shopping og bilder av hotellet

Nå er vi i Barcelona, wohoo! Vi var fremme litt før 02 i natt, flyet ble forsinket to timer i går pga dårlig vær. Det føltes ut som vi reiste i en evighet i går, selv om selve reisen tok under 5 timer. Vi dro i veldig god tid til flyplassen i går, det skulle være veiarbeid så vi ante ikke om det ville være mye kø i trafikken. Vi tok ingen sjangser og var fremme kl 14, fire timer før flyet gikk. Man må jo uansett møte opp to timer før. Da vi kom frem så vi at flyet var forsinket to timer, så da måtte vi plutselig vente på flyplassen i over 5 timer. Yeeyy, haha… Noe så kjedelig! Derfor føltes reisen veldig lang. Men nå er vi her! Hotellet er bare sååå utrolig fint! Det så akkurat ut som på bildene, nesten enda finere i virkeligheten. Litt luksusaktig typ. Hotellrommet var dødsfint, og ihverfall badet. Skikkelig goals, hehe! Her skal jeg nok trives. Personalet er også veldig trivelig og hjelpsom. I tillegg er det veldig sentralt, det tar bare 7 minutter å gå til hovedgaten. Her er noen bilder av hotellet! ↓

Lobbyen er så fin! Man ser med en gang at dette er et skikkelig hotell liksom.

Utsikten fra hotellrommet.↑ Selve rommet er også veldig fint, som dere ser. Elsker det! Så lyst og fint, akkurat slik jeg liker det. Anywaysss, i dag etter frokosten dro vi til La Rambla og så litt der. Vi surret litt rundt og var innom masse forskjellige random butikker. Vi visste ikke helt hvor det var best shoppingmuligheter, så vi bare gikk litt rundt. Jeg fant en stor Levis butikk og shoppet litt der, mer har jeg ikke shoppet i dag. Var innom en svææær Urban Outfitters butikk også, men handlet ingenting. Man vet liksom aldri hvor man skal starte i så store butikker, så stort var det. Plutselig hadde vi gått i over 5 timer, og da var vi begge sykt slitne. Vi kjøpte oss en matbit og så gikk vi tilbake til hotellet. Kjenner at jeg er skikkelig trøtt. Anders også tydeligvis, for han har sovnet. Haha! Vi sov ikke mer enn 5-6 timer i natt, så det skal bli godt å legge seg i kveld. Vet ikke om vi skal ut å spise middag senere i kveld, eller om vi bare dropper det. Frister mest å bare kjøpe noe kjapt og legge oss tidlig så vi er skikkelig uthvilt i morgen.

Egen heis ned til Sephora, om jeg ikke tar helt feil. Var en enorm Sephora butikk, men gadd ikke dra innom der i dag. Egentlig er jeg ikke sååå giret på å dra dit heller. Jeg er ikke en sånn type jente som klikker vinkel om jeg ser kjente sminkebutikker, haha. Trenger ikke 50 forskjellige øyenskygger og 30 leppestifter, tenker jeg.

Dro innom KFC på vei hjem, det er MC’Donalds lignende mat. Har aldri hørt om faktisk, Anders synes det var kjemperart. Kyllingen var drit god faktisk!
 

Dette er like ved hotellet vårt. Er en stippebar av noe slag. Dit skal vi i kveld :):) Neida, men hadde vært gøy også faktisk haha. Bare for å se hvordan det er, liksom. Porno Show :PPPP Var en slags shabby strippebar på andre siden også, litt moro, noe helt annet enn Norge for å si det sånn. En annen ting som er litt lol er at det på hvert hjørne er en eller annen selger som prøver å få deg med til weed-cafeen sin. Det er det visst masse av her i Barcelona. ”Eeey, wanna come to my weed shop?”. Hahaha, noe så merkelig!

Dette shoppet jeg i dag. En bukse og shorts fra Levis. Shortsen var bare sååå fin på! Buksa elsker jeg også, og den er ankelkort. Første gang ever jeg har funnet en Levis bukse som ikke er for lang. 

Nå skal jeg legge vekk PC’en og slappe av litt. Er like før jeg sovner kjenner jeg. I morgen vet jeg ikke helt hva planene er, er det fint vær så drar vi sikkert til stranden. I dag har det regner store deler av dagen, så tviler på at det blir så mye finere vær i morgen egentlig. Vi tenker ihvertfall å kjøre oppi sånn bane (gondol eller hva det heter) en dag, da får man skikkelig godt utsikt over byen. Så kanskje vi gjør det i morgen da.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg