noen er idiot, steng hele gruppa

10.10.2016 / 15:50

Hei! Sto opp for et par timer siden, og har akkurat tatt meg en dusj. Jeg ble hjemme fra jobb i dag, hadde så jævlig vondt i ei visdomstann som holder på å komme opp. Våkna i natt av at jeg hadde jævlig vondt, og har spist sterke smertestillende siden. Har også hovnet opp på siden av ansiktet, veldig pent! Fyfaen som jeg hater visdomstenner, jeg har plagdes sånn med de. Jeg har trukket begge over, men har fortsatt de to under igjen. Den ene har ikke kommet opp enda, og den som holder på å komme opp nå, er det ikke plass til. Så den har skjært opp tannkjøttet mitt. Haha, det er jo helt forjævlig. Må vel trekke den da, og punge ut 3000 kroner. Sykt dyrt å trekke tenner, skulle ikke vært lov! Men, men. Føler meg så støgg i dag, har verdens mørkeste ringer under øynene,(hvorfor får jeg det? Jeg får jo nok søvn og alt) ekkel hud og har fått tre kviser. Og alle tre er rett på siden av hverandre på haka. Love ittttt. Og jeg har 3 cm ettervekst. Elsker utseendet mitt i dag serru.

Har foressten fått med meg alt dramaet rundt mannegruppa Ottar. Det er 40.000 medlemmer i gruppa (eller det var, nå har mange meldt seg ut), og jeg nekter å tro at alle de mennene som er medlem er noen slemme idioter. Ja, det er noen idioter der inne som henger ut Sophie Elise (eller hvem som helst) og skriver sykt drøye ting og hetser. Men hva med alle de andre som IKKE gjør det? Er sikker på at det ikke er så ille, men det negavtive dras jo alltid frem og ettersom flere store bloggere har hengt ut gruppa så har jo dette blitt en mediesak. Alle skal hate gruppa, og folk sletter til og med folk fra vennelista si fordi de er medlem. Omg er alt jeg har å si, haha. Han som styrer gruppa kan jo ikke kontrollere hva alle kommenterer, og han har jo unnskyldt seg og sagt at han vil fjerne de verste fra gruppa. Fordi om noen er idioter i skallen sin, så skal de restende 35.000 også straffes fordi at de er medlem? Fjern heller dem som mobber, og ikke hele gruppa. Det negative dras jo alltid frem i media, og det som tiltrekker folk er jo tydelig det negative. Jeg vil ikke tro at det bare foregår negativ dritt inne på gruppa, men bare en liten del av alt som blir delt der inne. Nei folkens, om jeg har noen av dere på vennelista mi, så skal jeg ikke slette dere som venn. Folk må ikke la dette gå utover de som ikke har gjort noe galt, men heller de som har det. 

Uansett. Nå skal jeg lage middag før jeg sulter ihjel her. Laks i dag! Og så spise litt mer smertestillende før jeg dør, hehe. 


3 kommentarer

Laila Fossbakken

Medlemmene i Ottar som i k k e sprer hevnporno, oppfordrer til overgrep og drap, er sannsynligvis mange. Samtidig aksepterer de holdningene og bagatelliserer innholdet totalt sett ved å ikke ta avstand. Med sitt medlemskap er de med og opprettholder et forkastelig menneskesyn og viderefører voldsforherligelse, hets og kriminalitet. Å stilltiende stå på sidelinjen, som er det samme som å være medlem i Ottar, er det samme som å se på en voldtekt og ikke gripe inn.
22.10.2016, 10:54 /

malinva

Laila Fossbakken: ikke enig. Skal ikke la dette gå utåver de som er uskyldig og bruker gruppa fornuftig!
22.10.2016, 14:22 / http://malinva.blogg.no/

Laila Fossbakken

Hva er å bruke gruppa fornuftig?
22.10.2016, 14:43 /
Skriv en ny kommentar!
hits