hvorfor er folk på kvinneguiden så slemme

Haha, åh. Er det noe som irriterer meg, så er det folk på kvinneguiden. Hvis jeg lurer på noe, så pleier jeg å stille spørsmål der, for da får jeg som regel svar med en gang. Men det er alltid noen bedrevitere som skal kommentere negativt. Alltid noe å klage på. ALLTID. Jeg var nyskjerrig på om det gikk ann å kjøpe sofa på avbetaling hos bohus, ikke for jeg har tenkt å kjøpe på avbetaling altså, men ville bare vite. Jeg skrev at jeg hadde lyst på en sofa til 17k fra bohus, og lurte på hvor mye jeg kunne betalt på avbetaling + renter i måneden, siden jeg synes det er så kjedelig å spare. Da virka det som folk ble sure (wtf?) og skrev at hvis jeg ikke klarer å spare, så kan jeg bare drite i å ta avbetaling. Og at jeg var dum osv. Ok slapp av bitch, det var bare et spørsmål! Daaamn, så sure kjerringene på kvinneguiden er! Var noen som var snille å svarte meg ordentlig også da, men fikk ikke noe ordentlig svar. 
Er mange ganger jeg har spurt om noe der inne, og fått bare sure svar tilbake. Dere på kvinneguiden må ta dere en chillpill! Sorry for at jeg ikke er like skolert som dere da. Lol.

Nå sitter jeg her med farge i håret. Skal straks gå å dusje det ut. Blaack im back, haha!

Noen bilder fra sist gang jeg nettopp hadde farget håret. 

4 kommentarer
    1. tanketromling: Er aldri på forum, så kvinneguiden var eneste plassen jeg har laget meg en bruker en gang i tiden, så derfor gikk jeg å spurte der. Men, sant det du sier haha!

    2. Det er folk som sikkert ikke har så mye å bruke livet sitt på. Finnes noen ordentlige der, og. Men som regel er det de som har lite å komme med som roper høyest i kommentarfeltet. Uavhengig av om man er mann eller kvinne, altså. Man vet som regel hva som er lurest: ikke gi dem for mye oppmerksomhet

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg