scorpion crop-top

Fikke denne kule toppen i posten i går. Synes det var kult med de to skorpionene på! Jeg kjøpte den fra aliexpress til litt over 100kr. Den er egentlig fra o-mighty.com, men der kostet den nesten 500kr med frakt. Så jeg søkte litt rundt og fant den på aliexpress istedet, gratis frakt var det også. Vet ikke om det er en kopi, men stoffet kjennes nå bra ut.

Nå skal jeg fikse ferdig litt ting her hjemme, og så drar jeg og Anders snart på fjellet. Han slutter klokken 15, så drar rett etter det til hytta. Det er mormor og morfar som har hytte, hele gjengen er der nå. Jeg og Anders fikk omsider ordner oss ski til slutt, herregud for et stress det var. Jeg tenkte å låne ski fra bua her i Levanger, men de var så klart tom for ski. Det burde jeg jo ha skjønt nå som det er påske og de fleste skal på fjellet. Så da måtte vi låne ski, og så måtte vi finne skisko, og deretter staver. Haha, men det ordnet seg til slutt! Orker liksom ikke kjøpe ski og alt bare for at vi skal på hytta en dag i året heller liksom, det er jo så sykt dyrt også.

Sekken er pakket med godteri og appelsiner! Vi blir bare til i morgen, for da skal vi på besøk til faren til Anders på kvelden, og jeg skal jobbe dagen etter. Jeg synes uansett 1-2 dager holder på fjellet for å være ærlig, jeg er ikke sååå glad i å være på hytta heller. Men en dag eller to er koselig! Nå skal jeg straks ta toget til Verdal, skal hente skiene der hjemme hos mamma, og så kjører pappa oss til vulusjønen. Det tar ca 30 minutter å gå til hytta, eller mindre også kanskje. Så noe lang skitur blir det ikke. Skal ta med kameraet og knipse litt bilder, er jo såå fint vær i dag også. Sola skinner som bare det og er ikke en eneste sky på himmelen, perfekt! Nå må jeg dra, dere får ha en fin påske! ♥

20 spørsmål

Favoritt brus? Cola vil nok alltid bli favoritten, men blir jo liiitt lei av og til også. Etter cola kommer mozell, elsker mozell!

Har du noe gjeld? Nei, ingenting.

Lite eller stort hus? Jeg vil ha et lite hus eller leilighet. Eller ikke sånn kjempelite, men et passe stort et. Jeg trives ikke i store hus, synes ikke det blir noe hjemmekoselig. Dessuten blir jeg husredd i store hus, som gjør at jeg ikke tør å være hjemme alene på kveldene for eksempel. Haha! Så noe stort hus eller leilighet blir det aldri på meg.

 

Noen gang tullet med at du er gravid? Haha ja, har tullet med det til Anders noen ganger. Men ikke noe seriøs tulling liksom, har sagt at jeg tullet etter sånn ett minutt bare. Når jeg tenker meg om så synes jeg egentlig ikke dette er noe å tulle med, for ofte et det slik at menn ikke har noe de skulle ha sagt i en slik situasjon. Kvinner kan være veldig sånn «min kropp, jeg bestemmer». Tenk hvor forferdelig det må være for gutten å bli tullet med noe sånt, om han ikke har lyst på barn enda. Det er ofte slik at gutter/menn bokstaveligtalt blir tvunget til å bli far. Herregud jeg er så glad jeg er jente som slipper å bekymre meg for det! Tenk å ha ligget med en jente og så får du høre en måned etterpå at hun et gravid, og skal beholde selv om gutten absolutt ikke vil. Hadde det vært meg, hadde jeg blitt knust. ALDRI I VERDEN om jeg hadde beholdt et barn om den andre parten ikke hadde hatt lyst. Det er rett og slett slemt, det synes jeg faktisk.

Hvor gammel er du? Jeg er 24 år, blir 25 i sommer. Herreguuud, 25 år liksom, det føles så mye. Vil ikke bli eldre, får nesten litt panikk! 🙁

Favoritt feriested? Jeg har egentlig ikke noe favoritt feriested. Alle stedene jeg har reist til har liksom ikke blitt noen favoritt. Jeg kan tenke meg at maldivene hadde vært perfekt for meg, som elsker sol, lyseblått hav, palmer og hvit strand. Ååååh, jaaa takk!

Har du noen gang kuttet deg? Ja, det har jeg faktisk. Det er mange år siden, og jeg har aldri kuttet meg så dypt at jeg har fått arr. Heldigvis. Jeg kuttet meg for å straffe meg selv husker jeg, uten at jeg helt vet hvorfor.

Vondeste du har opplevd fysisk? Jeg vet faktisk ikke helt, jeg har aldri skadet meg sånn skikkelig liksom. Det vondeste må vel kanskje være alle de gangene jeg har kjørt kneet inn i forskjellige bordkanter. Haha, shit det er så vondt!

Hva er du minst fornøyd med utseendemessig, og hva er du mest fornøyd med? Jeg er vel kanskje minst fornøyd med ansiktsformen, mest kjeven. Jeg er mest fornøyd med leppene mine. Som er fikset på, haha..

Kan du beskrive klesstilen din? Jeg er veldig glad i svart, så jeg går mye i svarte klær. Ellers har jeg ikke noen spesiell stil egentlig, men vil nok beskrive stilen min som ungdommelig. Kjerringklær med masse mønster og farger er jeg ikke noe glad i.

Har du noen gang operert? Ja, når jeg opererte inn silikon i brystene. Ellers har jeg aldri operert nei.

Hvem betyr aller mest for deg? Det er helt klart Anders, han betyr hele verden for meg. Jeg lurer veldig på hva jeg hadde gjort i dag om jeg ikke hadde møtt Anders. Det er rart å tenke på!

Idun eller Heinz ketchup? Heinz såklaaaart! Idun er æsj. Når jeg kommer på restaurant og ser at de kun har Idun, da blir jeg litt sånn… er du serr? 

Friske, ekte blomster eller falske? Ekte blomster er fint, men de dør jo så fort. Så jeg foretrekker falske. 

Hva er det flaueste du har opplevd? Det må være da OB-tråden hang utenfor bikinitrusa i syden for mange år siden. Jeg la ikke merke til det selv, helt til mamma kom å sa ifra. Det var EN MANN som sa ifra til henne, om at hun måtte si det til meg. Guuud, så flaut, hadde lyst til å ta selvmord etterpå.

Er du interessert i kjendiser? Nei, eller til en viss grad. Jeg ser jo på realityprogrammer og slikt av forskjellige kjendiser, men det er det. Jeg gidder aldri å lese om kjendiser i blader eller på nettet for eksempel, for det som står der må man ta med en klype salt. Det er mange ganger jeg har lest forskjellig sladder om kjendiser, og så ser jeg på realityserien deres at det ikke er slik som det står skrevet i det hele tatt. 

Favoritt tv-serie? Game of thrones, helt klart! Jeg trodde ikke jeg skulle like den sååå godt, men det var en slik type serie som jeg bare elsker. Jeg så alle sesongene på under 3 uker i sommer, det var gøy!

Hvilken jobb hadde du aldri taklet? En jobb i kloakken, haha? Ellers så kunne jeg aldri jobbet tett på mennesker, som for eksempel i barnehage eller på sykehjem. Jeg liker ikke å måtte røre andre mennesker, jeg MÅ ha minst 1 meter avstand haha. Det er ikke tull. Dessuten hadde jeg ikke taklet å byttet bleier eller tørke opp spy om noen hadde spydd, er supersensitiv på sånt.

Hva er det skumleste du har opplevd? Det aller skumleste jeg har opplevd er da lillebroren min falt ned fra stellebordet som baby. Gulvet var steinhardt, og jeg husker han gråt noe enormt. Han besvimte rett foran øynene mine, og vi trodde han døde. Mamma og pappa kjørte i all hast til sykehuset, imens jeg ble hjemme med han andre lillebroren min. Det var helt forferdelig, for jeg trodde at broren min var død. Får en klump i halsen når jeg skriver dette, for det var virkelig det skumleste jeg har opplevd. Det gikk heldigvis bra med lillebroren min, han fikk bare en liten hjernerystelse. Huff!

Om du bare kunne hatt en kanal på tv’en, hvilken ville det blitt da? Hmm, det ville nok blitt TV2. 

 



Nå venter jeg bare på at Anders skal komme hjem fra jobb, og så skal vi se paradise. Skal lage meg et par pølser først, spiste 3 istad men er allerede sulten igjen. Det sultes på meg i dag, haha! 



Loffen min♥ Haha se på Suzie, ser bare rart på oss.

pensjonistparet

Hallo! Nå har jeg nettopp spist chili con carne og sett på Tangerudbakken. Den serien er så koselig! I dag har jeg egentlig gjort ingenting, bare vært her hjemme. Har sett et par episoder av Black Mirror, det er en serie som har en ny handling for hver episode. Det er altså ikke noe fortsettelse fra forrige episode om du skjønner. Jeg likte første episode, men den andre synes jeg var kjedelig. Serien har fått hele 8,9 på IMDB, så regner med at ikke alle episodene er like kjedelige. Uansett, i dag sto jeg opp klokken 14. Jeg og Anders var så sykt trøtt at vi gikk og la oss klokken 22 i går kveld. Så jeg har altså sovet over 15 timer i natt, og jeg var fortsatt stup trøtt da jeg sto opp i dag. Helt sykt at det går an, haha! Det var skikkelig godt, da. Å sove er det beste jeg vet♥ Følte vi var to pensjonister da vi gikk å la oss så tidlig i går, på en lørdag. Haha!

Dette bildet er ikke fra i dag, haha.. Nå sitter jeg her nydusjet med håret til alle kanter. På leppene på dette bildet har jeg på en leppestift fra MAC som heter Velvet Teddy. Den er så fiiin! Jeg kjøpte den i sommer, og har egentlig ikke brukt den særlig mye. Da jeg prøvde den på hjemme så synes jeg den ble litt for glinsete. Det er nok fordi jeg var vant med liquid leppestifter som tørker på leppene. Det gjør ikke denne, men nå elsker jeg den. Fargen er så fin, jeg klarer ikke helt å beskrive den, men den er litt nude, rosa, brun-ish. Jeg har lenge tenkt å lage et innlegg om mine favoritt leppestifter, men har enda ikke blitt noe av. Tenkte å gjøre det i dag, men så sov jeg for lenge, haha. Må ha perfekt dagslys for at fargene skal se mest mulig lik seg selv på bildene. Dere som blogger skjønner, haha! Bra lys er så viktig for at bildene skal bli bra. 

Nå skal jeg lese litt blogger og se noen youtube-videoer før Neste sommer og Helt perfekt starter. Dere får ha en fin søndagskveld!

ikke helg helt enda

Hallo! Nå har Anders lagt seg, og jeg sitter igjen oppe. Vi begge skal på jobb i morgen, så her er det ikke helg helt enda. Anders starter på jobb klokken 06, så han på opp 05. Da hadde jeg døøøødd, for herregud det er tidlig. Det er jo natt enda, da. Jeg skal også åpne butikken i morgen, men jeg jobber jo på kjøpesenter og det åpner ikke før 10. Det er chill, det! Blir bare en kort jobbuke neste uke, og så er det påske. Shit, tiden flyr! Synes ikke det er lenge siden det var påske liksom. På skjærtorsdag og langfredag er jeg og Anders på hytta. Vi drar hjem igjen på fredag da, jeg skal jobbe på lørdagen. Så er det noen dager fri igjen. På lørdag er det jo påskeaften, så da blir det nok litt festing tenker jeg.

Nå skal jeg se litt på youtube-videoer av Nikkietutorials. Jeg ser så og si aldri videoer på youtube, det er ikke helt min greie, men Nikkie eeelsker jeg! Digger personligheten, og så er hun jo helt rå på sminke. Herregud så flink hun er! Har lært meg en god del fra henne når det kommer til sminke og teknikker. Jeg ser aldri på sminkevideoer ellers, kun på hennes. Så jeg vil faktisk si det er takket være henne at jeg har blitt flinkere til å sminke meg de siste 2-3 årene.
 

what to dooo now

Jeg har akkurat sett ferdig siste episode av Bates Motel. Noooo, what to do now? Ser sesong 5 allerede er i gang, så tenker å se alle episodene når sesongen er ferdig en gang i april. Bates Motel er bare sååå bra, og sesong 4 var den beste sesongen synes jeg. Skikkelig spennende og bra! Det som skjedde på slutten var helt uforventet, herregud haha! Sesong 5 er den siste sesongen, nesten litt trist. 🙁 Nei shit altså, denne serien MÅ dere bare se! Dessuten elsker jeg han som spiller Norman, han er så flink skuespiller!

Nå har jeg akkurat vasket av sminken, og skal straks lage meg en brødskive med nugatti. Jeg har gått lei av kjøttpålegg, så vet da søren hva jeg skal spise på brødskiva. Jeg har egentlig aldri vært noe glad i brødskive, og det er heller ikke noe pålegg jeg er spesielt glad i. Jeg synes brødskrive er så kjedelig at jeg egentlig driter i hva jeg har på, bruker som regel bare å kaste på litt smør og salami. Jeg synes det er veldig vanskelig å vite hva jeg skal spise til mellom måltid/kveldsmat siden jeg ikke er så glad i brødskive eller rundstykker. Kanskje jeg burde bake noen boller. Boller med brunost på♥♥ Omg ja, jeg må definitivt bake boller en dag.

Nå skal jeg se en episode av Petter uteligger som gikk tidligere i kveld på tv!

blokkert på instagram

Malin Veie Austad sitt bilde.

Whaaat, fikk denne meldingen opp på instagram nettopp! Jeg satt og scrollet i feeden min og likte bilder, og da fikk jeg plutselig melding om at jeg er midlertidig blokkert. Vet ikke helt hvorfor, men ser ut til at de mener jeg likte bilder for fort? Haha, ja vel? Er det ikke lov heller nå. Jeg blar alltid raskt i feeden min og liker så og si alt av bilder. Så sykt irriterende, hvor lenge varer denne blokkeringa liksom? Faen altså. Jaja!

Jeg er hos mamma nå, kom hit i går og har sovet over. Blir her til i kveld, så drar jeg hjem igjen. Snart blir det middag her, det blir noe kremsuppe som mamma holder på å lager. Det har jeg aldri smakt før, så det blir spennende.

Så sykt at jeg farget håret for en uke siden bare, man kan jo se etterveksten enda! Er det mulig, hvordan kan de i det hele tatt selge denne dritt hårfargen på butikken. Bah, får vel farge det til frisør senere allikevel da.



Var en tur hos bestemor før jeg dro til mamma i går, og der fikk jeg vaffel. Dette er seriøst verdens beste vaffel! Spiste så mye at jeg måtte kneppe opp buksa etterpå, hahah!

Forresten, er det noen som vet hvorfor man ikke får lastet opp flere bilder samtidig? Må laste opp et og et bilde, så irriterende!

bilder fra min instagram

nye og gamle bilder fra min instagram 


Favoritt ryggsekken min, kjøpte den for noen år siden på HM ♥ Snapp, den ene katten til mamma ♥ Flowersss


Det første bildet jeg tok av Nemi, den døde katten vår ♥ Vafler, yummi! ♥ 17.mai


Regndag ♥ Et bilde fra Høvringen ♥ Hvit hest, nesten litt spøkelsesaktig


Makeuuup! ♥ En rosa dusk, slike dusker er så fint på vesker ♥ Et bilde av en trapp, synes bildet ble litt kult


Meg og Luffy for et par år siden ♥ Kakao med krem, mmm! ♥ Tivoli!


Et bilde jeg tok av Anders. Synes han var så kjekk på dette bildet! ♥ Lilla roser, eller er det roser? Fine iallefall! ♥ Luffy som liten kattunge


Ute hos bestemor om sommeren, så fint og fargerikt ♥ Fine blomster ♥ Solings
 


Anders ♥ Favorittbildet! Det er et lerretbilde fra kremmerhuset, elsker det ♥ Enda mer blomster, sommeren er så fin


Pynte englevinger. Husker jeg kjøpte den fra ebay, haha! ♥ Snipp ♥ Mejj, digger bodyen!


Et bilde fra Ribe i Danmark, så idyllisk ♥ Enda et bilde fra Danmark ♥ Meg og Anders i sommer


Sykeste frokosten! Beste frokosten jeg har spist ever ♥ Nuss-nuss ♥ Bilde fra Danmark


Rare Luffy! ♥ Her ser jeg faktisk litt brun ut, men det er bare filteret som gjør det. Er blek asfuck nå ♥ Nye favorittbikinien

uken som gikk

 Uken som gikk 


AKKURAT NÅ
Akkurat nå ligger jeg i sofaen og ser på at Anders lager mat, og skriver dette innlegget selvfølgelig. Jeg ba på mine knær om han kunne lage maten i dag, jeg hadde så lite lyst. Jeg får ta oppvasken heller! Er så glad for at jeg har en kjæreste som faktisk kan og gidder å lage mat, så snill!♥ Det verste jeg vet er sånne menn som mener det er kvinners oppgave å stå på kjøkkenet. 

UKENS OPPTUR
At jeg har vasket leiligheten. Det eeer så gidd å faktisk starte å vaske, men føles så utrolig digg når jeg er ferdig og det lukter grønnsåpe i hele leiligheten. Så det må vel bli ukens opptur, at vasken er overstått. Haha…

UKENS NEDTUR
Det kom en strømregning på over 1000kr, det er egentlig ikke SÅ ille, men fortsatt kjedelig. Herregud så lei jeg er av strømregninger, nå må det kjapt bli sommer slik at det blir litt billigere å leve, haha. Jeg gidder ikke å fryse, så ovnene står på for fullt her. I dag merker jeg at det er ganske kaldt her inne, så må vel skru opp varmen enda mer.

UKENS CRAVING
Akkurat nå craver jeg pavlovakake. Ååå, kan noen bake til meg?:-))))

UKENS IRRITASJONSMOMENT
Suzie kan være skikkelig masete til tider. I morges for eksempel sto hun utenfor soveromsvinduet og ville inn. Anders hørte henne ikke for han satt på stua og spilte med headset på, så jeg stod opp for å slippe henne inn. To minutter etterpå ville hun plutselig ut igjen, og sto og skrapte og mjauet utenfor soveromsdøra. Jeg ble så irritert at jeg brølte til henne slik at hun til slutt stoppet. Ellers så kvesser hun klørne på listene her hjemme, enda jeg har prøvd å lært henne at det ikke er lov i et halvt år nå. Det at hun kvesser klørne på listene er jo absolutt ikke bra, siden vi bare leier denne leiligheten. Skal kjøpe en sprayflaske og spraye vann på henne hver gang hun gjør det, det funker jo ikke å si ifra. Luffy gjør aldri slikt, og bruker alltid klorestativet sitt. Men Suzie er for dum rett og slett, haha.
 

UKENS LÅT

Har begynt å høre masse på denne sangen igjen, den er så bra! 

UKENS INNKJØP

Ukens innkjøp er en utebukse og en bikini fra shein.com. Bikinien er så fiiin!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
”Det gledes” er det mest leste innlegget.

feeling fresh

Nå har jeg nettopp dusjet, barbert meg, smørt meg inn i bodylotion, kuret håret, renset huden for døde hudceller, tatt på ansiktsmaske og lakkert neglene. Ah, føler meg skikkelig fresh nå altså! Hehe! Jeg må ha noen slike dager i blandt der jeg bare tar skikkelig hånd om hud og hår. Det er viktig! Huden i ansiktet føles silkemyk nå, digg. Nå er jeg tom for ansiktsgelen som fjerner døde hudceller, så må kjøpe en ny asap. Herregud så bra den er, kan virkelig ikke leve uten den. Ansiktet er mykt og glatt i flere dager etterpå.

Ser jeg har sølet litt med neglelakken. :):):) Jeg har egentlig lyst til å legge fakenegler, men jeg vet ikke om jeg kommer til å like det. Det ser så ubehagelig ut å ha uekte negler på, ihvertfall hvis de er veldig lang. Skjønner ikke at folk klarer. Hvordan i helvete tørker man seg i ræva uten å kløne opp rævhullet, eller ta inn en tampong? Haha! Alle disse problemene, assss. På snakk om neglelakk, en gang så jeg på et program der ei dame var avhengig av å spise neglelakk. Haha, det er det sykeste jeg har sett. Hun spiste seriøst neglelakk, selv om alle i rundt henne sa at hun kunne dø om hun fortsatte. Hun klarte bare ikke å stoppe. Huff, æsj!

Skikkelig drittvær ute i dag, men da er det ekstra koselig å være inne! Nå skal jeg og Anders lage middag, blir betasuppe i dag. Eller grønnsakssuppe, kall det hva du vil. Hva er egentlig forskjellen?

fakta om meg

– Jeg kan være veldig distre og surrete. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært på butikken og handlet f.eks feil sort av noe jeg skal ha, handlet noe uten å sett på datoen osv. Haha, må fortelle en litt morsom ting som skjedde her en dag. Jeg var på besøk til Ivan og vi skulle se film. Han har ikke sånn at han får netflix på tv’en eller HDMI kabel, så derfor måtte han leie en via altibox. Vi fant en film som virket spennende, så jeg søkte den opp på IMDB for å se hva den hadde fått. Den hadde fått 7,4 som er ganske bra, så da ble det så han leide den. Allerede de første minuttene av filmen syntes vi begge den så veldig dårlig ut og skjønte ingenting. Jeg søkte den opp på nytt, og da hadde jeg skrevet feil, jeg hadde sett på en film som het omtrent det samme. Denne filmen som vi hadde leid hadde altså fått 3,4, noe som et driiit dårlig. Filmen handlet seriøst om bigfoot, yeey kjempebra. Dette hadde stakkars Ivan betalt for, så vi måtte nesten bare se den. Anders holdt på å le seg ihjel da jeg fortalte han om det, haha! Dette er så typisk meg.
 

– Jeg er ikke så glad i ost. Altså jeg spiser jo ost på pizza og slikt, men jeg vil helst ikke ha masse ekstra ost på. Jeg skjønner ikke hvorfor så mange elsker ost, det er jo ikke såå godt?! Kunne aldri snavlet det liksom, KUN babybells! Babybells er jo faktisk heaven.♥
 

– Jeg hater strenge folk. Klarer ikke å ta mennesker med en streng tone seriøst. Si ifra om ting på en fin måte, og jeg får mye mer respekt for deg.

– Etter cola så er mozell favoritt brusen min.

– Jeg tør ikke å dykke under vann.

– Av og til kan jeg få føling etter å ha reagert på noe jeg har spist, det kalles reaktiv hypoglykemi. Har hatt det så lenge jeg kan huske, men opplever det heldigvis svært sjeldent. Da begynner jeg å kaldsvette og blir helt skjelven, og må ha i meg noe mat med en gang. Blir helt gal etter mat faktisk, jeg må spise raskt for å få opp blodsukkeret, fordi det er veldig lavt. Jeg har faktisk aldri vært til legen på grunn av dette, jeg har bare funnet ut av det selv. Det er uansett ikke noe farlig.

– Jeg trives best hjemme. Borte bra, men hjemme best!

– Jeg elsker duftlys, bodylotion etc som lukter som kokosnøtt.