b-day kid og bursdagsgave

Hallo! Jeg har bursdag i dag, haha. Blir hele 24 år, wææ. Jeg tenkte bare å stikke innom en kjapp tur før jeg drar til Ivan og tar noen cider. Er jo sååå fint vært i dag! Skikkelig varmt og godt. Endelig litt sommer. Jeg fikk bursdagsgave av Anders i dag. Fikk sko, spekeskinke (haha, har mast om skinke i 100 år) og røde roser. Så snill han er. ♥ 

Elskerrrr skoene! Herregud, de er så fine. Passet perfekt og. Anders har kjøpt biff til middag, og nå er den ferdig så jeg må nesten stikke. Dere får ha en fin helg!

Fikk nytt deksel i posten fra ebay i går også. Elsker det! Kosta bare 15 kroner ca, men kvaliteten er overasskende bra!

hjemme er best

Kom hjem fra jobb en time siden, og nå ligger jeg slengt på sofaen. Hjemme i sofaen er det jeg liker aller best! Venter på at Anders skal komme hjem fra jobb også, så skal vi se en episode av The walking dead før vi legger oss. Lol, jeg trodde det var torsdag i dag et øyeblikk, og gledet meg til helg imorgen. Veeel, er ikke helg helt enda. På fredag har jeg bursdag, blir hele 24 år. Ååååh, det føles så mye. For mye! 🙁 Føler meg så sykt barnslig for alderen, haha. Her blir folk på min egen alder gravide og forlovet, har bil og hus, og her er jeg da – en liten taper. Hahaha, for real. Det gjør meg egentlig ingenting, heller.

Nå skal jeg se en episode av Kardashians, og skal lage meg litt kveldsmat. Anders kunne fortelle meg at han har kjøpt spekeskinke, sånn stor man skjærer i selv. Åååå, han er så snill! Jeg elsker virkelig spekeskinke, noe av det beste jeg vet. 

gåtur

Hey. Jeg kom hjem for en liten time siden. Var å gikk tur med Ivan tidligere i kveld, og så ble jeg med hjem til han og så film etterpå. Vi så en thriller/skrekkfilm som het Within, og den var ikke så værst faktisk. Det er ikke ofte man finner en okei skrekkfilm, men så var ikke dette en typisk spøkelsesfilm heller. Nå er jeg egentlig veldig trøtt, men vil ikke legge meg helt enda. Jeg starter ikke på jobb før klokka 15 imorgen (i morgen eller imorgen? haha jeg blander alltid) så derfor trenger jeg ikke legge meg riktig enda. Øynene mine er helt røde, haha. Tror kanskje det er en blanding av at jeg drikker for lite vann, pluss at jeg er trøtt. Det som er litt rart er at alltid når jeg er trøtt, så føler jeg meg veldig varm i ansiktet. Litt sånn brennende følelse, som om jeg har jogget meg en tur liksom. Vet ikke hva det kommer av? Blir alltid slik når jeg er trøtt. Er ikke noe jeg innbiller meg heller.

Jeg skal avslutte her, skal gå å lage meg litt kveldsmat. Så skal jeg legge meg rett ut på sofaen. Har gått i flere timer i dag, så kjenner jeg har litt vondt i beina.

uken som gikk

– Uken som gikk –


AKKURAT NÅ
Har akkurat spist middag og ryddet på kjøkkenet. Skal skrive ferdig dette innlegget, og så skal jeg hente meg litt fruktsalat og se på siste episoden av skam.

UKENS OPPTUR
At popcorntime hadde norsk tekst på sesong 7 av The walking dead. Jippi! Det er en episode her og der uten tekst, men det tåler jeg. Sååå dårlig i engelsk er jeg ikke heller, haha! Denne sesongen er virkelig knallbra.

UKENS NEDTUR
At jeg ikke fant passet mitt. Så i dag måtte jeg bestille et nytt, og det kostet 450 kroner. Penger jeg ikke hadde trengt å brukt om jeg ikke hadde rotet bort det forbanna passet!

UKENS CRAVING
Smågodt, høhøh! Spiste smågodt som en gal i helga. 


UKENS IRRITASJONSMOMENT
Fifty shades darker filmen. Haha, satt seriøst og irriterte meg som faen da jeg så filmen her en dag. Jeg ble bare sååå forbanna på Ana, hun snakka så rolig og dumt at det holdt på å klikke for meg. Lol.

 

UKENS LÅT

 

UKENS TANKE 
Jeg tenker litt på at jeg bør steppe up the instagram-game. Haha, men det hadde vært så gøy å blitt ordentlig god på instagram, slik at jeg kunne fått flere følgere. Med mange følgere så kan man jo fort tjene litt penger på instagram. Men da må man VIRKELIG steppe up gamet, for å si det mildt. Så jeg kommer nok ikke til å klare det. Man må ta dødsbrae bilder, og bildene må passe resten av feeden. Så det blir nok litt vanskelig, jeg er ikke så kreativ liksom. Men det hadde vært kult! En instagrammer, liksom. Hah! Og så må man ha et bra utseende og fin klesstil, noe jeg ikke har. Men det hadde vært en drøm å kunne tjent penger på instagram eller bloggen. 

 

UKENS INNKJØP

Denne t-skjorta og skjørtet fra Monki. Kjøpte det da jeg var i Trondheim på tordag. Digger begge plaggene!

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
”Bolle i magen’er det mest leste innlegget.

 


Nååå skal jeg se skam! Tenk at nå er det ferdig, buhu. I dag fikk jeg fikset meg nytt pass, så håper jeg det kommer i posten om ikke så alt for lenge. Det skulle bare ta 10-12 dager sa de på politistasjonen. Så da er det bare å glede seg til ferie! Når vi skulle gå inn der i dag, så løp Anders fordi det regnet, og så klarte han å vikle foten. Stakkaaars, haha! Han fikk så vondt at han ble helt blek, begynte å lure på om han hadde brukket noe. Men tror nok ikke det, foten er bare veldig hoven. Så i dag må jeg være tjeneren hans, siden han knapt klarer å gå. Lille klabben min♥♥ Haha.

eneste bloggeren som gjør jobben ordentlig

Det er noe som irriterer meg litt. Og det er bloggere som faktisk har bloggen sin som jobb, men blogger lite. Å skrive 1 innlegg om dagen eller annenhver dag er ikke særlig bra når dette er jobben deres! Veldig irriterende for de som er faste lesere. Som for eksempel Sophie Elise, synes hun har tapt seg med blogginga skikkelig det siste året. Det gjelder flere også. Hvordan tør de å kalle dette for jobben sin, når de overhodet ikke gjør den skikkelig? Jeg hadde blitt flau. Den eneste bloggeren som tar bloggen på alvor og som faktisk BRYR seg, er Caroline Berg Eriksen. Det merkes at hun virkelig setter seg ned og finner ut ting å blogge om, hun tar fine bilder, hun retter på skrivefeil, bloggere 2-3 ganger om dagen og hun tar jobben sin seriøst. Sånne blogger vil jeg lese, ihvertfall hvis det er dette de kaller jobben sin. Verste er når disse bloggerne skriver at de vet de har vært dårlig til å blogge i det siste, og sier de skal bli bedre, og så blir de bare enda verre. Dumt å gi faen i jobben sin.

 



Jeg har nettopp vasket kopper og kastet en dunke med klær til vask. Tenker å gå å ta litt sol etterhvert, denne kroppen trenger enda mer farge. Jeg har tatt litt sol i det siste, så jeg har fått bittelitt farge. Jeg bruker sånn solariumskrem i tillegg, og det funker skikkelig bra. Da får man farge mye fortere! Kunne seriøst aldri ha solt meg uten den, bortkastede penger for man blir ikke like brun. Det beste hadde jo vært om det var sol ute, slik at jeg bare kunne solt meg på verandaen. Men neida, sommeren kommer visst ikke i år. Lol. Har seriøst hatt regn i 100 år nå. 

I går kveld så letet jeg og Anders etter noe å se på, men fant ingenting som fristet. Så han sjekket om den nye sesongen av The walking dead hadde norsk tekst på popcorntime. Og det var det! OMG, YAY! Jeg er jo som sagt ikke så veldig god i engelsk, så jeg må ha tekst for å få med meg alt. Hvis jeg ikke har tekst blir jeg sittende å spørre hele tiden hva de sa, hva som skjedde osv, og det vet jeg Anders ikke setter så stor pris på. Haha! Teksten hang etter litt av og til, så måtte fikse det flere ganger. Heldigvis har jeg en kjæreste som får til sånt, så da var kvelden reddet. Satt å så walking dead i 4 timer eller noe, og vi skal se mer i dag. Herreguuuud starten på sesong 7 var helt syk, virkelig knallbra men også trist. Altså jeg får vondt i magen av å se på the walking dead, det skjer så mye sykt hele tiden. Virkelig verdens beste serie, uten tvil. Favorittserien!

black lips

Bare testet ut svarte lepper for bildenes skyld. Leppestiften sugde, var så klissete konsistens. Jeg kunne aldri gått slik, synes svart leppestift er utrolig stygt. Det kan være kult på bilder, men ikke til hverdags liksom. Hell naaaw! Jeg er veldig fornøyd med formen på øyenbrynene mine her. Jeg voksa jo bryna for litt over en måned siden, og nå har det begynt å vokse ut hår her og der igjen. Så nå må jeg spare ut bryna, og så vokse dem på nytt etterhvert. Jeg haaater når bryna ser ut som et helvete, føler meg så stygg i trynet da. Bryn har utrolig mye å si! For to år siden brukte jeg ikke noen produkter til bryna, og istedet for å nappe/vokse så bruke jeg bare å skjære dem(!!!!). Uff, så stygt det var. Formen på bryna var i tillegg helt feil, sykt at jeg ikke gjorde noe med det. Nå er jeg fornøyd med de, men akkurat nå begynner de å bli ganske messy igjen. Så gleder meg til å få fikset de igjen!
 



Jeg har nettopp sett ferdig fifty shades darker, og guuud for en teit film. Nei huff, denne filmen var ikke bra. Den første var helt grei, men denne var bare kjedelig. Dessuten irriterer jeg meg så sykt over Ana. Hun snakker så lavt og hun er bare generelt irriterende. Åååh får lyst til å slå henne, haha! Jeg synes det samme i boka også. Det blir så mye kliss-klass at jeg bare orker ikke. Virkelig ikke noe for meg.

Jeg ligger her stappmett på taco og godteri/potetgull, og jeg synes synd på kroppen min. Jeg blir sliten i kroppen av å spise godteri, blir helt tom for energi. Orker nesten ikke reise meg for å hente vann.

Egentlig er jeg ikke så veldig glad i taco lenger. Har spist taco ca hver helg i 20 år nå, så kanskje ikke så rart jeg er lei. Haha! Før var taco favorittmaten min, det er det IKKE nå for å si det sånn. Pizza og taco er to ting jeg er dritlei av. Anywayyys. Ser den har kommet ny sesong av orange is the new black, så tenker å se en episode av det. Jeg synes egentlig ikke serien er sånn superbra, men helt grei. Eller kanskje jeg heller skal se the Kardashians, haha. Det er ihvertfall bra underholdning, hehh!

2 idiotiske quotes

Real men love women
with curves & booty,
only dogs go for bones
Herregud, de som legger ut den her på facebook/insta osv, må være veldig lite reflektert? Dum og slem i tillegg. Så er det altså slik at tykke mennesker skal hylles og løftes frem, og tynne skal mobbes og sparkes ned? Hvordan i helvete kan voksne mennesker poste noe slikt. For ja, jeg har kun sett godt voksne mennesker legge ut denne. Det er ikke alle jenter som er født med masse former, noen er tynn av natur, som meg. Javel, så er jeg vel et beinrangel da. Takk for den! 


Neivel, så får du finne deg en såkalt ”badboy” da. Som alltid er utro og har ligget med alle i byen, som gjør dumme ting og som sikkert generelt er et fucka menneske uten empati/sympati. Hvorfor blir så mange jenter tiltrukket av idioter? De virker kanskje supersnille og er kjekke, men mange er noen kalde idioter. Jenter må lære seg å like SNILLE gutter, for snille gutter trenger så slettes ikke være kjedelige. Heller en snill gutt som behandler meg bra, enn en tosk som bare player meg, er høy på seg selv og driter i følelsene mine. Bad boys ain’t no cool! Snille gutter er kule gutter! 

Enig?


Jeg våkna for en times tid siden, og nå skal dra ræva opp av sofaen og gå til butikken. Jeg har lett som en gal etter passet mitt i dag, men det finner jeg såklart ikke. Det er søkk borte, faen altså!! Jaja, Anders må fornye sitt, så da får jeg vel bare bli med og bestille et nytt. Jeg er 100% sikker på at jeg hadde passet hjemme i den andre leiligheten vi bodde i, så mulig det forsvant når vi flyttet. Huff!

bolle i magen

Bokstavelig talt! Haha. Se på denne jævelen av en mage! Er skikkelig oppblåst. Spist litt for mye sjokoladeboller i dag, hehh. Spiste nettopp en svær middag også, jeg var så sykt sulten. Pulled pork med salat og chips ble det i dag, skikkelig helgemat. For endelig er det helg, woho! I helga har jeg planer om å gjøre ingenting, så det så. Skal bare se serier, film og lese tenker jeg. Blir ikke noe party denne helga heller, tenker å heller spare litt penger til vi skal på ferie. Helt sykt at juni snart er over, tida går alt for fort. Den 17. juli drar vi til Danmark, så det er jo ikke så lenge til nå. MEN, jeg tenkte å vise dere plaggene jeg kjøpte i går, så her er de! ↓

Begge plaggene er fra Monki. T-skjorta kosta 100kr og skjørter 250kr. Billig! Var sikker på at skjørtet skulle koste 400-500 kroner eller mer. Det satt perfekt, er så fornøyd med det! Fikk 10% avslag på det også ettersom jeg meldte meg inn i kundeklubben deres. T-skjorta synes jeg var så kul, så måtte bare ha den. Jeg har fått en greie for rødt og svart sammen, synes det er dødskult! 

Begynte såklart å regne når jeg skulle ta bilder ute, så da måtte jeg løpe inn. Det begynte å regne med stor R, for å si det sånn. Det haglet ned, og stakkars Suzie var ute. Hun kom til slutt løpende inn, haha. Hun hadde nok gjemt seg et eller annet sted, for pelsen hennes var ikke veldig våt. I dag er det mye liv i gatene her, det er sykkelløp i Levanger sentrum i dag. Så jeg satt å så litt på de fra verandaen istad. Jeg elskerrrr å bo såpass sentralt, jeg liker at det er litt liv irundt meg. Jeg bor 50 meter unna torget her, så når det er noe som skjer i Levanger, så hører vi alt. Er ihvertfall digg å bo så nærme alle utestedene, tar jo bare 2 minutter å gå dit.

Luffy elsker å være ute, men når det regner pleier han å sitte der å vente til det er over. Haha, søte Loffi. ♥♥

Anders sitter å spiller, som vanlig haha. Spillenerden min! 🙂 Etterpå skal jeg få med han på å se ‘fist fight’. En komedie som kom ut i 2017, men den funker heldigvis på popcorntime. Synes den virka bra. Noen som har sett den? Dere får ha en fin helg!

Trondheim og orion

Nå har jeg nettopp kommet inn døra. Har vært borte siden klokka 09, så nå var det godt å sette seg i sofaen! Var akkurat å spiste på Orion med Anders, mamma, søskene mine, mormor og morfar. Denne gangen var maten kjempegod! Sist gang ble jeg jo så skuffet, da var maten skikkelig rævva. Kokken hadde vel en dårlig dag da, haha. I morges dro jeg med toget til Trondheim med mamma og søskene mine, vi skulle til sykehuset for å ta en blodprøve. Mamma har jo fått vite at hun har en genfeil (lang qt-tid, søk opp om dere lurer, jeg orker ikke forklare) så derfor måtte vi søskene teste oss også. Det er 50/50 for at vi har det, men jeg krysser fingrene for at jeg/vi ikke har denne genfeilen også! Det er uansett ikke noe farlig hvis vi har det, man får jo medisiner for det. Det er bare det at man ikke bør f.eks trene hardt eller dykke, men det gjør ikke jeg uansett hehh. Etter å ha vært på sykehuset så hadde vi to og en halv time på å være i byen før toget gikk. Så da gikk vi litt i butikker, og jeg kjøpte meg en t-skjorte og et skjørt. Elsker virkelig skjørtet, skal vise i morgen! Kjøpte begge plaggene på monki. Har aldri syntes at monki har hatt noe spesielt fint før, men denne gangen fant jeg masse fint. Men kunne ikke shoppe for mye, vi skal jo til Danmark snart. Det har vært såå fint vær i dag, Trondheim er virkelig fin i dette været! Ville ikke hjem. Elsker Trondheim, favorittbyen min.

Nå skal jeg runde av her. Nå skal jeg slappe av, og så skal jeg få med meg Anders og se 'the 100' på netflix. Har kommet ny sesong, wohoo!

uken som gikk

– Uken som gikk –


AKKURAT NÅ
Jeg kom nettopp hjem fra Verdal. Har vært i bursdagsselskap hos Grete (dama til pappa), og etter det ble jeg med hjem til bestemor en tur. Koselig! Har vasket av sminken og renset trynet, og har hoppet inn i koseklærne. Etter dette skal jeg se en episode av skam som jeg enda ikke har sett. Er det bare jeg som synes denne sesongen var myyye dårligere enn de andre? Litt skuffet. Egentlig synes jeg de to første sesongene var best. Likte den sesongen som handlet om Noora også, men fikk egentlig litt klump i magen av den sesongen. Haha, var så mye rart som skjedde.

UKENS OPPTUR
At jeg fant så mange fine plagg til under 500-lappen på nettet. Nettshopping in my ♥. Finner alltid så mye mer på nettet, enn i vanlig butikker. Og så finner man alltid noe som alle andre ikke har, det er gøy. Det aller gøyeste er jo å vente til pakkene kommer i posten, man går liksom å gleder seg til hver dag og håper at noe har kommet. Det er nesten litt kjedelig når alt har kommet, da er det ikke noe å glede seg til mer. Hahah! Noen som kjenner seg igjen?

UKENS NEDTUR
Den dagen jeg var i så dårlig humør uten grunn. Og så på en lørdag da, da skal man jo være happyyy! Jeg har sjeldent slike dager, heldigvis. Dere vet de dagene når man våkner, og bare føler at humøret er på bunn? Alt er irriterende, man føler seg stygg og ingenting stemmer. Fuck slike dager.

UKENS CRAVING
Frukt! Jeg kjøper frukt hver dag, og for tiden går det mye i druer. Druene er så gode for tiden! Skikkelig sprø og saftig. Ellers craver jeg ordentlig norsk jordbær. DET er godt, det! Ser det har kommet til noen butikker, men jordbæra er jo svin dyr! 75 kroner betaler jeg ikke for en eske. Kommer ikke på tale.

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Alle katthårene som flyr i hele stua. Irriterende. I morgen må jeg støvsuge hele leiligheta skikkelig, og tørke støv og katthår. De røyter ikke så ille lenger da, heldigvis. 

 

UKENS LÅT

Jeg digger denne sangen så sykt! Elsker den. Kan legge meg ned og bare høre på den her, samtidig som den funker bra på fest. Denne må spilles høyt på skikkelig anlegg med god bass, da blir den helt rå. Digger denne typen musikk! Partymusikk som samtidig er litt chill, slik som denne.

 

UKENS TANKE 
Jeg tenker på hvor fort sommeren går. Nå er vi snart i juli! Mai og juni har gått så vanvittig fort, jeg skjønner ingenting. Plutselig er juli over også, og det går mot høst. Jeg ser på august som sommer og jeg da, det er jo alltid varmt da også. Men når august er ferdig, er sommeren over. Egentlig har vi ikke særlig mye sommer her i Norge, den varer jo bare i 3-4 måneder, og så vipps så er den over. I tillegg har vi så mye dårlig vær. Nei uff!

 


UKENS INNKJØP

Dette her, men det har jo ikke kommet i posten enda da. Skal vise dere bilder når jeg får alt i posten.

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
‘Langhelg’ er det mest leste innlegget.