god ”morgen”

God morgen holdt jeg på å si, men er vel strengt tatt ikke morgen lenger. Skulle egentlig publisere dette innlegget i morges skjønner dere, haha! Men kom aldri så langt. Jeg har dusjet og fikset meg, og skal etterhvert ut og spise med Ivan. Anders jobber til i kveld, derfor passer det fint å spise ute. Orker ikke lage meg noe selv. Har seriøst null inspirasjon når det kommer til mat, aaaner aldri hva jeg skal lage. Til frokost og kveldsmat for eksempel spiser jeg bare en tørr brødskive med leverpostei på, og ingenting annet. Aner ikke hva annet jeg skal lage, er ikke så glad i brødskive og liker nesten ingenting av pålegg heller. Haha… Jeg elsker mat, men jeg er ikke noe flink eller kreativ selv på den fronten. Hadde jeg vært rik så skulle jeg definitivt ha leid inn kokk hver dag. Herregud for en luksus det hadde vært!

Denne fine morgenkåpen fikk jeg i julegave, elsker den! Den er såå myk og digg å ha på. Den er fra bikbok om noen skulle lure. Jeg har hatt en supertreig morgen og har daffet rundt i flere timer i bare morgenkåpen. I dag er jeg mye bedre i nakken også, så utrolig glad for det haha. Er ikke helt bra enda, men i morgen er jeg nok det.

Jeg kjøpte denne kaffemaskinen til Anders i julegave, den blir flittig brukt. Jeg drikker ikke kaffe, men elsker kakao. Så det er jo en luksus! Denne kakaoen over er god, men kjempegod synes jeg ikke den var. Litt utvannet og lite smak. Skal heller kjøpe meg en annen, håper de selger den på mega eller meny. Jeg synes det kommer litt lite kakao, man må nesten bruke to kapsler for å få nok til en hel kopp. Litt synd, for en sånn pakke med 16 kapsler koster 50kr (eller noe) og det er ikke akkurat billig. Det er vel for å tjene penger, sykt sleipt egentlig.

Kjøpte ny puff på Nille her om dagen. Jeg jobber rett ved siden av Nille og har lenge sett at de har 1 igjen, men har aldri kjøpt den. Måtte bare kjøpe den til slutt før noen andre gjorde det. Synes den var så fin! 399,- kostet den, men nå var den selvfølgelig på salg. Så typisk, haha!

Jeg er nettopp blitt ferdig med å lese ‘Psykehus’, så nå skal jeg begynne med denne boken som jeg fikk i julegave. Jeg leser ikke bloggen til Anniken Jørgensen og har egentlig aldri fulgt henne noe spesielt på sosiale medier. Men gleder meg til å lese boken, selv om jeg har på følelsen av at den kanskje ikke er så bra. Vet ikke hvorfor, men får vel se om jeg liker den da. De siste månedene har jeg ikke lest en eneste bok, falt liksom litt ut av lesingen. Å lese bøker er jo noe jeg egentlig elsker, så er glad for at jeg har kommet inn i det igjen. Det går litt i bølger, noen ganger liker jeg å se serier og kun det, så blir jeg lei og vil heller bare lese.

Nå skal jeg finne klær å ha på meg og fikse meg litt, kan vel ikke gå rundt i daffeklær hele dagen. Hehe! Skal som sagt ut å spise snart, så skal jeg bli med hjem til Ivan etterpå.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg