2 irriterende ting i dag

Ey! Jeg har akkurat dusjet og spist kveldsmat, og har dratt med meg dyna på stua. Det er så kaldt, brrr! Det er iskaldt ute nå, holdt på å fryse ihjel da jeg syklet til trening tidligere i kveld. Nå er det vinter, uff. Vinteren har sin sjarm, men den trenger jo ikke være så kald! 🙁 Heldigvis har jeg en dunjakke som varmer godt. Vinterjakken fra Rockandblue som jeg kjøpte i fjor er jeg så fornøyd med. Den er så lekker og varm! Beste vinterjakken jeg har eid, tror jeg. I dag har jeg hatt fri, så det har ikke skjedd stort. Har vært på trening, tatt sol og hentet en pakke. Jeg hadde bestilt sko fra nelly, og de var sååå fine. Men tror dere de passet eller? NEI! Hvaaa, why? Jeg bestilte jo størrelse 36 som jeg alltid bruker, men de var hakket for stor allikevel. Så sykt irriterende, for de var virkelig perfekt. Jeg tør ikke bestille størrelse 35, så jeg får bare sende de tilbake og heller kjøpe noen fysisk i butikk slik at jeg kan prøve de først. 

Så enkle, men samtidig fine. Så forbanna irriterende at de ikke passet. Jeg trenger nye hæler, jeg skal på julebord snart og de jeg har fra før er helt forferdelig å gå i. Jeg vil ha noen som er enkel og behagelig, så jeg får vel bare lete videre da. Det var én irriterende ting i dag. En annen irriterende ting er at det seriøst hver eneste dag ringer en eller to selgere. Ofte tidlig på morgenen, eller på kvelden. Slik har det vært de siste tre ukene. Før det ringte det aldri noen, men nå plutselig ringer de hver dag. Gud, så irriterende. Jeg har jo litt telefonangst i tillegg, så jeg blir jo livredd fordi de ringer ofte fra vanlige nummer. Da er det vanskelig å si om det er en selger eller en privat person, og da får jeg aaangst. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg blir nervøs når noen jeg ikke vet hvem er ringer. Så jeg blir på en måte lettet når jeg ser at der bare er en selger. Sorry for å si det, men jeg HATER telefonselgere. Stakkars folk, for en kjip jobb. De har jo sikkert ikke noe annet valg, så hva skal de gjøre liksom… De må vel betale regninger som alle andre. Men jeg hadde prøvd alt før jeg ble en telefonselger altså, haha…

Har laget fruktsalat som jeg skal ha til dessert etterpå. Nammis! Nå skal jeg se om jeg finner en film jeg og Anders kan se når han kommer hjem fra jobb.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg