plantet i sofaen

Hei! Jeg og Anders kom hjem nettopp etter en hel dag i konfirmasjon. Nå var det noooe godt å legge seg i sofaen! Har knipset noen bilder fra dagen, men de kommer heller i morgen. Har ikke ork til å dra frem pc'en nå, så nå blogger jeg bare fra mobilen. Er så sliten og trøtt!

Nå blir det bare en rolig kveld her, skal vel se serie eller en film etterpå tenker jeg. Resten av landet skal vel sikkert feste seg inn i mai i kveld, frister bittelitt selv men det blir NEI. Nå skal det slappes av. Ha en fin kveld!

vasking

Hallo! Nå er jeg i Verdal hos mamma. Kom hit rundt 10 i morges, jeg og mormor har vasket litt her. Nå er vi snart ferdige, pjuh! Vasking er ikke det artigste jeg gjør, kunne ALDRI ha jobbet som vaskedame. Hell no.

Nå slapper jeg bare av i sofaen. Drar hjem til Levanger i kveld igjen, men kommer tilbake imorgen igjen etter at jeg og Anders er ferdig på jobb. Vi skal jo i konfirmasjon til broren min på lørdag, derfor så natter vi over hos mamma.

Nå skal jeg gjøre ferdig det siste her. Vi sneikzz

slik kan du få flere følgere på instagram

Nå har jeg selv hatt instagram i 5 år faktisk! Jeg sletta den gamle istagrammen min i fjor, og jeg skjønner ikke hvorfor fordi på den hadde jeg over 400 følgere. Nå har jeg 240 ca, og det er jo ikke all verden i forhold til dem som har flere tusen. Men det er jo noen! Jeg synes det er gøy med nye følgere, og nå tenkte jeg å dele noen tips med dere som vil ha fler. Flere av tipsene under har ihvertfall funket for min del!

1. Lys, vinkel og bakgrunn
 Når du skal ta bilde av en ting, som f.eks av et par sko eller en veske, ta bildet i dagslys. Finn en ryddig plass i huset (eller ute for den del) med en fin og uforstyrrende bakgrunn. Et bilde av et par sko på middagsbordet med masse søl og rot i bakgrunnen er ikke særlig pent, og vil ikke se bra ut på bilder. Finn en plass med masse lys, fin bakgrunn og prøv deg litt frem så du finner en fin vinkel. 

2. Redigering
Rediger lys og eventuelt filter på bildene du legger ut. Et blast og kjedelig bilde kan fort se kjempefint ut med litt redigering! Instagram har masse fine filter og verktøy til redigering. Hvis ikke kan du jo også laste ned redigerings-apper, og prøve deg litt frem der. 

3. Vær aktiv
Legg ut ihvertfall 3 bilder i uka, minst. Og lik andre sine bilder! Det jeg bruker å gjøre om jeg kjeder meg, er å gå på hashtags og søke etter forskjellige tags der. For eksempel #fashion, så kommer det opp masse bilder under den kategorien. Så scroller jeg meg nedover og liker alle bildene jeg synes er fine. Om jeg orker så kan jeg like over hundre bilder til sammen, og da er det alltid noen som følger meg. I går for eksempel, da tok jeg meg en liten likerunde og fikk 8 nye følgere + mange som likte bildene mine.

4. Ha en oversiktlig bio
Skriv navnet ditt, hvor du er fra og hvor gammel du er. Prøv å ikke ha en rotete og uoversiktlig bio. Skriv gjerne litt mer også, hva du jobber med og så videre. Jeg liker ihvertfall å vite litt om personen jeg velger å følge.

5. Ikke legg ut for mye av det samme på rad
Ikke legg ut samme bilde flere ganger. For eksempel, du trenger ikke legge ut 5 bilder av maten din i 5 forskjellige vinkler. Det vil bare se rart ut i feeden din. Eller om du har tatt nye bilder av deg selv, så du trenger ikke legge ut alle 6 bildene som nesten ser helt like ut. Om dere skjønner hva jeg mener.

6. Bruk hashtags
Bruk hashtags som passer til bildet du legger ut. Legger du ut et bilde av natur, så bruker du hashtags som passer til det bildet. For eksempel #nature #forest osv. Da vil folk se bildene dine enklere, og du vil få flere likes!

7. Er det noe spesielt du er god til, del!
Er du interessert i mote og liker å mikse med klær, del gjerne outfit bilder! Jeg følger mange bare på grunn av stilen deres, da får jeg masse inspirasjon. Eller hvis du er flink med sminke, del tips og hvilken sminke du anbefaler. Eller om det er noe helt annet du er god til, enten det er baking eller foto, del bilder og tips. Da vil folk med samme interesse følge deg.

8. Ta selfies
Hehe, ja, ta selfies! Den som følger deg vil vite hvordan du ser ut. Slik er det ihvertfall for meg, jeg vil ikke følge noen jeg ikke vet hvordan ser ut. Man vil jo vite hvem man følger! Du trenger ikke dele femti selfies hver dag av deg selv, altså. Haha.. MÅ ikke være selfiequeen aka Kim Kardashian.

9. Ikke spam
2-3 bilder om dagen er mer enn nok. Egentlig er 1 bilde nok. MÅ ikke legge ut bilder hver dag heller, det gjør ihvertfall ikke jeg. Legger du ut 10++ bilder om dagen, vil dette bli sett på som spamming. Med mindre det er Kylie Jenner som spammer, det tror jeg ingen har i mot, hehe. Men ja, alt for mange bilder av samme person i loggen kan fort bli litt irriterende. Ihvertfall om det er kjedelige bilder.

10. Velg riktige bilder
Snap bilder typ passer ikke inn på instagram. På snapchat kan man fint dele det meste på mystoryen, det er ikke så nøye at det ser fint ut. Men på instagram er det litt viktigere med fine bilder om du vil få flere følgere. Ikke legg ut et kjedelig bilde av at du sitter å ser på hellstrøm rydder opp. Slikt kan du heller dele på snapchat. 

11. Sist men ikke minst, prøv så godt du kan på å ta fine bilder. Mørke, uklare og skurrete bilder ser ikke noe bra ut i feeden din, og virker ikke spesielt inspirerende. Lyse, klare bilder er det fineste! Du må ikke nødvendigvis ha et svindyrt speilreflekskamera for å ta fine bilder. Man kan fint ta brae bilder med mobilen. Men da er det viktig at det er bra lys, slik at bildene blir bra!

typisk meg

Jeg har skrevet ned noen punkter som er typisk meg. Tenkte det kunne være litt artig, så her er noen ting som er typisk meg! 

– Jeg kan klage over ting andre (mest bare til kjæresten) gjør feil eller som irriterer meg, men så kan jeg gjøre akkurat den samme feilen selv. Haha… Jeg er som regel ikke noe bedre selv!

– Jeg sier alltid at jeg ikke skal drikke meg så alt for full når jeg drikker alkohol, men ender alltid opp med å bli veldig i form. Hehehe. Men det er jo bare morsomt. Er jo ikke slik at jeg ligger på gulvet å spyr og ruller heller.

– Når jeg er på butikken sier jeg til meg selv at jeg ikke skal handle noe mer enn det jeg skal ha. Men ender ofte med å handle både det ene og det andre i tillegg. Det kan bli dyrt i lengden, ikke bra!

– Når jeg og kjæresten skal lete film, klager jeg alltid på filmtipsene han kommer med. Enten er det for mye action, eller så synes jeg filmene ser kjedelige ut. Så sutrer jeg meg til å få velge istedet. Så er filmene jeg velger aaalltid drit dårlig, haha! Og filmene Anders velger viser seg å være ganske bra. Det har skjedd så mange ganger.

– Når jeg skal legge meg kvelden før jeg skal på jobb, setter jeg på alarmen ca. en time før jeg må begynne å gå ut døren, slik at jeg rekker å spise og ordne meg osv. Jeg begynner klokken 10, og det tar ca. 25 minutter å gå dit jeg skal. Så da setter jeg alarmen til klokka halv 9. Når alarmen ringer er jeg så trøtt og setter på alarmen til klokka 09.40, og så 09.45 og så videre. Til slutt er klokka blitt 09, og jeg har bare en halvtime på å ordne meg før jeg må gå. Da rekker jeg ikke å spise, og må forte meg innom kiwi for å kjøpe meg en banan og noe lunsjmat. Rekker aldri å spise frokost og lage lunsj hjemme fordi jeg prioriterer søvn istedet. Haha! Kommer alltid tidsnok til jobb da, heldigvis. 

Det var noe! Noe du kjenner deg igjen i?

~~~

Nå har jeg nettopp spist middag, ble biff i dag. Jeg og kjæresten tenkte egentlig å spise laks i dag, men var utsolgt. Så da ble det biff, noe av det beste jeg kan få faktisk. Uansett.. Har nesten ikke fått slappet av noe i dag, så nå skal jeg gjøre det! Har vært på jobb til tre, kom hjem og vasket og ryddet litt, dro å møtte Anders på jobb klokka fem, så hjem å lage middag osv og NÅ kan jeg endelig sette meg ned for å se litt serier. Digg! Må si at det er godt å ha noe å gjøre om dagene igjen, selv om det bare er praksis og kun tre dager i uka. Trives godt på kid! Nå blir det serietitting, ha en fin kveld. 🙂

50 kg

Hallo! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra bursdagen til morfar, og nå ligger jeg i senga med Anders. Vi tok med senga på stua på lørdagen, og har enda ikke flyttet den tilbake, haha. Vi skal straks se paradise. Ble såå glad da Sandra gikk ut på torsdag, hipphurra haha.

Til overskriften! Jeg veide meg i dag, og for første gang veier jeg 50kg!! Håper det holder seg sånn. Vil enda opp minst 5 kilo til, men det vil nok ta litt tid. Litt av et luksusproblem jeg har egentlig, ofte er det jo sånn at folk vil ned i vekt. Vel, ikke for meg! Enn å at det skulle være så vanskelig å gå opp i vekt, da. Men sånn sett så er jeg jo faktisk ganske heldig.

Men nå maser Anders om å se paradise her, så får nesten legge vekk mobilen (blogger fra den nå) før han kommer å tar den, hehehe! Han kalte meg nettopp telefonnerd 🙁

filmanbefaling

Hei! Det føles ikke som det er søndag i dag, føles bare som en helt vanlig dag. Har vel noe med at jeg ikke var ute i går. Deilig å ikke være fyllesyk i dag da, hehe! Her skjer det ikke så mye ihvertfall, Anders spiller og jeg ser serier, og blogger. Har nettopp spist verdens kjedeligste middag, nemlig tomatsuppe. Tomatsuppe med kjøttboller i rettere sagt. Jeg likte det sist vi spiste det, men nå liker jeg plutselig ikke kjøttboller lenger. Haha! Synes det smaker litt rart. Mista matlysten helt av de bollene, lol. 

Jeg tenkte å tipse om en bra film jeg og Anders så i går. Southpaw heter den, og den finnes på blandt annet tv2 sumo. Den anbefales!

~~~

Jeg har fri i morgen, det er så godt å tenke på. Jeg liker ikke å jobbe på mandager, av en eller annen grunn. Skal på bursdag til morfaren min på kvelden, så da drar jeg en tur til Verdal. 
Anywaysss, prøvde litt sommerklær i dag, og klipset noen bilder med det samme. 

Kjolen er fra bikbok og jakken fra cubus. Gleder meg til å kunne gå i sommerklær igjen! Akkurat nå ser det ikke så veldig lyst ut på den biten enda, det snør faktisk ute. Ja, SNØR! Og hagler. Plutselig blir det litt sol igjen, og etter ti minutter snør det igjen. Ustabilt vær kan man si. Jaja, det blir vel sommer snart og.

Haha dere skulle sett Luffy tidligere i dag. ↓

Han mjauet som en gal fordi han ville ut, så jeg slapp han ut. Rundt er kvarter etterpå står han utenfor soveroms vinduet og mjauer igjen, og ville inn. Åpna vinduet og skulle knipse noen bilder før jeg slapp han inn, men han var så desperat etter å få inn at han hoppa fra trappa og inn viduet. Vinduet var jo bare bittelitt åpent, men han pressa seg inn. Hahah, rare dyret. Han er ikke så glad i å være ute, spesielt ikke på dagen. Når det blir mørkt er han ute mye lenger. Han går aldri noe langt, og sitter for det meste bare på trappa. Trodde katter elsket å være ute jeg?! Nemi elsket det ihvertfall, og var masse ute. Luffy er en rar pusekatt, haha..

verdens største silliser

Hahaha, fyfaen! Er det her seriøst? Kan noen synes det her er fint, for real? Omg, haha! Fant bildene på facebook, og måtte bare vise noen av dem. Ser ut som de har stappa to fotballer inni der liksom. Hver sin smak da, lol.

Nå skal jeg legge meg, klokka er jo snart 4! Har bare tatt det rolig i kveld, har sett film. Husker ikke hva den heter, men tipser om den i morgen, den var veldig bra! Nå er det natta her.

plutselig var uka snart over

Plutselig var det helg igjen! Denne uka har fått så fort synes jeg, synes ikke det er lenge siden det var helg. Denne helga skal jeg være rolig, har ikke råd til å drikke. Litt kjedelig, men sånn er det. Anders sitter å spiller nå, og jeg sitter egentlig bare å ser på, haha. Han har kjøpt seg Ratchet og Clank, noen som husker det spillet? Lillebroren min hadde det spillet en gang i tiden, så husker jeg brukte å spille det litt.

Anywaysss. Vet ikke helt hva jeg skal finne på i helga, blir sikkert bare å kjede seg heheh. Ut å ta litt bilder, kanskje. Jeg og Anders skal ihvertfall se en film eller serie nå. Dere får ha en fin helg! 

Slenger med noen bilder som ble tatt for akkurat et år siden, da jeg ikke har noen andre å dele. Her hadde jeg mye kortere hår! På en måte savner jeg det litt, er så behagelig med kort hår. Men langt er uansett finere, så da blir det å spare til langt.

falske rykter

Jeg fikk inspirasjon fra en annen blogger om å lage et innlegg om falske rykter som har gått om meg. Det er jo ikke så veldig mange, men ingen kan man ikke komme unna med, ihvertfall ikke når man bor i en så liten by (eller bodde, bor ikke i Verdal nå lenger) som meg. På den tiden jeg gikk på skole i Verdal, gikk det sykt mange rare rykter om veldig mange. Litt artig er det jo hva folk kan finne på å lage rykter om, så her en noen om meg! ↓

1. Jeg fikk høre av noen at de hadde hørt jeg kledde meg kliss naken på en fest. Dette var 1 året på videregående, så da var jeg 16 år. Jeg var på en hjemmefest, og på denne festen var det en jente som var så full at hun kledde av seg midt i stua. Det var sikkert tjue andre folk på denne festen. Herregud, haha! Stakkars jente. Uansett, vil tro det er her noen folk muligens misforsto, og trodde denne jenta var meg…? Vi ligna jo ikke, så ikke vet jeg! Jeg har ihvertfall aldri kledd meg kliss naken på fest! Lol..

2. Ei jente hadde fått hørt at jeg solgte meg(!!!) til eksen hennes. Han hadde altså betalt meg for å ha sex med han, og denne jenta sa ifra til min daværende kjæreste. Ikke visste jeg hvem denne fyren og jenta var, men solgte meg til han, ja det gjorde jeg! Altså, er det mulig. Hvorfor finne på noe sånt? Dette var også når jeg gikk på videregående. 

3. Jeg hadde visst meldt meg inn i en datingside eller hva det var, og skrevet til folk på skolen(?). Det hadde jeg altså ikke, har heller aldri vært med i noen datingside. Dette var også da jeg gikk på videregående.

Ja, det var det. Ihvertfall de jeg vet om, hehe. Så om du har hørt noen av de over om meg, så vet dere ihvertfall at det ikke er sant! Haha, synes sånne innlegg er litt morsom jeg. Har noen spredt falske rykter om deg før?


3 år gammelt bilde, omg hva feilet det bryna mine?<,3

shoes

Tenkte å vise dere ordentlige bilder av skoene jeg bestilte fra asos, så her er de! 

Fine, eller hva? Helt greie fin sko, som jeg kaller det. Det kom toll på 230kr på de, så til sammen ble det vel ca 600kr. Blir det alltid toll når man bestiller fra utenlanske nettsider, eller er det bare tilfeldig? Uansett, viser dere like gjerne to andre innkjøp fra den siste tiden i mens jeg holder på her, så her er dem og.

Veske fra kappahl (eller så var det lindex, husker ikke helt) og kosta ikke mye. Husker ikke prisen, men var ganske billig. Veldig fin, da! Greit å ha en liten veske som rommer mobiltelefonen og slike småting, om jeg ikke orker å ha med en større veske. Kjøpte denne for en stund siden, men har ikke vist bilder av den enda. Tror jeg ikke..?

Kjole fra bikbok.  Denne kjøpte jeg for noen dager siden, og denne skal jeg bruke i konfirmasjonen til broren min. Hadde egentlig lyst på den i grå farge, men den hadde de ikke i størrelsen min. Jeg orka ikke å prøve denne ettersom jeg regna med den passa, så når jeg prøvde den hjemme var den liiiitt for stor rundt midja. Bahh! Får bruke et tynt belte rundt midja eller noe. Livet som skjelett, haha huff. 

Yes, det var noen av mine innkjøp fra den siste tiden. Nå er jeg nesten blakk, etter å ha ført over min del av husleia til Anders. Kan ikke jeg bare plutselig bli toppblogger og tjene tusenvis i uka?<333 Haha! Tror ikke dem fatter i huet sitt hvor heldig dem er som tjener fete summer på en forbaska blogg. 
Jaja. Kom nesten nettopp hjem, jeg og Anders. Vi har vært hos faren hans på besøk, og spist taco. 🙂 Nå sitter Anders og spiller, og jeg skal finne meg en serie å se på tror jeg. Serien The 100 har nettopp kommet ut med sesong 2, yeyy! Vi har sett sesong 1, og jeg trodde ikke sesong 2 kom ut på leeenge. Plutselig sa Anders at sesong 2 hadde kommet på netflix, så da ble jeg glad! Den serien anbefales for de som liker at det skjer mye. Jeg og Anders hadde egentlig lyst til å dra på kino i kveld og se Jungenboken (jungelbukken som jeg HELE LIVET har trodd at den het???!!) men har egentlig ikke råd, så da får vi se når han får lønn heller. 


♥♥♥ tror aldri jeg har lagt ut bilde av kjæresten før? Hehe