på en ny serie på netflix som heter ‘The haunting og hill house’. En skrekkserie, håper den er bra! Noe den sikkert ikke er, hehe…

 

enda en dårlig skrekkfilm

I går kveld tenkte jeg og Anders å se film etter at han kom hjem fra jobb. Jeg har lenge hatt lyst til å se skrekkfilmen ‘Hereditary’, og så fant jeg den gratis på nettet, så da ble det den. Hereditary har fått 7,3 på IMDB, noe som er ganske bra. Derfor trodde jeg at denne faktisk skulle være litt bra, men den gang eeeei. Herregud så dårlig, hvordan kan noen virkelig MENE at denne var bra? ÅH, hva er det med folk haha! Så nei, nok en gang ble jeg skuffet over en skrekkfilm. Egentlig er alle skrekkfilmer dårlig, den eneste som faktisk er bra er ‘Den sjette sans’. Ænyweeis, nå har jeg spist fruktsalat og skal straks se Bloggerne. Og så kanskje lese litt i en bok. Jeg begynte ikke på jobb før klokken 16 i dag, og sov derfor til klokken 13.30, heeeh! Er derfor ikke trøtt enda, så blir nok våken i noen timer til. Jeg har forhåndsbestilt boken til Sophie Elise som sikkert dumper ned i postkassen når som helst nå, gleder meeeg! Men frem til lørdag jobber jeg hver dag frem til kvelden, så får vel ikke så mye tid til å lese frem til da. Men på lørdag og søndag skal jeg kun sitte hjemme under pleddet og lese. Det beste med høsten er jo å sitte under pleddet og lese med tente lys. Det er myyys!